Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratula, vannak benne jó cuccok, nekem a kövi 40 nem lett olyan jó mint az első 20. A Liliomhoz külön gratula!:) Én az Tulipánhoz voltam kettőre, de nem sikerált. Van még esély. Neked mingyáá 2 ninnya kellett?! xDxD

gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem kettő az Imi, hanem a végére 4:D
    Neked még sok lehetőséged van, abba még bőven belefér az összes virág, meg ilyen nyalánkságok, hogy rózsa struccászati tsz.
    Ütemes szurkolás, hajrá!!!!:)

PiciEma, gyongyvergazda és lukimi kedveli ezt.
  3. lukimi

Szerintem nagyon jókat pörgettél, annyi mindent nem is tudod, hol keresd?! xDxD

4. Zsémbes-banya

Azt kívánom, hogy te is így járj, ha lehet mégígyebbül!:) Legfeljebb ha nem boldogulsz, segítünk megkeresni a cuccost.:D

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  5. lukimi

100-at én is hazavágtam lett 1 boldog liliom, 4 piros struccászati tsz és 1 rózsa. Strucctojással nem lesz gondom.:)

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Benéztem, mindent elolvastam, de mindig közbe szólt valami, és így elmaradt az írás. Jókat mosolyogtam a hozzászólásaitokon, és köszi a kolbászos tanácsokat. Persze, hogy néha bűnözök, és eszem a kolbászt...nem lehet mindig mindent kihagyni...:) Aztán, Ema, jobb is, hogy nem tudtad küldeni a kolbász kerítést, mert azt is megettem volna.:D
    Két éve lesz most októberben, amikor Békéscsabán voltam a kolbász fesztiválon. Nahát, hogy ott mi minden volt..aztaaaaa nem is hittem volna, ha nem látom...nem csak a kerítés, de még a házak, a gémeskút is, meg minden..ettük is rendesen...D :D

Látom, a pörgetések hoztak jókat is..én is pörgettem 10-et, 1 csokor volt benne, amit meg tudok kötni, a többi trágya. A híres kis virágokat még csak nem is láttam, ólakat is csak simákat.......

Na, megyek lufikat hajtogatni, kellemes estét!

7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Gratulálok neked is a jó nyereményekhez! :)

8. Zsémbes-banya

Szia.:)
    Te ha én egy ilyen fesztiválra beszabadulnék mentővel vinnének el! Addig kóstolgatnék, míg csak bírnék.:D
    Hínnye! Ez eddig patent! Még mindig van 100 esélyed!;)xD

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
  9. lukimi

Köszönöm!:)
    Ti tudjátok mit csinál a betöltő virág (lett az is)? Mert én nem és most nincs időm keresgélni.:eek:

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Betöltővirág

Tulajdonságai:
    Kihelyezéséhez szükséges minimum szint:
    2
    Kihelyezhető: Fő farm; Szédült szántó; Erdei tisztás; Kerge kert; Kincses sziget;
    Bahamarama szigetén NEM kihelyezhető!
    Területigénye: 1x1
    Érésideje: 09:00 óra
    Jutalma: 260 Tp
    A Jutalom Tapasztalatpont a farm Tapasztalatpont-számlálón kerül jóváírásra!

11. lukimi

Szia, köszönöm!:)

12. Zsémbes-banya

Szia!:)
    Jó neked, hogy minden azonnal "kéznél" van. Össze-vissza kerestem, de nem találtam.:)

PiciEma kedveli ezt.
  13. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Gratulálok , a pörgetésekhez.
    Megyek aludni,3 óta fenn vagyok kb 2-3 órát bírtam aludni,pulzusom nem akart lassúdni.
    Jó éjszakát ,szép álmokat.

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Szerintem az "össze-vissza" volt a gond... [​IMG] Csak a helyén nem kerested...

15. Zsémbes-banya

Évikém vigyázz magadra, pihenj egy jó nagyot! Ha ilyen keveset aludtál az éjjel, most biztosan sikerül végigaludni az éjszakát. Álmodj szépeket!.)
    Jajám, mert nem tudtam, hogy hol a helye:D Kerestem kerekkerék akciónál, enciklopédiában, ami csak eszembe jutott mindenhol, csak a helye nem jött a fejembe.

PiciEma kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A betöltővirág az első ilyen akcióban szerepelt, annak az ismertetője pedig már az archívumban van:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-party-pörgetés-vásár.10587/

17. Zsémbes-banya

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Gratulálok a virághoz, Zsémbi! Nekem nem adott semmi jót, de hát tudtam én ezt......

19. lukimi

Egy kis ideig én is kerestem aztán gondoltam mire learatok hátha valaki megszán és igen! xD A harmadik virág sajna nem lett meg pedig helyzet sokszor volt. Nem baj, özön mindent sikerült szereznem zöme jó, van olyan is sok minden amiből csőstől lett és semmi értelme de majd kezdőknek elajándékozom. Ja, egyetlen 24 órás 200%-os (és többféle) bónusz se jött 200-ból, a kukac nevezetűnekxDxD meg ha jól emlékszem 3 x 200% és 1x50% lett igaz, 400-ból! Jó játék vót.:)

20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Na megjöttem talán ;)
    Közel 12 órás műszakot lehúztam a varrodában, most már elmegyek aratni és közben azért be-be nézek majd. :)
    Nem idéztem be senkit, mert sokat írtatok én meg idejétmúlt lennék a válaszaimmal, de azért mindent elolvastam ám ;)xD

Gratulálok a jó szerzeményekhez mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.