Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszönöm Sütikém! Jaj, de hát miért álltál ilyen negatívan hozzá? Bízni kell, és mér akkor sem biztos a siker, de talán nagyobb az esély.:)
    Egy picit nem lehetne bővebben, hogy veled örülhessünk!:p
    Jól elfáradhattál. Mondtam, hogy az enyémmel ne vesződj, és csak játszottam amikor annyira forszíroztam, hogy milyen a kép, de hát ismersz, tudod.:)
    Nagyon szépen köszönöm. Igazából ilyent fel nem vettem volna, de ha már megcsináltad, legalább 1 - 2 órát illik hordanom.;)xDxDxD Puszi érte.:)

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon édes az új rucid, olyan Zsémbis..:D :D Bájos, kedves, aranyos! ne ám, hogy levessed, nagyon jól áll!!!!

gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Neeeem, dehogy is vetem. Egy - két órát azért hordom, mert muszáj, mondjuk egykét napot azért mert illik, utána pedig azért, mert az első pillantástól szeretem. Így voltam az összes eddigivel is.:)

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. PiciLona

PiciLona Haladó

Sziasztok mindenki
    Itt vagyok ma egy pillanatra hogy lássátok meg vagyok ám Köszönöm Juditkám a magyar hangom. Még ma is rengeteg a dolgom
    jó sokáig dolgozom és nagyon hajnalba kelek
    Papi ,Évike köszi az aggódást igyekszem vigyázni magamra de persze ti is vigyázzatok ám magatokra.
    Zsémbikém Imi nagyon gratula a sok jó pörgetéshez. kicsit irigy vagyok de nagyon örülök a sikereteknek.
    Zsémbi remélem már teljesen jól vagy
    Csak lestem mennyi új ruhát vartál Ema nagyon nagy gratula nagyon ügyes vagy ám.
    Erzsike, sütike nagyon jó hogy ti is itt vagytok a kolbász finom és egyed amennyi jól esik.
    Ninett nagyon szépeket hoztál megéhezik tőle az ember én most este csipegettem belőle.
    Miksza nagyon csinos lett a te uj ruhád is.
    Mari mivel nem biztos hogy holnap tudok jönni. Kívánok neked előre névnapod alkalmából sok boldogságot és minden elképzelhető jót.
    Valamint minden Máriának ezt kívánom.
    Lejárt a pillanatom el is mentem nagyon szeretnék itt köztetek de sok erőt adtok nekem.
    Kívánok mindenkinek nagyon jó éjszakát szép álmokat Holnapra szép napot +ilyesmit és sok puszi

5. Zsémbes-banya

Szia Drájjgám!:)
    Megvagy, jól vagy, energiával telt vagy! Holnap meglesznek a Máriák, aztán utána nagyobb névnap azt hiszem nem jön, Mindenszentekig pedig még van idő. Közben megláthatod majd a csipet kis unokádat, aki a világon a legszebb baba lesz.:) Kell ennél jobb időszak? Nem is lehetne szebbet kitalálni.:)
    Holnap megyek vissza az orvoshoz, meglátom mit mond. Jobban vagyok, de nem jól.:)

6. sutimami57

Szia, Lona! Milyen jó látni, olvasni, hogy egy szabad pillanatban is befutsz, mindenkihez van egy kedves szavad, és rohansz tovább....Látszik, hogy szereted ezt a jó kis csapatot, és a játékot is, biztosan.....azért vigyázz ám, tényleg, mert ebből gubanc is lehet..talán a hétvégén tudsz pihenni? Neked is szép álmokat, jó éjszakát! :)

Zsémbi! Nem állok ám én negatívan a dolgokhoz, de a szerencse dolgában cudarul vagyok eleresztve, és ezt mindig tudtam is......itt a játékban is Fortuna mindig el kerül, de már hozzászoktam. Nem is foglalkozom vele....aki szerencsés, annak gratulálok!! :)

A szép ruhák engem mindig fel dobnak......vagyis, a jó cuccok, mert én nem vagyok ez az eleganciás, inkább a vagány, laza cuccokat szeretem, és most, hogy kellett vennem egy-két rongyot, még talán sikerül hozzá, amit szeretnék, nem is tudom mit vegyek fel....:D :D Mikor azt mondom, hogy nincs egy rongyom, a családom kiakad...van sok, de mindig pont olyan nincs, ami éppen kellene.......de ezekkel az itteni ruhákkal meg azért vagyok bajban, mert Ema annyira rátalált a lelkemre, hogy mindet fel venném egyszerre, de hát nem lehet.....most hogyan legyen..mindegyiket imádom..minden nap másik legyen? Annyira szépek, és valahol mindegyikben benne vagyok...:D :D :D

7. Zsémbes-banya

Szóról, szóra ez a baj ezekkel a bannerekkel.
    Megjegyzem engem Ariana és Devike is eltalált mindig.
    Ema pedig sokkal jobban ismer mindenkinél, ezért ő aztán igazán tudja, hogy mitől kezdek el áradozni.:)
    Szerencse dolgában nem is tudom, hogy állok....Mindent egybevetve eddig nagyobb szerencsétlenség nem ért, de sok - sok bajba kerültem, amiből megpróbáltam a magam erejéből kikecmeregni, de érzem, hogy mindig ott volt a szerencse is.:) Aztán ahogy az öregek mondják, a kerék forog!:) Igyekszem mindenhez pozitívan állni, és ha valami rossz történik velem, abban azonnal azt keresem, milyen annál nagyobb rosszat előzött meg, és, hogy a jövőre nézve mi lehet benne a jó.:)

8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Lona! :) Jó lsz már ha végre vége lesz a névnapoknak is és talán utána kicsit könnyebb időszakod jön :)

Olyan kedveset, aranyosat írtál, megmelengetted a lelkemet vele. Köszönöm :) Ezért az örömért szeretek bannereket készíteni :)

9. sutimami57

Zsémbi! Valahol Te is eltaláltad a gondolataimat, mert amit leírtál, teljesen egyetértek Veled! Mikor rossz széria jön, én is fordítok a dolgon, hogy vajon mit tudnék belőle kihozni, ami nem olyan rossz..meg aztán az a kerék tényleg forog, le is, és fel is...mint itt a kerekkerék. Egy időben morgolódtam, hogy mindig a leg kevesebb Tp-t, vagy CSP-t kaptam, és egyszer Erzsike azt mondta, ilyenkor nézzem azt, hogy mennyi trágyát tudok venni abból a kis pénzből...azóta, ha ilyet kapok, csak nézem, és vigyorgok........

Ema! Én köszönöm Neked ezeket a szépségeket, és a sok kedvességet Mindenkinek.....nem régen találtam ide hozzátok, de már teljesen otthon érzem magam...:D :D Nem mondhatom, hogy hontalan vagyok, vagy otthontalan...:D Mert a valódi otthonom mellett van két virtuális, és mindig jó hazamenni.:) :)

10. Zsémbes-banya

Ehhez csak ennyit tudok: :)

11. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Változatosság kedvéért megint bent vagyok a dógozóban :) Délután alusztam vagy 3 órát, hogy bírjam:)
    Viszont ma már forgatnak, és nem kell ottan lenni velük, úgyhogy hoztam önfelfújós derékaljat, meg hálózsákot is, aluszkálni fogok,;) oszt ha valami kell nekik, felkelek és átmegyek hozzájuk.:p
    Csináltam viszont egy nagy hülyeséget. felszaporítottam az óriás rebarbarát 500 darabra, amennyi kell hogy egy vetésre meglegyen a kétezer, aztán szépen beaadtam a feladatba belőle 490 darabot:mad:>:(
    Itt most dörög meg villámlik is, és szakad az eső....:eek:

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Sokat ugyan még nem találkoztunk, de mint olvashattad én tudom, hogy rengeteget dolgozol és nagyon szereted, amit csinálsz. Ha kevesebb munkád lesz biztos többet összefutunk, mert lassan ide is úgy járok, mint a saját házunk tájékára...[​IMG]

Te meg kibeszélsz a hátam mögött...???[​IMG] Szerencséd, hogy nem nagy titkot árultál el...

13. Zsémbes-banya

Szia Papikám!
    Látom benned is dörög és villámlik. Megesett ám ez már többünkkel, és még meg is esik néhányszor. Nyugi, majd felszaporítod újra, még nagyon sok idő van vissza.
    Örülj az önfelfújos derékaljadnak és hátizsákodnak, és annak, hogy remélhetőleg tudsz pihizni, ezt a bakit pedig verd ki a fejedből! Nehogy már elrontsa a kedvet!:)
    Mijjaz, hogy lassan, ez is a saját házad tájéka? Tessék egyszerűen így járni ide, mert ez is a saját házad tájéka!:)
    Sütike nem adott volna ám ki nagy titkodat, ebben biztos vagyok. Ez meg olyan aranyos, hogy elmondta, nincs is igazán titok íze.:)

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
  14. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

...én pedig csatlakozom Zsémbihez :)

...és megint csatlakozom Zsémbihez ;):)

Szia Papi! :) A rebarbaráért ne mérgelődj, majd felszaporodik újra ;)

Itt is dörög, villámlik és szakad az eső. Féltem is a szgépet, de azért nem annyira a közvetlen közelünkben csapkod, hogy lekapcsoljak mindent.

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
  15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Pusza :) Nem igazán mérgelődöm és azt is tom hogy megesett ez már mással is :)
    Sziamia:)
    Kb még 40 perc és lesz annyi vetnivalóm, hogy éjjel kész lesz a rebarbi.;)

16. Zsémbes-banya

Na és azzal már egyenesben is leszel.
    Kerekkerék akcióba beszálltál?

PiciEma kedveli ezt.
  17. kpe59

Ismerjük mi egymást Erikával és ő érti is az én poénjaimat...[​IMG]
    Persze, hogy a házam tájéka, hiszen itt lakom a szomszédban és néha eltévedek (Na, jó nem véletlenül...)... Néha azt sem tudom, hol vagyok...[​IMG]

Ema! Jól esik a csatlakozás...[​IMG]

18. Zsémbes-banya

Tudom, hogy én jól összestimmeltek.:)
    Kész!:D Kibuktam a szmájlidtól. Nem tudok semmi értelmeset írni, mert folyamatosan azt látom, ahogy zavarodottan "rázod a fejed":D

19. kpe59

Én meg hangosan nevetek rajtad. Milyen jól elszórakoztatjuk egymást...[​IMG]

20. Zsémbes-banya

Eddig tartott Erzsike. Végeztem mindenhol, megyek aludni, mert olyan leszek holnap mint az áztatott kender (kicsit elmosódnak a körvonalaim)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek![​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.