Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szerintem is jó így..:) :)

Rozikánk haza jött, jól érzi magát, szépen gyógyul, és el múltak a a fájdalmai. Örömében el is kezdte az eventet..:) :)

Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Töröm, töröm a fejem, remélem nem túl hangos!:pxD
    Tőled a rémhír is jobb, mint mástól az álhír!;)xD

Kimentem a kertbe, mert a csopros hagyma ágylást beterítette ez a kukacvirágszerű gaz, gondoltam kihúzkodom belőle. Miután vagy 47 helyen csíptek meg szúnyog és bögöly felváltva, és miután legalább 47 hagyma kijött a gazzal együtt, úgy döntöttem hogy holnap nekiállok és felszedem a hagymát.

Frankné, .Emama., Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jaj, de örülök a jó hírnek. Remélem majd hozzánk is átsétál, ha lesz rá egy kis ideje :)

Dühöngök :( Nincs trágya a piacon, vadászni kell, mint régen a tojást vagy a búzát :oops:

4. sutimami57

Nálam sincs trágya.....Fél óra múlva aratok, vetek, aztán hagyom a trágyát másra.:) :)

5. Zsémbes-banya

Nálam sincs:( Az egészben az a gyönyörű, hogy készlet sincs. Az a pár boldog hét amikor az embernek lehetett raktáron....

Frankné, Vadóc, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. .Emama.

A mai napig nem értem a miértjét ennek :oops: Amikor az embernek hegyekben áll, akkor eladhatatlan lett a trágya, amikor kellene, akkor meg lehet venni, mert senki nem rakja ki fillérekért. Nagyon dühítő. Nekem ma ezen múlott és még múlik egy kései aratásom. Ha nem kapok trágyát, akkor csak eggyel kevesebbszer tudok aratni és ezen mérgelődöm két órája.

Frankné, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Erre alszom egyet, bár gyanítom, hogy a magyarázatot holnap "friss fejjel" sem fogom tudni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Frankné, sutimami57, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Csipkebogyók komfortban szupitrágyázva. Reggel mennek 1x1-be a rövidek.
    Jó éjszakát mindenkinek.

9. Zsémbes-banya

Csipkebogyók komforton szupitrágyázva a főfarmon, aztán a szédültön stílusosan a nevéhez, megszédültem, és elfelejtettem komfortra átrakni a területet. Megszupiztam a sima földbe vetett magokat.:oops:
    Eljajongtam Ema fülébe ami ilyenkor rám jön, eléggé el nem ítélhető módon végignevette az egészet, aztán a tölgyesnél már próbáltam észnél lenni, úgyhogy ott megint csipkebogyók komforton szupitrágyázva.:)
    Úgy vélem tényleg ideje aludni menni.:)

10. .Emama.

A hivatásos siratóasszonyok dörömbölve kérnek bebocsátást az ajtódon a receptért ;):pxD

Én elültettem az utolsó mai rövid kört, 1/2 2 körül érik be, utána vetek hosszút reggelig. Búbánatosan keservesen jutottam annyi trágyához, hogy meg tudjam szórni őket. 3.229 hosszúm van készen + a malomban ami kell, rövidből pedig 1.969 + ami ültetve van. Nem is rossz ez, lehet, hogy már holnap reggel vagy délelőtt visszapakolom a tölgyesre a mamutokat.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

11. mikszafarm

Jó reggelt!
    Kellemes +16 fok van felhőtlen égbolttal.
    Már működik a szorzótábla, aztán meglátjuk mire lesz elég. ;)

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ezt csak azért hozom, mert annyira aranyos és kifejező... [​IMG]

A [​IMG]-ból már több is van, mint elég, az event gazak a szokásos módon szaporodnak.

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma Franciaorszából, Ré szigetéről hozok képeket. Régen a sószállító szamarkat védték különleges ruházatukkal, ma a turisták örömére maradt fenn ez a régi szokás.
    1, 2, 3, 4, 5, 6,

Szia Kukucska! :) Tényleg nagyon aranyos xD

A paprikát most meg kell néznem, mert elfelejtettem eddig. [​IMG]
    195 db van, tehát nekem is elég már, gondolom a Picin is valami hasonló lehet a helyzet.

9:32
    Tiszta röhej. Ott állok vadászpuskával a piacon és lesem a trágyát (mellesleg megjegyzem már nagyon utálom a búvárszemüveget nézni). Befut egyszerre 10 tétel, de mind 100-as és nekem 216 van a dombon. Ígycsak nézegethetem a szépen elillanó 100-as tételeket és nem dönhetek még úgy sem, hogy hagyok 16-ot elveszni és megveszek egy ilyen 100 db-ost, hogy a következő vetéskor fullon legyen a trágyadombom. A guta ütöget ezzel a trágyával.
    A másik amin napok óta dühöngök, az az aratás. A kerge és a kincses gond nélkül lejön a géppel, de a többi 4 területen a kattintás után 20-25 másodpercet kell már várni, hogy maga az aratás meg is történjen. Semmiféle takarítás nem segít rajta. Reméltem, hogy csak valami átmeneti hiba lesz és hamar kijavítják, de most már hosszú napok óta tart és egyre rosszabb a helyzet, hosszabbodik a várakozási idő.

Utoljára szerkesztett: 21.7.15
    Frankné, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Nincs recept. Mint minden érzelmi megnyilvánulásnak belülről és hitelesnek kell lennie. A kedvedért egy picit "őszintébbre" vettem, és még most is hallom a reakciódat.;):pxD
    Reméljük pont annyira, amennyire kell!:) Vigyázni ebben a hőségben, igyál
    Tényleg kifejező, de mit is fejez ki?:p:p;)xD
    :D Nem értem. Annyiszor mondták már rám ennyi idős koromig, hogy szamár vagyok, de ilyen szép ruháim még soha nem voltak.xD
    Fegyverviselési engedélyed van? o_O Nem lehet, hogy megijedtek a trágyák a vadászpuskádtól, és akik 100-nál kevesebben voltak nem mertek jönni?
    Ezt csak azért vetettem fel, nehogy a guta megüssön, mert azzal amit írtál
    nem tudok vitatkozni. Értelmetlen, senkinek sem jó, megfejthetetlen, hogy miért van még mindig így, amikor csak a bosszúság van belőle. Venni nem lehet eleget, eladni nincs értelme, mert nincs ára, nem is halmozódik fel annyi, hogy a keresletet ki lehetve vele elégíteni. Sem az egyik oldalnak nincs hasznára, sem a másiknak.8)
    Kértek egy harit? [​IMG] Ne féljetek, nem harap!:)

Frankné, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

S-s-s-s, hú-hú... Aztán vissza is: S-s-s-s, hú-hú... [​IMG]
    Teeeeee, ebben a melegben még magyaráznom is kell... [​IMG]

Vadóc, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Sziasztok! Én is szamaragolni akarok, bizony ám, utána befalni a macskás dinnyét. :D
    Biztosan az agyamra ment a hőség, amit nem is csodálok, mert a délelőttöt az udvaron, gazolással töltöttem. Tuti, hogy nem vagyok százas.
    Az event megyeget, valahogy nehezen. A gép nálam sem akar dolgozni, az aratással kinkódok, még jó, hogy nem búzát, meg répát vetek, mert meg is ütne a guta. Lehet,a melegtől rozsdásodott be az aratógép?

Ezt a trágyás dolgot én sem értem. Hiába, szőke vagyok...:D :D

Legyen kellemes a napotok, amennyire lehet, hűsöljetek...nálam is már vakond üzemmód lépett életbe. :)

Frankné, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Nagyon jópofák ezek a faragott dinnyék, ezt speciel még nem is láttam :)
    Te is vigyázz magadra ebben a hőségben! :)

Szia Sütike! A gazolás remek ebben az időben :p A vakond üzemmód azért mégis jobbnak látszik szerintem ;):)

Frankné, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Szerintem is..:D :D De mivel 5 napig nem volt itthon a házvezető nő, mintha el szabadult volna a pokol..:D :D

Ezért van talán pokol itt is..:D :D

Frankné, .Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  19. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Én reggel csináltam egy jelszó cserét utána jól működött az aratógép most viszont újra furán működik[​IMG] lehet hogy ilyen aratásra váltott ilyen helyett:oops:
    http://www.in.all.biz/img/in/catalog/219316.jpeg

Értem én a viccet csak nem szeretem .:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 21.7.15
  20. mikszafarm

Ha van a bahán ültetve, akkor szórd el oda a fölös 16-ot és akkor tudsz 100-at venni.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.