Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

Utoljára szerkesztett: 21.7.15
    Vadóc, sutimami57, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Valahogy van egy olyan érzésem, hogy amit te pokolnak nevezel, azt én vidáman vállalnám rendnek :oops:;)xD

Nincs a Bahán földem, csak 3 anakonda és azon kívül kizárólag fák ;) Azért sikerült szereznem kicsit később kisebb tétel trágyákat.
    Azt hiszem, hogy ha kész az eventnövényem, akkor megint tyúkokat rakok ki. Már nem túl sok anakondatápom hiányzik ahhoz, hogy az 1.000 anakondám is meglegyen a Bahás állatok közül, így összekötöm majd a kellemest a hasznossal. Úgysem tudok azoknak a fránya állatoknak elég tikot termelni:oops:, ha meg nem magam termelem a táphoz az állatokat, akkor nem éri meg anakondát sem termelni. Ha kész lesz az 1.000 db, akkor úgy vágom sutba az anakondalakokat, hogy csak úgy csattannak, elő sem veszem őket többet, csak ha nagyon muszáj lesz.;)

Szia! Nagyon szépek ezek is, a másodikat ismerem :)

18:22
    A Picin beadtam az eventet, a nagy farmon még pár darab rövid növényt kell ültetnem egy fél óra múlva..

Frankné, Vadóc, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Na, végre rend van....:D :D :D Persze, holnap se fogok unatkozni.
    Az eventet én is majdnem befejeztem, ha nem tolom el....mindent beadtam, és hiányzott még 50 virág, most szaporítom. Az eszemért engem sem lopnak el..:D :D
    A kicsin is meg lesz este, utolsó vetés megy.
    Meleg van, vitathatatlan.......:D
    Talán ezért nem figyeltem oda, hogy mit csinálok..:D :D

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Event befejezve, felhősor beüzemelve. Most tudtam csak kirakni titokólakat, lett egy jégmadaram, kacsacsőrűm, teknősöm, egy rózsaszín kaméleonom xD, meg persze egér, galamb, gólya, retró hód++.:p
    Egyébként ettől az időtől már teljesen padlón vagyok, lassan már nem tudom hogy néz ki világosban a külvilág, mert folyton vakond üzemmódban botorkálunk a lakásba, ahol estére már 29-30 fok van a sötétítés és ventillátorok ellenére. Ez már nem fehér embernek való:cry:

Frankné, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Értem! Akkor ez egy vonat? Az asszociációs képességem cserben hagyott.:( Akármelyik oldalról néztem nekem sehogy se nem jött ki annak!:oops: Holnap 39 fok lesz, lehet, hogy akkor már annak látom majd.;)xD
    Nem a hajad színével vagy a képességeiddel van baj Sütike, erről biztosíthatlak. Az okok nem benned, bennem, bennünk keresendők sajnos.8)
    Megyek markot szedni, hátha ott kapok majd friss kuti vizet.:p
    Ké'zede Ema! Az uccsó terület hosszabb érésűt vetettem, és még ma este készen leszek.xD
    Óóóóóóó, hogy megint előbb kattintottam, mint akartam.

Szóval: Juditka örülök, hogy tudtál jönni, már nagyon hiányoztál.
    Eventhez gratulálok, a meleg meg majd csak megszűnik. Most már tartsunk ki, 3 nap és vége(?), legalább is utána már nem lesz ennyire durva.:)
    Remény van, mert a jövő héttől szabin leszek, és akkor rossz idő szokott lenni.;)

Frankné, sutimami57, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  6. .Emama.

Az az 50 növény még így is hamar készen lesz :)

Szia Juditka! :) Gondoltam rád, tudom, hogy te sem bírod ezt a hőséget. Ráadásul a belváros még éjjelre sem hűl ki egyáltalán, borzasztó. :(
    Nálunk légkondival van 30 fok a légkondis szobában, a többi helyiségben szerencsére nincs hőmérő ;)xD
    Elvitték javítani a rossz légkondinkat, holnap vagy csütörtökön kapjuk vissza. Nagyon várom már.

Szia Zsémbi! :) Ügyes vagy nagyon ;) Én is kész vagyok már mindkét farmon :)

Frankné, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  7. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
    Szia Juditka!
    Gratulálok a titkosaidhoz!
    Szia Zsémbike!
    Ügyes vagy, hogy még ma be tudod fejezni! Nekem reggelre lesz kész a hiányzó csipkebogyó.
    Szia Ema!
    Ügyes vagy, gratulálok a felhőhöz.
    Megvetted már a barátság felhőt?

Frankné, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Juditka, gratulálok a jó ólakhoz! Biztosan lettek alsó kategóriások is, de az említettek nagyon jók! :) :)

Már én is barnulok rendesen, idomulni kell a klímához! :D :D
    Köszi Zsémbi, akkor meg nyugodtam. :) :)

Nem kívánok rossz időt a szabadságod idejére, csak egy kicsit szolídabbat..:) :) :)
    Azzal Mindenki jobban járna. :)

Meg lett mind a két farmon az event, felejtve..:) :)
    Egy két nap, és jön a másik..:) :)

Azt hiszem, én is hozok egy ventillátort! :D

Frankné, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Zsémbi!
    A próféta beszéljen belőled, hogy már ne legyen ennyire meleg. Ha szabin leszel, gondolom Te sem vágysz a 30 fokon túli melegekre.

Szia Emama!

Én már teljesen kivagyok ettől az időtől. Mikor az első hőség jött két hete, akkor megfőttem, kimentünk a strandra ott egy kissé megpirultam, pedig csak akkor voltam a napon mikor a vízben voltunk és szerencsére délelőtt még eléggé felhős volt az idő, utána egy picit lejjebb ment csak 28 fok köré a levegő, most megint minden kezdődik elölről, mondjuk idáig strand nélkül.
    Éjszaka sem hűl le, mert nem jár a levegő. Szegény cicus is kint fetreng a lépcsőházba, mindig pár lépcsővel lejjebb fekszik, végül a földszinten köt ki ahol még hűvösebbek a márványlépcsők, még csoda hogy nem lépett rá senki mert nem igazán kel fel ha valaki jön. Lehet hogy nekem is ki kéne feküdnöm mellé??!!!:p

Frankné, sutimami57, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  10. .Emama.

Szia Vadóc! :) Megvettem a felhőt, már be is üzemeltem :)

Ha tudtok, akkor érdemes strandra menni, víz mellett csak könnyebb elviselni ezt a pocsék hőséget. A lépcsőt azért nem javasolnám, lehet, hogy kicsit furcsán néznének a szomszédok ;)xD

Nocsak, eljutottunk idáig is? ;)

Frankné, sutimami57, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya59

Zsémbes-banya59 Utánpótlás-írogató

Kipurcantam, megyek aludni.
    Jó éjszakát, szép álmokat,derűs ébredést, és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Nagyon, de nagyon vigyázzatok magatokra, csak akkor dugjátok ki az orrotokat ha végképp muszáj!:)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  12. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Vadóc!
    Köszönöm szépen.

Szia Sütike!
    Neked is köszönöm szépen, jók lettek az ólak, de azért lett tehenészetem is.:music:
    Ha már neked is meleged van, akkor mi már az ájulás szélén vagyunk.

Nekünk legközelebb a Széchenyi fürdő van, ami egy kőrengeteg, talán 2 szál fa van, árnyék az jóformán semmi, a vizet végig süti a nap, ezért a vízben sem lehet egész nap ülni. Az önkormányzat rendezett egy ingyenes napot a kerületieknek, azon voltunk, spóroltunk a belépőn 9.000 Ft-ot.
    A lépcsőnél a szomszédoknak volna egy kis esemény a nagy kánikulán kívül.xD

Vadóc, Frankné, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. .Emama.

Így csinált a szemem, amikor harmadszorra is ugyanazt a számot láttam o_O Én sose voltam még a Széchenyiben, de szerintem ez az állapot így is marad ;)

Vadóc, sutimami57 és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Nem csodálom hogy kikerekedtek a szemeid. Az az igazság hogy a fürdőben rengeteg a külföldi, szerintem az árakat is inkább hozzájuk igazították. Régen amikor még jobban strandolósok voltunk /kb. 30 éve:p/ akkor sokat jártunk a Dagályba, de ilyen hőségben én el sem érnék most odáig.:eek:

Zsémbike jó éjszakát, szép álmokat Neked!

Vadóc, Frankné, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  15. PiciEma

PiciEma Aktív író

A Dagályban nagyon régen én is voltam párszor, de mi inkább Rómaifürdőre jártunk. Magát a strandot is szerettem, meg a Keresztanyámék 1 utcányira laktak onnan, úgyhogy családi program is sokszor lett belőle. Így strandon egyébként én is kb 30 éve voltam utoljára.

16. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Én meg a Római fürdőn nem voltam, vagy kétszer voltunk Csillaghegyen, ott szép a strand de istentelen hideg vize van. Én Angyalföldön születtem, ott is laktunk 30 évig, akkor még közelebb volt a Dagály. Ott most a teljes áru belépő 2000 Ft fejenként.
    Azért érdekes, hogy a vidéki fürdők, strandok mennyivel olcsóbbak, sok helyen az ott lakóknak jelentős kedvezményeket is adnak, pl. fele áron lehet belépni.

17. PiciEma

PiciEma Aktív író

Én Óbudán születtem és éltem is sokáig :) A Rómainak hasonlóan hideg vize van, mint a Csillaghegyinek. Utóbbiban is voltam párszor strandolni is, meg a sulival oda jártunk uszodába télen.

A fiam most jött meg a Balcsiról, Akaliban 500 forint a strandbelépő, a helyieknek kedvezmény van ebből is, ahogy írtad.
    Nyilván a természetes vizek mellett jóval olcsóbb az üzemeltetése egy strandnak, de azért akkor is érdekes.

23:54

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

18. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Mi is többfelé jártunk már az országban /Miskolctapolca, Cserkeszőlő, Zsóry-fürdő, stb./ mindenhol olcsóbb volt és voltak helyi kedvezmények, sok helyen 3-4 órás belépők, Pesten már nagyon kevés helyen van ilyen.

Elbúcsúzom, jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

http://lysa.qwqw.hu/tarhely/lysa/kepek/4920_jo_ejt.jpg

Vadóc, sutimami57 és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +19 fok van felhőtlen égbolttal.
    Ma is hőguta gyanús napunk lesz. Innivaló legyen nálatok.

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nálunk a tóra 600 ft a belépő. A helyi lakosok válthatnak kártyát 2.500 ft-ért és azzal annyiszor mennek be, ahányszor akarnak, akár egész nyáron minden nap. (Akinek van üdülője, de nem helyi lakos annak is van kártya, az kicsit többe kerül.) Ha valamilyen rendezvény van, akkor nem érvényes, akkor drágább a belépő is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.