Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Dehogynem, csak nem akarsz!:(:cry:
    Nem írt nekem senki:( El is megyek aludni. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Pusziám!:)

Utoljára szerkesztett: 27.7.15
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó csendes esténk lett, gondolom mindenki aki teheti a léghajót bújja. Én is cserékkel voltam jórészt elfoglalva. Amin elcsodálkoztam, találtam egy nekem szükséges ólat amiért 1 db szakura cseresznyét kértek. Azt el is hoztam a hajóról, aztán ezen felbuzdulva tettem ki én is pár szakurát és kértem érte ólakat. Kaptam is 3 pillangót és egy kengurut. Örülök nekik nagyon. Most még a Picin egyáltalán nem voltam a léghajó közelében sem, úgyhogy az éjszakám egy része arra fog elmenni.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

3. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Délután még a 2 helikopter oltott, de az önkéntes, rendőri segítséget megköszönték és mivel késő
    délután alapos esőt is kapott már nem lángol , utómunkálatokat végzik.
    Nagy felindulásomban kiraktam a cserepes növényeim nagy részét az udvarra ,egy kis frissülésre.
    Holnap ill. ma ablak takarítás , és némelyik virág kinőtte a cserepét .
    Jó éjszakát kívánok, sok jó cserét.

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok....

Azért vannak a jó barátok
    Hogy a rég elvesztett álmot
    Visszahozzák néked majd egy szép napon

Azért vannak a jó barátok
    Hogy a meg nem talált kitehetőt
    elhozzák ,ezt a szerethetőt.

Elnézést kérek majd, amiért igy belekotynyeleskedtem ebbe a szép Máté Péter dalba, de ez jutott eszembe, amikor tegnap megkaptam a régen vágyott "jóbarátok" kitehetőt és a felajánlást is.Nagyon jó érzés az önzetlen segités, amit az ember a kedves gazdatársaitól kaphat.Még egyszer köszönöm....És mivel mást nem tudok küldeni, itt küldöm egy nagy ölelésemet...

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
  5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +17 fok van felhős égbolttal.
    Asszem ma is a gyomlálás lesz a fő csapásirány.
    Csatlakozom az ölelést küldők táborához. ;) Köszönöm a segítségeiteket.

6. Zsémbes-banya

Szép napot ám mindenkinek!:)
    Meglátogattam a léghajót, és hála Ema ötletének a szakurák tényleg hatékonyak voltak.
    Aludtál is?!!!! Remélem aludtál is!:)
    Évikém borzasztó ami nálatok történt, csakhogy vége! Aztán ilyen soha - soha ne legyen többet!:) Nem tudom felétek milyen idő van, nálunk még csak most sejlik a Nap, nem sok indíttatásom van bármit is csinálni. A kertbe nem lehet menni, süpped a föld.
    Akkor én is csatlakozom, remélem a többiek is, és lesz belőle egy nagy - nagy ölelés....tudjátok olyan, ami mindenkinek jól esik!:)
    További szépet, és sikeres cseréket!:)

Vakond-Gazda, Frankné, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon zavarodott volt a tegnapi napom, futás közben el kellett mennem, de nem vesztem el......Nálam is üzemel mind az összes felhő, ami hiányos volt, és nagyon köszönöma barátok segítségét! :) :)

Ez volt az öröm a tegnapi napban. A cserék nem voltak akkora nagy durranások, de sikerült azért szereznem olyan dolgokat, amiből kevés volt.

Pocsék idő van, fázom, esik az eső........:(
    Gratulálok az ólakhoz! Én ezeknek a nyereményeknek nagy részést nem is láttam..:D :D Nélama szokásos dolgok voltak, semmi jobb nem sikerült.

A titkosokkal is kissé elégedetlen vagyok, mert a szokásos hód, és társai, a sárgák, egy narancs tyúk, nem hozott lázba. lett kacsacsórű, meg kivi, de igazából egy teknőst szerettem volna.

Event mind két farmon kész, vissza is pakoltam, amit akartam.
    Nagyon köszönöm mégegyszer a segítséget, és ha valamit tudok küldeni, szívesen teszem, kérlek, írjatok!

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A bahás XXL-ek is elég kapósak. Mindig örülök, ha titokfából kifejlődnek, mert jó cserealapok.
    A titkosaim 4 óra múlva felfedik magukat, a pörgetéseket tartalékolom, csak akkor pörgetek, ha a varázslatos madárijesztő van fent. Persze helyette mindig mást kapok, de az esély legalább meg legyen...

9. Zsémbes-banya

Az ólakat én is felejteném. Igaz, hogy mind titkos lett, de még egy kacsacsőrű vagy kivi sem volt benne. Még a bahás fákban bízom, egyelőre hiába, mert elfelejtettem kitenni őket. Megyek és rögtön rakom is kifelé.:)
    Köszi a tippet Erzsike, próbálkozom azokkal is. Madárijesztőt nem lehet küldeni?

Vakond-Gazda, Frankné, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma egy a világ leghíresebb bonsai fáját, egy Japán selyemfenyőt mutatok meg. 1625.ben ültették és túlélte a hirosimai atomtámadást.
    Akkor ehhez kapcsolódva még nézzünk néhány szép bonsairól képet :)
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Csua szépek vannak még ezeken kívül is, alig győztem válogatni a rengeteg közül :)

Szia Évi! Jó kertészkedést neked a valósban is! Kellemes idő van, ma biztos jobb kedvvel is tudsz nekiállni ilyen munkának :)

Szia Biciklás Lány! Az jó, ha mindenkinek rendeződik az az eventes felhője,és a keserű szájízt magunk mögött hagyva örülhetünk mindannyian a működő felhőnknek :)

Szia Miksza! :) Jó munkát neked is a kertben! :)

Szia Zsémbi! :) Aludtam is, bár némileg rövidre sikerült az éjszakám ;)

Örülök a szakurák hatékonyságának :) Nekem a Picin lett egy retro++anakondám belőle;)xD Igen örülök neki, mert ott csak 1 db volt eddig. Most kiraktam még egy ajánlatot rá, hátha az is elkel :music:

Szia Sütike! :)
    Én még a kacsacsőrűnek és a kivinek is örülnék, bár a nagy farmon egyetlen teknősöm sincs, a legjobban annak örülnék én is. ;)

5-5 titkosnak tudtam helyet csinálni, így két részletben tudom majd meg, hogy miket kapok.
    A nagy farmon elszámoltam a sárga rózsát, 27 db hiányom lett, miután a megerősítő kérdést is elhessentve lenulláztam a készletemet :p Már beérett az 5 mag amit kaptam, tehát tragédia nem történt. Megyek és beadom xD

11. kpe59

Nem lehet, ugyanúgy mint a virágokat és a játékórákat.
    Milyen bahás titokfáid vannak neked? Te kivételezett vagy és azt is kaptál? [​IMG]

12. .Emama.

Szia Kukucska! :) Én is most raktam ki 3 db Bahás titokfát :pxD Valamikor bent felejtettem a menüben és már napok óta ki akarom rakni. Most végre az ólakról eszembe jutott :)

13. Zsémbes-banya

Jamaica talányos tikifa. Nem tudom, hogy mikortól és, hogy honnan, de van 12 db, az biztos!D
    Ema!
    Gyönyörűséges fákat hoztál. Köszi szépen!:) Majd egyszer - na nem ebben az életemben - virágokkal és fákkal szeretnék foglalkozni.:)

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ezek a kicsi fák gyönyörűek, nagyon szeretm őket!!! Igaz, nekem nincsen, de egyszer próbálkozom vel. Káprázatosak, érdekesek, csodásak, tele virággal, gyümölccsel! Apró kis csodák. :) :)

Jó bemenni a felhőre, hogy nincsenek üres szürke kockák! :) :)

A kicsin még nem értek be a titkosok, remélem, ott lesz valami jó is. :) :) csere semmi....igaz, pár fát cseréltem, de csak középszintűeket. Meg mászom még a léghajót, hátha akad valami. :)

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Emaaaaaa,
    ezek megint gyönyörűek, egyszer láttam filmen, hogy milyen aprólékos preciz munkát igényel ezeknek a fáknak a gondozása, de nagyon megéri, mert nagyon szépek.
    A keserű szájiz az hamar elmúlik, mert mindig jönnek újabb kihivások, amik feledtetik az emberrel a múltat.Ezzel együtt nagyon örültem az ajándékoknak, mert a felhő igen szép tetemes pontszámot hoz a kis karibi szigetemen.Ilyenkor derül még az is ki, hogy miből nincsen még, és próbálkozik az ember a kicsit imbolygó léghajóra többször felkapaszkodni.További sikeres cseréket kivánok..

16. .Emama.

Az enyém Borneó, ha jól látom (ami messze nem biztos szemüveg nélkül :pxD), akkor ez Tamarinduszig adhat. Most ki nem keresem, hogy a tied melyik :p

Örülök, hogy többeknek tetszenek a mini fák ;):)

Drukkolok a te titkosaidnak is, legalább ott kapjál nagyon jókat, ha már a másikon nem sikerült! :)

Jó kis pontot ad az a felhő is, és a mostani eventé is :)
    Hozok neked egy kis édeset a keserűség után ;) Sok kenőcs, kicsi tészta ;)xD

17. Zsémbes-banya

Neeem? Jó'vanám! Ezt érdemlem ennyi év után?!!!;)xD:p Olyan sok kenőcsösöd nincs, amiben nem barna a kenőcs, és nem barna a tészta, hanem konkrétan vaníliás, vagy citromos esetleg orosz krém, vagy tejszín?:)

18. .Emama.

Tettye ;) ezt edd te, a másik sokkal finomabb :p
    A csokis mindig mindenben sokkal finomabb, mint a nem csokis;) Kivétel ezalól a halászlé és még néhány hasonló apróság:pxD

19. kpe59

Jamaicából kifejlődhet majomkenyér, XL és XXL csillaggyümölcs.
    Vadásztam neked egy piskóta tekercset. Szerintem a krém és tészta aránya pont megfelelő...

20. Zsémbes-banya

Köszi, ezt meg nagyon nyámi!:)))) Legyetek vidámak, egy időre el kell mennem!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.