Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Engem nem láthattál, mert én bent szívom a cigimet :pxD Lehet, hogy a Zsémbi volt az, ő kijár....... ;)

Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Erzsim!
    Bárki is volt egészen biztosra veszem, hogy nem mer eléd állni. Te jó ég! Ez egy valóságos szmájli lovag, és olyan gyors mint a villám! Tévedhetetlenül biztos kezű, eszes mint a kobra, így hirtelen mást nem láttam meg rajta, de amit írtam az ziher!:)
    Emaaaaa!
    Ez szemenszedett mit mondtál?????!!!!!:mad::pxD

3. .Emama.

Mit mondtam, mit mondtam? Azt, hogy te kint cigizel. :p Ez igaz, vagy nem?;)xDSemmi szemenszedett nincs benne.

Vakond-Gazda, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én nem mondtam ilyet, de ha indul a mérkőzés, szurkolok! [​IMG]

Frankné, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Nem, mert itt ülök. A fülemmel hallgatom amit mondasz, a számmal válaszolok, a szememmel pedig ilyeneket kell látnom.:cry:xD
    Nahát aztán TE IS!:D Szurkolsz, ahelyett, hogy harcba szállnál értem és Erzsi oldalán?!!!!:eek:;)xD

6. .Emama.

Teteteeeeee...... Ne forgassál ki mán. :music: Csak kint cigizel, bent nem gyújtasz rá. :p

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Gondolod, hogy az ablakon nem lehet belátni, csak ki...? [​IMG]
    Zsémbi kijár, mert ő tudja, hogy úgy egy hajszálnyival egészségesebb a dolog...
    Erika meg kizárólag a friss levegőért jár ki, de el ne mondd [​IMG] senkinek...

Utoljára szerkesztett: 31.7.15
  8. .Emama.

Egyetlen "előnye" lehet annak , hogy kijár, talán kevesebbet szív, mintha bent is dohányozna. Én viszont kiköltözhetnék, ha kint kéne cigiznem........[​IMG]

sutimami57, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

A Zsémbi azt is tudi, hogy aludni is egészséges, ezért elköszön mára.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

10. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Frankné, sutimami57 és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +12 fok van és felhőtlen égbolton uralkodik a napocska.
    Tegnap nem értem ide, ezért megyek elolvasom az eventleírást.
    Vigyázni, mert a telihold 10:00-kor indul!! (én is majdnem beültettem 14:00-igra.)

Frankné, sutimami57, Magdusnéne és 3 más kedveli ezt.
  12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Csak ki akarom próbálni, hogy egy most talált helyről hozhatok-e pofit... [​IMG]
    Ezzel szórakoztatom magam, míg várok a kezdésre.[​IMG]

Frankné, sutimami57, Wekendtelek és 4 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A Szamoa szigeteken található ez a gyönyörű, rejtőzködő tó. Egy 30 méteres létrán lehet csak lejutni ide, vagy így ;)

Szia Kukucska! :) A frászt kaptam a pókodtól, még azt is elfelejtettem, hogy melyik képet illesztettem már be. Most csak remélem, hogy nem duplán van valamelyik :pxD

14. kpe59

Nem lett dupla egyik sem...
    Ne félj [​IMG] tőle, nem tud kijönni a monitorból.

15. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok Épek.

Nem volt időm még végigolvasni titeket, nem tudom, hogy mit terveztek a Top-ban. Én belevágnék, de sajnos alig leszek gép közelében. Most is csak be-be tudok nézni, de a hét közepétől kint leszek a pampán, a fiúkra lesz bízva az event..
    No. Aki belevág, annak azért drukkolok ám.;)
    Szép 7végét Nektek!:)

16. .Emama.

Sose lehessen azt tudni :oops: Az utóbbi pár napban úgyis volt már két VV pókkalandom, lehet, hogy azok is innen másztaki ki valahonnan?:pxD

Szia Apa! :) A pampákon nem igazán leszel jó helyen az eventezéshez.
    Nekem nincs annyi sztrágyám, hogy belefogjak a macskás TOP-ba, úgyhogy ez a kitehető nem rám vár sajnos.:music:

17. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok Szép Napot!

A horror elültetve, végre hétvégén és meghosszabbítva, legalább tudok egy kicsit haladni, a gazdakörivel:)

Szia kukucs, nagyon jó pofikat hoztál megint, szeretem őket :inlove::inlove::)

Szia Ema, Szép ez a tó, jó lenne elmenni....:)

Szia Apa, én is most olvasgatom az ismertetőt, jók a nyeremények, de munka mellett 6 órás növényt csak napi kétszer tudom aratni, trágyáért nem állok sorba, de azzal se férnék bele a 3 aratásba, nem lesz annyi időm:)

valamennyi szupertrágyám van de nem akarom mindet erre elhasználni, meg nem biztos, hogy elég lenne hozzá, majd meglátom, hogy alakul:)
    Én szeretem a pókokat, itt a panelban nem nagyon szoktam találkozni velük, de a míg családi házban laktam, hosszú teraszunk volt a ott szokott lenni, volt, hogy szép nagy pókhálót szőt a tető és az oszlop között, nem szoktam bántani...:)

18. .Emama.

Szia Betti! :)
    Ez nálam már középsúlyosan kóros dolog, rettenetesen irtózom tőlük.
    Hozok egy kis ismertetőt róla:

Mi az arachnofóbia?

Ma a világ egyik leggyakrabban előforduló szorongásos megbetegedése az arachnofóbia, melyet magyarul pókiszonynak nevezünk. A betegek általában tisztában vannak azzal, hogy félelmük túlzott, irracionális, de nem tudnak tenni ellene. A betegség elnevezése a görög arachne-, pók és a phobos, félelem szavak összetételéből származik és arra utal, hogy a betegek indokolatlanul nagy félelmet éreznek a pókokkal, tágabb értelemben a pókfélékkel, így például a skorpiókkal szemben.

A pókiszony világszerte igen elterjedt, és nem csak azokon a területeken jelentkezik, ahol a halálos pókmarás valós veszélyt jelent. Olyan országokban is gyakori, ahol ilyen sérülésektől nem kell tartani. Az arachnofóbia mindkét nem képviselőinek körében előfordul, de ötször gyakoribb nők esetében. A pókiszony a speciális fóbiák közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a félelem összefüggésbe hozható konkrét élőlényekkel, tárgyakkal, eseményekkel, jelen esetben a pókok jelenlétével. A félelem tüneteit legtöbbször a pókok látványa vagy fizikai közelsége váltja ki, de sok esetben már az is elegendő, ha a beteg csak képen vagy sematikus ábrán látja a pókot. A testi tünetek jelentkezhetnek akkor is, ha a pókok jelenlétére csak indirekt jelek utalnak, így például pókháló van a sarokban.

Tünetek:
    Az arachnofóbiás betegek szorongásos tüneteket élnek át vagy pánikrohammal reagálnak a rovarok jelenlétére. A leggyakoribb tünetek a kifejezett félelemérzettel kísért heves szívdobogás, szapora pulzus, nehézlégzés, szédülés, verejtékezés. A tünetek olyan kellemetlenek, hogy a betegek elmenekülnek a pók, vagy annak lelőhelyének még a közeléből is, illetve a későbbiek folyamán kerülnek minden olyan helyzetet, amikor pókokkal kell találkozniuk. Szélsőséges esetben akár az is előfordulhat, hogy nem mennek ki a természetbe vagy nem mennek be idegen épületekbe, nehogy akaratlanul is kapcsolatba kerüljenek pókokkal.

A pókiszony kialakulásának oka:
    A pókiszony oka ismeretlen, noha léteznek olyan pszichológiai elméletek, melyek megpróbálják magyarázni a kialakulását. Az egyik szerint a pókok jelenlétében érzett félelemnek evolúciós oka van, mert a pókmarás halálos veszélyt jelentett őseinkre, és ilyen körülmények között a félelem segítette a túlélést. Egy másik elmélet a kultúránkban látja a magyarázatot, míg egy harmadik szerint a pókiszony csak egy egyszerű megjelenési formája a szorongásnak, a hátterében valójában egy másik elfojtott érzelem, félelem, szorongás húzódik meg.

Na, szóval ilyenem van nekem, pedig nem is kértem és jól ellennék nélküle is ;) A kivastagítást én csináltam, az jellemző rám is sajnos. A természetbe azért ki merek menni, meg idegen helyre is bemegyek, de félelmetes szemem van rá, hogy észrevegyek egy akármilyen kicsi és távol levő pókot, akár tök sötétben is. Olyankos sikítok és valamelyik családtagom (a fiaim némi cikizés árán) kinyírja az aktuális példányt.

Nagy csatákat vívtam magammal amikor a gyerekeim picik voltak, hogy ne vegyék ezt észre és ne ragasszam rájuk. A legidősebb fiam kicsinek félt a pókoktól, őt sikerült leszoktatnom róla. A középső nem félt, ma sem fél, a kicsi viszont picinek is félt és sajnos benne ez meg is maradt. Valamelyik késő éjjel csak ő volt itt kéznél és én megláttam egy termetes példányt lógni. Csak visitíni tudtam és szegény csak ő tudott jönni a visításomra. Jött is hősiesen, megállt, rosszul volt, rázkódott egy darabig ő is, aztán csak levette a két papucsát és kinyírta a pókot. Nem győztem dicsérgetni, hogy milyen bátor volt, én ugyanis még kinyírni sem merem őket, még annyira sem tudok a közelükbe menni.

Na, lapozzunk valamerre, mert most is a rosszullét kerülget :oops:

Frankné, Vakond-Gazda, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    Nálunk is gyönyörű idő van, olyannyira, hogy be kellett pucolnom a kertből egy kicsit lehűlni. Ami babot már leszedtem az ponyván szárad, most learatok, vetek, aztán meglátom, hogy ki tudok-e még menni. Annyi vizet ittam hirtelen, hogy tiszta p
    Milyen hálót szövögetsz? Avagy kinek?;):p
    Szia Apa!:)
    Jó, hogy legalább bekukkantottál.:) Sűrű napjaid vannak, de legalább van munka!:) Fiúk talán helytállnak és megszerzik neked a felhősort, a többit meg áldja, vigye!:) Köszi a drukkolást, bár én nem vágok bele, csak amennyi lehetőségem lesz ajándékok szerzésére azt kihasználom. Szép hétvégét Neked is!:) Gyere ha tudsz!.)
    Szia Bettike!:)
    A normál pókoktól én sem félek, nem is szoktam őket bántani, bár ez így nem igaz, hiszen a pókhálókat mégis csak leszedem.:eek: Ebbe eddig bele sem gondoltam.:oops:
    Eventtel pedig úgy vagyok, ahogyan te is.:)
    Jó nagy taps és puszi Tücsinek, hogy megmentett!:)
    Na menek a dógomra, legyetek vidámak!:)

Frankné, Vadóc, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Köszi, átadom neki, tényleg hős volt ;):)

Jó "dógodat" neked, én meg megyek hunyni egyet :)

Frankné, Vadóc, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.