Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxDxD
    Mikor kicsi voltam, a Mamám mindig csinált nekem fini teát.
    Egyszer kérdeztem Tőle: Mama, kaphatok bele citromkotlót?
    Mama fuldoklott a nevetéstől, nem értettem, miért...
    -Kislányom, az citrompótló xDxD

Vakond-Gazda, Frankné, Kriszti és 4 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

xDxDxD
    Az egyik, a családomnak kedves emlék, amikor augusztus 20-án mentünk a Balaton-partra tűzijátékot nézni. A móló elején volt egy pattogatott kukorica árus. Jó nagy betűkkel ki volt írva a tárolóra, hogy "POPCORN", ennek ellenére nem tudtam a nevét a nyavalyás kukoricának kimondani. Nem akartam hogy a gyerekek lemaradjanak róla, ezért megkérdeztem, hogy kérnek-e? Így: "akartok olyant, hogy belenyúltok a zacskóba és bekapjátok?"
    Na ezt azóta minden augusztus 20-án felemlegetik.:oops:xD

Vakond-Gazda, Frankné, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Végre valaki, aki több pofit rak ki, mint én xD
    A régi fórumon midig szidtak, mert engem beidézve senkinek esélye sem volt pofikat kirakni, amíg az enyémeket nem törölte :pxD

Amúgy meg végigrötyögtem amiket írtál xD

Rajtad is, de téged már ismerlek szép maksz (ez direkt van így) xD

xDxDxD

4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxDxDxDxD
    Most én fuldoklom....xDxD

Vakond-Gazda, Vadóc, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jujuj! Azzal vigyázz!:);) Jó kis nap volt ez, de későre jár, mindjárt korán lesz.:) Muszáj elköszönnöm, immár másodjára.
    További szép estét, éjszakát, álmodjatok szépeket!:)
    Még egyszer köszönöm a kedvességeteket, a sok szép szót, virágot.:)

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Atyaég, mi lesz itt, Emama, ha mi ketten el kezdünk párbeszédezni? xDxD

Egyszer, szálltam fel a buszra, vettem jegyet, mentem volna hátra, de nem tudtam, valami visszatartott.
    Visszafordultam, és azt láttam, hogy a táskám pántja beakadt a sofőr sebváltójába, és ő is azon volt, hogy betegye a megfelelő sebességbe a buszt...xD
    Kiakasztotta nekem, én meg paprikánál vörösebben, az utasok szeme láttára, próbáltam láthatatlannak látszani..xD

Máskor, szálltam fel a buszra, és az utolsó lépcsőn megbotlottam, és majdnem a sofőr ölében landoltam.
    A sofőr nagyon hangosan:
    -De Hölgyem, itt, Mindenki előtt?

Jujj, nagyon kínos volt...Amikor valakit látok megbotlani, egyrészről, nagyon sajnálom, és csak remélni tudom, hogy nincs komolyabb baja, másrészről, a kínröhögés kerülget..
    Higgyétek el, én mondom, annál rosszabb nincs, amikor röhögnöd kéne, de olyan igazian nagyon, és nem lehet :oops:

7. .Emama.

Csúcs vagy xDxD
    Te tényleg egyre több dologban hajazol Zsémbire. ;) Amiket ő már írt azt nem ismétlem, de ilyen jellegű balesetek is őt szokták érni [​IMG] xD Nem véletlenül neveztem el Cilikének, aki egy ifjúsági regénysorozat hősnője (leánykája) volt és a sorozatos baleseteiről szóltak a könyvecskék, amikben persze az egész életét is "mellesleg" végigkísérhettük.

8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD Zsémbi, hallod ezt?xD
    Nem ismerem....!! De biztosan szórakoztató könyv..xD
    Anyukám mondta mindig, hogy olyan elvarázsolt tudok lenni xD
    Hát, hiába no, olyankor a világomban időzöm, és eszem ágában sincs előjönni a külvilágba :)
    Ilyenkor szokott az Élet kupán vágni, hogy Figyeljjjmááá!! xD vagy egy sofőr xDxDxD

Emama, remélem szívből, hogy nem fog hiányozni a farm, meg a fórum, mert annyira jól fogod magad érezni, hogy eszedbe se fog jutni! ;)

9. .Emama.

Köszi, aranyos vagy, ez igazán kedves és jó kívánság tóled :)
    Akali egy csendes hely a Balaton partján, a kemping is a víz mellett van és közvetlen a kemping mellett ott a strand is. Biztos, hogy rengeteget fogok ázni a Balcsiban, azon kívül viszont ott szinte semmit nem lehet csinálni. Ez nem baj, mert én így és éppen ezért szeretem ezt a helyet immár 30 éve. Esténként biztos be fogok nézni ide a topikba és a farmokra is, meg lehet, hogy a reggeli kávém melletti ébredezést is fél szemmel a Balatonon, fél szemmel a farmon fogom előadni. Napközben nem nagyon hiszem, hogy belépek majd, akkor biztos, hogy jobb dolgom is lesz ;) Úgy néztem, hogy az időnk kifogástalan lesz, azaz kifejezetten hőség várható, amit amúgy nem szeretek, de a Balatonnál még ez is bocsánatos bűne lesz az időjárásnak ;)xD

10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

A semmi pont alkalmas a Mindenre ;)
    Csinálsz majd nekünk fényképet? A balatoni naplementének nincs párja...

11. .Emama.

Hmm, hát nem tudom. Mint említettem nekem még buta telefonom sincs, a férjemé meg annyira buta, hogy nincs benne kamera.
    Van egy digitális fényképezőgépem, amiből a gyerekem kibelezte a memóriakártyát. Ha azt vissza tudom szerezni és működik a gép, akkor elviszem és csinálok képeket. Ha nem jön össze, akkor viszont nem lesz mivel fényképezzek.
    Jó is, hogy szóba hoztad, most átmegyek és megkérdezem a fiamat a kártyáról. :)
    Naplementét egyébként nem tudok fotózni, azt csak a déli partról lehet, én meg az északin leszek ;)

0:50
    Megszereztem a memóriakártyát, holnap veszek elemet bele és kipróbálom, hogy múködik-e? Évek óta nem használtam már.

Utoljára szerkesztett: 3.8.15
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Remélem, sikerül visszaszerezni a memóriakártyát..;)
    Sebaj 8) A felhő, és az égbolt a halvány rózsaszínen át, a narancsos színektől, a kéken, a lilán át mindenféle színben pompáznak olyankor...:inlove:

Ezek saját készítésűek a Balcsiról, Siófokon (már odáig eljutottam, hogy felmásoltam gépre):

http://kepfeltoltes.hu/view/150804/DSCF1095_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150804/DSCF1110_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150804/DSCF1226_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150804/DSCF1608_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150804/DSCF2069_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150804/DSCF1622_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

13. .Emama.

Hát ezek csodaszépek, köszönöm, hogy megmutattad őket :)
    Remélem működni fog a masinám és ha ilyen szépségeket nem is, de valami sajátot én is tudok majd hozni :)

Hanem mára elköszönök én is, mert megint beleszaladtunk a 1/4 2-be :pxD

Még annyit megírok hamar, hogy mostanáig 2x2-n Katával és sztrágyával nyomtam az eventnövényt. Lett 4.400 db-om és 240-260 felrepim. Reményeim szerint holnap estére készen leszek a növénnyel és mehetnek vissza az ólak. Utána már nem lenne gondom a farmra, csak a felrepikre kell majd figyelnem, azt meg biztos össze tudom szedni.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Dóri és mindenkinek! :)

14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ennél még szebbeket fogsz, én tudom ;)
    És tényleg..hihetetlen...negyed kettő-megint xD
    Nagyon ügyes vagy!!!! Igen, és oda is kell adogatni a cicusoknak! :)
    Gyönyörű álmokat, jó éjt! :)

15. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Jó Reggelt Mindenkinek.

Lehetne jobb is, én mindig prüszkölök a 4 órai ébresztőnél.:)
    Még itt sötét van, alig pitymallik..;)

Látom alakul a Top-os magyar csapat, remélem jó sokan lesznek bent a végén is.:) Én alakulok, most indítottam el az első 10 keverését, az event remélem meglesz időre.

Szép Napot Nektek.

16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +18 fok van felhőtlen égbolttal.
    Átérzem a problémát. Az a baj a korai ébresztővel, hogy az ember megszokja és amikor nem kellene is felébred az ember automatikusan.:p

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Miksza, látom, újra a hajnali felkelők táborába léptél.Felénk is nagyon szép reggel van.Nem rezdül egy falevél sem, csak a virágok és a növények áhitoznak az üditő vizsugárra.A vonat is most suhant el az utasokkal.Egy új nap indul...amihez kivánok sok vidámságot és derűt, s nem mellesleg a gomolyag sem hátrány ha sok gyűlik belőle...
    Jaj majd elfelejtettem, ha napközben egy kis dinnyére áhitoznátok, csak ki kell nyújtani a kezeteket és...

18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Dóri! Gyönyörű képeket hoztál, nekem az utolsó tetszik a legjobban.:)
    Feladtad Emának a leckét a képekkel, de ahogy ismerem ez nem fog neki különösebben nehezére esni.:pxD
    Sziasztok koránkelők!:)
    Elze!
    De jó is lesz nekünk ilyen dinnyekínálat mellett....;):)

Sok gombolyagot mindenkiek!;):)

19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Dóri tényleg szép képeket készítettél!
    Az eséseken és "balmondásokon" akkorákat röhögtem! De én is tudok ilyenket ám!

Na nekem meg pont fordítva! Hétköznap sehogy se bírok felébredni, hétvégén pedig hajnalban kidob az ágy!
    Habár mostanában a beköltözött varjak gondoskodnak a hajnali kelésről. De mintha ők is hamarabb kelnének hétvégén! Fujj az ébresztőjüket!

Legyen mindenkinek szép napja!
    (Imi is elment nyaralni?)
    8:25
    Zsémbike!
    Felvilágosított az ősöm, hogy az örökifjút nem abban az értelemben használják, mint ahogy én szerettem volna. Én a fiatalságra akartam célozni, hogy Te ifjú vagy, úgyhogy kérlek kivételesen ebben az értelemben értelmezd, jó?

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
  20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az event szépen halad a maga útján, szaporodik a [​IMG] és a [​IMG] is, keveri a malom az első 20 [​IMG]-ot.
    Míg beérik a gaz, hasznossá teszem magam...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.