Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindannyiótoknak! :) Annyira aranyosak vagytok!

Ema nagyon jó nyaralást kívánok!

Micsoda? Hogy Miksza 200-nál tart?! Azta! Nem néztem, csak vakon és őrülten kapálok. Ide-oda, mint a gömbvillám fiatal korában. :D Akkor gratulálok! Mennyi a terv?

Remélem Zsémbikének a keze már jobban van?!

Ma sem fogunk fázni, úgy érzem. Már kiver a veríték.
    A melegkedvelők most élvezkedhetnek. A szenvedőknek kitartást!

Legyen szép napotok!
    (Ja, a meseírásban én nem veszek részt - jobban jártok! :D De Emának remélem van hely a postaládájában a sok levélnek?)

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, jó reggelt kivánok...
    Ema,
    gondolom, már indulóban vagytok, nagyon jó utazást kivánok, és kellemes érkezést.

Rájöttem, hogy valahogy máshogy kellene érkeznem, mert a kollektiv beszélgetésből mindig kimaradok.Igy aztán csak itt ülök a szobámban és olvasgatom, hogy ..
    Évike,
    túl vagy szerencsésen a szemlézerezésen, most már biztos, minden nap csak jobb lesz.Amikor nekem műtötték a szemet, egy hétig csak zuhanyfüggönyön keresztül láttam, az nagyon rossz volt, de aztán szépen kitisztult a világ,és ma már csak egy emlék...
    Zsémbi,
    'nem tudom mi szenvedés gyütt idén a paradicsonyokra, ezek truccónak, azt nem akarnak bepirulni".Még ilyent, még nem pirulnak felétek a paradicsonyok?Biztosan későbben érő nagy fajták, olyan befőzni valók, és azééé truccónak még.Aztán ha meg már elkezdik az érést, csak győzzed eltenni a sok pardacsomlét, meg lecsót, meg zakuszkát, meg miegymást. Várom én is, hogy a piacon árúsitsák már olcsóbban, hogy tudnák egy kis lecsót meg zakuszkát eltenni télire a spájz polcokra.Igaz, augusztus huszadika után szokták az eltennivalót megvenni, de akkor másirányú elfoglaltságom miatt nem tudom megtenni, igy kellene korábban.No majd ez is elkövetkezik.
    Látod, nálam a nap bármely időszakában itt üldögél Sopánkáné...

Legyen szép és vidám a napotok...

.Emama., Vakond-Gazda, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Van köztünk egy Betti, ugyan azt nem tudom melyik név becézése, de ha Bettina, akkor ma ünnepli a névnapját.
    Ezúton kívánok minden jót neked! [​IMG] (Ha nem ma van a névnapod, akkor is![​IMG])

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszi a gratulációkat.
    Csak a Baha 200.
    Nincs terv, csak játszom, amíg jól érzem magam a játékban. Erre a gangos társaságotok is garancia. ;)

.Emama., Vakond-Gazda, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Na már most aztán igen nagyon szép napot ám mindenkinek, sziasztok!:)
    Főleg annak a Jemának kívánok jó időt, finom Balaton vizet és árnyékot a kempingben!:)
    Nem maradhatnak el a napi képek, íme:
    Kanada
    Nahanni Nemzeti Park, a Világörökség része,
    Dinoszaurusz Nemzeti Park,
    Az ország legrégebbi nemzeti parkjában, a Banff Nemzeti Parkban várja az ámuldozókat a Moraine tó,
    Jaj, nekem ez nem megy úgy mint Emának.
    Sokkal inkább érdekel pl. egy Grizzly, hát még ha bocsa is van.
    Mennydörgő Víz (Niagara), a nevet az indiánok adták, de ezt a hangzásából úgy is tudjuk.:)

Jesszusom! Totál elfáradtam, és alig hoztam pár képet. Ema azonnal gyere vissza!;):pxD

Igen Elze! Valahogy máshogy kellene érkezned, de leginkább el sem kellene menned!:inlove:
    A paradicsomokkal ma reggel beszéltem, azt mondták, hogy összekapják magukat. Láttam a szégyent az arcukon, az egyik konkrétan narancssárga lett tőle.:p
    Szia:) Köszönöm, a remény hatott, tényleg jobban van a kezem.:) A meseírásról pedig annyit, hogy akinek ilyen stílusa van mint neked, annak biztosan van fantáziája is...., mit biztosan? Tuti fix!;)xD
    Valahogy így vagyok vele én is, de ha azt a százast el nem érem a következő öt évben, akkor nagyon pipa leszek!:mad:;)xD
    Szia Vadóckám!:)
    Hány cicát simiztél meg?
    Erzsike azt hiszem a mi Bettink nem Bettina, azért biztos, ami biztos:

.Emama., Vakond-Gazda, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Zsémbi,
    csak ámulok és bámulok ki a fejemből, hogy még képeket is kerestél, hogy nem maradjon a mai napunk sem szépségek nélkül.Igazán köszönöm, ebbéli tevékenységedet...
    Az érkezéssel meg az a baj, hogy az már a hireké és némi olvasásé is, meg aztán itt van az én kedvesem is, aki azért néha még az én beszélgetésemet is igényli...Igy aztán maradok én el az esti beszélgetésekből...De majd..
    A paradicsomokkal meg jól tetted, hogy helyretetted őket, micsoda dolog az, hogy még csak nem is sárgulnak...vagy mégis??
    Kedves Bettik, Bettinák,
    kivánok sok boldogságot a névnapotok alkalmából...

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Sajnos, este nem tudtam vissza jönni, mert a gépem gondolt egyet, és ki kapcsolta magát.
    Így, kissé késve, de SOK SZERETETTEL KÍVÁNOK BOLDOG NÉVNAPOT, KEDVES KRISZTI![​IMG]

Ema! Neked pedig csodálatos nyaralást, sok élményt, jó pihenést kívánok! :) :)
    A kis farmon még délután lesz meg az utolsó kütyü a felhőre, a nagy farmon még osztogatom a cicáknak az ajándékokat. Banán még nincs, de pár titkos végre érkezett. A szigetem is ugrott egyet. :) Nem olyan rossz ez. Szeretem, ha meg tudok dolgozni az ajándékokért, és meg is kapom őket.

Ma itthoni szolgálat van, ami be tart estig, de igyekszem normális tempóban rohangálni. :) :) Szép napot, jó játékot!

8. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.
    Köszönöm .
    Marika neked is a " vigasztalást " 1 hetet csak kibírok.
    1 ablakon engedek be egy kis fényt ,a többin a zsalu becsukva , így tűrhetően érzem magam.
    Szokatlan ha kiakarok lépni az udvarra napszemcsit kell húznom ,vagy fél szemmel / inkább bent maradok /.
    Zsémbike nem akartam veled kiszúrni ,köszi a képeket , Moraine tó szívesen megnézném.
    Ebben a melegben csak elpirulnak a paradicsomjaitok.
    Régen a paradicsomokat felkötöttem és az alsó már nem szép leveleit leszedtem ,így gyorsabban beértek és folyamatosan kb 20-30 tövem volt , nagy területen nem ajánlatos.
    Jó nyaralást ,pihenést .......

9. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sütike! Köszönöm szépen! :)

Tanulnom kellett politológiát is 2 félévben. Az egyik félév vizsgája egy beadandó dolgozat volt, a mai (pár évvel ezelőtti) Mo-t kellett jellemezni. A kormányt, az embereket, úgy általában mindent. Na akkor a tanár hadjáratot folytatott, hogy végezzem már el a politológiát is. :) Ha nagyon fáradt vagyok, akkor tudok nagy hülyeségeket írni. xD
    De szerintem Imi tudna jól mesélni, remélem jelentkezik?! Zsémbi, hát és természetesen, Neked kötelező írni! :)
    De kiváncsian várom bárkiét is!

10. Zsémbes-banya

Megértem, persze, hogy megértem.
    Hoztam nektek egy kis nyugalmat.

Nem gondoltam ám komolyan,hogy kiszúrtál velem:)
    Napszemüvegezz csak Évike, meglátod gyorsan elmúlik az az egy - két hét amíg muszáj, aztán jobb lesz a szemed mint újkorában. A szomszéd néniét is lézerrel műtötték, azóta volt már, hogy viccesen visszakívánta az előző állapotát, mert a legkisebb porszemet is meglátja a lakásban.:D
    Mi is felkötöztük a paradicsomokat, ennek ellenére nem érnek még. Azt hiszem az a baj, hogy amikor fejlődtek nem volt eső. Most próbálják utolérni magukat, pedig öntöztem ám amennyit csak tudtam. Nem baj! Várok türelmesen, és ha az első pirosat meglátom azt szépen lekapom, a két kezemmel kifényesítem, és jó nagyot harapok bele!:):p
    Brrrr! Politológia...., nem szerettem. Pontosabban a történeti áttekintést, és magát a politikatudományt igen, de az elvont részeit nem.
    Imi meséje nekem is látatlanban tetszene.:)
    Még egy kis nyugalom
    93 simizésnél tartok, már csak 7 db és kész, aztán onnantól csak a saját örömömre.:)

Utoljára szerkesztett: 6.8.15
  11. -elzemari-

Évike,
    a napszemüveget én is sokkal jobban kivánom, mint korábban, mert amikor kijöttem a kórházból, a másodikkal, szeptemberben, húúú, úgy tűzött a nap, hogy szinte nem is láttam, és amikor felvettem a szemüveget, olyan jóleső nyugalom szált a szememre, amit korábban nem is gondoltam volna...
    Zsémbi,
    a szomszédkádnak igaza van a mindentészreveszek állapottal, mert korábban én sem suvickoltam annyit, mint azóta.Mindig mondtam magamba, hogy valahogy az idősebbeknek néha nem gond, ha valami a tűzhelyen kifutott, vagy esetleg a tűzhely mellett a csempén, némi oda száradt ételmaradék van .IGen persze azért, mert már a szem nem olyan éles, mint ifjonti korban a szemüveg meg nem lóg mindig azon az orron.
    Ám mióta a két szemem megműtve, na ott aztán nem maradt láthatatlan semmi, mérgelődöm is miatta én is, hogy mennyivel több a munkám...Ám mennyivel jobb, hogy ha olvasni akarok, csak ha kicsit elfáradt a szemem , akkor kell egy kis enyhe szemüveg, vagy, ha tévézem, mert azt is szoktam, akkor nem kell itt sem elővenni a szemüveget, csuda jó....

A paradicsomokkal én is úgy szoktam, hogy locsolás közben egyet kettőt lekapok, odatartom lazán a slaghoz és már el is tüntetem...Nagyon finomak tudnak lenni.

Kriszti,
    na nem irigyellek, amikor politológiáról kellett tanulnod, de még irni is róla, pláne a kormányról, az emberekről, úgy általában mindent.
    Ebből az" úgy általában minden" lehetett talán a könnyebb...

Imi meséit én is nagyon birom, bár jönne többször!!

Ma a legmelegebb időszakban kellett bicajra pattannom, és a mi kis városunkban egy jó nagy kört tenni.Orvos, gyógyszertár, zöldséges, és úgy haza.Ez úgy barátilag is négy kilométer.
    Ne is próbáljátok kitalálni, hogy hogy néztem ki.Mindenem csatakos volt.Ráadásul a gyógyszertárban az egyik medicinából csak egyet kaptam, holott én kettőt szerettem volna.Sebaj, mit nekem, majd holnap reggel megkapom a másikat.
    El is határoztam, hogy mivel a székesfővárosban nincsen bicajom, mert ott annyi az autó, hogy én ott nem vállalom be a forgalmat.Fogok venni egy lépésszámlálót, hogy tudnám már látni, hogy vajon mennyi van a lábaimban.A napi négyezer lépés a norma, az egészséghez, na majd meglátjuk.,...

Hogy én mit nem összebillentyűztem itt....

12. kpe59

A Betti nagyon sok keresztnévnek lehet a becézése, úgy gondoltam egy virágcsokorból baj nem lehet...

Látom mindenki rendesen megjelent és aláírta a jelenléti ívet is. Aki eddig nem, az igyekezzen, mert megbízást kaptam arra az esetre, ha valakivel megindulna a ló, tartsam féken... Tehát egerek, [​IMG] nem cincogni nagyon hangosan...
    Már elő is készítettem egy morc[​IMG] pofit, hogy kéznél legyen, ha szükség lenne rá...

13. Zsémbes-banya

Egy volt a sorsunk Elze!:) Két óra előtt indultam az orvosi rendelőbe, mire odaértem az asszisztens már elkészítette Mama receptjeit, onnan a gyógyszertár és mindjárt haza. Sehol nem kellett várnom, de odafelé végig a szemembe tűzött a Nap, és mivel magasan járt, jóformán sehol nem volt árnyék. Összesen talán ha másfél km. oda-vissza, mégis úgy kitikkadtam, hogy a házunktól 200 méterre lévő boltba bementem egy feles ásványvízért, aminek azon nyomban letekertem a kupakját.:D
    Ebben a pillan
    Ebben bízva én is hoztam egy kis csokrétát, jó lesz az Bettinknek akkor is ha nem most tartja a névnapját, aztán majd ha aktualitása lesz a dolognak megint hozunk.:)
    Nem mindenki írta még alá azt a jelenléti ívet (nem bizony...., és ide most az a nem-nem figurád kellene)....., igyekezzen ám, mert ha te valakit elkezdesz féken tartani, jajmamám annak.;):pxD

14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!
    Megvan a felhőm mindkettőn, még van egy pár ajándék, amit odaadogatok.:)

15. kpe59

Estig kapnak haladékot, aztán lesz ám három rendbeli ejnye-bejnye a mulasztóknak... [​IMG]

Kutakodás közben erre akadtam... [​IMG]

16. -elzemari-

Nagyon jóóóó..

17. Zsémbes-banya

Megyek Vadóckám csüccsenni mellétek!:) Már alig vártam.:)
    xDxDxDŐrült nőszemély!:) Én 'jába kutakodok, ilyent még véletlenül sem találok. Mié'?o_Oo_O:pxD
    Tiszta "lökött a csaj" a szó legjobb értelmében véve.:)

18. kpe59

Vagy nem jó helyen keresed, vagy én találtam meg előbb és elhoztam előled. Ki tudja...? [​IMG]
    Éééééén lököööött...? [​IMG] Az ki van zárva...
    Neked meg van még a sipkád? [​IMG]

19. Zsémbes-banya

Teljességgel ki van záááárva, teljességgel ám!;) Sipkám megvan, de akkora zűrzavar van most nálam, hogy nem találom, ezért inkább kölcsönveszem
    [​IMG]ezt, nem pont ilyen az enyém, de legalább....:pxD

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Vadócnak gratulálok, Zsémbinek is már biztos meg van az utólsó cicajáték, aztán Bettinek, Bettinának, és minden kedves hölgynek, akit így hívnak, vagy becéznek, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.