Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Krisztike mióta adnak nyereményekben ólakat fákat, én összesen nem kaptam ilyen szuper ólakat. Nagy nagy gratula neked!:)

.Emama., hóóvirág, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot! Végre hétvége..., olyan vagyok mint egy kifacsart citrom.....:wuerg::)
    Nem sok időm volt, csak a képeket futottam végig, de majd pótolom...:)

Zsémbi Boldog Névnapot!:)

Kriszti egy picit megkésve, de neked is Boldog Névnapot!:)

Köszönöm, hogy gondoltatok rám, februárban van a névnapom, Bernadett:)

Láttam csokitortát egy picit meg kóstoltam, szerencsére itt nem árt a vonalaimnak, a vv-ben is jó lenne, ha büntetlenül ehetném...:) mert nem is értem olyan csuda szekrényem van, mikor elteszem a ruhám, még jó volt aztán felakarom venni, akkor mintha nem rám szabták volna... mintha kisebb lenne.....xDxDxD ki érti ezt!?...:music::D:D
    gratulálok, mindenkinek, a felhőhöz, meg mindenhez....:) eventet csinálgatom a felhőm meg van, még ültetgetek,most elfogyott a gombolyagom, de majd délután, ha lesz időm, egy kicsit 0-zok...:)

Emanak, jó nyaralást, szerencsére jó idejük van:)

.Emama., hóóvirág, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Van még rajtam kívül olyan elvetemült, aki vár két óráig az aratással az akkuk miatt? Vagy csak nekem ártott meg ennyire a meleg? [​IMG]

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot! Gyorsan belógtam egy pár szó erejéig.:)
    Sikerült ám felkelnem 4 órakor úgy, hogy 1-kor még nem aludtam. Pillogtam is laposakat, és próbáltam leplezni az ásításaimat, több - kevesebb sikerrel. Viszont nem volt még kutyameleg, a buszon alig voltak, nem volt ügyfélforgalom ezért folyamatosan lehetett dolgozni. Szóval nem bántam meg.:)
    Köszönöm szépen a kedvességedet, és akarom, akarom, akaroooom, hogy jöjjön neked az az ihlet!:):D
    Drága Brekikém, nagyon köszönöm!:inlove::music:
    Atyavilág! Megmentetted a hazát ezzel a felhozatallal - gratulálok hozzá! Ez a pohár víz....xD Csuda egy pofa vagy!xD
    Imikém! Pontosan így vagyok én is. Nem akartam elmondani, nehogy panaszkodásnak vegyétek, de nekem sárga ez, sárga az és sárga amaz, meg egy kacsacsőrű jött össze (aminek azért örülök), a fákról inkább nem beszélnék.8)
    Köszönöm Betti! Vártalak nagyon. Éreztem, hogy nagy lehet a strapád. Próbáld kihasználni a hétvégét, akármilyen rövid és meleg is!:)
    Megyek, nehogy elkapjanak!:p;)xD
    Úúúúúú Erzsike! Elvetemült még csak lennék, ha nem lennék ilyen eszement. Nekem eszembe sem jutottak az akkuk. Úgy learattam mint a sicc!

.Emama., hóóvirág, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  5. kpe59

Gondolom nem ezen az egy körön fog múlni a nyeremény... [​IMG]

6. lukimi

Mivel reggel 06-kor van a legnagyobbaratásom ezért nem vártam vele 14-ig. Pedig nálam az akkukon múlik a kövi hét sikere vagy nem, mert annyi fatermésem van, hogy azokból kedvem szerint válogathatok, a területeimet felröpiért aratáshoz leszedni nem fogom egy héten másodszor is. De majd csak jön a mamutokból stb-ből napi 120-130 körüli mint általában a többi felröppenő is és ha nem lesz felhő lesz pár nyeremény. Itt már nem fogok belemerülni mint a horgászósnál (eccer vót budán....), vigyázok a gépszíjra. Amúgy ha kiszámítjuk a 72 órás beszedési időt 12-óránkénti aratásra ami nálam a lényeg, nem is olyan hatalmas tp jön ki mint így első pillantára. De ha véletlenül sikerülne csak meg tartanám.xD:p

Vigyázat, az event növényt nem muszály szaporítani és vetni-aratni ha van egyéb cucc a pajtában!

7. kpe59

Nekem az volt az első, hogy kiszámoltam, mennyit adnak a kütyük, ha a kincsesre teszem. Tp növelőkkel bizony többet, mint felhőn, még akkor is, ha kivonom azt, amit leszedek miattuk, akkor viszont nincs sima tp. Így ha esetleg meg lesz mind és a felhő is, akkor természetesen a felhőre mennek...
    A fatermésekkel nálam sem lesz gond, ezért is gondoltam, hogy már most elkezdem az akkuk gyűjtögetését.

hóóvirág, Frankné, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Köszönöm a gratukat! Én is úgy gondolom, hogy kitettek a cicusok magukért. :)

Azt azért soha nem fogom elfelejteni, amikor kihúzott mellkassal belekiabáltad a nagyvilágba: "Hazudtam!" xDxDxDxD És ahogy az egészet elmesélted! xDxDxD

Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
  9. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Visszatértem, lehuppantam és nem étek semmit....o_O:oops:

Szia kukucs:) nekem is mert nem tudom..... milyen akkut vársz? nem kedden kezdődik az event? teljesen el vagy le vagyok maradva...:oops:

Szia Zsémbi, a meleg nem zavar, a rövidséggel már bajban vagyok.... viszont hulla fáradtnak érzem magam...
    de most követem Ema példáját és lepihenek:)

Szia Imi de jó, hogy mondtad, hogy nem kell event növény akkor holnap vissza állítom a farmot...:)

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok..
    ha valamit számit én is azok közé tartozom, várakozom.

11. kpe59

Részlet az ismertetőből:
    "A felreppenő megjelenése az event kezdeténél jóval hamarabb elkezdődik, hogy legyen idő felhalmozni. Várhatóan már 2015. augusztus 8. 14:00-tól."

Már nem kell sokat várni...

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Sziasztok!
    Mára letettem a terhet, és még annyi szerencsém is volt, hogy a kolléganőm hazahozott, így aztán amit vásároltam nem kellett cipelnem.:)
    Mindjárt aratok, meglátom, hogy ebből a rövidebb másodvetésből mennyi aksit kapok.:)

Janzinak - ha erre jár - itt is kívánok Nagyon Boldog Születésnapot!:)

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Én is ezzel szoktam kezdeni amikor az ismertetőben a felhő kitehetőihez érek. Csakhogy ezzel együtt mindjárt az érési idejüket is nézem és ugye ebben az esetben ha sikerülne a felhő minden habozás nélkül arra tenném a kütyüket, mivel az érési idő: 14 ó, mindegyik, a legrosszabb.

Visszajöttem: huszon ól, 3 xxl parafa adott 3 akkut. (muhhahahaha!) Most olvastam, hogy aki máris vet a nublonra készülve egészen jól adják a növények. Így aztán lehet, hogy ha minden törik szakad a bahán gyömbért és citromfűt vagy mit fogok vetni nem teljes területen, arra csak kapok valamennyi röppentyűt? Úgyis ebből a 2 bahás növényből alig van a többihez képest és hónapok óta tologatom magam előtt, hogy majd.....majd......márpedig mire a korall jön ha jön minden bahás növényből sok ezret akarok. Akkor így kellemest, a hasznossal.....xD:p

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Szeretném a felhőt én is, mert a 14 órás érési időnél nekem teljesen mindegy, hogy 14 vagy 24, így is úgy is csak egyszer tudom leszedni.

15. kpe59

Nálam is 12 óra felett már teljesen mindegy, hogy mennyi idő alatt érik, mert én sem tudom egynél többször leszedni.

A teljesen felröppenőkre előkészített farm 103 db akkut adott. Nem [​IMG] vagyok tőle elájulva...

16. lukimi

Így van ezért írtam én is, hogy a legrosszabb.

.Emama., Vakond-Gazda, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  17. kpe59

Megérkezett a taliga, köszönöm! [​IMG]Elég virág volt benne, nem kellett volna mellé még csokor is...

18. Zsémbes-banya

Ez még akkor is brühühühü lenne, ha a húszon ól tyúkól lenne.8) Mindenki "ész nélkül" 0 perces rózsázik, amit megtennék én is, ha nem fogyott volna el megint a szupi trágyám.:oops: Azért éjszakára és holnap nappalra (tekintve, hogy reggel valószínűleg nem fogok aratni) jó hosszút vetek 2 x 2-be, aztán ott vannak a mamutok, a bahára pedig gyömbért, bár azt még nem döntöttem el, hogy nagy földekre rakjam-e vagy 1 x 1-be. Így talán összejön úgy 100 db aksi a holnapi napon. Mivel csak este 8 után tudok aratni, ennyivel mindenképpen szeretnék számolni.
    Mindig elképedek amikor olvasom, hogy milyen pajtakészleted van..., nekem soha nem jön össze a termelésből semmi, sem állatokból, sem növényekből, legfeljebb egy - két fatermésből. Állandóan csak pakolok fel, le...., kezdek besokallni.
    A csokrot csak úgy, mert olyan szépnek találom. Egyébként nekem is a taliga a kedvencem, az első pillanattól kezdve!:)
    Ettől függetlenül van olyan felhősorom, amelyiken foltos tehénke, ugribugri kecske és totyogó tyúk van. Csak úgy a hecc kedvéért.:p;)xD
    Gyorsan megnéztem. Három olyan felhősorom van - mindhárom 10 x 1 db-os - amelyiken csak virágos taligák vannak!:)

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kicsit el kóboroltam, de nem maradtam le semmiről, mert mindent végig olvastam!
    Nagyon örültem Emának, hogy jól érzik magukat a Balcsin, kicsit írigykedek ám a víz miatt, de ez azt jelenti, hogy szuper jó ott lenni..nem baj, ha nem megy a farmozás, az is elég, ha néha írsz nekünk egy kicsit! További jó pihenést kívánok!

Aztán, jó volt látni Mindenkit, Breki, Betti, akik ritkábban tudnak jönni, meg aztán, Imi kommentjeit nagyon szeretem, meg mindet..:) :) :)
    Ma olyan nagyon semmilyen vagyok, csak vagyok, nézek ki a fejemből....:D :D

Ez az űrbázis nekem is a halas eventet juttatta eszembe, és hamar el is mondtam este a véleményemet, ami nem valami kedvező. Nem kell üres felhő, és nem szeretem ezta szerencse kerekes megoldást. Nem szimpatikus, a növényt nem csinálom, ami akku lesz, azt be dobálom a raktárból. Ahogy látom, nem fogunk besokallni...:D :D

Még mindig a cicákat dédelgetem, holnap reggel le aratom a hosszút, készítek cicajátékot, ki is osztogatom, és utána el küldöm a cicákat pihenni. Sok tp, csp lett, igazi komoly ajándékokat nem kaptam, pár titksat, amit a végén, holnap akarok ki tenni, de aranybanán még eddig egyik farmon sem lett. Ez van.......

Na, megyek is valamerre...szép délutánt, jó pihenést!

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  20. kpe59

A bahán 150 db 1x1-es citromfű a többi fa 13 akkut adott.
    A szédültön málna, árpa, tönköly, spenót és rozs volt 1x1-ben, ott 22 akku jött.
    A főfarmon 34 mamut a kimaradó helyen rozs, 37 db akku.
    Ezek után nem tudom mit kell vetni, hogy rendesen adja. (Csak maximális (30%) rúnám van semmi egyéb felreppenő segítő.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.