Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ezzel is úgy leszünk, mint a többi felreppenővel. Nekem is full a kupám, más felreppenő szaporítóról nem tudok.

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Páncél Panni és a felhősorok közt is van olyan. Azt hiszem több is, de egy biztos. Most nem volt zárható, de holnap reggel az lesz és 15%-ot ad.

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Akkor megint csak a mamutokban bízhatok. Esetleg összejön majd napi 150 akku a reggeli és esti aratásból (mint tudjuk este már nincs mamut) meg napközben a szórvány ólakból stb, ez a legnagyobbon 3-szori indítás. Ez lesz a taktikám.:) Nameg talán amit írtam, a bahát a 2 utolsó növény szupitrágyával spékelve.

El ne felejtsem, régről maradt 200 valahány akkum és ami már jött közel 300 van ez az event kezdetig akár 500 fölé is mehet. Hihi, csupa rózsás az élet!xD:p

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    .Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  4. kpe59

Kikerestem neked és másnak, akit érdekel:

Téli felhősor - 2014 (Felhősor akció: 2014.12.18 -12.23.)
    Lezárási idő:
    48:00 óra
    Jutalom:
    2015 TP
    2015 BTP
    5% plusz esély felreppenőkre 30 percen keresztül (Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás.)
    Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Hókút, Jégszörf, Vigyázz, csúszik!)

Szilveszteri bulipockok felhősor

Lezárási idő: 48:00 óra
    Jutalom:
    2015 TP
    2015 BTP
    Bahama szigeten betakarításkor + 5% esély a különleges tárgyak felröppenésére 30 percen keresztül
    Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Sajtfondü, B.U.É.K.!, Hármas vacsi)

VIII. Képregény felhősor

Nem tematikus felhősor, tehát bármi kihelyezhető rá (1db 1*1-es, 1db 1*2-es és 1db 2*2-es tárgy)
    Lezárási idő: 48:00 óra
    Jutalom:120 BTP x Bahama szint,
    30 percen keresztül +15%-kal több esély szerszám felreppenésére aratáskor.

Neked igen, [​IMG] nekem csak 17 volt régről...

.Emama., hóóvirág, Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  5. lukimi

Szerintem ezek csak 0 perceshez elegendők, nekem olyan nincs. És nincs ilyen felhősor sem egyik sem mert nem eventeztem sokáig. Úgy hogy más taktika lesz. Annyit indítok ahány akkum lesz, többet 1 szálkával sem.xDxD

6. kpe59

Nekem a képregényes és a pockos is meg van.
    Nem tudom hogy érted ezt a 0 percest? (Olyan nekem sincs.) Csak sima aratáskor is adják a %-ot.

7. lukimi

Úgy értem, hogy csak nulla percesnél lehet valamit kezdeni a felhővel mert: 5% plusz esély felreppenőkre 30 percen keresztül
    Tehát ha jól vélem 30 percen túl már nem ér semmit.

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

A Szilveszteri bulipocok nincs meg...., biztosan akkor élhettem az egyik dackorszakomat.:(

.Emama., hóóvirág és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  9. sutimami57

Hát, ez tényleg rózsás! Nekem csak 2 maradt...:D :D A mostani aratással összesen van kb. 30.

Köszönöm szépen! A téli biztosan nincs meg, a másik kettőt meg kell néznem. Köszi a fáradozásodat! :)

Én is így gondolom. Hosszút vetek, annyit tudok tenni, aztán amennyi lesz, annyi. Nem tervezek semmit, a halassal nagyon meg jártam, nem akarok még egyszer. Ennyit tehetek..:) :)

10. kpe59

A reggeli nagy aratás előtt indítva a fél órába belefér még a kézzel aratás is. A képregényes 15%-os mindenhova, a pockos 5%-os csak a bahára hat.
    Valamit csak lendít a dolgon...

11. sutimami57

Meg van mind a kettő,és éppen este jár le, reggel tudom indítani, aratás előtt. Milyen jó, hogy itt mindig okosodok!!! Köszi, köszi!! :)

12. Zsémbes-banya

Ugyanezt gondolom én is Sütike.
    Macskást ma este befejezem, az utolsó 11 macskaeledel gyártását indítottam el, azokat elmacskázom majd - csak ad valami jót -, aztán megy a nagyon hosszú. Másfél területre tudok komfortba valamit, előtte egy kockán megnézem, hogy mi érik be holnap este 8-ig, azoktól egy az egybe várnék felröppenőt.:)

13. sutimami57

Kívánom, hogy olyat kapjál a cicáktól, aminek örülsz! A 100 felett 124 ajádékot osztottam ki a cicáknak, de majdnem mind a szokásos tp, csp, btp, pár termék.Reggel még el használom az aratásból a gombolyagokat, aztán ennyi lesz. A nublonokat nagyon lazára veszem, soha többet horgászos effektus.........

14. lukimi

Semmiből sem kapok + banánokat, hogy 1 kicsit is segítene a bahán. Én is rengeteg csp-t, btp-t, tp-t kaptam nem is baj a btp-nek ötültem legjobban de vagy 2 ab-ra vágytam azért. Naaaa mindeeegy?!:):music:

15. sutimami57

:D Igen, én is ezért zargatom a cicákat, de a két farmon 300 körüli dobozban nem volt egyszer sem........Így kár volt bele tenni a nyeremények közé. :(

Ja, bocsi, 400 doboz......

16. Zsémbes-banya

Utolsó 11 kaját is megették, még így búcsúzóul kaptam egy 12 órás és egy 1 órás kupont, valamint egy titokcsemetét. Olvasva ami kaptatok azt kell mondanom,hogy összességében elégedett lehetek. Az igaz, hogy az ólak és fák a kacsacsőrű kivételével nem okoztak örömöt, de jócskán adott csatnit, kuponokat, tp-t, csp-t (bár attól eltekintettem volna) baha tp-t és tegnap este 2 aranybanánt. A legjobban a kuponoknak örülök, mert bár általában megveszem a munkásokat, van, hogy időnként egyet - egyet el kell belőlük használnom.

Más: megjöttek a szomszédaim, úgyhogy ma este nagy locsolást csaptam. Jól megáztattam a paprikákat és egy kicsit a paradicsomokat is. Nagyon rájuk fért. Egy piszkos ösztönökkel rendelkező bögöly vagy négyszer csípett meg, mire végre ki tudtam nyírni. Az azért adott némi elégedettség érzetet.;) Uuuuutálom a bögölyöket.8)

.Emama., hóóvirág, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Zsémbi:) Köszönöm itt is,meg ott is itt.;)1ébként nagyon macskázok,drukkolj hogy meglegyen a tervem+kaptam a nyeremények között kétszer is aranybanánt.;)

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Kezem ökölben, ujjaim egy merő görcsben, szemem résnyire szűkítve a nagy koncentrálástól, így szurkolok neked és minden magyarnak, különösképpen szomszédaimnak, barátaimnak!:)

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Teljes mértékbe 1et értek veled,további szép estét majd jó éjszakát neked.:)

20. Zsémbes-banya

Ez nagyon kedves tőled, és jól is teszed!;):pxD

Ezt nem hiszem el...., hol van innen mindenki?:( A végén elmegyek bánatomban a piacra, elköltöm a kevéske kis pénzem, aztán meg sírok - rívok. Hüpp.:cry::(;)
    Már 800 ezret elpacsáltam, csináljatok valamit!:oops::eek:
    Megálljt parancsoltam magamnak. Megyek aludni, holnap "nagy napom lesz!"
    Majd este jövök, addig is minden szépet és jót nektek!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.