Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Csinálhattak volna egy limitet, mint a macskásnál, hogy ha ennyit bedobsz meg kapod a kitehetőt, mert azért mindenki a felhőt szeretné...:)

Jártam a moziban 2x adott olyan sejteset...:)

A farmot vissza állítottam, kiraktam a fákat ad amennyit ad:)

tegnap 0 perceztem mert kellet gombolyag, akkor adott akkut is, igaz kevesebbet, mert gombolyag mind a 44 földre jött akku meg 37-41 között

Az élőbb elfelejtettem, rövid az agyam.., gratulálok, Pisti a helyezésért:) és minden Magyar játékosnak a topp-ban..:)

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem tudtam ma jönni, de követtem a híreket, és nagyon- nagyon örülök a Top-osoknak, szívből gratulálok! hatalmas erő, kitartás kellett a benn maradáshoz, de meg csináltátok, és nagyon büszke vagyok RÁTOK!

Nekem is nagyon kevés az aksi, egy területen hosszúra adott 42 gombolyagot, és 19 akkut. Elég alacsonyra lett állítva, de remélem, event kezdésre csak javul a helyzet. Szerintem nagyon keveset ad.

Aztán megyek is valamerre........nincs kedvem semmihez, nem volt jó napom. Talán holnap...a hétfőt meg nem szeretem...na, ennyi elég is belőlem. Szép estét!

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Lassan mindenki elköszönt mire ideértem.:)
    Mint ahogy azt már kitaláltátok ma felkerekedtem és miután Emáék Pesttől megtettek 150 km-t, a maradék 50-et én tettem hozzá.
    Nagy szeretettel fogadtak, minden olyan természetes volt, sokat beszélgettünk, nevettünk, és etettek, itattak. Még arra is emlékezett, hogy szeretem a 0 %-os Soproni lime - menta sört.:D Pontosan olyan, mint amilyennek képzeltem. Majd három éve beszélgetünk pár nap kivételével minden este és a hangja alapján - na meg, hogy egyszer egy villanásnyira láttam web kamerán - kialakítottam róla egy képet. Megfordult a fejemben, hogy mi lesz ha nem ismerjük meg egymást, de ennek még az esélye is ki volt zárva, ugyanis adott megállónál egyedüli leszálló én voltam, és csak ők ketten vártak ott valakire. Mondhatjátok, hogy "ja, így könnyű!", de higgyétek el, akkor is megismertem volna ha húszan állnak ott, és ahogy a busz közeledett a megállóhoz Ema már mondta is a férjének, hogy ott van Zsémbi, elöl ül kék pólóban.xD Gyorsan elröpült az a pár óra amit együtt tölthettünk, de megérte még így is!:) Minden kaját el akartak csomizni nekem, harcolnom kellett, hogy másfél kilónál többet orvosi utasításra nem cipelhetek. Nem nagyon vették komolyan.;) Végül is 8 órára itthon voltam, de mire átvedlettem, kibeszéltem magamból a napot eltelt az idő.
    Nagyon fáradt vagyok, nem a mai nap miatt, hanem mert tegnap 4-kor, ma pedig 6 előtt keltem, és a többi időt amit alvásra fordíthattam volna, a meleg miatt inkább hánykolódásra fordítottam. Learatok, aztán lassacskán araszolok az ágyam felé, hátha ma sikerül aludni.:)

Gratulálok Bettikének és Gyógyegérnek és minden magyar játékosnak aki részt vett a TOP 1000 versenyen, és győztesen került ki belőle!:)

.Emama., hóóvirág, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

Szia, Zsémbi! örülök, hogy ilyen remek napod volt, és még el is mondtad nekünk. Tudom, milyen öröm találkozni a kedves játékos társainkkal, már többször volt benne részem, és Emával biztosan nagy élmény volt. :) :) Jó pihenést kívánok Neked, és szép álmokat!

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én meg nektek gratulálok a sikeres találkozáshoz!:)

6. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Gratulálok Bettinek,Gyógyegérnek és mindenkinek aki a top1000-t bekerült.

Zsémbike szuper napot töltöttél Emával,most pihend ki magad.

Megyek szemet pihentetni.
    Jó éjszakát szép álmokat.

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Aranyosak vagytok, köszönöm.:)
    Jó pihenést Évike, szép álmokat és mindenki másnak is!:)
    Elköszönök, mert holnaptól nagy hajrába kezdhetek a munkahelyemen, és jó lenne végre egy igazit aludni.
    További szép estét, és puszi mindenkinek!:)

.Emama., sutimami57, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  8. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi, köszönöm, örülök, hogy jól éreztétek magatokat:) Jó pihenést neked:)

Azért már jó lesz ha Ema haza ér, nagyon hiányzik már zöld pöttye ....:p:)

köszönöm, jó pihenést jó éjszakát neked:)

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Egy nagyon izgalmas [​IMG] farmos eseményről (Top1000 véghajrája) maradtatok le, de egy ilyen találkozás után biztosan nem bánjátok. Majd, ha ráértek elolvassátok...

10. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +20 fok van és szórványosan felhős az ég.
    Gratulálok a sikerekhez és a kellemesen eltöltött időhöz.

11. lukimi

Sziasztok.
    Tegnap volt szó a felröpi akkuról, nos ugyanúgy mint tegnap a szokásoshoz képest min. 30-al kaptam kevesebbet a reggeli nagy aratáskor. Ez 91 db, kissé rövidre van állítva a csuszka. xD

12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Lehet, hogy csak eventkezdetekor húzzák majd feljebb. ;)

13. ZOÉ.BABY

ZOÉ.BABY Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves farmlakok ! Én Zoé vagyok és most kezdtem a farmot de kitartó vagyok és aktív mint általában egy kedves barátnőm mondta ez egy nagyon jó játék és neki már 2éve van itt farmja , most ennyi jó dicséret után úgy gondoltam megnézem és kipróbálom milyen ez a játék csak jót halottam eddig róla :)

Nem ide való rész törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.8.15
    Vakond-Gazda, brozsa és sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...

Zsémbi, örömmel olvastam az élménybeszámolódat a Balatonnál , Emmával.Eszembe jutatta nekem is az első találkozót, amikor a székesfővárosi Állatkertnél találkoztunk, és utána benn jókat beszélgettünk, fényképeszkedtünk, és nem győztük mondani a jobbnál jobb tippeket a kert után a cukrászdában.A mai napig nagy szeretettel gondolok vissza rá, és a következőre is, és az azt következőre is.

Imi,
    ahogy olvasom, a csuszka állását, akkor nem éreztem rosszul, hogy kicsit lazább a felröppenő.

Utoljára szerkesztett: 10.8.15
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Miután látom, hogy másnak sem röpködnek százával az akkuk, azt hiszem kénytelen leszek belenyugodni abba, amin változtatni úgysem tudok. Ez persze nem [​IMG] jelenti azt, hogy tetszik is a dolog...

17. lukimi

Akinek nincs tele pakolva a farmja akármikkel esetleg végig vetni fog különböző növényeket és kitapasztalja melyik a legjobb. Persze a legjobb valamelyik nemesített és szupitrágya....nekem hagymám és rózsám van de nem fogok leszedni. Talán a középsővel kezdek, a felhőre hajazva először aztán ha meg lesz egy pár perc múlva xDxDxD:p jön sorba a többi sor kütyüje, majd mivel az első napon ezek mind meg lesznek a további napokon csakis a legnagyobb tartályból jáccok mert ott vannak a valamire való nyeremények.
    Ja, azért is a harmadikkal jáccok mert ott csak vagy 2 fölösleges cucc van, a hársfa és a töklekvár. Tulképpen a csatni is az de biztosan nem mindenkinek lett meg a felhő amely 2 napi egyet ad ezét nekik jól jön.

18. sutimami57

Sziasztok! Látom, nem csak nálam van nagyon alacsonyra állítva a csúszka..:) :) Reggel ki is akadtam kissé, mikor a nagy aratásnál vagy 16-ott adott egy területre, a szigeten 8-at. Nem sok reményem van megint ehhez az űrbázishoz, merthogy elevenen él a halas emléke.

A felhős ablakot nem is fogom pakolni, mert nem kell üres felhősor. Akkor megyek csak oda, ha már a másik kettő meg lesz, mert felhő nélkül is jók azok........Na, mindegy is, nem igazán lelkesít a dolog.

Esetleg, ha kezdéstől kicsit jobban jönnének az akkuk, akkor más lenne a nézőpont, de szerintem ez már be van állítva. :(

Persze, a reményhal..jajajaj, megint hal..nem akarok halat mondani, sem látni, sem hallani vagy két évig legalább, amíg feledésbe merül a rossz élmény.

Fura ez a mai nap, valahogy sehogy enm jó........olyan semmilyen. Azért kellemes napot, szép hetet kívánok!

19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Végre ideértem én is...Olyan jó lenne egész nap csak itt ülni, és beszélgetni Veletek...;)
    Zsémbi, nagyon jó volt olvasni, hogy találkoztál személyesen Emával, néha eltűnődöm, hogy ami itt megjelenik szöveg, tulajdonképpen ha vizualizálom, Mindenki a gép előtt ül, ugyanaz a farm és fórum nyílik meg Mindenkinek, és Mindenkihez társul egy Arc, egy környezet, egy Élet, egy személyiség....
    Remélem, értitek xDxD

Hoztam Nektek azt a képet, amit megígértem. Cornwall-nál, amikor találkoztam az Igazi Csenddel:
    [​IMG][/url][/IMG] http://kepfeltoltes.hu/view/150810/IMAG0668_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez pedig Cornwallban egy színház a tengerparton, Minack Színház, ahol előadásokat tartanak. Sajnos, mire odaértünk, már javában tartott egy előadás, így erről lecsúsztunk, de nézegettem képeket, és ahogy ülsz a nézőtéren, a színpad mögött ott a tenger...hihetetlen!

http://kepfeltoltes.hu/view/150810/IMAG0708_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150810/IMAG3449_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez Zakintosz,a Navaggio-öböl, amiről meséltem:

http://kepfeltoltes.hu/view/150810/DSCF1057_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A cicás event nagyon tetszett, hasonlóan a nyuszishoz, és a denevéreshez... Sokkal inkább, mint a hagyományos eventek, egyrészt, mert a grafikájuk tényleg lenyűgöző, aztán ott van a meglepi varázsa, a nyereményekről ne is beszéljünk...:inlove:

A nublonosnál nagyon reménykedem, hogy másképp vannak beállítva a paraméterek, mint a sokat emlegetett pecázósnál, és Mindenkinek az első körökben meg fog érkezni a felhő, és a kitehetők... És senki nem marad ezek nélkül...

20. kpe59

Event-en kívül a két szántón mindig hosszú növényt termelek a rablóknak, ezen változtatni nem kell. (Bizonyos okból kint van az összes mamut is.)
    A terv az, hogy az első két ablakot addig pakolom, míg meg nincs belőlük a felhő és a rávaló. Utána már csak a harmadikat a végéig, lesz ami lesz...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.