Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én a középsőt hagyom a végére. Lesz, ami lesz..:)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az utolsó ablakban számomra szimpatikusabbak a nyeremények...

3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Zsémbi! :)

Ugyanazt a képet illesztettük be pénteken, most látom a kuncogó topikban! Én Neked küldtem, Te Ibolynak! xD

4. sutimami57

Biztosan. De a felhőt nem akarom, csak a végén. Nem kell üresen. Az illatszeres a leg jobb, de oda meg sok akku kell. Annyi nem lesz.:D :D

.Emama., Vakond-Gazda, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sütike. Szerintem ha üres is lesz a felhő lehet, hogy csak meg lehet majd valahogy szerezni a rávalót valamikor. Most is nagy lesz a felzúdúlás és korrigálhatnak. De én úgy érzem most könnyebb lesz mint a halasnál.

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  6. kpe59

Csak latolgatás szinten össze vetettem a két lutri event-et...
    A halasnál dupla szerencsefaktorral 20 fajta nyeremény közt volt a felhősor és a kütyü is.
    Most egyszeres szerencse faktorral, csak 13 nyeremény közé tették be.
    Nagyobb eséllyel lehet meg most a komplett felhő, ami persze nem jelenti azt, hogy meg is lesz...
    Már elkezdtem delejezni [​IMG] a pozitív energiákat, nem lesz itt semmi gond...

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!
    Úgy látszik nem tudok időben jönni. Mire végeztem a locsolással és virágöntözéssel, addigra megint csak azt vettem észre, hogy közelítünk a 9 órához. Sokáig maradni sem tudok, mert 4-kor ugrasztó. Szeretnék a koraival menni, hogy legalább du. 3-ra itthon legyek. Igen nagyon nehezen vagyok má' ezzel az időjárással. Próbáltam egyezkedni, meg sem hallgatott.o_O;)xD
    Remélem abban lesz az igazság, hogy a felhősort és a kitehetőket is meg lehet majd szerezni. Egymás után kétszer csak nem határozzák meg úgy az esélyeket, hogy hoppon maradjon a játékosok nagy része...
    Aztán meg Erzsi közrehatása is segít!;)
    Írtátok, hogy a harmadikat vagy a középsőt hagyjátok utoljára, én úgy döntöttem, hogy mindet utoljára hagyom.:p
    Dóri fantasztikus képeibe sorra belehelyeztem magam, ültem, hallgattam, néztem és hihetetlen nyugalom volt bennem.:)
    Igen.:) Ugyanazt a képet választottuk, ez valamit csak jelenthet...:)
    Teli vagyok ám várakozással, mert lehet ma este már megjelenik a Jema.:music:

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  8. kpe59

Nem holnap jönnek haza? [​IMG]

9. Zsémbes-banya

Úgy tudom, hogy ma,hamindensimánmegy.:)(Bocsánatbeakadtaközbillentyűm,mindjártmegcsinálomtalán)

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

Szeretném, ha igazad lenne! A halas egy rémálom volt. Majd meg látom menet közben.
    Ez ám a jó hozzáállás! Soha enm jutottam volna idáig, ha egyedül játszom..:) :) :)
    Az a lényeg, hogy ide értél...Ema is nagyon hiányzik! Holnaptól meg aztán meg kell ám terveznia stratégiát! :) :)

Együtt majd kitaláljuk, hogyan lenne a leg jobb..:) :)

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Bizony! Összedugjátok ti okosok a fejeteket, én majd feszülten figyelek, és jót profitálok belőle, persze a legnagyobb hálával a szívemben!:p;)xDxD

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

Persze, a Te okos fejed is kell ám, meg Emájé is, meg Mindenkinek bele kell tennia maga ötletét, aztán le győzzük a nublonokat! :D

13. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok Mindenkinek!

Örülök, hogy Zsémbi találkozója nagyon jól sikerült Emával, biztos szép nap volt.
    Gratulálok Gyógyegérnek és Bettinek a TOP-on elért eredményeikhez, nagyon ügyesek voltatok.

A meleget már egyáltalán nem bírom, a nublonost még majd átgondolom, aztán majd kiderül, hogy beborul-e.

Frankné, sutimami57, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Megjöttem, hozzátok örömmel, amúgy haza kicsit nehezebb szívvel. :)
    Majd holnap írok egy kis élménybeszámolót. Azt nem tudom miről, mert a fő csapásvonal mindvégig a fürdés volt ;)
    Nagyjából olvasgattam, de azért holnap mindent visszaolvasok és megnézem a képeket is, mert arra ott nem volt lehetőségem. Szegény laptopom a kimúlás szélén áll, rendbe kell szedetnem, de elutazás előtt már nem állt módomban.

Holnap gatyába rázom a farmokat is, megnézem a Nublonokat is, talán képeket is tudok hozni reggel (ez még nem biztos), megnézem a mesék hogy állnak....., szóval megpróbálok mihamarabb visszalendülni a normál kerékvégésba :)

15. Zsémbes-banya

Az jó lesz, mert nehogy azt hidd ám, hogy az élet habos torta és, hogy kizárólag semmittevésből, meg áztatásból áll! Nézze meg az ember!:mad:;):pxD
    Juditka!
    a meleggel nekem is minden bajom van már! Azt fundáltam ki, hogy eddig ő ment az agyamra, most nekem kellene az övére. Mindent elkövettem, hogy megtaláljam az agyát, eleddig nem sikerült, kezdem azt hinni, hogy agyatlan hőség van.;)xD

-elzemari-, sutimami57, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  16. .Emama.

Ne kötöccködjéééé velem, ahogy beteszem a lábam......:pxD

sutimami57, breki072, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Jó vicc!
    Hogyan kötöccköttem vóna veled, amíg a lábad itt vót mi?:p:p:p
    Tessék, már kifordított magamból, azt se nem tudom nagy örömömben, hogy mit beszélek, szóval érted te na! Míg a lábad se nem vót itt, addig nem tuttam kötöcckönni veled, és ne zavarj össze jó?!:pxD

Frankné, breki072, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  18. kpe59

[​IMG]Üdv itthon, vagy otthon...
    Nem kell sietni a visszarázódással, nem maradsz le semmiről.

19. .Emama.

Köszönöm az üdvözlést :)
    Olyan, mintha két hete mentem volna el, tiszta fura volt hazajönni [​IMG]

Frankné, -elzemari-, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Üdvözlet itthon, de nem csodálom hogy nehéz szivvel jöttél haza, jó volt a sok locsi-pocsi. Most mondják a hiradóba hogy még melegebb lesz, már a 40 fokot jósolgatják.
    Szia Zsémbike!
    Igazságod van, agyatlan hőség van, és már mi is agyatlanok vagyunk/leszünk. Most mondják a tévében hogy még melegebb lesz, 40 fok, sehol nem lehet már ventillátort, klimát kapni. Már szerintem a fürdőkádba kell aludni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.