Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szélcsendes, cseppmentes napot mindenkinek. + mosolygós jó reggelt.:):)

Nincs baj csak szaladgálós napom volt. (Piac + egyebek.)
    Takarékoskodtam. A bicajba nem kell benzin. ;)xD
    Az egyik farmot megint csatni nélkül arattam. xDxDxD

Zsémbes-banya és gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Kölcsönvettem Lona hókotró gépét, már addig eljutottam, hogy ide bejutottam:DxD
    Biztos sok minden történt veletek, még csak most próbálom pótolni az olvasást, hogy nagyjából képben legyek!;)
    Az eventet elkezdtem, a rebarbara kész, a lufiból még hiányzik kb.3500, felröppenőből kb. 300.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Szép napot, kellemes hétvégét!
    http://oregfrei68.qwqw.hu/?modul=galeria&a=82339

Az idő a már megszokott nálunk, esik az eső. Nem is tudom, miért nem csodálkozom ezen.....
    Ma itthon vagyok, csak a szokásos napi munka, eddig..ha csak nem robbannak be a fiamék váratlanul.:)
    Az event halad, kiraktam a tortákat a szigetre, az utolsó adagra lesz cukormáz. Jó hosszadalmas ez az eljárás. A kicsi farmon tyukozás,állatok. Más újság nincs..legyetek vidámak ma is, és gyertek!

Utoljára szerkesztett: 13.9.14
    Zsémbes-banya kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot kívánok mindenkinek! :)

Miksza, azért szerintem divatot ne csinálj ebből, nem igazán gazdaságos ;)

Vadóc, jó, hogy megjöttél, még ha hókotró is kellett hozzá. :) Olvasgassál és próbálj meg pihenni is picit a hétvégén! :)

Sütike, köszi szépen a kávékat :)
    Nekem még kell egy csomó a rövid növényből, remélem estére már látni fogom a végét. A hosszú a következő éjszakai ültetéssel már kész lesz talán. Egy területre már az eddig összegyűlt tortákat fogom tenni késő délután. Még kitalálom, hogy hova és ettől függ, hogy pont meglesz a hosszú növény vagy esetleg pár darab hiányzik majd. Na mindegy, a lényeg, hogy holnap már bíztatóbban fog kinézni az eventem ;)xDxD Felrepim viszont igen sok hiányzik még, csak 606 db van. Legfeljebb ha nagyon szorít a cipő, akkor rózsával összeszedem a hiányzókat a végén.

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Valahogy most én sem látom olyan biztatónak a képregények számát. Nekem 300 feletti a hiányom, szorult helyzetre nekem mogyoró és hagyma nemesítésem van. A gazaim az este kész lettek, sütiből 90 db XL-es már a pajta polcon, 45 a tölgynél érlelődik. A többit még Rackó tárolgatja...

gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Erzsike! :)
    Én még tortát nem ültettem (milyen süketül hangzik :pxDxD). Épp az a nyűgöm, hogy a Bahára kellene tenni a hely miatt (ott van a legkevesebb kocka földem), de mivel ez TP-t nem ad aratásnál (legalábbis régebben nem szokott), így a Bahát szívesebben kihagynám ebből. [​IMG] Délután 4-ig még kigondolom, hogy legyen ;)

7. .Emama.

Szia Rozimama! :) Nagy szeretettel és örömmel látunk minden hozzánk betérőt :) Várunk máskor is :)

Kis vendéglátó süti és kávé:

[​IMG] .....[​IMG]

Remélem kicsit most csitul az eső, mert nálunk is áll mindenütt a víz. A szabadtéri úszáshoz pedig már kissé hűvös az idő ;)xD

Látom sikerült a banneredet középre visszahúzni, örülök neki :)

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Kávét, miegymást köszönöm.:)
    :D Kívánságod egy része megvalósulni látszik. Egyelőre nem esik az eső - el sem hiszem -, egész éjjel sírt az ég, de nagyon.:)
    Mosolygás megvolt, a szélcsend még nem teljes, de az sem vészes.:)
    Kivételesen nem értek egyet Emával, pontosabban nem teljesen. Mert - bár kevesebb növényed lett - megspóroltál egy csatnit.:pxD
    Szia Hugi!:)
    Végre, végre látlak. Éreztem én, hogy zríben vagy, szerveztem is volna lassan a mentőosztagot, de hát ilyen egy Vadóc, kijön a legnagyobból is!:)

Szia Era!:)
    Napi munkádat szépen, komótosra oszd be. Azt nem tudom, hogy mi lenne jobb, ha nem robbanna be senki és egy picit nyugizhatnál, vagy éppenséggel az ha berobbannának a fiadék.:)
    Szia Erzsi!:)
    583 képregényem van, nem igazán hangzik jól. Ma meglesznek a rövid érésűek, holnap reggelre a hosszúak, aztán mennek ki a mamutok mindennel megszórva, azok általában egy az egyben adják a röpit. Arra rásegítek majd még hosszú érésűekkel, és tekintve, hogy még van idő, bízom.:D
    Szia Rozimama!:)
    Vártalak már nagyon. Sokat leskelődtem nálatok, és nagyon szerettem olvasni amiket írtál, élményszámba mentek a képek amiket hoztál. Általában is ti (is) egy jó csapat vagytok, csupa, csupa jó fejjel.:

Na most már aztán elegem van. Kétszer próbáltam meg kiegészíteni a hsz-emet, mindig valamire nyúltam, amitől homályba borult a topik, és eltűnt amit írtam.
    Szóval:
    Hová lett a Jema?
    Pontosan tudom, hogy hoztam a bidézését, csak eltűnt.:(
    Puszi neki, puszi netek, puszi mindenkinek, most búcsúzom, mennem kell főzni.
    Csinálok egy nagy tepsi fasírtot. Főzök egy jó adag paradicsomos káposztát. Tegnap kaptam szép oldalast, egy része belefő a káposztába, másik részét sütöm.
    Ha elunjuk a kápicit, majd herdáljuk a fasírtot. Szeretem akkor ha hideg, sőt, amikor a hűtőben összeérnek az ízei, akkor csak úgy kenyér nélkül egy - két - három szeletet előszeretettel burkolok be.:D

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Valahogy az az érzésem, hogy a mondandód legvégéről lemaradt valami. Alighanem az a magányos kettőspont mondatja ezt velem ;):pxD

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Öttan van a fölötted.:)

PiciEma kedveli ezt.
  11. .Emama.

Öttan, most már látom xD
    Te, ezek a : -ok üldöznek ma reggel téged, szerintem légy óvatos ;)

Az előbb csak úgy simán volt ilyen a mondatod végén (még most is ott van), most pedig felmászott egy az o betűd tetejére :pxDxD

Oldalast majd kérek szépen, de csak akkor ha semmi köze a paradicsomos káposztához ;)

12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Halihó !

Ma reggel nem vártam tovább, gondoltam meglátogatom a legközelebbi farmot. Mivel kerítések nincsenek így könnyű volt, csak az úszás esett nehezemre, mert másképp nem ment akkora a víz. Én Rozimama vagyok innen a közeli farmról, ami tele van kedves gazdákkal. Három éve farmozom kisebb nagyobb sikerrel, de azért minden eventet meg csináltam eddig. Igaz sok mindent tanultam a mi kis falunkba, kedves gazda társaimtól, mindenre meg tanítottak amit nem tudtam. Itt is ismerek sok gazdát, Emát is aki azt a csodálatos Bannert készítette nekem. Na most pihentem vissza úszok ami már nem nagyon megy az én koromban. Ha el tűnik a víz majd még jövök, be szerzek egy gumi csizmát. Ezt a kis sütit nektek

hoztam [​IMG] Ebéd utáni csemegének.

13. .sutimami.

Sziasztok! Rozika, jól tetted, hogy benéztél..itt is szuper kis csapat lakik...)
    Ema! Akartam már mondani Neked, hogy kipróbáltam, amit a múltkor mondtál.....forró leves, zabpehellyel.....finom zöldség levest mertem rá, jobb volt, mint magában, és alkalmazni is fogom.Köszi az ötletet!
    Zsémbi! Mennék hozzád ebédre! Igaz, a paradicsomos káposztát nem szeretem, de a sült oldalas, és a fasírt nagyon kedvemre való...én is szeretem hidegen is....D

Szép szombatot Mindenkinek!

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nálam is oldalas sül, krumpli és savanyú káposzta ágyon. Ez nem paradicsomos, jöhet? Vagy a káposztával magával vagy haragban?[​IMG]

15. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szép napot mindenkinek!

A reggeli eső után most próbálkozik a napocska kibújni a felhők közül, nagyon drukkolok neki, hogy elküldje a felhőket:)

Köszönöm a kávékat, mindet megkóstoltam egy kicsit... :p;):D a sütiből is falatoztam:)
    Így felpörögve le is megyek a boltba, csirkemájért :):D pirított csirkemájat akarok csinálni krumplival, ha kapok uborkát akkor ubisalival, ha nem akkor marad csemege ubi:)
    Zsémbi ha elkészül a paradicsomos káposzta, abból egy picit küldhetnél nagyon szeretem oldalassal:) valamikor nekem is kéne csinálni....:)

Nekem 547 felröpim van, a rövidekkel este végzek, a hosszúból még kell a tegnapi kimaradt ültetés miatt, de már holnap visszarakom a tölgyesre a szupifákat, akkor talán a felrepik is jobban jönnek:)

16. .Emama.

Csodás ez a süti, köszönjük szépen :) Hmmm, most igaziból is de megennék egy kockát belőle ;) Sőt, akár kettőt is :pxDxD
    Picit ha feltekersz az oldalon, akkor már üdvözölt Zsémbi is és én is, örülünk, hogy átruccantál és várunk máskor is :)

Szia Sütike! :) Jaj, de örülök :) Nem is gondoltam volna, hogy hasznos lehet az elmesélésem :) Egy csomó rossz dolog ért már ma, de ennek most úgy örülök, mint egy gyerek. Végre valami jó is történt a napomban ;)

Nyammmmmm ;) Akkor tőled kérek ma ebédet ;)xD A savanyú káposztát szeretem nagyon (a krumplit is minden formájában), az édeskáposztából készült ételek nem vonzanak igazán, de a paradicsomos káposzta az életem egyik legelborzasztóbb étele. Nem tudom miért, de sajnos így van [​IMG]
    Amikor konyhán főztem, akkor nem lehetett az a menüben, mert azt nem voltam hajlandó még megfőzni sem :p

Szia Betti! :)
    A pirított csirkemáj is nagyon finom, egy jó tejfölös uborkasaláta hozzá, pedig a hab a tortán ;)

Nekem vannak fent mamutfák a tölgyesen és a szántón is, ezzel együtt ilyen kevéske a felrepi. Úgy látszik most rosszabbul jön ezen az eventen.
    Sőt a nagy farmon ahol csak mamutok, XXL-es és jó TP-jű sima fák vannak, ott még nincs 400 felrepim sem!!! Igaz ott nem csinálom az eventet, tehát nincs jelentősége, csak érdekességképp írtam meg :)

17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Az eventes gazokkal kész vagyok, felreppenőből nekem is még 300 darab kellene, de majd a hosszúakból gondolom meglesz, a torták is érnek már az egyik földön.
    Látom mindenki már az ebédfőzéssel van elfoglalva, nekem kisült a hamuba sült pogácsám úgyhogy lassan útra is kelhetünk.

Elbúcsúzom egy hétre, elmegyünk vagy lehet hogy inkább elcsónakázunk [​IMG] Hévíz országba, de lehet hogy a Balatonhoz érve Siófoktól akár hajóval is mehetnénk autó helyett.
    Nem ígérem, hogy írni tudok, mert a szállóba csak a recepción van internet, úgyhogy elég lesz a földeket intézni, de majd meglátom hogy alakulnak a dolgok.

Mindenki legyen jó, szép és vidám[​IMG]

18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Érezzétek jól magatokat. Jó pihenést és szép időt. :)

19. .sutimami.

Szia! Egyet értek Veled, én is mondtam már régebben is, amikor sok volt a röpim, hogy szívesen oda adnám azoknak a gazdáknak, akiknél hiányzik. Szerintem jó lenne megoldani, mert kmi azokat már egyszer megkerestük, és jó lenne segíteni a többieknek..volt, amikor én voltam rászorulva.
    Én is azt tapasztalom, hogy ezen az eventen valahogy gyérebben jönnek a kis képek, mint máskor....de idő van még rá, reméljük, mire kell, meg is lesz..
    Ema, örülök, hogy jó hírt mondhattam, és egy mosolyt meg ért. :)

Juditka! Nagyon kellemes, szép hetet kívánok, jó pihenést, és Miksához csatlakozva, szép időt!

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, most már csak az a kérdés a Moderátor is oda lesz-e a becézéstől?xDxD

Jó étvágyat mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.