Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Ema köszönöm a pontosítást .
    Erszike most már kétségeim vannak ,megnézem .
    16:34
    Valoban a matrica / még a postán kerestem / ,enyire érdekel.

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hej hó,

Azt irja az újság, hogy van egy brit férfi, aki búvárkodás közben talált a görög partoknál egy jegygyűrűt, amibe belülről az volt belevésve, hogy "szeretlek" .Elhatározta, hogy megkeresi a tulajdonosokat, hiába ajánlották neki, hogy inkább adja el, kitart, hogy megkeresi azt a magyar párt,akié valójában a gyűrű.
    A brit férfi augusztus kilencedike óta keresi a jegygyűrű tulajdonosát, azóta több országból több ezer ember osztotta meg posztját.
    Még ilyent!!!Én kivánom, hogy találja meg a gyűrű tulajdonosát.

Vakond-Gazda, csenge, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha összevesztek a jegyesek és mérgében dobta a tengerbe, akkor nem biztos, hogy örül neki... [​IMG]

Vakond-Gazda, csenge, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Na ja, ebben is lehet igazság,én akkor sem dobnám el, bááár az első felindulás alapján ...

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, akkor itt még melegebb van mert nem merem a műanyag ruhacsipeszt kirakni a vizes ruhára mert ráolvadna. Ezért kénytelen vagyok 5-6 percig kézzel fogni, hogy le ne essen és utána rögtön beviszem a ruhát mert fel gyúlladna.xDxD:p

Évike mit nagykalapács, egy flexszel csodákat lehet művelni?!xD

Vakond-Gazda, Kriszti, Frankné és 7 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Imiiiii,
    ez nagyon jóóó.Egyfolytában rötyögök, amint ott látlak, hogy tartod a ruhát, 5-6 percig, s már futsz is, hogy ki ne gyúlladjon.
    Imi, könnyesre nevettem magamat.[​IMG] ha ha ha . Ez nagyon jó volt..Köszi Imi, nagy voltál.

Vakond-Gazda, csenge, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Örülök, legalább nekem is van valami hasznom.....:)

Vakond-Gazda, csenge, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Mi az hogy!!Még most is könnyes a szemem, ahogy a Papának felolvastam.Még hogy felgyulladna..[​IMG]ha ha ha
    De egyébként nem mondasz hülyeséget, mert valamelyik nap is amikor hoztam be a ruhát és műanyag csipesz volt rajta, bizony bizony volt ott olvadás.

9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Romantikus a megtaláló, de lehet, hogy Erzsinknek igaza van ;)

xDxDxD

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam ma is, bolond egy nap volt. Most végeztem a teregetéssel..:D Nem kellett kézzel fogni, mert már nincs meleg.

Szépen fel csipeszeltem a munkás ruhákat, mert holnap nem leszünk itthon, péntekre meg kell a tiszta ruha. Lehet, hogy este, mire meg jövünk, rá olvadnak a csipiszek?

Valahogy ma nem vagyok formában. A nublonokra is haragszom. Hagymáztam, össze gurítottam 10 rakatra való akkut, erre miket ad? 5 adag TP-t, kettő csp-t. Láttam már jobbat is. Már a szerelőket akartam hívni, hogy hibás ez a masina, mire el ugrott végre a kalapokról. Adott illatszertárt, partit, és szuper tápot végre. Nyuszit szeretnék, de azt nem adott.

Most fogtam fel, hogy az illatosat is csak egyszer lehet nyerni. :(
    A TP-t is be lehetne csillagozni, mikor 5-ször adja egymás után.

A kis farmon még mindig nincs meg az utolsó kütyü, kezdek aggódni. Ott is van szertár, még nyuszi is, de kütyü, az nincsen.

Hát, most valahogy enm is tudok mit írni, olyan semmilyen vagyok........El is megyek valamerre...:) Szép estét!

11. .Emama.

Szia Sütike! :) Aranyosakat írtál, ne menj sehova ;)
    A legjobban az tetszett, hogy már nincs meleg, rólam meg éppen leolvadni készül még az egy szál pendely ruhám, de lassan még a bőröm is. :pxD Igaz konyháztam egy sort, az meg még télen is meleg, ha az ember főz :)

12. lukimi

Látooood?! Most képzeld el mire 3 palacsinta sütő cukkinit kisütöttem?! A venti az orcámtól 30 centire volt, de alig hatott. Ill nehogy hazudjak már mert igenis 6ott, a prézli keverék legalább annyi volt a levegőben mint a cukkini tetején.:eek::oops::music:
    Majd' szilikózist kaptam!o_O

Vakond-Gazda, Kriszti, csenge és 5 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Elolvastam amit írtatok, és megpróbáltam összekapni magam, ugyanis súlyos téveszmében éltem végig a mai napot. Valószínűleg hallucináció áldozatául estem.:( Egész nap azt hittem, hogy meleg van, és miután Imi felnyitotta a szemem és az elmémet, rá kellett döbbennem, hogy már nincs. Próbálom az általa megvilágított valóságot és az érzékcsalódásomat közös nevezőre hozni, ezért e cél érdekében folyamatosan mosom az agyam az információval, aminek következtében előbb csak apróbb borzongásokat, idővel libabőrt tapasztaltam magamon, ebben a pillanatban pedig szinte didergek az elviselhetetlen hidegtől
    Már azon töröm a fejem, hogyan lehetne a két tapsi szomszédomtól bundát kérni, hogy ne vacogjon tovább a fogam. Rendkívül kellemetlen érzés és a szomszédokat is zavarja.
    Ezen túl, félek az éjszakától is. A fűtést nem szívesen kapcsolnám be. Meleg takaróim ugyan vannak, de mi lesz ha nem lesz elegendő ebben a zord hőmérsékletben?:oops:
    Aztán a holnapi nap....köznevetség tárgyává sem szeretnék válni, amennyiben a legmelegebb télikabátomban megyek dolgozni. o_O
    A legközelebbi és fontos feladatom teljesítése is veszélybe került. A növényeken szemmel látható a hőség nyoma, locsolnom kellene. Hogyan fogom azt a nehéz slagot húzkodni tundrabugyingóban, bélelt nadrágban, rétegesen adagolt pulóverekben és vastag bélelt dzsekiben? Segítsetek! Bár erre már nincs idő! Mennem kell.:(Kérlek benneteket tartsatok meg jó emlékezetetekben!;)xD

Vakond-Gazda, csenge, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

Éppen most zuhanyoztam....kellemesen érzem magam. Aztán meg ki is vert hamar a víz. Egy rakatra való gurigám volt, és mit adott? Megint TP-t. >:(:cry:Nyuszit akarok, nyuszit, nyuszit!!!!! Át megyek a kis farmra, ott is próbálkozom, hátha meg lesz a hiányzó kütyü.
    Ez nagyon tetszik!!! :D :D Én csak uborka salátát csináltam a férjem vacsorájához, attól nem volt meleg...de ezeket a rántott dolgokat nagyon szeretem.:D

Hát, ez aztán nem semmi...:D :D Mi lesz, ha tényleg hideg lesz? Lehetne még ezt az írást felülmúlni meleg érzettel??? :)

Mert nekem a télen nagyon jól jönne egy meleg hallucináció!Lehetőleg tavaszig. :) :)

15. .Emama.

Imikém, te egy hős vagy ;) Még a szilikózist és a hőgutát is kockáztatod a mindennapi betevő cukkinidért ;)xD
    Miért nem csinálsz a cukkininek sörtésztát? Az sokkal egyszerűbb és legalább olyan finom, mint a szokványos panírozás. Felütsz tojást, belekeversz egy kicsi sört vagy tejet, kicsi só és liszttel jó sűrű palacsintatésztát keversz belőle. Olyannak kell lennie. hogy a lisztbe mártott cukkinin megtapadjon a tészta. Ezeket szórod sorban a kiolajozott serpenyőbe, és elég egyszer megfordítani, ha kicsit már pirosasra sült az alja. Fini ám ;)

Nekem folyamatosan van két nyuszim a mentoráruházból. Nem mondom, nagy ritkán adnak valami értékesebb ajándékot (narancs ól, TP kalap x órára), de többségében erősen felejthető amit hoznak :music:

Nekem folyamatosan van két nyuszim a mentoráruházból. Nem mondom, nagy ritkán adnak valami értékesebb ajándékot (narancs ól, TP kalap x órára), de többségében erősen felejthető amit hoznak :music:

Őrült nőszemély :pxDxD
    A bundabugyi azért túlás, azt remélem nem vetted fel a locsoláshoz :p

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Kétszer végigolvasva sem találtam, hogy a fejedre tettél volna valami bundasapkát.
    Nem venném a lelkemre, ha megfázna a fejed, ezért hoztam neked egyet. Ne feledkezzünk meg a kesztyűről sem...

17. lukimi

Én úgy mint sörtészta nem ismerem de valamikor a mutter csinált ilyen katyvaszt és abban sütötte ki. De előttem a hátralévő életemben csak 1 cél lebeg: sose, semmihez lisztet sört meg aztán főleg nem. Tojás, vékony prézli és mehet a sütőbe. Ez is pirosra sül és mivel majdnem papír vékonyra szeletelem a karikákat egészben be lehet tolni a szájamba és szinte elolvad mire leér a tetthelyre. Amúgy minden kajolni valót a világ legegyszerűbb módján szeretem elkészíteni. Ezért nagyon jó a szalámi mert csak leszelem hozzá paprika vagy tomáte vagy akármi és már mehet is befelé. De nagyon ügyes vagyok pirítós készítésben is azt aztán rutinosan tudom kreálni. Azt gondolod/játok, hogy 1 pirítós az mindenütt pirítós? Opppsssz! Nálam ez a módi ez ügyben: 2 szeletet pirítok eccerre (1 reggel), majd olíva olajjal bekenem, rá 2-2 szelet vékonyka szalámi, majd ezek tetejére trappistát reszelek amit a mikróba ráolvasztok és ez aztán nyami?! Azt hiszem ebben vagyok a leg profibb. De nagyon tudok tojást sütni is! xDxDxDxD:p

Vakond-Gazda, Kriszti, csenge és 5 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

Tényleg, lehet még bunda bugyingót kapni??? A mamámnak volt. :D Én meg oldom rugalmasan, amikor nagyon hideg van télen, fel veszek egy sztreccs gatyót, tetejére meg a fekete vastag farmert..:D :D fagyos vagyok, hiába. :D

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ha nem veszem fel, hogyan tudtam volna kimenni?:(
    Majd megkérjük Imit, tegyen az ügy érdekében.;)
    Köszönöm Erzsim!
    Annyira elgémberedtek az ujjaim, hogy nem tudtam a szekrényajtót kinyitni, hogy kivegyem belőle a sapkám. Ezzel a kesztyűvel megsegítettél, de a locsolás mára elmaradt. Fájóra fagyott kezeimmel nem bírtam irányítani a slagot, csak annyit értem el, hogy egy merő víz lettem. Egy kicsit furcsállom, hogy nem fagyott rám. El is indult a vezérhangya az agyamban, hogy mi van ha még sincs annyira hideg, és ez egy újabb érzékcsalódás. Jajmamám!:oops::pxD
    Egyébként tényleg nem locsoltam, mert a szomszédékhoz odaevett a fene valakit, akivel nagy hangon beszélgetnek bent a házban, és mivel bent a házban vannak, nincsenek kint a kertben.o_O

20. sutimami57

Nálunk van egy nagyon régi kedvenc, a lányommal nagyon sokat sütöttünk egy időben. Igaz, az is lisztes.....cicege, tócsni, ki hogy ismeri, annak a masszájába mártottam a cukkiniket, patisszont...na, az valami fantasztikus finom...de meg enném most is...:D :D

Hát, ez a felimerés már nyilvánvalóan mutatja a hallucináció elmúlásást..:D :D Na, el lőttem a kis farmon is a gurigákat. kettő jött össze. Tp, szupertáp. Nem hajlandó meg adni az utolsó hiányzó kütyüt. Most meg üssön a guta????

Vakond-Gazda, lukimi, csenge és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.