Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sör helyett lehet tejjel is a tésztát bekeverni, sima liszt helyett teljes kiőrlésűből is lehet csinálni ;) Persze, ha nem akarsz ilyet sütni, az más, én csak felvetettem, mint ötletet :)

Amikor te ebben a szerelésben létezel, akkor én bokazokni, papucs, pántos ruha, rövid újjú pólóban mászkálok kint. Ha hosszabb időt töltök kint, akkor azért egy kötött kardigánt felveszek ezek tetejére ;)xD

Amit Kárpáti borzaska, vagy egyéb, valamilyen borzaska néven kapsz étteremben, az is ilyen masszába mártott karajszelet ;) Nagyon finom húsétel lesz belőle, tejföllel és reszelt sajttal kell tálalni :)

Vakond-Gazda, lukimi, csenge és 3 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Látod ez az! Ettől féltem! Semminek nem lehet maradéktalanul örülni, mert ha ez elmúlik, akkor meg azzal kell szembesülnöm, hogy minden elmúlik egyszer...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SEbzU_jbFwI

Sütikém!
    Semmiképpen ne üssön meg a guta! Magam ugyan azt vallom, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, de: amennyiben megütik az embert, nehéz ugye önuralmat tanúsítani. A gutaütéssel szemben ugyanakkor elég nehéz állni a sarat. Mer' ugye ha megüti az embert, nem olyan eccerű ám a visszakézből való azonnali reakció!
    A szupertápnak örülj, az nagy érték szerintem.:) Esetleg ha nem kell átküldheted nekem, nagy becsben tartom, ígérem.:)

Olyan kárpáti borzaskát kérek szépen, ha lehet minél előbb!:)

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
    Vakond-Gazda, csenge, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igen, ismerem, mi csak borzasnak hívjuk, és nagyon szeretjük ezt a husit is...jajaja, de éhes vagyok!!!!
    Igazad van, tényleg, és is örülök a szupitápnak, de jobb lenne, ha már azt a hiányzó vacakot adná ez a ketyere. lehet, hogy mégis hagyom magam a gutának megütni, aztán vissza kézből küldöm a nublonoknak a taslit? Már kezdek nagyon mérges lenni.....

Borzaskát nem tervezek mostanában, mert fel vagyok borulva, lassan kiborulva, a jó kis nyugalmam feje tetején áll, de ha készítek, ígérem, küldök belőle.

Na, gutaütés indul. Esti aratásból anagy farmon egy lövésem lett. Mit adott? TP-t. Komolyan mondom, ez már elviselhetetlen. Nyuszit akarok, nyuszit, nyuszit nyuszit!!!!! Tudom, hogy enm nagy ajándékokat ad, már volt régen. De olyan aranyos........

Na, vissza futottam. A maradékot be dobtam az M-esbe, úgysem ad nyuszit. Az is TP-t adott. Mára nagyon elegem van, nem csak a nublonokból, a farmból is.
    El is megyek világgá az egyik ufóval.
    Ja, holnap nem leszek, tényleg világgá megyek. És kalapot biztosan nem teszek a fejemre, mert utálom a kalapot. A tp-s kalapot főleg. Na, jó éjszakát, szép álmokat!

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
    Vakond-Gazda, csenge, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  4. .Emama.

Tettye ;)
    Jó évágyat hozzá, így még meg sem üli a gyomrodat ilyen késő este:p

Vakond-Gazda, csenge, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! xD
    Te Jó Isten, én csak röhögök, meg röhögök xDxD Köszönöm Nektek! xD
    Bundabugyi, olvadás, megfagyás, pirítós...hát én kész vagyok xD

Ema, gyönyörűek a képek ma is ;)

És ezek a hollandiai házacskák....:inlove:
    Hihetetlen, miket tud meg az ember meg a lánya xD Kampó kívül? o_O Végülis praktikus, nagyon...
    Erről eszembe juttattad a furcsaságokat itt....
    Azt biztos tudjátok, hogy a másik oldalon közlekednek az autók, első napokban szálltunk fel az emeletes buszra, és szorítottam Párom kezét, mert fogalmam sem volt, hogy honnan jön a busz, melyik irányba fog menni, és egyáltalán: hoooool vagyok???? Körforgalom iránya fordítva...Egy barátunk mesélte, mikor hazajön, és magyar autót vezet (nagyon rég van itt), mindig csapkodja az ajtót, amikor sebességet akar váltani xDxDxD
    Képzeljétek, nincs langyos víz. Van hideg, van tűzforró. És ha a csap alá teszed a kezed, akkor rendesen érzed a kettőt egyszerre xD
    A fürdőkben általában nincs kapcsoló (ami a szobákban van, pont lefelé kapcsolod fel), legalábbis amikben én jártam eddig, olyan a kapcsoló, mint egyes WC-lehúzóknál, tudjátok, madzagon....
    El sem tudjátok képzelni, első hónapokban mit összekattogtattam az üres falon xDxD
    A kulcsot is fordítva teszed a zárba, felfelé néz, tudjátok, az a rücskös vége xDxD
    Szóval, már otthonotthon (mer van itthon, meg van otthon, meg ennek hatására skizoid állapotok xD) is úgy tenném be, és nem értem, miért nem megy bele, kell pár perc, mire rájöjjek, mi azistent bénázok már megint xD

A konnektorokat le lehet kapcsolni, hogy ne legyen benne áram, ez mondjuk, nagyon hasznos, főleg, kisgyerekeknél.
    Bár, kellett venni átalakítót, mert itt háromszög alakúak, és egyes cuccok (hajvasalóm) otthoni dugósak...

Nincsenek függönyök az ablakokban - ahol van, ott tuti más országok lakói laknak...

ééés....ha sétálsz az utcán, vagy ülsz a rendelőben (saját tapasztalat), pórázon vannak a gyerekek. Ezen kifakadtam Páromnak. Személyiségi jogok, szegény gyermek korlátozása, a szülő egész egyszerűen nem rohan a gyerek után, hanem, ha elindul a gyerek az úttest felé, fogja a pórázt, és visszahúzza :oops: Ezt lehetetlen megszoknom, mindig összeszorul a gyomrom. Mindig mondom Páromnak, szegény gyermek, felnő, és mindenféle problémával fog szembesülni, ami azzal kapcsolatos, mit szabad, mit nem...:oops:

És a kaja... rendesen szorongtam az elején a vásárlástól, meg a főzéstől... Ami itthon műanyag dobozkában, az itt palackban, ami zacsiban (panírmorzsa), az itt dobozban...és sorolhatnám.
    A magyar tejföl, kolbász rettentően hiányzik, a tejföl itt vagy ecetes, vagy olyan krémes, mint egy joghurt...????

NNa, abbahagyom, nem untatlak Titeket :)
    Nagyon szeretem a figuráidat :)

Küldjetek nekem egy kis meleget, légyszi :cry:

Erről eszembe jutott, hogy egyszer Párom is elhagyta az övét, azóta úgy "megjavíttattuk", hogy egész életében le sem fog jönni, még ha akarja, sem 8)xD Egy Apuka vette észre, hogy keresgélünk a medencében. Kérdezte, mit keresünk. Mondtuk.Meglökte a fiát, aki búvárszemüveget viselt, és rászólt - számomra elég agresszíven xD- Menj, és keresd meg Nekik! xDxD
    Megtalálta a fiúcska, azóta is hálánkat rebesgetjük neki xDxD

xDxDxD

Olvaslak Titeket, és rendesen éhes vagyok xD
    Ema, még az ételek készítését is úgy ábrázolod, hogy rögtön megteszi a hatását xDxD

Ma reggel sikerült a harmadik kitehető is, meg sok-sok Tp, aminek szintén nagyon örülök, komoly értékűek :inlove:

Vakond-Gazda, Frankné, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezzel nem vagy egyedül... [​IMG]

7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Táncikálsz!! xD
    Én is, én is :)8) De....hol a zene? o_O

8. kpe59

Már pengetem is a húrokat, [​IMG] vagy inkább verjem a dobot? [​IMG]

sutimami57, Vakond-Gazda, Kriszti és 3 más kedveli ezt.
  9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD Hihetetlen vagy! xD Tökjóóóók! 8)
    Csatlakozom egy évig tartó furulya tanulmányaimmal, és hat év zongorázással xD
    Csak tartok tőle, elrontom a bulit xD

10. Zsémbes-banya

:D:D:D
    Erről a külhonban és otthon meglévő különbségekről az jutott eszembe, amikor egy német házaspár itteni nyaralásukkor megismerkedett egy magyar párral, és olyan mértékig összebarátkoztak,hogy meghívták őket Németországba egy hétre. Az első este finom vacsorával várták őket, folyt a jóízű beszélgetés (ehhez tudnotok kell, hogy a magyar pár nem beszélt jól németül), és az a magyar asszonykának WC-re kellett mennie. Elvégezte a dolgát, aztán próbálta volna lehúzni a WC-t, de azon az elvetemült budin nem volt sem lehúzó, sem megnyomós, sem elfordítós, semmilyen öblítési lehetőség, legalább is olyan nem amit ő meglátott volna. Négyzetmilliméterenként átvizsgált mindent, és nem találta. Ráadásul nem cseppfolyós volt amit ott hagyott volna, hanem olyan halmocska, aminek jellegzetes illata mindenki által felismerhető. Próbált volna a férjének jelezni, hogy jöjjön és segítsen, de az éppen megértetni próbálta magát, ezért egyre hangosabban mondta magyarul a mondandóját. A végén már akkora kínban volt, hogy ő most már örökre bent marad, mert úgy ki nem megy, hogy ott hagyja amit letett. A percek óráknak tűntek, egyre idegesebb volt, a sírás kerülgette, aztán csak rászánta magát, hogy kimegy, és elmagyarázza az ő nagy szégyenét. Amikor bátortalanul kinyitotta az ajtót, a WC. öblített, méghozzá nagyon hatékonyan.:D

sutimami57, Kriszti, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szia Dóri! :)
    Egyáltalán nem untattál, nagyon érdekelt amiket írtál, ha van folytatás, szívesen olvasok még ilyesmikről ;):)

Ételek? Nos, nagyon szeretek főzni és állítólag elég profi szinten is művelem. Tény, hogy sok évig - bár nem az a szakmám - szakácsként üzemeltem egy étteremben, aminek elég jó híre lett azalatt az idő alatt, amíg nálam volt a fakanál :music:

Skerült megszereznem a nyaralós képeket, mindjárt teszek annak érdekében, hogy ide tudjam hozni őket :)

12. kpe59

Ezt a bulit nem lehet elrontani... [​IMG]

13. Zsémbes-banya

Erzsike!
    Lehetnék az egyik hol sárga, hol zöld, az tökéletesen mutatja a mostani állapotomat?!;)xD
    Megjegyzem ez a Jema "bűne", mert valakitől (na kitől?) kaptam vasárnap olyan finom cirádás mogyorókrémet, azóta eszegetem minden este. Sajnos ma nem kávés, hanem teáskanállal eszegettem.:wuerg::p;):music:

14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxDxDxDxDxD

Azta....xD

Jujjjj...:oops:

Szegény....:cry:

És gondolom, jött az átkozódás a technológiára, meg a megkönnyebbülés xDxD

Köszönöm, Ema! :)
    Rendben, figyelek majd, és ha eszembe jut, megosztom Veletek xD
    Azta, Ema, hihetetlen, mennyi tehetség rejtőzik Benned!!
    Tudok mesélni konyharuha-majdnem felgyújtásról, konyha füstölésről, szakmai sikerekről egyáltalán nem xD, csak remélni tudom, hogy Párom nem csak úúúúgy mondja, ha ízlett neki valami, hogy fini volt, mert szeret engem, hanem, mert tényleg ízlett neki xD
    Mikor tanultam főzni - nincsenek mögöttem évtized-tapasztalatok-, Anyum mindig diktálta, mit, hogyan.
    Csipet só. xD
    Hoooooogy micsoda??? xD Anyóca, az mennyi egész pontosan?
    Kislányom, érzésre xD Miiiire??? o_O

Még azt is leírtam, melyik tálban, mit szokott csinálni, és tál színe szerint szorgalmasan utánoztam xDxD

Juhhhéééééjjjj, alig várom :inlove:

Aranyos vagy, akkor furulyázom Nektek xD
    Mikor tanultam, és vele együtt kottát olvasni, még kiskoromban, még volt hátul egy kis tyúkól a kert végén, és nekik furulyáztam egy sámlin :oops:xD Azóta is hallgatom ezt a sztorit xD De ez ám szupertitkos!!!!

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  15. kpe59

Bármelyik lehetsz...
    Azt a mogyorókrémet ne is emlegesd. Van itthon egy üveggel, de nem merem felbontani, mert akkor valahogy kipárolog az üvegből [​IMG] záros határidőn belül...

Akkor az én mértékegységeim is tetszenének neked. [​IMG] Ilyen hogy: leheletnyi, ízlés szerint, gondolatnyi, löttyintésnyi, jó sok, nem kevés stb.
    Ígérem nem mondom el senkinek... [​IMG]

Vakond-Gazda, Frankné, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Biztos vagyok benne, hogy főleg a házasságotok elején a férjed elé ha ecet helyett vízkőoldóval próbáltad volna a salátát savanyítani, arra is azt mondta volna, hogy ilyen jót ő még életében nem evett. Azóta megtanultál főzni, így aztán a folytonosság a dicséret tekintetében megmaradhatott.
    Az tetszik a legjobban a tanulás folyamatában,hogy még a tál színében is alkalmazkodtál az elvárásokhoz!:):D
    Közben míg olvastalak egy pillanatra elkapott az irigység. Beszélnek az emberek mindenféle gyönyörű sárga bőrű, zamatos falusi tyúkokról....eddig értettem is, hogy miért szeretnék ha minden tyúk olyan lenne. Eddig. Most, hogy tudom, hogy furulyaszón felnőtt tyúkok is jártak már e világban, ettől kezdve már nem tartom olyan nagyon finomnak a falusi tyúkokat. Esetleg ha eljönnél errefelé a furulyáddal, és egy kicsit "megbolondítanád" az itteni tyúkokat, azzal sokat tennél értem.:)
    Jaj! Majdnem elfelejtettem. Egyet se félj! A titkodat megtartjuk bármi áron!:)

Erzsike!
    A főzéshez alkalmazott mértékegységeid....:D
    Anyukám szokta mondani, amikor morogtam, hogy nekem valami nem úgy sikerült, mint neki, hogy mert biztosan túlzásokba estél. Mondtam, hogy éppen csak, hogy kínáld meg - és itt a mikor melyik fűszer neve állna - vele az ételt!:)

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD
    Köszönöm xD

xDxDxD
    Még nem a Férjem, csak eljegyzett jóóóó régóta...gondolom, kivárja a tökéletes fogát, és akkor majd jöhet a ceremónia xDxD
    De köszönöm biztatásod 8):inlove:
    Alkalmazkodtam, mert ha egyedül maradtam volna, neki sem álltam volna, ha nem tudom, hogy a palacsintatésztát azt a sárga tálban kell kikeverni xDxD

Zsémbike, ne akard, hogy jöjjek :oops:
    Tyúktartás körülbelül két évig volt nálunk, aztán még az ólat is lebontottuk, és befüvesítettük, sőőőt, azóta nincs is meg az a ház xDxD
    Szerinteeeed??? xD
    Sose irigykedj, látod, azok a tyúkok az őrületbe kergetőztek xDxD8)

Vakond-Gazda, brozsa, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

2 év zongora és sok év furulyával én is beszállhatok? ;)

Hámmég mindig nem dugtad el?:music: Lesz itt mindjárt irgum-burgum, meg még mad-mad-mad is ;)xD

Strand, még nem a hétvégi zsúfoltságban.
    Az esti kék Balaton, ez a legjobban sikerült képem, és egy közelebbi ugyanitt. Ugyanekkor a fürdőzők.
    A strand és a kemping bejárata közötti rész, majd a strand bejárata, már a kempingből.
    A strandolós törülközőm, amit Sütikének hoztam megmutatni :pxD
    A sátrunk, és a közvetlen környéke, a balsorsú autónk is látszik a képen.
    A kempingen belüli kis strandrész, ez is, ez is, meg még ez is.

Hát ennyi képem lett csak :)

Vakond-Gazda, brozsa, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nélküled el sem kezdődhet ;)
    De jóóóóó!!!! :) Tényleg nyugalmas, és nagyon szép a vííz...!!! :inlove:
    Most épp hazavágyódom :inlove:
    Hasonlóképp képzeltem leírásod alapján, nagyon szép!!! :)
    Köszönjük :)
    Ema, feltétlenül fel kell tennem egy kérdést. Itt dolgozik bennem, és nem hagy, amíg ki nem bököm...
    Hol a seprű? :p

20. Zsémbes-banya

Pedig.....! Ha nem bontjátok le az ólakat, akkor a szépen befüvesített udvaron az új tyúkok milyen jókat csipegethetnének!:p
    Menyasszonynak lenni szerintem egyébként nagyobb buli, mint feleségnek. Mindaddig míg nincs meg a ceremónia kénytelen udvarolni neked, aztán ha papír van a házasságkötésről, mindjárt kevesebb a romantika! Persze ez nem törvényszerű ám!;):)
    Nem kell túlzásokba esni Ema! Elég lesz két mad is!:) Eltettem ám.:)
    Szép képeket csináltatok. Olyan furcsa érzésem támadt míg nézegettem őket, mintha már jártam volna ott.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.