Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Imi! :) Biztos megszívlelnék ;):pxDxD

Szia Juditka! :) Óóóó, hát akkor egy hétig nem találkozunk?:oops: Nektek viszont nagyon klassz lesz, érezzétek nagyon jól magatokat! :) Várunk vissza kipihenten, felfrissülve és élményekkel tele :)

Sajnos nem lesznek fogékonyak ilyen ötletre.[​IMG] Ki venne akkor kosarakat, vagy FA-ért felrepit az utolsó pillanatban :p

Picit félek tőle, hogy nem :oops:

Tisztára összekuszálódtak a kojotok, alig győztem valahogy rendet csinálni. az utolsó mondatom el is veszett közben [​IMG]

Szóval kicsit elmegyek pihenni, majd jövök. Nálunk délután lesz főzés, még alakulóban van a menü :)

Utoljára szerkesztett: 13.9.14
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó ötlet Imikém! Szabadalmaztatni kellene!
    A moderátorokat én inkább segítőknek vagy felvigyázóknak hívnám, de megteszi egyszerűen a moderátor is!:)
    Jó utat Juditkám!
    Érezzétek jól magatokat! Találkozó azt hiszem elmarad, mert nem tudom mikor leszek partiképes, meg aztán te is nyilván azért mész Hévízre, hogy regenerálódj, még visszavetne benne a látványom.:D
    Szia!:)
    Hoztam neked egy kis benzint. [​IMG] :D
    Egyelőre csak annyit tudunk csinálni, hogy aki szűkében van a felröpiknek az jelzi, és küldünk neki. Napi 20, tekintve a hátralévő időt elég számottevő mennyiség.:)

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Két dolog miatt szeretnék szólni.

Az egyik a javaslatotok, hogy a kapott felröppenők tovább adományozhatók-e? Egyértelműen nem, mert a játékban ez az alapelvekkel ütközik. Minden farm a saját felröppenőit gyűjti a termelés során. Ha az ajándékokkal ez megsegíthető, az a szabályokkal alátámasztott is, a máshonnan érkező "tömeges" adomány aránytalanságai nem férnek bele a szabályokba.

A másik dolog, a számotokra "mókás" elnevezés. Ez sem igazán játékosbarát megközelítése a moderátori tevékenységnek. Mondhatnám, inkább gúnyos, lekicsinylő.

Kérlek arra benneteket, ne használjátok! Rossz irányba mehet ez a fajta minősítés. A játék hivatalos fórumán a moderátor az üzemeltető képviseletét is ellátja, nincs szükség a hangulatkeltésre, a nevetségessé tételre.
    Köszönöm, ha együttműködtök, és megértitek az álláspontot.

Korrektnek tartanám, ha visszamenőleg módosítanátok a leírt szavakat.

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Szia Laboviti!
    Elég jól megismerhettük mi topiklakók már egymást. Egészen biztosra veszem, hogy senki nem akarta sem a személyeteket, sem a munkátokat lekicsinyellni, még kevésbé kigúnyolni, de értem amit írtál, és azt is megértem, hogy miért. Azzal együtt, hogy a jelenlegi topiklakók a munkátokat értékelik - és ha valami olyant tapasztalnak ami panaszra ad okot, vagy úgy érzik, hogy szóvá kell tenniük, a panaszosban megteszik - elnézésedet kérem. Hidd el fel sem merült senkiben a szándék, hogy megbántson benneteket! További szép napot, kevés helyreigazítani valót, és jó játékot kívánok neked és moderátor társaidnak is!:)

PiciEma kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Én is értelek. Mivel a fórum nyílt, kívülről is és bejelentkezve is sokan olvassák.
    Messzemenő következményei lehetnek, ha szó nélkül elmennék egy ilyen hangulati bejegyzés mellett.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Így van.:) Addig kérjük csak türelmeteket, míg újra belépnek a farmjukra a többiek, és módosítani tudják a hsz-üket! Sajnos egyéb elérhetőségüket nem ismerjük.

PiciEma kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Van már gumi csónakom, nem kell úszni. Olvasom ma a káposzta a menükbe sok helyen elő fordult. Ma mi is töltött káposztát főztünk, igaz a papa főzte mert én a reggeli úszásba ki fáradtam. Így a holnapi ebéd is kész, csak egy kis desszertet kell csinálnom. Juditka jó utat kívánok neked, és érezd jól magad.

[​IMG] Meg kóstolhatjátok a papa finomakat főz.

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Ráadásul milyen gusztusosat is főz az a Papa!:) Már meg is ettem az egyik gombócot!:D
    Kész a fasírt, a sült oldalas, és nagy főlésben a káposzta. Ma már nincs indíttatásom, majd holnap sütök egy kefires sütit hozzá.
    Nálatok mi lesz a desszert Rozika?:)

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, jó pihenést szép idővel!:)

Kiesett az egyik legrégibb szomszédom egy másik meg rohamosan közeleg a piros zónához.:oops:

11. Zsémbes-banya

Nálam is több helyen lázas betegek. Leghamarabb egy 87-es esik majd ki. Azt már megszoktam, hogy sokan - főleg nagyon fiatalok - beregisztrálnak, eljutnak a 6-os, 8-as esetleg a 21-es szintig és abbahagyják. Nekik a lövöldözős játékok izgalmasabbak. Azért a 87-es már elég sok energiát fektetett bele míg elért addig a szintig, azt sajnálom.

PiciEma kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Hát ha igaz és lesz hozzá kedvem, egy gesztenyéset szeretnék sütni. Annál is inkább mert ki maradt egy fél liter hu-la-la tejszínek a fele, és azt már fel kell használnom.

13. Zsémbes-banya

Legyen igaz minden jó?!!!! Nagyon szeretem, és ha megkínálnál belőle, hálás lennék érte!:)
    Paradicsomos káposzta
    Bettinek, és aki még szereti. Hozzá a sült oldalas

PiciEma kedveli ezt.
  14. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Megjöttem a pihenésből, most majd megyek főzni [​IMG]

Hozzád is szívesen jönnék egy ebédvendégségre ;) A töltött káposztát nagyon szeretjük, de legközelebb csak karácsonykor lesz nálunk.
    Nekem is szokott a férjem az előkészületekben segíteni, főleg ha nagyobb mennyiségeket főzök. Ez bizony nálunk jó sokszor előfordul ;)xD Főzni azért én szoktam, azt mondják egész jól művelem azt a műfajt és tulajdonképpen szeretek is főzni :)

Sütni viszont majdnem soha nem sütök sütiket :oops: Ez valahogy kimaradt nálunk, pedig sokszor milyen jó lenne egy kis nasi [​IMG]

15. Zsémbes-banya

Blokk! Teljes blokk!
    Nem tudom hogyan kell kirakni a képeket.:oops:o_O:oops:
    Arra teljesen egyedül rájöttem, hogy nem a képeket kell kirakni, hanem a tortákat, de hogyan?:(
    Az már biztos hogy a topikot nem az én észbeli képességeimet alapul véve nevezték el.::oops:
    Már tudom.:p

PiciEma kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam nem volt gond a kirakással, géppel raktam ki a sütiket. Üres területre, és a váza ikon alatt vannak......

17. Zsémbes-banya

Szia.
    Mihivehel? Na most vagyok kész.:(o_O Géppel? Hogyan?:oops:

PiciEma kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A minitorták az Építőmunkások segítségével tehetők ki egyszerre a farmra. Mint bármilyen más játékelem. Ha kézzel teszed ki őket, akkor is a megszokott módon kell eljárnod, mint amikor valami mást (fát-kitehető ajándékot-ólat) raksz ki a Menüből. A minitortákat a Váza ikon alatt találod meg.

19. Zsémbes-banya

Szia!
    Köszönöm, a vetőgépet noszogattam, hogy rakja ki, de azt mondta, hogy nincs is minitorta, az építőmunkás bevállalta.:D

PiciEma kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nem növény, tehát a vetőgép nem fogja megtalálni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.