Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PiciEma

PiciEma Aktív író

Nem csináltál rosszat a tyúkokkal. Szerintem lesz azoknak is olyan ára, hogy kapaszkodhatunk ;) Lehet, hogy érdemes lesz eladogatni őket, vagy akár nyulat és kecskét is. :)

2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Na akkor maradnak, annyi tápot vettem egy darabig ellesznek....:)

közben meg érkezett az eső is, olyan sötét lett, hogy villanyt kell kapcsolni, mert nem látok...., nem csak ól hanem világító billentyűzet is kellene...:):D:D

3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nem szoktam írni ide,csak a nyugisoknál írogatok.Ám most Emama meghívott egy kis olvasgatásra.Minden meseírónak gratulálok szívből!Egyik jobb mint a másik!Én nem neveztem mert semmi írói vénám nincs sajnos;) Mindig csodáltam,akinek valamilyen művészeti ághoz tehetsége van:)
    Nagyon nehezen döntöttem a sorrendről,ha megengeditek leírom.
    6-os mese 3pont
    4-es mese 2 pont
    7-es mese 1 pont
    Kellemes délutánt kívánok!!

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Pjotr! :) Örülök, hogy ellátogattál hozzánk, köszönöm a szavazatodat, már fel is írtam. :)
    Ha van kedved gyere máskor is, örömmel látunk vendégeket :)
    Szép a cicád, te csináltad a képet? :)

5. pjotrovov

Betérek máskor is,ígérem.....
    A bannert nem én készítettem,egy barátom munkája.Én csak kiválasztom a képeket és ráhárul a szabás-varrás feladata:) Decembertől van a cica mániám,azóta csak ilyen képeket találokxD Már unja szerintem.......
    Végre esik és hűl a levegő is-imádom!Várod a neon eventet?

6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Emama- hol találom a meséket???????

7. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia babahalak, a 862 és a 863. oldalon megtalálod:)

8. .Emama.

Mintha olvastam volna nálatok, hogy lett egy cicád, talán azóta hordasz cicás képeket is? :)
    A lehűlésért veled együtt szurkoltam én is, rettenetes volt már az a hőség. Még a mai párásság sem az igazi, de ez is remélem hamar elmúlik és már kellemesebb idő köszönt ránk így augusztus vége felé :)
    A neon eventet várom bizony és még elégggé felkészültnek is mondhatom magam. A napokban egy éjjel kiballagtam a piacra és az összes eventhez szükséges tenyészállatból bevásároltam elég alaposan. Nem számoltam pontosan össze, de szerintem nem lesz gondom a beadással ;)

Mindjárt kikeresem a hsz-ok számát :)

18:06
    Köszönöm Betti a segítségedet :) Mostanáig tartott amíg vissza tudtam mászni, megint kivágott a fórum :(

Azért már megnéztem én is, és ideírom, a mesék a 17.236-os hsz-tól érhetőek el.

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Tegnap este úgy elment a netem, hogy már nem tudtam vissza elköszönni tőletek. Mivel a jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mai napra érvénytelen, holnapra pedig még idejekorán lenne, ezért csak annyit, hogy szép estét mindenkinek!:)
    Még nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de az event ismertetőt megnéztem, és azt is olvastam amiket hozzáfűztetek. Úgy látom, hogy tenyésztés nélkül nem tudom megúszni a dolgot, mert már közepes értékű tenyészállatokat sem érdemes berakni ha elvész a különbség. Piac üres, venni nem lehet, így aztán marad a szupertáp szórás megint csak.

sutimami57, hóóvirág és babahalak kedveli ezt.
  10. pjotrovov

Itt már kezd lehűlni a levegő,a délelőtti zuhé után volt nagyon párás.Igen,december elején szedtem föl egy cicát az utcán,azóta nagy szerelem a miénk....
    Nekem nyulat kell tenyésztenem inkább,a tyúk- és kecskeállomány rendben van:)

11. .Emama.

Ő lett az úr a házban? ;)
    Ha csak egy félét kell tenyésztened, akkor viszonylag szerencsésen megúszhatod te is :) Reméljük jól adja majd az ugrásokat a bumm, feltételezem az is jön majd az eventhez :)

Szia Zsémbi! :) A piac majd megtelik szerintem, csak az árak lesznek a csillagos égben :oops:

12. babahalak

Megtaláltam és elolvastam a meséket, a szavazatom:
    4-s mese- 3 pont
    5-s mese- 2 pont
    6-s mese- 1 pont

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Már túltettem magam :)
    Elmentem cipőt venni, nagy bánatomban xD
    uuuutálok cipőt venni :oops:, de már szükségem volt egy újra, sikerült találnom xD
    Kis türelmet, máris elolvasgatom újra, és nekiállok a lehetetlennek...

Köszönöm, Betti :inlove: Nem, csak East mondta, őt fogják elővenni miattam, ha valaki elrohan a hülyeségem miatt aranyállatot venni, aztán kiderül, hiába vette. De, lapozzunk ;)
    Tegnap nekem is furi volt a fórum, volt, hogy kétszer kiírta, hogy error, harmadjára sikerült visszatalálnia...:sleepy:

14. .Emama.

Köszönöm szépen a szavazatodat, be is írtam a listára :) Aranyosak a mesék, ugye?

Én állanódan kínlódom a fórummal, most is még kétszer kellett megnyitnom (rettentő lassan sikerült), hogy idézgetni és írni tudjak. :(

Egy új cipő, vagy egy új frizura csodákat tud tenni egy nővel ;)xD

15. babahalak

......igen, nagyon aranyosak a mesék, tetszettek:D

16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Mi lehet a baj a fórummal? :oops:
    Ne is mondd xD
    Még valamit benézek, és rohanok fodrászhoz xD
    Befestetem a hajam hupililára :p
    Itt senkinek sem tűnne fel..xDxD

17. .Emama.

Örülök neki :) Nekem is van kedvencem, meg több is ami tetszik, nehezen tudnék szavazni rájuk :)

Hupilila hóvirág nincs, akkor át kellene keresztelkedned ibolyára, azt meg már nem lehet se a farmon, se a fórumon ;)xD

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Akkor veszek még egy cipőőőőt! xDxD Amit uuuutálok. xD
    hupilila hóóóóóvirág sincs? :p

Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  19. pjotrovov

Átvette a hatalmat tényleg!Nem voltam macskás,inkább kutyás.Bár Zagh előző életében tuti kutya volt.Imádja a vizet,bevéd engem.Semmit nem lehet csinálni nélküle,mindig ott van ahol én.Most is itt fekszik mellettem és figyeli ahogy gépelek.Ha 10 centivel arrébb ülnék,akkor ő is úgy helyezkedne,hogy hozzám érjen.:)
    Hétvégén biztosan lesz boom és meg is várom azt.......
    Nálam volt mozi,nézzétek meg!;)

Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam hamarjában, mindent el olvastam, remekül szórakoztam..:) :)
    Az eső egész nap szakad, ami nem az én műfajom. Nem szeretem. Hiába, az én nyaram el ment.

Remélem, azért még lesz jobb idő, mert ha így marad, el bujdokolok Afrikába.

A mai nap is ilyen volt, nem igazán volt eredményes a vásárlás, hiába jártunk össze minden jobb boltot, egyéb helyeket, nekem nem igazán sikerültek, amit szerettem volna.

Az event tetszik, nyusziból vacakul állok, de jó lesz ez, a neon ólak nagyon tetszenek, csuda jók lettek.

Közben , amíg el nem felejtem, én is hoztam a szavazatomat. Nagyon nehéz volt dönteni...........

4-es mese 3 pont
    5-ös mese 2 pont
    1-es mese 1 pont

Frankné, .Emama., Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.