Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok! :)
    Csak azért jöttem, hogy megköszönjem a reggeli/hajnali vidám perceket, amit a mesékkel okoztatok! :)
    Tényleg klassz volt mindegyik! ;)

Frankné, hóóvirág, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Megint 1 órája nem tudtam belépni a fórumra. Minden takarításon túl vagyok, komolyan dűhítő már ez.

Hát, hogy is mindjam? Harettentően, borzasztóan nagyon szeretnél hupilila hóóóóóvirág lenni, akkor kénytelen leszek fejet hajtani ebbéli vágyad előtt és elfogadni téged ezek után hupilálnak ;) Ha lehet, akkor azért inkább mégis lebeszélnénlek róla ;):pxD

Teljesen jópofa lehet az a cica. Ilyet tényleg csak kutyáról hallottam még :) Hogy lett ez a neve?

A moziról köszi szépen a hírt, mindjárt utánajárok ;)

Szia Sütike! :) Köszönöm szépen a pontozást, felírtalak a listára :)

Bocsánat, de a meleg visszatértét én nem várom :oops:;)

Szia Cicus! :) Örülök, hogy sikerült kellemes perceket szerezni a msékkel :) Nekem is jól esett olvasni és újra elovasni őket :)

Örülnék ha szavaznál te is :)

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Pjotr!:)
    Örülök a jöttödnek és az ígéretnek, hogy máskor is betérsz hozzánk!:)
    Az eventre annyi előkészületet tettem, hogy eladtam több fészekalja tyúkot, és a főfarmot, szédült szántót teleraktam tyúkólakkal.
    Szia Kata!
    Jó látni nálunk is kecses tánclejtésedet!:)
    Szia Cicus!
    Tudom, hogy elfoglalt vagy, ezért csak úgy brahiból kérdezem, mié' csak azért jöttél? Gyere máskor is! Azt nem ígérhetem, hogy ezentúl hetente írunk meséket, hogy idevonzzunk, de ha ez az ár, én a magam részéről megteszem. Legfeljebb szóltok, ha már elég!:):D

Ami pedig a hupilila hóvirágot illeti, én nem bánnám...., akkor tényleg lehetne akár ibolya is, és nem lennék itt egyedül szerény kis kék, avagy lila, fehér, esetleg rózsaszín kis virágként.;):pxD

Ma a cikik napját éltem meg.
    Egész nap fáradtnak éreztem magam, mintha csak most jönne ki rajtam ez az elmúlt két hét hőség. Kezdődött azzal, hogy a rostos grépfrút léből öntöttem egy pohárba, gondoltam szódával egy egészen picit felhígítom. Elég nehéz volt a szifonból kiimádkozni a szódát, ezért erőteljesebben megnyomtam a kart. A következő képem az volt, hogy a képem, a polcos szekrény ami előtt álltam és a parketta is egy merő hígított grépfrútlé. Aztán mielőtt eljöttem a munkahelyemről akartam még egyszer inni, és mivel nem akartam még egy ilyen malac helyzetet, megfordítottam a sorrendet. Először szóda aztán grépfrút, és baj nélkül meg is volt az ital. Számhoz emeletem, és mint egy 6 hónapos baba, ahelyett, hogy kortyoltam volna belőle, a szám és az állam előtt végigöntöttem magam, na nem az egész pohárral, csak úgy az egyharmadával.:oops: Itt már sírva röhögtem.
    Ezután baj nélkül elértem a buszt, csak egy nagy pocsolyába toppantottam bele, így a nadrágom jobb szára megúszta szárazon.8) Aztán jött a busz, és a mérges sofőr - aki mindig úgy szokott megállni, hogy az ajtó pont előttem legyen - kinyitotta az ajtót, de én nem tudtam felszállni.:( Egy jó erős rugójú összecsukhatós esernyőm van, ami ha összecsukom kb. egy nagyobb kör alakú tálcának megfelelő szélességben van mindaddig míg nem rögzítem. Na ennek a nyelét beleakasztottam a bevásárlószatyrom egyik fülébe. Ki akartam szedni, ehelyett csavartam rajta egyet, hogy még jobban belegabalyodjon. Végül is szóltam, hogy menjenek csak nyugodtan a többiek. Ezután amikor felszálltam a sofőr megkérdezte, hogy "malőr volt?", amit - mert már ingerült voltam - iszonyú bunkó módon reagáltam le. Azt mondtam, hogy "miért, nekem nem lehet malőröm?". Égő képpel leültem, az esernyőt a lábaim elé tettem, és, hogy ne foglaljon akkora helyet, össze akartam a két lábammal picit szorítani. A jobb lábamat magasabbra emeltem a kelleténél, beleakadt a felfordított esernyőbe, emeltem rajta egyet, és elrúgtam egyenesen egy nő fejére.:oops: A vizes esernyőt...:cry: Cirkusz nem lett belőle, mert miután fellátta mi is történt, kedvesen odahoztam és visszaadta olyan arccal és hangon, ahogy az ideg- és elmeszakorvos beszélhet a pácienseivel.:cry: Ezután már csak a bolt volt hátra. ..
    Van egy mániám (ideje, hogy bevalljam), ha valaki következetesen azt mondja majd mindenre és minden helyett, hogy "izé", azt ki nem állhatom. Na én a boltban a papírtörlőre vagy ötször mondtam, hogy izé. Ezt már egészen higgadtan fogadtam, semmi idegesség, beletörődtem, hogy ez ma egy ilyen nap. :(
    Mindezeket megfejelte a hír, hogy Emáéknál elment az áram.
    A fórum? A fórumról ne is beszéljünk. Azt hittem, hogy még el sem ment a hozzászólásom, és kiderült, hogy már ketten is elolvasták.:)

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
    .Emama., Kriszti, Frankné és 5 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Tudom, hogy nem várod a meleget...de én meg fázom...:oops:

.Emama., Frankné, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Nem csak fórum rossz alig bírtam a farmra vissza mászni, elúszott az esti aratásom, mert a bahanál valami gondok vannak lefagy ha oda akarok lépni, mikor meg frissítettem, nem engedett be a játékba csak a birkák futottak....., egész nap akadozik,de most este, hogy szerintem többen vannak nagyon borzasztó...

6. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

A fórum tényleg elérhetetlen szinte,a 6. próbálkozásra töltött be.....Amikor behoztam a lakásba,rögtön közöltem,csak ez lehet a neve.5 perc múlva kiderült,hogy egy lánycica kapta a férfinevetxD Minden ismerős ezen röhög azóta is.......
    Szia!Ígérem benézek majd többször is!
    Mára el,holnap még csak kedd lesz:cry: Jó pihenést mindenkinek!

.Emama., Frankné, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Rólam mindenki tudja, hogy cicabolond vagyok. Tulajdonképpen épp csak a fejemen nem táncolnak, talán mert nem elég nagy ahhoz, hogy mind az öt elférjen rajta.;) A legutóbbi két szerzeményünk - valaki úgy rakhatta be őket az udvarunkba úgy másfél hónapos korukban - olyan mintha ikerpár lenne. Mindkettő fehér és csíkos. Én az első perctől meg tudom különböztetni őket, de más nem. Csuda pofák. Az unokahúgom el akarta nevezni őket, és az egyiket simogatva mondogatta neki, hogy cicus, cicus, aztán pöszén, hogy titus, titus, amiből egyenesen következett, legyen a neve Titusz. Igen ám, de lány, nem baj, azért kötötte az ebet a karóhoz,hogy a cica úgyis tudja azért kapta ezt a nevet, mert pöszén a cicus lehet titusz is. Végül is meggyőztük, hogy a cica nem tudja, hogy ő pösze:D Aztán kitaláltuk, hogy az egyik legyen Irci a másik Mirci. Ez meg is felelt nekik, csak ellentétesen hallgattak a nevükre. Gondolom milyen pipák lehettek mire végre megértettük, hogy mit szeretnének.
    Kedd iránti ellenszenveddel maximálisan tudok azonosulni. A munkanapok közül tulajdonképpen csak és kizárólag a pénteket szeretem azt is leginkább 14:01-től.:)
    Jó pihenést neked is!:)
    Megértelek Sütike, de egy kicsit most hadd legyen hűvösebb, legalább egy - két napig, hogy mi is megkönnyebbülhessünk.:)
    A farmon inkább csak aratásnál vettem észre a lassúbbodást, de azt már egy jó ideje tapasztalom. A fórumra való első belépés kritikus, aztán ha itt vagyok, akkor már gördülékenyen mennek a hozzászólások.:)
    Ja! Nem tudok dönteni.:( Csak hat mese van amelyikre három pontot szeretnék adni.o_O

.Emama., Frankné, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  8. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi, Ez egy ilyen nap, a holnap szebb lesz:)

Olyan jó áron mennek a piacon a tenyészállatok, az event meg vár hétvégén is, inkább eladom az állataimat:)

Szerintem hirtelen jött ez a nagyon hideg, 38-ból 20 azért nagyon sokk, fokozatosan is hűlhetett volna, de ilyen az én szerencsém, mikor szabin folyton rossz idő van....:(:)

Dóri, én is utálok cipőt venni, de nem csak azt úgy mindent....., nem szeretek vásárolni....:wuerg::p:)

Szia pojt örülök, hogy benéztél, ne sírjál kedd után már szerda jön....:)

9. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Köszönöm, de a szavazástól tartózkodnék. Elfogulatlan lennék, ez tuti, de nekem tényleg többet ért az a jó pár mosoly, vagy néha inkább vigyor, ami a képemre került olvasás közben. Jóó vóót na, hát ragozzam még? xD Mindenki csillagos 3*-as! ;):)

Mert hajnalok hajnalán, ha az ember gyereke szabin van, és a saját gyerekét nem akarja felkelteni, akkor mit csinál? Naaa.....??? :p
    Hááát olvas! Na ugye, hogy ugye! :pxDxDxD

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Zsémbi! Ne haragudj rám, kérlek, de miközben olvastam a mai napodról szóló történetet, hát, olyan jót nevettem.....
    Tudom, hogyan vannak ezek a dolgok, én is szoktam ilyen napokat produkálni.

Szombaton reggel, a nagy sietségben neki mentem a falnak, mert kicsit kanyarodtam, közben vissza néztem, és akkorát durrant a vállam a fal szélének, hogy magam is meg ijedtem. Este vettem észre, hogy valami iszonyat randa folt éktelenkedik ott, aztán, ma ruha próbálás közben , nem akartam beengedni a barátnőmet a fülkébe, és a ruhákat sem akartam meg mutatni neki, erre szépen, szó nélkül belépett, és amikor meg látta, hogy nézek ki, hát, volt néhány kedves szava........

Ezt csak úgy elmondtam......a cicákat én is nagyon szeretem, és Pjotr házikedvence tényleg gyönyörű. Kit zavar, hogy fiú neve van egy lány macseknak? Az a lényeg, a cica értse meg, ha neki szólnak..:) :)

Kedves Csacska! Öröm látni Téged! Nem baj az, ha olvasol...sőt, nagyon jó, aztán, ha közben még írsz is, az aztán a legjobb dolog, mi meg olvassuk...:) :) :)

11. Zsémbes-banya

:D Ugye hát! Sőt! Még ugyébb!:D
    Meglásd, ha vége lesz a szavazásnak, a jövő héten írok Neked mesét, hogy legyen mit olvasnod hajnalban.:)
    Előtte még szerdáig voksolnom kell, aztán a hét hátralévő részében ki kell hevernem, hogy nem adhattam mindenkinek három pontot.:)
    Na meg az ünnepekben fel kell szednem a piros krumplit, ojje - tényleg csak a jövő héten lesz időm szószátyárkodni mese formájában.:)

Jujujjjjj Sütike! A válladdal történtek nem nevetségesek. Remélem nem fáj már, és a folt is minél hamarabb elmúlik. Nem tudom, hogy a barátnőd miért szúrt le. Persze, hogy figyelhetne az ember lánya jobban is, de ezek a dolgok nem akarattal történnek, így aztán senki sem hibás.:) Egyébként nem haragszom. Emának elkezdtem mesélni, és magam nevettem már az egészen, csak akkor ciki amikor a történés van.:eek:

Betti
    követtem a példádat, már egész szépen kerestem tyúkkal és kecskével. Nyulam csak 200-on felüli darabszámban van, azokat egyelőre békén hagytam.

.Emama., babahalak, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ne haragudjatok, de alig tudtam a mesék közül választani, legalább öt mesének adnék pontot.

5. mese 3 pont
    4. mese 2 pont
    2. mese 1 pont

Megtaláltam "amikor a gyermek emlékszik" jó sok, érdekes olvasnivaló van. Köszönöm szépen.
    Na most mennem kell a tyúkokhozxD

13. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

A storydról egy vicc jutott az eszembe.Két kislány próbál kicsalogatni a bokor alól egy macsekot.Egyik:Kittita,kittita!!!a másik ráförmed:nem tudod te rendesen kimondani,hogy matka???xD
    Szerintem is a legnormálisabb munkanap a péntek délután;)

Köszi a vigasztalást!!!De bárhogy is számolom, még 3x kell korán kelni a héten:(
    Most már tényleg el balra,jó pihit mindenkinek!!!

14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Itt vagyok :)
    Betti, én sem szeretek...:sleepy: Végre valaki :)

xDxDxD
    Zsémbi, ne haragudj, de potyognak a könnyeim...xDxD:oops:
    Olvasom, felröhögés, olvasom, röhögés, olvasom, pukkadozás, olvasom, felnyikorgás, olvasom, visítáááás xD
    Tudom, nem vicces, és megélni egy dolog, utólag elmesélni megint más, de most már értem Emát, miért írta, hogy ne aggódj, Zsémbike is tud aztán ilyeneket alakítani, Te is mesélted xDxD
    Hogy eltaláltad a nőő fejéééééét az esernyővel????? xDxD Ennél a résznél lett végem xD

Elolvasgattam a meséket, nagyon nehéz sorrendbe állítani, mert tényleg mindenki más-más oldalról közelítette meg a dolgot, és hát hogyan is lehetne összehasonlítani egy somlói galuskát, meg egy csirkepörköltet? xD
    Nna, végülis kiszenvedtem magamból, íme:

5.mese: 3 pont
    2.mese: 2 pont
    6.mese: 1 ponty.

Máár várom Ema következő ötletét :inlove:

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Látod, látod, mondtam én neked!!

16. Zsémbes-banya

Szia:)
    Egészen biztos, hogy nem haragszunk.:) Egy kerek napja vajúdom, és még mindig nem szántam rá magam, hogy kiválasszam azt a három mesét.:) Olyan jó látni, hogy sokakban megmaradt a gyerek. Belőlem sosem múlik el, és ilyenkor igazolva látom, hogy nem vagyok egyedül.:p A tyúkokkal el azt jelenti, hogy a tyúkokkal fekszel, vagy te is ráálltál a szaporításra? Az előbb már 1000-en felül tudtam eladni darabját.:p
    Úgy is van! Tanuljon már meg rendesen beszélni a mindenségit!xD
    Mégegyszer jó pihenést neked is!:)

Jujjajujjjajujjjjaaaa! Egyszerre írtunk Dórival és Elzével!:)
    Dórinak:
    Tudod mi ebben az igazán ciki, hogy szegényt ha fejbe akartam volna tisztelni az esernyőmmel azon a módon, ahogyan tettem, hát nem sikerült volna. Az ilyen spontaneitást pedig nem igazán szeretem.:D
    Jó neked! Te már túl vagy a pontozáson.
    Időnként azzal tetszelgek magam előtt, hogy határozott vagyok, ilyenkor mindig rájövök, hogy egy frászt.:oops: Végül is még szerda estig van időm hezitálni, csak az a baj, hogy akkor még két napig pipa leszek magamra. Micsinájjak, micsinájjak?:eek:o_OxD
    Emának pedig lesznek még ötletei.;)
    Sajnos az áramszünetet még nem tudták bejelenteni. Nem vették fel a telefont.:(

Elze!
    Jól tetted, hogy mondtad.;);):)

.Emama., sutimami57, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm kérdésed, ráálltam a szaporításra, mivel nem elegendő a szupertápom, gondoltam szorgalommal pótolom.Számomra ez nem lesz egyszerű feladat(gondolom többen vagyunk így).
    Szép estét Mindenkinek!

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD
    Csukd be a szemed, és amelyik mese megmaradt valamilyen okból kifolyólag, már meg is van az első ;)
    :sleepy:Szegény, Ema, jujj, ilyenkor tudok ám én is mérgelődni...:oops:

Nekem sem, mert olyan horribilis szupertáp-mennyiséget olvastam, hogy azóta is pislogok o_O

.Emama., sutimami57, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Valahogy így kellene nekem is hozzáállni a dologhoz. Elhatároztam, hogy nem veszek sz.tápot. Az utóbbi időben a tenyésztések nem sok örömet adtak, nem látom értelmét a pénzkidobásnak. Szorgalommal esetleg kezdhetnék valamit, ha elegendő lenne bennem. Csak hát nem bővelkedem, eladni legalább is nem tudnék belőle.:p Szép estét neked is!:)
    Becsuktam!:oops: Mind megmaradt valamilyen oknál fogva.:cry:;)xD Na majd még érlelgetem magamban, aztán egyszer csak sutty!:)
    Mihilyehen horribilis mennyiséget olvastál.o_Oo_Oo_O

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

1000 körülit :oops: Létezhet? :oops: De ma már nem merek semmit sem biztosra írni...

.Emama., Frankné, babahalak és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.