Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Itt a , hogy fújhassátok...:p;):D:D

de én még ilyent szeretnék...:D:D:D
    uuugyis olyan sokat fázunk egész évben..

bocsi Ema..:)

Frankné, Magdusnéne, csenge és 7 más kedveli ezt.
  2. PiciEma

PiciEma Aktív író

Összetett kézzel könyörgöm, hogy valaki valamit csináljon már a fórummal, megint 40 perce nem tudtam belépni :oops::(

Most innen sikerült, nem is megyek tovább, amíg meg nem írom a mondókámat. Aztán lehet, hogy csak este enged be legközelebb megint:eek:

Nincs miért bocsánatot kérni ;) Erre szoktam mondani, hogy tiszta szerencse, hogy nem tudjuk irányítani az időjárást. Jön aminek jönnie kell és az emberek egyik fele örül neki, a másik fele meg szidja :) Én most örülök ennek a hűvösnek, úgy érzem lehet megint levegőt venni és ÉLNI (nem kiabálok).
    A követ köszi, megosztozunk rajta Imivel ;)xD

Én meg pláne nem tudom mi történt, mert nem voltam itt, de most látszik mindenesetre :)

Elmegyek aludni egy kicsit, majd jövök, ha tudok :)

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratulálok az első 3 helyezettnek, de a többieknek is jó móka volt.:)

Tegnap írtam a hiba topikba, azt válaszolta Moderátor, hogy már jelentették a problémát de nem mindenkinél áll fenn.
    Nekem van 1-2 praktikám amivel belépek amikor csak töltődik. Várok kicsinyt, majd a piros x-el leállítom a töltést. van, hogy ekkor beugrik a fórum, van, hogy nem akkor egyből frissítem a böngészőt és esetleg ilyen ugrik be. Ha ekkor sem kénytelen vagyok várni mondjuk 5 percen túl, ekkor mást csinálok, majd vissza megyek és sok esetben ilyenkor már beenged. Fórumon belül általában ha az értesítés dobozra viszem a kurzort jobb felül, csak pörög meg pörög. Ekkor a bal felfő Fórum feliratra kattintok, amely egy frissítéssel ér fel majd mikor újra töltődik már lenyílik az üzenetek opció. Ha fórumon belül nem nyílik meg valamelyik topik csak töltődik, akkor próbálok másik topikot és az van, hogy nyílik, utána már a többi is (stb, stb). Lehet, hogy ezeket ti is eljátszottátok. (most itt megint kinlódtam 1 sort)

Utoljára szerkesztett: 20.8.15
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad is jelzett probléma ismert. Jeleztük a fejlesztőknek. Ha hírt kapunk a javításról értesítéssel leszünk.

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszi Imi! :) Nekem is van jó pár trükköm amivel megpróbálom a belépést "siettetni" vagy egyáltalán megoldani, aztán hol sikerül, hogy meg csak 40 perc múltán. Most vissza tudtam innen jönni egész hamar ;)
    Mit szólsz, milyen klassz követ kaptunk közösen Bettitől?;)xD

Szia Laboviti! Köszönöm szépen, ez is már legalább egy lépés. Várunk a fejleményekre :)

Frankné, csenge, Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Szép kis kavics, sokáig lehetne fújni. xD

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Beállnék én is , hogy hamarabb lehűtsétek, de én meleg ügyben a közép réteghez tartozom.
    Nem zavar a meleg, de ha sokáig tart kezdem unni. A hideggel is így vagyok.

8. .Emama.

Főleg, ha egész nap hevíti a Nap mondjuk egy sivatag közepén, akkor az egész éjszakai fújás is kevés lenne, hogy lehűtsük ;)xD

Talán te vagy azon ritka, szerencsés természetű, vagy hőtűrőképességű emberek egyike, aki bírja a kis országunk szélsőségesnek mondható időjárását.
    Én a nagy hideget sem szeretem, de az ellen legalább lehet védekezni, a meleg ellen egy idő után már nem.

9. lukimi

Farmarany akciós ajánlat >>>>>

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ahogy itt olvasgatok, tényleg szerencsésnek érezhetem magam... [​IMG]

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem vesztem el, csak behavaztam....:) Na, nincs még annyira hideg, de ahogy nézem a hőmérsékletet, nem vagyunk messze.....Én is szeretnék még napsütést látni.......

Gratulálok a mese játék nyerteseinek! Nagyon ügyesek voltatok! Nálam is az első két hely éppen így állt,de mindegyik mese nagyon jó volt, és ahogy írtátok, mindannyian nyertünk vele, hiszen remekül szórakoztunk, és akik a mese kapcsán belátogattak, reméljük, jönnek máskor is, ez is egy jó dolog.

Nálunk is csak zajlik az élet...simán, lazán...megállásom nincs megint napok óta, tiszta bolondok háza van. Ma egész nap paradicsomot főztem, meg ebédet, meg salátáztam, meg tököltem, meg fagyasztottam, meg.....jaj, még mondani is sok.

Kedves Évi, aranyos vagy, hogy szóltál Te is a képemhez, amit fel tettem. Kár, hogy a lányom nem tudott velünk lenni, mert dolgozott, de tényleg aranyosaka gyerekek, és a menyem is olyan, mintha a lányom lenne. Még nincs baba, nagyon idegeskedek ezért is, holnapra van kiírva eza lány, jó lenne már ha valami történne........Minden percben várom a telefont.

De a hó alól időnként ki másztam, és meg csináltam mind a két farmon a tenyésztést. Csak papír forma volt, semmi extra, semmi ugrás, így unalmas is volt, de megérte, nagyon szépek az ólak. Meg az ajándékok is jók voltak, az aranybanán mindenkit be indított a munkára, engem legalábbis, mind a két farmon. Férjem el ment dolgozni, így most megyek, és folytatoma dolgaimat, de már többet leszek ma. Kellemes, szép délutánt!

12. .Emama.

Szia Sütike! :) Ha nem hozta meg ez az erős hidegfront a babát, akkor úgy látszik még nagyon jól érzi magát ott, ahol van ;)
    Majd jelzi ha meg akarja látni már a külvilágot, csak te maradj nyugodt :)

13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Gratulálok a meseíróknak,nagyon jó ötlet volt Emától és nagyon tetszik az Emléklap!:)........meg azok a fák,csodálatos a természet........
    .........én is inkább a hűvöskés időt szeretem,de el vagyok melegben is,megyek veletek követ fújni,hátha hamarabb lehül;)
    Sütike- hogy Te mennyi mindent csináltál, elég a 24 óra???......nekem muszáj pihennem a munkák között:music:
    ...........maradt egy pici spenót ebédről..........sütök rá egy kis bacon szalonnát,mert tükörtojással már volt és a koleszterin............:eek::sleepy:.......mára elbúcsúzom........
    Legyen szép éjszakátok!

14. .Emama.

Hűű, a spenótot én is nagyon szeretem, akár tükörtojással, a bacon is biztos nagyon finom rá, de még magában is megeszem, ha nincs rá semmi :)
    Azt köszönöm, ha jössz követ fújni velünk, akkor hamarabb lehűl ;) Lehet, hogy még más is csatlakozik hozzánk......;)xD

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jaj, de jó lenne, ha nyugodt lennék...:D :D Jobban izgulok, mint amikor én vártam....:) Meg aztán, ha nem lenne mindig annyi minden.
    Pici Petra jól van? Biztosan sokat nőtt már.....Nagyon aranyos lehet..:) :)
    Hát, a spenótot én is nagyon szeretem, főzök is elég gyakran. Mindennel jó, még magában is...bár, a bacon nem rontja el, az biztos. :D :D Sajnos, nem elég a 24 óra nekem, pláne, ezekben a hetekben. Próbálom én dzerveznia dolgokat, de mindig közbe jön valami. Vagy éppen valaki..:) :)
    Mennék én, de a meleg követ akarom fújni......:D :D

16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Hatalmas gratula a Győzteseknek, és Minden Meseírónak! :)
    Ema, köszönöm szépen az emléklapot, el is tettem emlékbe ;)
    Köszönjük az ötletet, én várom a következőt ;)

Frankné, csenge, Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!

Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki részt vett a mesefesztiválon.
    Köszönöm szépen a szavazatokat, az emléklapot és a díjat. Megérkezett a pompás virágcsokrom is. :)

Mindemellett észrevettem, hogy a legutolsó névhez nem tartozik link és ez így nem való.
    Ezért a tisztelt társaság utólagos engedelmével ezen változtattam, hiszen Ema részére is jár az elismerés.

1. mese: Hóóvirág
    2. mese: Zsémbi (III. helyezett, 16 pont)
    3. mese: Elzemari
    4. mese: Göngy (II. helyezett, 20 pont)
    5. mese: Miksza (I.helyezett, 28 pont)
    6. mese: BuktaÁgi
    7. mese: Ema

Frankné, Magdusnéne, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
  18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nagyon figyelmes vagy, igazad van, Ema részére is jár!

csenge, Vakond-Gazda, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  19. .Emama.

Visszaküzdöttem magam megint egyszer. Nem volt egyszerű :(

Nem láttam a pici lányt már nagyon régen, de gondolom jól van. Ha gond lenne bármivel, akkor már megkerestek volna.;)

Szia Dóri! :)
    Majd csak egyszer valakinek eszébe jut valami, nem feltétlenül én kell legyek az illető ;) Azért majd töröm a fejemet és ha jön egy szikra, akkor jelentkezem vele ;):)

Szia Miksza! Tetőtől talpig meghatottál, köszönöm szépen a figyelmességedet :)
    Én csak ötletgazda voltam ;)

Utoljára szerkesztett: 20.8.15
  20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Ema! :)
    Reméljük, gyorsan rendbe teszik a fórumot :oops:
    Nekem most nincs vele gond, de előtte volt nekem is...

Rendben, jöjjön gyorsan az a szikra! :p:)
    Ema, ne szerénykedj, olyan sok örömöt nyújtott olvasni a meséket, szerintem mindnyájunk nevében mondhatom..;)
    Hogy van a lábad? Javul?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.