Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó estét Mindenkinek, ittlakónak, betérőnek, olvasónak, mesélőnek :)!
    Megdöbbenésemre ma egy nekem címzett virágos taliga fogadott a portámon :eek:;):)!
    Köszönet érte az ötlet nagyasszonyának, a billentyűzetet ragadóknak;) s főleg az olvasóknak, mert nélkülük olyan lenne, mintha nem is írtunk volna:). Ma volt lehetőségem elolvasni az alkotásokat, mindegyik remekbeszabott :), még szerencse , hogy lemaradtam a szavazásról:p;):).
    Stílusosan egy mesével érkeztem, na nem az enyémmel ;):)!
    Egy kicsit más, sőt nagyon más o_O, de ha van kedvetek tartsatok velem :):

Őszinte elismerésem, gratulációm Minden résztvevőnek :)!!!

Frankné, kukac42, csenge és 6 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Ma sikerült jól meghajtanom magam. Háromszor áztam meg, de a sárga krumpli végképp felfogyott és a pirosból is felpüszörögtem azért egy darabot.
    Köszönöm ezúton is a részvétel lehetőségét, hogy olvashattam a meséiteket, és a kis málnabokrot, amit előkelő helyre fogok rakni a főfarmon, és mivel folyton érő és bőtermő, ettől kezdve egész évben szemezgetem a málnát róla.
    Gyöngynek pedig nagyon, de nagyon köszönöm az Erdők könyvét. Ma már nem lesz lehetőségem végighallgatni, de holnap szakítok rá időt.:)
    Megyek aratni...

Frankné, csenge, Vakond-Gazda és 5 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Örülök, hogy jól sikerült ez az egész játék :)

A lábam? Nos sok jó hírem nincs róla. Úgy fáj, mint a csuda, de kinézetre azért elvileg javul. Nagyon mélyen, nagyon sok vér került a szövetek közé, soká fog tartani, mire az mind lebomlik és fel tud onnan szívódni. Még "csak" 12 napja történt a baleset, szerintem legközelebb két hét múlva kérdezz, rá, addigra lehet, hogy már valami pozitívumot is tudok mondani ;)xD

Szia Gyöngyöm! :)
    Nagyasszonyt én nem látok semerre, pedig alaposan körbenéztem ;)
    A virágos taliga megérdemelten reppent hozzád, használd emlékként örömmel :)
    A mesét még nem néztem, mert írni akartam előbb, de meg fogom nézni mindenképpen. Köszönöm, hogy hoztad :)

Utoljára szerkesztett: 20.8.15
    Frankné, csenge, Vakond-Gazda és 4 más kedveli ezt.
  4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Zsémbi! :)
    Nagyon ügyes vagy, hogy sikerült végezni a krumplikkal...
    Belevaló csaj vagy, nem mondom :)

Ema, nem mondtál túl sok biztatót, nem kellene megmutatni orvosnak? :oops:

Frankné, Vakond-Gazda, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Dórikám
    nem az összeset szedtem még fel, csak a sárga fajtát és a piros egy részét. Abból még sok van, abban sem vagyok biztos, hogy vasárnap estig meglesz, főleg mert holnap jönnek a húgomék, szombaton pedig a nővérem. A holnapi nap ezzel oda, szombaton meg majd lesz valami. Mama eldödörög a nővéremmel, én meg majd szedem a krumplit, aztán főzzenek valamit nekem.:)

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jajjj, azt hittem, végeztél...:sleepy:
    Fogj be mindenkit, és együtt hamar végeztek...hmm? ;)

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Lehet, hogy nem jó helyen kerested... Segítek egy kicsit [​IMG]

Szerintem is munkára kellene fogni őket. Ha jól emlékszem azt mondtad, hogy adsz nekik is belőle. Akkor nem lenne az hátrány, ha segítenének szedni is.

Vakond-Gazda, Vadóc, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Segítenének szívesen, de őszintén szólva nem szeretem ahogyan szedik. Mindig úgy állok neki, hogy három felé szortírozom, és külön zsákokba öntve hordom be amit szedek. Menet közben figyelmesen megnézem, hogy egészséges-e, nem karcoltam-e meg valahol a kapával, stb. Ők meg gyerünk, aztán hajrá, és csak szórják. A húgom amúgy a kerti munkákban nincs annyira otthon, ő konyhakészre szokta szabdalni a legnagyobb és legszebb krumplikat. Holnap majd lazítok egyet velük, és ha elmennek, és kedvem is lesz hozzá estig még egy kicsit tudom szedegetni.

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Akkor viszont tényleg főzhetnének, süthetnének Neked ;)
    Vannak dolgok, amiket én is magam szeretek csinálni, pl. teregetés...:)
    Párom mindig mondja, hogy szívesen segít, de ha nem úgy állnak a ruhák a szárítón, szépen, sorban, rendben, akkor az zavar xDxD
    Hiába noo, a maximalizmus xD

Lassan viszont elköszönök, szeretnék "korán" feküdni, alig tudtam felkelni reggel :)

Nagyon szép estét Nektek, jó éjszakát, szép álmokat! :)

10. .Emama.

Ma megoldottam, csak nem akarom már a lábammal szórakoztatni a nagyérdeműt ;) Röviden csak annyi, hogy beijedtem, hogy nem trombózisom van-e és felhívtam a mentőt szakami tanácsért, mire kijöttek és megszakértettük, hogy a vérhigító mellett ez nem lehet trombózis ;)Most felpolcolt lábbal és borogatással ülök az asztalomnál, ami roppant kényelmetlen, de a lábamnak jót tesz. Így nem fáj, amíg nem emelem meg és nem dagad.
    Távirányítással főztem xD Én mondtam, hogy mit kell csinálni, a középeső fiam volt a kéz ehhez. Ügyes volt, finom lett minden :)

Az előbb jártam a fürdőszobában, ott sem találkoztam nagyasszonnyal ;)
    Megjegyzem, amikor olvastam és írtam az előző válaszomat ezzel kapcsolatban, akkor eszembe jutottál és épp egy ilyesmi képet gondoltam, hogy fogsz hozni ;):pxD

Dóri! Látom közben elköszöntél. Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Engem tényleg érdekel, mi van a lábaddal, javulgat-e..
    Megnyugtató, hogy látta orvos, és tudja, hogy szedsz gyógyszert, mit mondtak a borogatáson kívül?
    Ügyes fiad van ;)

12. Zsémbes-banya

A koránról már lassan lekéstél, ezért azt kívánom, hogy legyen pihentető álmod, ébredj frissen, tettre készen, és teljen gyorsan a nap!:)
    Lassan elköszönök én is.
    További szép estét, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nagyon köszönöm, hasonló szépeket :)

14. .Emama.

Ha rosszabb lenne, akkor hívjak ügyeletet, ha nem javul hétfőig, akkor menjek el a körzetihez. Kórházba nem mentem, amit végül is a mentős is helyben hagyott, de ő nem tehet mást, mint mindenkit kórházba akar vinni. Aláíratott velem egy papírt, hogy nem mentem kórházba saját felelősségemre, de ez csak a protokoll szerint való dolog volt. Amúgy nem volt semmi aggálya trombózis ügyben.

15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Akkor szurkolok/szurkoljunk együtt, hogy hétfőig javuljon!!

Tényleg szaladok, maradnék, de szaladok :)
    Ema, nagyon szép estét Neked is, jó éjt, szép álmokat, aztán tessék megbeszélni a lábaddal, hogy most aztán jöjjön rendbe!!! :)
    Ígérem, nem kérdezek vasárnapig semmit :)
    Mindenkinek teljen nyugodalmasan az éjszakája! :)

16. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked! :)
    A drukkolást köszönöm, remélem hatni fog és hétfőre már sokkal jobb lesz :)
    Szaladj aludni...... :)

23:53

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

0:10

Meghallgattam, gyönyörű szép. Köszönöm szépen :)

Utoljára szerkesztett: 20.8.15
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +15 fok van és néha átsüt a nap a felhők között.

18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Végre nincs beborulva!:)

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Mit látok?! Napocskááát! Képzeljétek világos van és gyönyörű éles hűvöskés időjárkálás, amit egyenesen díjazok!! Minden nyitva van ami csak van a falon és kereszthuzat van 1000-el a szél is segít, a függönyöm vízszintesen lebeg én meg élvezkedek!! És az éjjel hosszú idő után aludtam! Bezony? És nem arra ébredtem, hogy úszok pedig nem akarok! Nahát, látjátok milyen kis dolognak is tudok örülni?! Nem kell nekem 0 perces felhő, legyen mindíg emberi időjárás.xD:inlove::music:

Az összes szomszédom hosszú ujjú pulcsikat szedett elő, akik eddig sortban múlatták a nyarat már melegítő nadrágot szedtek fel stb, stb....én meg rövidujjúban feszítek még október közepéig. xD:p

Frankné, Zsémbes-banya, Vadóc és 5 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma nem szép, hanem inkább érdekes képeket hozok megmutatni.
    Az elsőkön, Kínában egy épületen belül halad keresztül egy vasútvonal. Itt sajnos a zaj és rezgés védelemre nem fordítottak kellő figyelmet, így a lakóknak ezzel kell együtt élniük ebben az épületben.
    1, 2, 3,
    A következő képeken Japánban egy irodaházon keresztülvezető autópálya lehajtót mutatok meg. Itt már az építkezés során gondoltak a zaj és rezgésvédelemre, dupla szigetelést kapott az egész épület.
    1, 2, 3, 4,

Szia Imi! :) Dupla lájk, már csak a közös kövünket kell megkeresnem ;)xD
    Mindjárt hozom ;)

Meg is van és még épp méretes is, hogy képnek betehessem xD

Utoljára szerkesztett: 21.8.15
    Frankné, Zsémbes-banya, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.