Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Amikor el kezdtem olvasni a Harry Pottert, senki sem ismerte még. A könyv sokkal-sokkal jobb, mint a film, de ezt beszélgettük is ma..
    Nagyon sok különleges ötlete van az írónőnek a könyvben, ami a filmben nem is szerepelt.
    Ha ilyen fantáziával rendelkeznék...:inlove:
    A könyv alapján bennem egész más Harry alakult ki, nagyon szépen leírja az érzéseit, ez a filmből sem jött le...
    A film a látványosságokra épül, és inkább a sztorira..

Voltam itt Londonban a Harry Potter kiállításon, a Warner Bros Stúdióban, nagyon élveztem :inlove: Ittam vajsört, voltak élő baglyok, az igazi helyszíneken lehetett végigmenni, rengeteg kulisszatitok, vettem egy varázspálcát is emlékbe :inlove:xD

2. juditka53

juditka53 Fórum hercege

A japán meséket sem, és volt a multkor valami animációs film, azt se lehetett tudni hogy mit is ábrázolt.
    A Harry Pottert és a Gyürük urát nem olvastam, a Harry Potterből láttam azt hiszem két a Gyűrűk urából egy részt, de nem az én világom egyik sem.
    Sok olyan elméletben gyerekeknek szánt film van aminek egyes részei egyáltalán nem a gyerekeknek való mert olyan félelmetes, vagy szerintem a gyerekek még nem is értik meg.
    A Jégkorszakot azt nagyon szeretem, megvan DVD-n is mindegyik, nekem nagyon tetszik. De így vagyok a Shrekkel is.

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Egy film készítésébe belelátni mindig nagyon érdekes. Láttam ilyen filmeket, nekem is nagyon tetszett. Azt is szeretem, amikor a film végén az elrontott jelenetekből mazsoláznak be párat :)

A Harry Pottert nem fogom elolvasni. Lehet, hogy kimarad valami érdekes az életemből, de annyira és olyan ellenérzéseim vannak vele, hogy nem tudnám rábeszélni magam.

4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ema, ő itt Sid, a lajhár a Jégkorszakból, hatalmas dumája van :inlove:
    A Shrek-et is szeretem nagyon.. ;)

Rezgő szemű xDxD Miért rezgő? xDxD
    Nem láttam én sem egy ilyen japán mesét sem...

Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  5. .Emama.

Azért rezgő szemű, mert nem jutott eszembe előbb az anime kifejezés ;)xD

A fiam csinált valami anime rajzkört egy időben és ilyeneket rajzoltak, aztán hálistennek leszokott róla.

Zsémbes-banya és hóóvirág kedveli ezt.
  6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Mi az az anime? xDxDxD

Természetesen tiszteletben tartom az ellenérzéseidet, tehát nem kezdelek el rábeszélni ;)xD

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Az anime = borzalom ;)xD
    Ha beütöd a gugliba és megnézed a képeket, akkor rögtön tudni fogod :)

Elköszönök mára én is. Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 23.8.15
  8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Megnéztem, köszönöm :)
    Nem láttam még egy ilyen mesét sem...:)
    Jó éjt, szép álmokat! :)

9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát, szép álmokat MIndenkinek!

10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jó éjt, szép álmokat Neked is és Mindenkinek! :)

11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +14 fok van és elszórtan felhős az ég.
    Volt mit visszaolvasnom. Megint jó kis eszmecsere folyt.
    Zsémbi jó hogy előkerültél.
    A jégkorszak nekünk is az egyik kedvencünk. Szerintem a magyar szinkron sokat emel az értékén.
    Az egyik gyermekünk tisztára mint Sid. ;)

Zsémbes-banya, hóóvirág és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Kanadában, Nancy Rose kertjében egy nagy mókuscsalád él, akiket a lelkes fotós már több éve fényképez a szabadidejében.
    A jól sikerült képekhez az is szükséges, hogy Nancy mogyorót rejt el a kertben és apró tárgyakban, amit a mókusok nagy örömmel kutatnak fel. Nancy később már apró tárgyakat, parányi kellékeket is elhelyezett, hogy a képeket még vidámabbá tegye, és mókás jeleneteket tudjon lencsevégre kapni. Így történhet meg az, hogy a mókusok grilleznek, mosnak vagy ruhát teregetnek.
    (Érdekes Világ)
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Alexa020975 kedveli ezt.
  14. Alexa020975

Alexa020975 Junior szaki

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok..
    Én szeretném megköszönni Emának a jó kis ötletet, hogy ezt a mese irást kigondolta, és aki pedig résztvevője volt, azoknak is, hogy tudtunk egy kis humort, kis szösszeneteket produkálni a többi gazda szórakoztatására, és magam részéről a sajátoméra is.
    Ha úgy gondoljátok, odaát van egy kis élménybeszámoló, az eltelt négy napom kezdetéről.Szeretettel várlak benneteket.

16. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Vártalak már, örülök, hogy befutottál....., akarom mondani bekerekeztél ;):)
    Megyok hozzátok olvasni :)

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Ema, akkor ketten lehetünk széles egy világon mert én sem olvastam nem néztem Pottert - direkt. Bele voltak őrülve! Az ilyen Erő legyen veled a közelembe sem jöhetnek.

Frankné, Zsémbes-banya, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Szia Imi! :) Akkor megint van egy közös kövünk, amit együtt fújhatunk ;)

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ehhez a kőfújáshoz én is csatlakozom...

Zsémbes-banya, hóóvirág és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Kukucska! :)
    Mi is gyakorlottak vagyunk már a közös kőfújásban;), már csak nektek kell Imivel összestimmelni ;)xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.