Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Kukucska! :) Éppen rád gondoltam, miközben ismét megpróbáltam a fórumra belépni.
    Már úgy jojózik a szemem, mint annak a pofinak, amit a múltkor egyszer már az én kérésemre idehoztál. :oops:Az idegeim is kb annyira vannak megcincálva, mint ahogy az a szerencsétlen kinéz. :eek:Megőrülök már egész nap a pörgő karikák özönét nézni :cry:

Könyörgöm csinálják már meg a fórumot!!!
    Hosszú hetek óra rossz, csak eleinte nem írtam róla, mert más panaszát olvasva láttam, hogy akkor még nem fogadták el valósnak a hibát. Minden alkalommal amikor frissíteni akarok, esetleg írni, vagy írás közben megnyitni a pofikat, újra és újra be kell lépnem, de nem egyszer, hanem van hogy 15-ször, mire végre sikerül. Ez katasztrófa már, teljesen ellehetetlenül a fórumozás :(

Utoljára szerkesztett: 26.8.15
    hóóvirág és babahalak kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Egy másik topikban megírták, hogy az adobe flash playerral van gond a böngésző gyártója miatt, vita van köztük (nem akarják már frissíteni, vagy ilyesmi). Én crómmal nyűglődök és kipróbáltam az Operát és a Mozillát is. Mind kettővel jó! Lehet, hogy mozillával farmozol de nálam akkor is jó, nem pörög semmi megnyitja jobb felül a kis dobozt egyből, stb. Én a mozillát más okból ki nem állhatom de egyenlőre kénytelen vagyok azzal jönni ha fórumozni is akarok mert crómmal egy nagy kín az egész.

hóóvirág, babahalak és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Én csak Mozzillával jövök farmozni és fórumozni is, az volt a javasolt böngésző a játékhoz. Eddig nem is volt gond vele.
    Most számoltam utána, augusztus 6-án mentem a Balcsira és már legalább egy héttel előtte vacakolt a fórum. Ez azt jelenti, hogy egész augusztusban ilyen rossz volt. Tényleg meghibbanok lassan már tőle.
    Én nem tudom, hogy milyen technikai problémák vannak a flash playerrel, azt sem tudom igaziból, hogy az mi? Azt tudom, hogy kell a játékhoz, meg azt is, hogy időnként azt is karban kell tartani.
    Azt viszont fel nem foghatom, hogy 1 hónap alatt akár egy másik gyártóval miért nem lehet dűlőre jutni, akár valami más technikai megoldást keríteni ahhoz, hogy a fórum működjön? Azt sem értem, ha a falsh playerrel van gond, akkor a játék hogy-hogy akadálytalanul megy? Szóval zavaros nekem ez az egész, de, mint felhasználó, én iszom a levét rendesen.

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Igen!
    Terveim szerint az új terület szélére mennek majd fák, (szokás szerint) főként olyanok, amik a táphoz kellenek.
    Aztán megnézem a ki nem váltott dolgok közül, hogy mi kell a gazdakörikhez, előrehaladáshoz és lehet, hogy arra állok rá termelésileg. Persze akkor a rendes farmokon is 1x1 lesz, hogy a munkások ne unatkozzanak.
    Ema: bagoly ment. :)

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ne tépd a hajad, [​IMG] azzal nem lesz jobb...
    Nálad legalább a farm működik rendesen, nálam ott is állandóan összeomlik a flash, vagy valami modul akar beépülni. Ha azt leállítom akkor újra kell töltenem az oldalt.
    Szakaszosan lehet a műveleteket is végezni, van hogy egy fél terület aratása gond nélkül megy, a másik felét mire megcsinálom, kétszer kell újratöltenem az oldalt.
    Hogy ne is idegeljen, inkább nem is jövök...

6. .Emama.

Jól van, örülök, hogy akkor nálad is rendben van csillagügyben minden :)

Én még a terményeket néztem meg, azt hiszem narancs pálcikást és hozzá narancs pandát fogok egy párat kitenni, mert a pálcika nagyon drága. Szőnyeget nem érdemes csinálni, azt majd inkább veszek, mert a 2 teve többe kerül, mint a kész szőnyeg. Ja, és lehet, hogy a papagájtollfáim is kikerülnek majd, abból is van a raktárban, mert eddig nem fért sehova.
    Lassan két területet is megtölt amiket kigondoltam :pxD

Azért kicsit tépem ;)
    Ismerem azt is amit leírtál, az mostanában kevésbé szerencséltet engem. Én ott a folytatásra szoktam kattintani, akkor előbb-utóbb magához tér és nem kell legalább újra betölteni a játékot.

15:32
    Kinéztem a piacra, tegnap estéhez képest dupla áron van most a szőnyeg és a bikini is. :music:

7. toth.kamil

toth.kamil Utánpótlás-írogató

Kedves Zsémbi!
    Mi újság , csak annyi hogy békesség van!;)
    Hát a sorsom most unalmasan telik sajnos.Munka most kevés de most kaptam egyet de még bizonytalannak látom holland lenne most.
    Vályog házat építeni.
    Most ennyi ,de legjobbat kívánok neked Zsémbi!!!

Utoljára szerkesztett: 27.8.15
    babahalak kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.
    Kicsit későn, de erre jártam, és gondoltam megkérdezem milyen napotok volt ma.
    Felénk, Alsódughagymafalván gondok voltak az Esőerdő létrehozásával kapcsolatban, de sok sok csengőpengő megoldotta ezt a gondomat is.Nagyon rosszulesett volna, ha lemaradok róla.

babahalak, MamaMeseKertje, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Biciklás Lány! :) Örömmel hallom, hogy Alsódughagymafalva is esőerdő tulajdonos lesz holnap ;):)
    Megyek hozzátok, mengnézem, hogy írtál-e az utolsó napodról is beszámolót. Remélem igen :)

babahalak, hóóvirág és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sajnos ma nem volt érkezésem irogatni, mert szilvalekvárt főztem, és a holnapi ebédre a lecsót is elkészitettem, mert egy kicsit szeretnék bicajozni holnap.Igérem, holnap azért Veronáról egy pár szösszenetet összehozok.

babahalak, Vadóc és hóóvirág kedveli ezt.
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Szia! :) Köszönöm szépen, remélem, Te is végeztél/ hamarosan végzel az összeszedésükkel...;)

Szia Zsémbike! :) Háááát Te voltál? :inlove: Aztamindenit, köszi, nagyon fogok rá vigyázni, megígérem ;):inlove: Nem telt olyan gyorsan, de köszönöm, már szerettem volna jönni xD

Jujj, de jó a téma. :)
    Nekem még nincs gyerekem, de ezen a kérdésen sokat gondolkodtam már. Hogy mennyire meghatározó a példamutatás, a nevelés, a gének... És hogy melyik mégis az, már ha ki lehet választani, ami később megmutatkozik?
    Azt mondják, nagyon fontos a példamutatás, mert a gyerekek először is mindent utánoznak, és később rögzül.
    Ez fontos nagyon.
    De hogy melyik az, ami inkább dominál, a nevelés vagy a gének?
    Vegyesen gondolom ezt is, végső soron pedig a génekre tenném a voksot, tapasztalataim alapján.
    A családomban mindenki szeret olvasni, öcsém nem.
    Továbbmegyek: ha lesz gyerekem, és pl. azt láthatja majd, hogy se a Párom, sem én nem vagyunk irigyek, tehát a példamutatás adott, ha arra nevelem, hogy a játszótéren adja oda a másik gyereknek a homokozó lapátot, mert semmi baja nem lesz tőle, de ha valamilyen oknál fogva mégis, akkor veszek neki másikat, lehet, hogy az én gyerekem akkor is irigy lesz. Persze, ez csak feltételezés. xD
    És lehet, hogy előttem majd jószívű lesz másokkal, mert tudja, hogy erre neveltem, de lehet, ha a génjeiben lesz benne, akkor ha nem látom, akkor nem fogja odaadni...

Szia Ema! :)
    Nem hiszem, hogy Te vallottál kudarcot, mondod is, hogy olvastál nekik, Te magad is szeretsz olvasni...Akkor, amit lehetett, megtettél minden Tőled telhetőt...
    De ahogy Imi is írta: nem volt túl sok idő olvasni, mégis nagy könyvmoly lett...
    Amúgy meg lehet valakinek hatalmas képzelőereje olvasás nélkül is, vághatja a helyesírást is...
    Az öcsémnek sokszor olyan mondatok hagyják el a száját, hogy pislogok, hogy honnan tud ő ennyi mindent? Nagyon okos, értelmes srác..
    Nagy érték a műveltség, de fel tudnék most kapásból még százat sorolni, ami szintén hatalmas érték, ha egy emberben ott lakozik...;)

Nagyon érdekes ez a híd, hihetetlen, milyen építészek vannak...o_O Az még hagyján, hogy ki kellett találni, de kivitelezni sem lehetett egyszerű...

Sajnálom, hogy rendetlenkedik a fórum Nálad :oops:

12. .Emama.

Hidakból is van sok érdekes, de ezt tényleg elég különlegesnek gondoltam ahhoz, hogy elhozzam megmutatni :)

Az borzasztó kiszámíthatatlan, hogy mi gyurmázódik össze a gyerekekben és milyen tulajdonságok törnek elő belőlük. Én csak csodálkoztam sok éven keresztül a saját gyerekeimen, hogy milyen differenciák vannak köztük [​IMG] Aztán most meg már azon csodálkozom, hogy bizonyos tulajdonságaik honnan kerültek elő?

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:) Mi sem hasonlítunk a testvéreimmel xD Illetve valamiben biztos, de az ugye, természetes, a különbözőség hamarabb feltűnik xDxD Speciel az én nővérem rendkívül gyakorlatias, de komolyan, kezébe vesz egy akármilyen mechanikai kütyüt, és azonnal tudja, mit hova, melyik hova... rólam inkább ne beszéljünk xDxD Ő gyorsan dönt, én meg végigjárom általában a kérdéskört xDxD
    Stb. stb.
    De amúgy még a fentiekhez szorosan kapcsolódik az érdeklődési kör is...
    Anyum annak ellenére, hogy nem varrónő, szeret varrni, ügyes is... Példamutatás megvolt, nevelés nem xDxD, de jóóóó, ha egy gombot fel tudok varrni, még anno a Barbie babáimnak varrtam ruhákat, de csóri Baba szerintem azóta is szidalmaz engem xDxD
    Biztosan tudnék varrni, ha érdekelne...Hímezni régen szerettem :) De sajna, nem érdekel, ideges leszek tőle, és szanaszét bökdösöm az ujjaim, érdekes módon a hímzőtűvel nem xD
    De most akkor én bújjak is el, mert nem érdekel a varrás művészete? :oops:
    Majd egyszer lehet...ki tudja?
    Tudom is már: majd a Páromnak xDxDxDxD

14. .Emama.

Nem biztos, hogy a párod is a Barbie baba sztoikus nyugalmával fogja viselni a ruhadarabjaidat ;)xD

Szerintem nem kell erőltetni ami nem megy és még ráadásul nem is te szeretnéd. Az más, ha valamit kitalálsz, hogy meg akarod tanulni, csinálni és eleinte döcögve megy, azt nem szabad akkor sem feladni.
    Én először makraméztam, még tinikoromban. Utána jött a kötős korszakom, aztán néhány évig aprónépet neveltem és amellé nem fért alkotó tevékenység. Utána jött a nagy szerelem, a kenyérsütés, most meg a képszerkesztés van soron. Szóval mindig találtam magamnak valami megtanulni valót, ami érdekelt és azután szerettem is csinálni egy jó darabig :)

15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxDxD Ebben én is biztos vagyok xD

Nem erőltetem, gombfelvarrásnál megállok, de ez a maximum :) Anyum sem erőltette, ő csak varrt, tehát hiába mutattad meg a gyerekeidnek, hogy olvasni jó, ha őket más érdekli...;)
    Szeretek én is új dolgokat tanulni, még akkor is, ha eleinte bénázom, ez együtt jár vele ;) amíg az ember rendesen megtanulja, és szerez kellő tapasztalatot...
    Tudsz kenyeret sütni? o_O

Apropó, azt láttam, hogy vizsgálják a fórum hibáit, szóval kitartás...

16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Lelkemnek mutatója pontra rögzítetten áll
    Mégis mozog ha a párja jár
    Nosztalgikus hangulatban vagyok:oops:

Zsémbes-banya, babahalak, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

Jó hogy írtad a fórumot, köszi.:) Már lassan az aprószentek kezdtek repkedni, pedig sose szoktam csúnyán beszélni ;)xD

Kenyeret sütni? Hát egy ici-picit tudok ;) Több száz saját receptem van :)

babahalak és hóóvirág kedveli ezt.
  18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ema, ha jól esik... Ebben az esetben én is szentségelnék....:oops:

o_Oo_Oo_O száz? saját? ici-picit? Atyaisten, de ügyes vagy! 8)
    én még sosem csináltam, de kacérkodom a gondolattal, mert jobb szeretem tudni, mit eszek...és hát az íze sem mindegy...bár nem eszem annyi kenyeret, nálunk jó, ha fél-egy kiló elfogy egy hét alatt...
    Rátértem arra, hogy hús mellé nagyon sokszor mostanság különböző salik jönnek, csak hús és sali, semmi krumplipüré, semmi, és több halat igyekszem beiktatni... vízszűrő már pipa :)

19. .Emama.

A házi kenyérből fél óra alatt fogyna el a fél kiló ;) Lehet nagyon finom és nagyon egészséges, kevéssé hízlaló kenyérféléket is sütni :)

20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Zsémbes-banya, babahalak és lukimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.