Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Főőleg, ha még meleg :inlove:
    És olyat is, ami nem fehér lisztből készül, mert az nagyon hízlaló, mint a cukor :) Pedig a kávémba mindig teszek cukrot :oops:
    De mondjuk a súlydolgokkal szerencsére nekem nincs problémám... Nem kell odafigyelnem rá - még, aztán ki tudja...
    Nna, előbb-utóbb nekidurálom magam, főleg, ha még ösztönzöl is :)

Brozsa:
    ezt nem ismerem, ezt kitől idézted?
    A könyvet úgy olvasd, ahogy Neked kényelmes, sajnálom, hogy orvoshoz kell járnotok...

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én a kávémba sem teszek cukrot, már vagy 30 éve ;) Direkt szoktam le róla, pedig akkor még nekem sem voltak súlyproblémáim. Most már a kávés cukor nélkül is vannak :pxD

Ha elkezdünk a kenyérsütésről beszélni, akkor kiengedsz egy szellemet a palackból és vissza se tudod gyömöszölni többet xDxD

3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Én már legalább ötször be akartam fejezni a farmeramát, de mindig van valami kis biztatás, kedves szavak, szép versek, útleírások na és a sok-sok szeretet. Ezt nem lehet itthagyni:inlove:
    Viszont arra még nem sikerült rájönni,hogy Zsémbi milyen tájszólásba beszél, de nagyon tetszik;)

Én se tudnék lemondani az őzésről, de nem is akarok.

Kedves Dóri! Még csak harmadába vagyok a Viskónak, mert a párommal járunk neurológushoz, idegsebészhez, és ezt a könyvet nem tudom magammal vinni.
    Lukimi ne hagyj itt, legutóbb a te egyik hsz. győzött meg, hogy csinálni kell, még ha sok minden nem is tetszik, egyszer majd csak rájönnek, hogy a játékos is EMBER!

Zsémbes-banya, babahalak, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

A Párom ritkán iszik kávét, de akkor mézet tesz bele, úgy szereti :)
    Azta...!!!! :inlove::inlove::inlove: Szerintem minden választ megkaptam :)

Nehogy abbahagyd, maradj itt velünk Te is, Imi is! :)
    Sajnálom, hogy orvoshoz kell járnotok, a könyvet úgy olvasd, ahogy Neked kényelmes...azért ha elolvastad, szólj, és ha van kedved, meg tudjuk itt beszélni ;)
    Kitől idéztél előbb? Nem ismerem...:oops:

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezt tanúsíthatom... [​IMG] (Mindenféle rosszindulat nélkül...)

Zsémbes-banya, babahalak, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  6. .Emama.

Én kiolvastam már a Viskót, kíváncsi vagyok majd a véleményedre róla :)

A játékot te se hagyd abba és Imi se törje ilyenen a fejét! ;) Jó ez a játék, még akkor is ha néha van min mérgelődnie az embernek :)

Jó neked, nekem millió megválaszoltalan kérdésem van még ;)xD

Ugye??? ;) Vigyázni kell velem xD

7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xD Persze csak mert kezdő volnék...:p a hozzánemértésem nem szül egyelőre több kérdést, de óvatosan, nehogy zargassalak ezentúl!!! xD

8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Az idézetet nem tudom megmondani, én is úgy kaptam, ki se merem mondani milyen régen,erre írtam, hogy nosztalgikus hangulatban vagyok.:inlove:
    Rákerestem már, de a Gugli ezt nem tudja, szerencsére. [​IMG]
    Nem tudom mit csinál ez a fórum, de nekem nem úgy működik ahogy szokott.

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csak tudni kell kezelni a helyzetet...[​IMG]
    Velem könnyű dolgod volt, miután nem eszem kenyeret, (csak elvétve) sütöttem már, nagyjából a hibákra is rájöttem, csak pontosítani kellet néhány elméleti kérdést... (Azt viszont nem egy mondatban sikerült...)

Zsémbes-banya, babahalak, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:) Miért szerencsére?
    Nekem is vacakol a fórum....

Zsémbes-banya, babahalak és .Emama. kedveli ezt.
  11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, beestem egy kicsit.:)
    Próbáld csak ki, tanúsíthatom, hogy nem fogsz csalódni az eredményben!:)
    Nekem ez nem baj;)xD
    Persze, hogy nem sikerült neki egy mondatban, mert ebben is nagyon alapos, segítőkész, s azt szeretné, hogy másnak is sikere legyen!:)xD

12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ha Ema segítő kezei alatt teszem, akkor biztos vagyok a sikerben én is, magamtól nem biztos xD
    Tökéletesen egyetértek: Ema hihetetlen figyelmes, segítőkész, alapos, nem is tudom felsorolni mind :inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.8.15
  13. .Emama.

Én nem veszem zargatásnak, csak inkább majd priviben kérdezz, hogy a többiek ne menjenek világgá a kenyérsütésemtől ;)

Én sem tudom, de ilyet nem láttam még, hogy a bannered is belemászott a hsz-odba o_O

Még az a szerencse, hogy tudom magamról, hogy honnan kezdve vagyok veszélyes ;) és igyekszem féken tartani magamat :)
    Ha valakinek már van rutinja, akkor könnyebb segíteni, mert tudja miről van szó.
    Én rengeteg kétségbeesett levélre feleltem annak idején, végül is azért született az a honlapom, hogy összefoglalhassam a segítő válaszokat. Aztán kinőtte magát.... :)

Jajajjj, sok lesz ez a jóból ;)

Szia Vadóc! :)

Jesszusom, hát mit csináltok már velem? Tisztára zavarban vagyok már :oops:

14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ma este kipróbáltam az unokáimmal a "mi lenne, ha..." játékot. Remek volt. Van a garázsban egy fecskefészek, a fecskepár évek óta visszajár. Az idén két generációt neveltek, az első 4 már rég kirepült, a második adag négyes pedig most tanul repülni. Gondoltam, ez jó kiindulás lesz, és azzal kezdtük, hogy mi lenne, ha fecskék lennénk. :)
    Hihetetlen, miket tudtak az unokáim kitalálni. Innen jutottunk el az űrrepülésig és a Hold meghódításáig... Alig tudtuk abbahagyni!
    Nagyon köszönöm az ötletet! :)

15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Csak úgy valahogy elment az este, de, hogy köszönés nélkül ne menjek el, bejöttem egy percre.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek! Nyugodtan mondhattok csütörtököt!:)
    Szeretik és élvezik a gyerekek az ilyen játékokat, mert menet közben lehet alakítgatni.:)
    Örülök, hogy nálatok is bevált.:)
    Puszi mindnyájatoknak, húz az ágyam.:)

babahalak, MamaMeseKertje, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  16. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Jó éjszakát mindenkinek!

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Lányok, el kell, hogy köszönjek, vár a munka holnap is..
    Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem ma is Veletek, drága Ema, köszönöm a segítséged, mindenképpen megosztom majd a tapasztalataimat ;)
    Álmodjatok szépeket, jó pihenést, jó éjt! :)

Zsémbes-banya, babahalak és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +15 fok van és elvileg felhőmentes az ég. (látni a csillagokat)

20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma szokatlan képeket fogok hozni, de szerintem nagyon érdekesek, érdemes megnézni őket.

Első ránézésre úgy érzékeljük, hogy ezek a pontok körkörös mozgást végeznek, de ha ráfókuszálunk egyre, akkor láthatjuk, hogy csak egy lineáris úton haladnak oda-vissza.

Ha ráfókuszálsz a középső keresztre, az eltűnő lila pontok helyén egy zöld pontot fogsz látni.

Fókuszálj rá a középső sárga pontra és hajolj közelebb, majd távolabb a képernyőtől, a lila gyűrűk mozogni fognak.

Ez a sárga és kék téglalap teljesen megegyező tempóval, folyamatosan halad.

Ezen a képen nem egy spirált láthatunk, hanem koncentrikus köröket.

Fókuszálj rá a kép jobb alsó sarkában található fekete pöttyre és a fel-alá mozgó szürke rész zölddé vagy kékké fog változni.

Ezen a képen minden pötty fehér.

Egy speciálisan elkészített kép, amelyből egy függőleges vonalakból álló réteggel animációt varázsolhatunk.

Melyik irányba halad ez a metró?
    Nincs megoldás, te döntöd el. Próbáld meg átfordítani a másik irányba!

A tervezők is szeretnek illúziókkal játszani.

Ezek a vízszintes szürke vonalak görbének tűnhetnek, de ha jobban megnézed láthatod, hogy teljesen egyenesek és párhuzamosak.

Az egymással szemközti kék vonalak megegyező mozgást végeznek, de ha letakarjuk a “sarkokat” egy körkörös mozgást végző négyszögnek fogjuk látni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.