Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én 231-en vagyok a nagy farmon és 61 AB-om van a moringa után. Igaz a + tenyésztős és vevős szobrokat én nem váltottam ki.[​IMG]:rolleyes: :)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Míg várom, hogy a második kör event gazam beérjen bemutatkozom azoknak, akik nem szoktak szomszédolni és így nem tudják ki fia-borja vagyok...[​IMG]
    Bács-kiskun megye közepén egy 8.000 fős kisvárosban lakom, két felnőtt gyermekkel büszkélkedhetek. A játékot még 2010 novemberében kezdtem, a farmon 90 felett, a bahán 190 felett járok. (Jó, nem sokkal, de akkor is felette.)[​IMG]
    Az Épeknek a nyitás óta olvasója vagyok, így én mindenkiről tudom, amit ezáltal tudni lehet.[​IMG]
    A Nyugdíjasoknál vagyok többnyire megtalálható, de ezután néha betévedek ide is. Ezt vehetitek fenyegetésnek is...[​IMG]

3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sajnos kiváltottam, ott úsztak el a banánok,de majd csak haladok gyártom szorgalmasan csokist:):D:D:D

Szia Zsémbi:)

4. .Emama.

Örvendetes fenyegetésnek veszem és várni fogunk :) Köszi a kis bemutatkozást, én akkor nem írok magamról, hisz ezek szerint te sokkal többet tudsz rólam, mint én eddig rólad :rolleyes: :) Igaz Zsémbi nagyobb szomszédolós, mint én, tőle már sokszor hallottam rólad és a Nyugisokról :)
    Nagyon helyes kis pofikat hozol, nagyon tetszenek [​IMG] (Egyet muszáj volt kölcsönvennem :D)

Úhhh, hát most már nem lehet mit tenni. A haladás az egyetlen megoldás :)

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Válasz ment és 1 bagoly kérdéssel.:)

6. kpe59

Zsémbi! Hát árulkodsz??!![​IMG]
    A pofikat viheted nyugodtan és is Google úrtól kérem kölcsön... Félek is rendesen, hogy egyszer majd benyújtja a számlát...[​IMG]

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Kedves vagy, ha jó, annak örülök!:)
    Sejtettem, hogy eventezel, ezért röpi ment tőlem:)
    Tegnap én a annyit szenvedtem a ruházatommal, aztán később kiderült, hogy milyen könnyen helyre lehet igazítani :)
    Köszönöm a pofikat:)
    Szia Neked is Szomszéd!
    Pedig ha rád nézek, akkor is látok madarakat:rolleyes::)
    Mint mindig most is eventezek.Ha tudnád, hogy milyen gondolkozóban vagyok kezdéskor, hogy mit bontsak, és mit ne. Pedig már jó pár hasonlón túl vagyunk, de ilyenkor mindig beindul a variálás:D
    Jó, ha röpit küldesz.Az ilyen típusú eventeknél általában úgy végzek, mint az átlag.Ha minden rendben zajlik, nem egész 4 nap, azt kész lesz.Nyíllal még gyengén állok, de az elején mindig így van.Aztán beéri magát.

Gratulálok a Bahamátokhoz.Teperek én is, de amit az elején elrontottam azt már nehéz behozni.:)

8. .Emama.

Neeeeem illik, hogy én is használjam a te pofijaidat, de attól még nagyon tetszenek és örömmel fogom többször is itt nálunk üdvözölni őket, az írásaidban :)
    Majd lehet, hogy megpróbálok én is keresni valahol aranyosakat, mert ezek az itteniek nem igazán tetszenek.:( A régi barifejeket szerettem nagyon :rolleyes:

Majd csak te is begyújtod egyszer a rakétákat és akkor hamar meglesznek a hiányzó AB-ok ;) :)

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia!:)
    Jajmamám! Azzal nem számoltam, hogy hatékonyabb vagy mint egy titkosszolgálat, és már mindent tudsz rólam! Valamit mégis csak érezhettem ám, mert jól elmondtam - legalább is Emának -, hogy milyen vagy.:p;) Látod, mégsem rettent el!:)
    Aláírásodban szereplő kitételhez annyit, hogy ha véletlenül befújná a szél, magam nyitom ki a kertkaput előtted - jó szélesre, hogy az összes szmájliddal beférj rajta!:)
    Szerintem nem lesz gáz velük, mert szóból ért az ember! Google úr pedig tud magyarul.:D
    Sziamia Mya!
    Jó régen láttalak már, örülök, hogy előkerültél.
    Hanem egy picit színeződöm is, mert olyan számokat írtok farm és baha szintre, amiket én anyóka koromra sem érek el! Teperni nem tudok, túlságosan berozsdásodtak már az ízületeim:D

Kell még ezt a fórumot egy picit gyakorolgatni, mert
    Bettit
    eltüntettem. Esküszöm "Lepsénynél még megvolt":D
    Pedig azt mindenképpen meg akartam kérdezni, hogy a bánatba lehet valaki 239-es baha szinten??????? (Amihez persze gratulálok, de csak mert a lelkiismeretem rám szólt):D

PiciEma kedveli ezt.
  10. kpe59

A logóm a "szemem rajtatok" smiley... A régi fórumon mozgott is, nézd:[​IMG]
    Jajj, elfelejtettem, hogy te ezt is jól ismered...

11. Zsémbes-banya

Nem mondod!!!! Ezek szerint amikor esténként kint szívom a friss levegőt az udvaron, és azt hiszem szentjánosbogarakat látok nekem szem magasságban, olyankor Te vagy????!!!!! Na jól van, végül is inkább Te, mint más! Úgy döntöttem, nem veszem le a szemedet rólam!:D

PiciEma kedveli ezt.
  12. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Sziasztok
    ismét megjöttem és nem tudok öltözni brühühü kép meg van rákattintok minden féle kijön de nem úgy mint régen Ema segíts légyszi tudod mint a h--- gyereknek lépésről lépésre.
    Szia Mya köszi megy neked is röpi
    Szia Erzsike köszi a bemutatkozást gyere csak sűrűn.
    Szia Zsémbi én most nem is probálok idézgetni senkit elvagyok veszve az öltözéssel.
    Szia Imi neked elolvastam amit irtál de nekem nem egyszerű át ment kétszer 2-be.

13. .Emama.

Nevedre katt, bal oldalon aláírás, kiugró képenn a dupla hegyes ikonra kattintasz, kiugró táblába beilleszted a kép címét és leokézod (már nem tudom milyen szöveggel). Utána bal oldal, avatar, előugró ablakban tallózás, saját gépről kikeresed a pici képedet, rákattintasz és azt is jóváhagyod alul valami "módosítások mentése" vagy hasonló gombbal.

PiciEma kedveli ezt.
  14. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Végre sikerült felöltöznöm :)
    Mindjárt indulok futni, ma "csak" 15 kili lesz, de kímélni akarom a sarkam :)
    Majd gyövök még:rolleyes:

15. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Felöltöztem de nincs ruhám Hurrá van
    Avatar majd később lesz ha itthon lesz a fiam mert nem találom. Addig igy is szép vagyok

Utoljára szerkesztett: 26.8.14
  16. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Köszi, én is elrontottam, de azért haladok:):D:D:D

hmmm, pedig itt vagyok:) :p:D köszi ( csak neked megsúgom, rengeteg rengeteg finomsággal, csokispalacsintával, bóléval, lángos mangós turmixal :D:D)

Szia Lona, sikerül az nem olyan nehéz:)

Szia papi jó futást:)

17. Zsémbes-banya

Szia Lona!:)
    Najugye, hogy ment is az átöltözés, aztán milyen szép lettél!:)
    Papikám avát már sikerült, de öööö......., hogy is mondjam........., alul némiképp pucér vagy!:D
    Kész szerencsének tartom, hogy a Te sarkad kíméléséről van szó, és nem az enyémről, mert elmondhatom, hogy az enyémet aztán szemernyit nem érezném megkíméltnek 15 kili lefutásával.;):p:D

PiciEma kedveli ezt.
  18. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Köszi Zsémbi már akartam mondani ám hogy te is nagyon csinos vagy gratula neked és a szabásznak is Hogy tudnám középre tenni a képet?
    Papi jó futást neked

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem baj ha én válaszolok?:)
    Az oldal tetején ráviszed az egered a nevedre a kis doboz lenyílik ott kattints rá az Aláírás-ra erre megjelenik egy kis szerkesztő ablak abban ott a bannered. A kis ablak tetején látsz két láncszemet ami tudod a linkeléshez való, azok mellett jobbra van 4 vonalka vastagítva, arra katt és láthatod többek között ezt is: középre igazít. Utána alul változtatások mentése.

20. Zsémbes-banya59

Zsémbes-banya59 Utánpótlás-írogató

Ballagj fel a lap tetejére, ott jobboldalt a nevedre kattints. Keresd meg az Aláírás címszót, majd kattints a banneredre és keresd meg azt a jelet, hogy sorbarendezés, vízszintes vonalkák, azon belül van a középre.:)

Nagyon nem volt baj Imi!
    Jóval egyszerűbben írtad le!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.