Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm, Zsémbi!
    Csak az a fránya gépeken szó...:oops:
    De így lesz, ahogy írtad, a babák tényleg erősek, és a javul szón van a hangsúly...

Azért ne dolgozd túl magad, szép álmokat, jó éjt! :)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A gépek csak nekünk, kívülállóknak ijesztők ;) Lehet, hogy csak a légzését támogatják és mindjárt úgy néz ki szegény, mint egy földönkívüli, pedig csak egy kis segítséget kap. :) Biztos jó kezekben van és hamarosan még jobb híreket kapunk róla mi is :)

3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Aranyos vagy, Ema :) Úúgy várom már, hogy Süti jöjjön azzal a hírrel, hogy hazamehettek, rendben vannak..
    Igazad van, segítségnek kell felfogni...

4. .Emama.

Én is várom, de biztos kell még idő. Ilyenkor egy csomó mindent figyelnek, kontroll vizsgálatokat végeznek, nehogy valami visszamaradjon az oxigénhiány miatt. Nekem - igaz koraszülött volt a fiam - majdnem 2 hónapig volt kórházban a gyerekem a születése után, és utána 2 éves koráig kellett kotrollokra visszavinni őt. Volt is értelme, mert voltak olyan dolgok amiket korrigálni kellett és lehetett is még abban a korában.

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nehéz lehetett... Akkor inkább legyen lassabb a dolog, csak kellő figyelmet kapjon Sütike unokája is...

6. .Emama.

Így lesz, biztos vagyok benne :)

Elköszönök mára, mert elszaladt az idő rendesen. Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jó éjszakát, jó pihenést Neked is, Ema! :) És Mindenkinek, álmodjatok szépeket!

8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +17 fok van és kisuvickolták az égboltot.
    Vélhetően csak holnap délután leszek netközeli állapotban.
    Addig is vigyázzatok magatokra. Kellemes hétvégét.
    Miksza jobbra el(gurul).;)

9. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma vonatokról hozok képeket. (Érdekes Világ)
    Az elsőt az Alpokból. Aztán az Andokból 1, 2, 3 kép.
    Egy másik vasútvonal szintén az Andokban 1, 2, 3.
    A következő vasútvonal hídja az 1900-as évek elején épült SanDiego és Arizona között.
    Németországban, Wuppertalban van ez a függővasút. 1, 2, 3, 4.
    Aztán jöjjön kép Indiából, Kanadából, Indonéziából, Svájcból, Dél-Afrikából, Ausztráliából és Franciaországból.
    Végül a jövő vasútja, ami nem kerekeken gurul, hanem mágnesességen alapulva suhan majd 500 km/h feletti sebességgel.

Mikszának jó gurulást! ;) Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben, és érezzétek jól magatokat! :)

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Ema vonatai adottak a nagy utazáshoz
    hoztam hozzá a zenét.:)

Mikszáéknak
    kellemes utat, jó pihenést, avagy sok közös élményt, szívük szerint!:)

Már reggel korán megvettem a fákat, elültettem őket, kb. másfél óra és megtudom mit rejtenek!
    Nagy reményeim vannak, kívánom, hogy nektek is azok legyenek, és a remények váljanak is valóra!:)
    Ezt csak úgy

Utoljára szerkesztett: 29.8.15
    Vakond-Gazda, hóóvirág, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Én is kiraktam reggel a fáimat, nekem most van még másfél óra a kinyitásig :) Addig elmegyek szundítani egy kicsit :) Délután úgyis nagy főzöcskézés áll előttem, kicsit rápihenek ;)

12. Zsémbes-banya

Nekem még 20 perc. Rettentően izgulok.:oops:Közben bízom.:)Hátha:music:lesz a vége.:)
    Pihizz egyet, aztán ne hajtsd túl magad délután!:)
    A még ezután [​IMG] ebédelőknek jó étvágyat, azoknak akik már ettek azoknak kávé
    Akiknek van még energiája hozzá, azoknak jó játékot! Ami azt illeti én elfáradtam egy kicsit, míg megy a mosógép pihenek egyet.

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Krómmal vagyok idézni nem tudok. A fáim közül csak a legjobbakat adom közre, a sok xl-es és a tucat xxl-es kár lenne.

Farm: ujjas xxl
    2 mandulafenyő xxl
    naspolya xxl ez a 3 fajta remek tp-s, kint is maradtak
    2 kerti berkenye
    kowhai
    4 feketefűz
    homoktövis

Baha: tűzvirág xxl
    szentjánoskenyér xxl
    pitomba xxl, eddigi legjobb tp!
    acaipálma xxl, remek, de a harmadik nem lett meg.(goji)
    2 nektarin
    2 majomkenyér
    3 amherstia
    achacha

Mindenkinek nagyon jó eresztést kívánok!!:)

14. Zsémbes-banya

Szia Imi, gratulálok, ez kifejezetten jó eresztés!:)
    Egy percem van vissza, és nézem.:)
    A garantált egyen kívül lett még egy fekete fűz, 3 kowhai, 1 kerti berkenye, XXI ujjas és mandulafenyő, más XXL-esek és 10 db XL-es (!) Nem tartom jó aránynak a 30 % vackot...
    Bahán a 30-ból a fele értékelhető. Új fát nem adott a garantálton kívül, ezt nem tartom jó üzletpolitikának. Sláger az XL-es brazildió volt. Összesen 15 XL-es fát kaptam, tehát itt 50 %-ot minősítenék vacaknak!
    Aminek örültem az egy Achacha amiből kevés volt, egy Majomkenyérfa, ebből csak egy darab volt. Lettek még XXL-esek pl. Szőlősóska és Szentjánoskenyér, ezeknek örültem.:)
    Sok sikert mindenkinek!:)

15. lukimi

Gratulálok a jókhoz!
    Nekem a bahán egyetlen 1 sem lett jó tépéjű, mint pl szőlőjóska vagy moringa, stb. Kifejezetten az újak miatt vettem az 1-1 csomagot. Persze a pitomba és acai némileg kárpótol....xD

Úgy olvastam reggel az újakat szórta a szerver, de özön a használhatatlan xl. Én már nem emlékszem mikor tettem ki xl fákat, talán sose!:eek:

16. Zsémbes-banya

Ami a legbosszantóbb benne, hogy ha jönne is csemetegőzös, azon se érne jóformán semmit. Nagyon egyet tudok érteni azokkal akik kifogásolják az XL-fákat farmaranyért. Ezek csp-ért megvehetőek, nincs meg az ár - értékarány. Ugyanez a helyzet az ólaknál a sárga kacatokkal, ráadásul ott 15 farmaranyért kapod azt amit semmire nem használsz, de ha használni akarnád akkor csp-ért megtehetnéd. Miután nem tudok egész nap a gép előtt leselkedni, hogy melyik fám mikor érik be, őszintén szólva egyáltalán nem lelkesít, hogy rövidebb az érési idejük, ha semmi a tp-jük8)Ólakra vonatkoztatva dettó!
    Az már csak hab a tortán, hogy a lehető legkisebb értékű XL almafa is a csomagban volt...

17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Gratulálok a jó fáitokhoz!
    Nekem a Krumplin lett 2 kerti berkenye,xD meg 1 mandula xl, kókusz xxl, banán xxl, brazil dió xl.
    Áfonyán 1 kerti berkenyexD( még egyiken se volt belőle egy sem)bükk xl, szilva xxl, 2 csillaggyümölcs xxl, tűzvirág.
    Most tettem be még egy- egy titokfát, várakozok......

Sütikének szorítok nagyon! Minden rendben lesz!
    Mikszának ragyogó ideje van a "guruláshoz".:)

Reggel már megjártuk anyukámék telkét, kopasz barackot szedtünk, várják, hogy befőttekké váljanak. Én meg a munkaihletet ehhez.;):)
    Ja és még egyszer irány az áruház, mert gyermekeim kitalálták, hogy a füzeteikre ne olyan borítót rakjak, amiből kieshet a füzet, hanem olyat, ami szépen rásimul. Kérdésemre, hogy az miért nem megfelelő nekik, közölték, hogy a másik sokkal tartósabb, szebb, jobban néz ki.... Na, ja, csak sokkal nagyobb munka van vele.
    " Anya! Te olyan ügyes vagy! Meg úgy is azt akarod, hogy nekünk jó legyen!"

Megyek a boltba!:eek:

18. .Emama.

Gratulálok a jó fákhoz mindenkinek! :)

Szegény Imit sajnálom, hogy nem lett goji XXL-je :oops:;):pxD

Nekem a nagynak a főfarmja gyalázatos lett, oda vettem még. A Bahája tűrhető, és a Picin is mindkettő megüti a tűrhető kategóriát.
    A nagy farmon bükk hátán bükk volt, sok XL, a kötelezőn kívül nem adott újat, de a korábbi "újakból" sem jött jól (ott alig volt kerti berkenyém és homoktövisem is).

Megyek vissza a konyhába :music:

19. lukimi

Azokhoz gratulálok, amelyeknek lehet örülnöd. :) A csúnyákat meg elfelejtjük.o_O

Igenis szegíny vagyok xxl goji fa nélkül!:p De 1 faszilánkot se veszek többet.:wuerg:

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ha most nem olvasom, hogy mik lettek a titkosaitokból, eszembe se jut, hogy ilyen akció van. [​IMG]
    Egy idő óta nekem ez az akció olyan, mintha nem is lenne...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.