Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem meg az ól akció olyan. A titokfáknál is leálltam párszor de megint eltévelyedtem.:eek:

Érdekes dologra jöttem rá. Az elmúlt hónapokban néha néha vettem citromfűt és gyömbért mert eccerűen nem volt hol termelnem (a korallhoz gyűjtögettem volna). Megkaptuk az új területet és direkt rá figyeltem, hogy fog az ára majd esni! Amikor még veszegettem 150-190 csp között járkált szinte állandóan. Most meg mi törpént?! Mindkettő 200-on jóval felül van! Hát ki veszi már meg mikor termelhetünk (pedig fogy mert másként zuhanna az ár)? Én biztos nem mert a citromfüvet máris 5000 fölé tornáztam és jön a többi is sorba, hetekig csak vetek aratok ott, pár hosszú kiegészítése után fel fogok halmozni készletet a vaníliából, gyep, bambusz, ananász, aloe és nem tudom van-e még ezek örökké kellenek a bónuszhoz valókba a kosárból minden nap vettem, majd ezután nem fogom. Egyetlen fát sem tettem oda, csak kis kocekák jáccanak. Olyan tépéket adnak a hosszúak, hogy megszólal. A citromfű bónuszokkal 24-e körül és naponta háromszor aratom. Persze mikor nem esik bele nagy aratásba 20 e alatt ad de az is szuper, többet ad mintha a gyenge bahás fáim lennének kirakva mert az erősek már rég kint vannak az 1-es számú bahán.:)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Édes Drágám! Tudtam én, hogy igazi anyuka vagy..., hát persze, hogy mész a boltba.;):)xD Mennék a helyedbe én is ám.:)
    Sajnálom Ema, hogy megint csalódottnak kell lenned. Vettem még a nagy farmra 15-öt, új nem lett, nagyon érdekes dolgot tapasztaltam. A 15 fából csak 1 db XL-es volt, a többi kivétel nélkül XXL-es (többségében bükk és tölgy) és lett még Kowhai és Kerti berkenye. Ezen megint csak elgondolkodtam....
    Imikém nekem egyelőre a három bahás terményesből van kint az esőerdőben és sok fám. A sok fa nem csak azért mert szeretem a fákat, sokkal inkább azért mert nincs számottevő készletem a terméseikből. Ugyanez az ok a terményes ólaknál is. A főfarmon körben fák és a papagáj kivételével a többi ól, szintén készletezés céljából. Ha lesz elég fatermésem, akkor az esőerdőben körben fák lesznek - csak úgy a magam kedvéért - és beindul ezerrel a gyömbér, citromfű és zöldtea termesztés.:p
    Tudod Erzsi egyre inkább
    Tudod Erzsi egyre inkább kezdem hinni, hogy neked van igazad. Pedig jobban szeretném ha nem így lenne.:eek:
    Míg el nem felejtem! Amikor Imit olvastam mindjárt megnéztem a piacot. Egyetlen egy szem citromfű nem volt. Azóta kitettek 6 tételt 250 csp/db áron. Hm.

Míg el nem felejtem! Amikor Imit olvastam mindjárt megnéztem a piacot. Egyetlen egy szem citromfű nem volt. Azóta kitettek 6 tételt 250 csp/db áron. Hm.

Vakond-Gazda, babahalak, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!:)

Szia Ema! :) Ezek a vonatok lélegzetelállító helyeken mennek keresztül, vízesés, Alpok, hihetetlen, gyönyörűűű! :)
    Mit csinálsz a konyhában? ;) Megszuggerálom távolról a titkosaidat, hogy az érkezzen, aminek nagyon örülnél :);)

Szia Zsémbike! :)
    Gratula a fákhoz, én most nem szólalok meg, mert rég volt ilyen: vettem öt fát a farmra, benne volt a legújabb, vettem öt fát a szigetre, egy Amherstia, de nem lett új, vettem még ötöt, és ott volt közte az új :inlove:
    Többet most nem költök, az újakat szerettem volna, és nagyon örülök, hogy megjöttek - erőlködés nélkül...:)

Szia Vadóc! :) Munkaihlet megérkezett? xD Neeem mondom, ezek a gyerkőcök nagyon tudnak xD

Szeretném Nektek mondani, hogy amikor ezt látjátok tőlem: :oops: az az én olvasatomban nem pirulást jelent, hanem szomorúságot xD
    Mindenkinek sok sikert a fákhoz! :)

4. Zsémbes-banya

Szia:) Nagyon örülök a fáidnak, és főleg annak, hogy elégedett vagy!:) A fejecske jelentését a szövegkörnyezetből egyenesen ki lehetett következtetni nálad mindig.:)

Vakond-Gazda, babahalak, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nálam mindkettő már régóta 200 körül mozog. Felváltva termeltem eddig is őket. Attól féltem, hogy nagyon leesik az ára, de egyelőre tartja magát.

6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm :)
    Akkor most megnyugodtam xDxD Nem elegendő ez a tizennyolc fejecske az érzelmeim egészen precíz, valósághű, pontos ábrázolására, viszont kintről olyan hosszadalmas keresgélni, ha precízen szeretném Nektek megmutatni...xD
    Erzsike, így már megértelek ;)

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ha jól tájékozódok a többi topikban inkább fákat raknak az esőerdőbe. Igaz, a vetés-aratáshoz sokkal jobban kell a ráérés.

Zsémbi ezt neked szántam, nem jött meg az idézés.:mad:

8. kpe59

Sokszor még ebből a sokból is nehéz pontosan ábrázolni a pillanatnyi állapotot. Van mikor azért, mert nem találom amit keresek, van mikor azért, mert egyszerűen nincs olyan... [​IMG]

9. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Dóri!
    A munkaihlet?
    Muszáj volt nekije, megvan a boltból az öntapadós fólia;), barackok kimagozva várják( 11 kg), hogy megfürödhessenek a finom cukros fürdőben.:p Már 5 üveg megpakolva, most forr a lé a következő adaggal.:)
    Gratulálok az új fáidhoz. Én még próbálkozom.

1 - 1 titkos felfedte magát: cukorjuhar xl, brazil dió xl, a másikon: bükk xl, licsi xxl.
    xDxDxD Igyekszem!!!

10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Most tényleg és komolyan átérzem a problémát.. de amíg kintről keresgélek, átesek egy másik pillanatba...:cry:

Aztamindenit, de ügyes valaki! ;) Nincs mit csodálkozni, gyerekek előre megmondták ;)
    Kívánom Neked is a mielőbbi sikert a fákhoz! :)

11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Köszi!xDxD

12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Dóri! Hozok neked egy pirulóst, ezt én csináltam: [​IMG] , meg a régi fórumról elmentettem a hoppát is: [​IMG]
    Ezeket képként tudom beilleszteni, a képtáramban vannak elmentve.

Köszi a szugerálást, még 1:48 van belőlük hátra. Remeélem lesz benne új, meg kerti berkenye, meg homoktövisfa ;)

Mit főzök? Először is sokat :pxD Csináltam darálthúsból, zöldséggel és tejföllel egy nagyon finom spagettiszószt és most egy nagy rakás lecsóm készül. Még spagettit kell kifőznöm, ha lesz hozzá helyem.

Szia Kukucska! :)
    Én mindig elcsábulok a fákra, ólakkal jobban meg tudom állni, hogy ne vegyek.

Nem tudok tovább írni. Akartam még idézni és felelni, de már nagyon régóta itt van amit eddig megírtam és legalább ötször kellett belépnem, mert mikor kiszaladok a konyhába és visszajövök, akkorra mindig kidob a fórum. Most meg olyan dolgom lesz, hogy egy darabig biztos nem tudok írni :oops:

13. Zsémbes-banya

Néha ha olyant írok bennem is kétségek vannak, vajon úgy értitek-e ahogyan én gondoltam, illetve ahogyan belül mondtam. Már esett szó róla többször is, hogy hang és arc nélkül néha bizony félreérthetjük egymást, és az nagyon rossz érzés. Nekem annyiban szerencsém van, hogy első körben alapból a jót feltételezem, de ez csak addig szerencse amíg a feltételezésem helyes, mert sajnos előfordult, hogy valakit jónak gondoltam, és nem volt az. Senki ne vegye magára, tényleg nem rólatok van szó.:)
    Amikor indultam Emával találkozni, tele voltam boldog várakozással, de emellett volt bennem drukk is. Elképzeltem valamilyennek (és ezt nem a külső megjelenésre értem) a hangja alapján, és úgy éreztem elég régóta beszélgetünk már ahhoz, hogy olyan emberrel találkozzak, amilyennek Őt gondoltam. Mégis izgultam.:D Aztán az első másodpercben elmúlt ez az izgalom. Simán átlépek a csalódásokon ha valaki nem annyira fontos nekem. Itt más lett volna a helyzet, és ha visszagondolok arra amikor leszálltam a buszról, megláttam és megszólalt, olyan örömöt érzek, hogy csuda.:)
    Szerintem te vagy az egyetlen aki mindig megtalálod, mert ha nincs, neked akkor is van.;) Olyanokat tudok vidámkodni a pofijaidon, hogy majd eladom a házat.

14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

De aranyos vagy, köszönöm :inlove: El is mentettem :inlove: Mááááá megint figyelmes vagy :inlove:
    Te jó ég, ma mindannyian ilyen ügyesek vagytok? o_ONem tétlenkedtek...o_O
    Akkor négyszeres drukk Neked, kettő az újaknak, egy a kertinek, egy a bogyónak 8);)
    Várom az eredményt :) Persze, főzés után, amint lesz időd lecsüccsenni :)

15. kpe59

Úgy kezdődött ez az egész, hogy saját szórakoztatásomra nézegettem, [​IMG] hogy milyen aranyosak. Néha betettem egyet-egyet a hozzászólásomba, többen írták, hogy tetszik. Azóta már rutinná vált, ezek szerint nem csak saját magam szórakoztatom velük... [​IMG]

Vakond-Gazda, babahalak, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki várja a "fejecskéidet". Bevallom neked, hogy én ilyeneket szoktam mondani: "Hát ez az őrült Erzsi már megint mit hozott, nézd meg!" Ezt is alig tudom a nevetéstől kinyösszenteni magamból, és az "őrült" a legteljesebb elragadtatást fejezi ki.:D Ema nem mond ilyeneket, tényleg nem, csak ha váratlanul elkezd gurgulázni, akkor tudom, hogy irány a topik, biztosan hoztál megint valamit.:)

Vakond-Gazda, babahalak, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nemcsak magadat, hanem minket is, tényleg jó nézegetni őket ;)

Ez tényleg így van... ez a "belül mondtam" ez nagggyon jó mondat :inlove: olyan sok érzelem, reakció, reagálás létezik, és tényleg pillanatról pillanatra, hogy így igen nehéz visszaadni Nektek pontosan azt a hangulatot...pedig szeretném xD
    El tudom képzelni, mit éreztél, én is izgultam volna :)

Vakond-Gazda, babahalak, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Nem bizony, minket is szórakoztatsz vele!
    Én személy szerint felnézek rád, hogy találsz mindig az írásokhoz megfelelőt!:)( bólogatós pofi kéne ide, de nekem egy sincs, s nem is kerestem még)
    A találkozásotok felidézéséről írott szösszenet olvasása közben ismét izgulhattam, pedig tudom (tudjuk) az eredményt!:inlove::)

19. kpe59

A kedvenc oldalam megszűnésével a bólogatós is elveszett, [​IMG] azóta sem találok megfelelőt helyette.

20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Most fel is használom: [​IMG] ;)

Nagyon jól drukkoltál, köszönöm szépen ;) Lett mindenből amit szerettem volna, ezt szerintem most neked köszönhetem ;)xD

.....az tejlesen biztos is :)

Vakond-Gazda, babahalak, lukimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.