Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Kukucska! :)
    Ez nagyon aranyos, jó lelkű kislány volt biztos :)
    A tegnapi sokk után, ezen már ma én nem bőg ;):)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sooookkk???? Asztat okozott neked, hogy én hoztam egy szép verset?:cry::cry::cry: Azonnal izé.....:(;)xD

3. .Emama.

Mukk. SokMukk......és a végén Hu! xD

Zsémbes-banya és hóóvirág kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Munkások akciós áron >>>>>

Szomszikáim nem kérek felröpit, a szokásos elixírt kérem. Köszi! :)

Utoljára szerkesztett: 1.9.15
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok

Emaaaaa,
    nahát, de igazán, nagyon szépen köszönöm ezt a meglepetést.Nyúlok a gardrobszekrényembe, mert ott tartom a bicajomat, ha már igy kiderült, és mit láttam??
    Hú, meg ha, meg egy új ruha.Tillárom haj.Nagyon szépen köszönöm!!

Halljátok, amit én?Ahogy rohan lefelé a viz megszakitás nélkül, és amikor a vizcseppek zubogva, tarajozva, eggyé olvadva száguldanak a folyóba?S ha tudnátok, hogy milyen jól esik, a vállamra hulló némi kis vizharmat, ebben a melegben.

6. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép délutánt mindenkinek.

Köszönöm a puszit ,mindjárt jobb kedve derített.

Marika ! Gyönyörű helyen hallgatod a vízesést ,esetleg csatlakozhatok.

Ema ! Milyen szépeket tud alkotni a természet ,nem ismertem.
    A pókok valóban sok legyet megfognak.
    A terasz nem teljesen zárt /1 helyen betört az üveg és hiányzik / ,ill. sokszor nyitva hagyom
    az ajtót mivel üveg ,ezért nagyon melegítené a lakást.Nem tudom honnan ,de napi 20-50 köpőlégy szédül be, így nagyon örülök az irtásbeli segítségnek ,és ritkánban szedem szét a hálójukat.

Dóri ! A fóbiákkal kapcsolatban. Különböző állatoktól / pók,kígyó ,béka ,bogarak, de akár
    kutya is lehet / ,ha mindent eltüntetnénk , mi marad.
    Ez is olyan mint az időjárás ki mit szeretne alapon rosszul járnánk.

Szomszikáim : napórákra vágyom.

Jó evetezést , gazdálkodást és kellemes délutánt

7. -elzemari-

Évikém,
    gyere bátran, nagyon szép innen a kilátás, meglátod, élvezni fogod te is.

8. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Örülök, hogy tetszik a kép, használd egészséggel és örömmel! :)

Szia Évi! :) Azt a verandát én bizony nagy ívben elkerülném :oops:;)
    A természet egyensúlyát megborítani valóban veszélyes dolog. Csinált már ilyet az ember és nem győzik utána a következményeket megpróbálni elhárítani.

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Ema,
    bizony örülök nagyon, és komolyan mondom, szinte hallom a robajt, ahogy zuhan le a viz.Biztosan azért mert a Rajna vizesésre nagyon is emlékszem.
    Rheinfall (Rajna-vízesés)

Ott néztem én is...

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  10. .Emama.

Háááát, ez valami csodálatos volt, köszönöm :)

Zsémbes-banya és hóóvirág kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Köszi a hírt!
    Azt meg jóvanna, nem kapsz!:pxD
    Kicsit késve, de azért én nekiálltam a növényeknek. Most aztán tényleg meg kellene állnom, hogy amíg nincs meg az összes, nem állok neki bedobálgatni. Egy kérésbe belelestem, háromezer valahány tp 13 strucc tojásért és talán 15.000 csp. Hm....
    Na majd meglátom.
    Szia Évike!:)
    Néha beleborzong az ember, hogy milyen csodás ez a bolygó amin élünk, és mennyire rövid és bekorlátozott az életünk, pedig annyira jó lenne bejárni minden zegzugát...
    Ez a dal ízlésem szerint egy kicsit szirupos, de ide pont illik.
    Szia előkelő hölgy a gyönyörű tájban!:)

Elnézést kérek, javítanom kell magamat. A 13 strucc tojásért 7387 csp-t kapnék és 3200 tp-t

Vadóc, .Emama., hóóvirág és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Köszi a dalt ,régen nagyon tetszett és szeretem utazni is ,csak nagyon kevés helyre jutottam el.

Megyek aratni és piheni .
    Jó éjszakát ,szép álmokat.

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nálam 14 lápi pócot kért nem egészen háromezer csp-ért. Mondtam neki, hogy reggelig gondoljon ki valami barátságosabb dolgot a póc helyett... [​IMG]

14. Zsémbes-banya

Erzsim! Ha ettől nem tér észhez, akkor semmitől sem!:pxDxD
    Kis szerencsével bőröndöt, esetleg ragasztót, vagy búvárszemügét kér.:p;)xD

15. .Emama.

Elnézve, hogy miket kér a terményes sor, egyre jobban hajlom arra, hogy tényleg csak a titkosokat szerzem meg, ahhoz egyetlen termény sem kell ;)

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Kérhet nyugodtan, de nem kap, csak újabb gondolkodási időt... [​IMG]

17. Zsémbes-banya

Eccerűen nem tudom mi van velem. Folyamatosan nyúlik a szám az ásítozástól, már többször is majd lefejeltem a masinát, és még 10 óra sincs. Szégyenszemre a tyúkokkal leszek kénytelen lefeküdni.
    Biztos az időváltozást érzem, de ez nem vigasztal.
    További szép estét, jó éjszakát, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Erzsike ezzel a gondolkodási idővel az a baj, hogy ha állandóan csak gondolkodtatom, soha nem leszek majd kész az eventtel.:)
    Most már tényleg megyek, nagyon fáradt vagyok. Puszi nektek!:)

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Frankné, hóóvirág, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Jajj édes Istenem de jó, hogy még egy picit várnom kellett a növényekre.:)
    Sütike! Tényleg egy kis dunnyuska a picitek!:) Mennyi puszilni való hely van rajta!:) Gyönyörű!!!!! Köszönöm szépen, hogy megmutattad!:) :D Milyen jó kis idomai vannak! :D
    Na most már sokkal jobb kedvvel megyek az ágyamba, és biztosan szépeket fogok álmodni.
    Gondolatban rengeteg puszit adtam neki, megsimizgettem. Gyorsan visszaigazítom a szememet és az arcomat, mert szétszaladt minden irányban, így nem fogom tudni becsukni.:)

Frankné, hóóvirág, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Sütike! :) Zsémbi áradozását hallgatom egyfolytában, nem megy aludni, hanem nézegeti a képeket és mindent dicsér a babátokon ;)
    Köszönöm, hogy hoztál képet, tényleg nagyon aranyos a pici. Rettentően örülök a jó hírnek, hogy minden rendbe levőnek tűnik. Remélem így is marad és hamarosan otthon babusgathatjátok együtt mindannyian :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.