Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Végre, tudok örülni, mosolyogni én is.....Szombaton haza megyek, remélem, hamarosan meg tudom nézni igaziból is......Kis duci , pufóka, de olyan aranyos..:D :D

Most találtam meg én is a képeket, fiam rakta a facéra, még tegnap este, de én már aludtam..eza rohanó városi élet meg a munka el veszi minden időmet a fontos dolgokról..:) :)

Frankné, hóóvirág, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Micsinájjak ha akárhányszor megnézem mindig találok rajta újabb puszis helyet?:)
    Még egyszer utoljára megnézem, aztán majd holnap újra!:)
    Mentem aludni.:)

Tudod Sütike
    teljesen mindegy, hogy egy baba duci vagy olyan kis mogyoró, mert úgy ahogy vannak tökéletesek. :) Elnézegettem, annyira kisfiú, ha nem tudnám, hogy az akkor sem mondanám kislánynak. Már most egy kicsi hapsi.xD:inlove:
    Jóccakát még utoljára, és mégegyszer köszi!:)

Frankné, hóóvirág, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hamar el fog már repülni az idő, az aggodalom tartja ilyenkor gúzsban. Most már biztos könnyebb a lelked, pillanatok alatt eltelik az a pár nap, amikor már kézben tarhtatod te is :)

4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok Mindenkinek!

Szia Sütike!

Nagyon aranyos, szép kis baba az uncsikád, remélhetőleg most már minden rendben lesz velük és hamarosan hazamehetnek. Jó egészséget kívánok a babának és a mamának is, a nagyinak meg nagyon sok örömöt.

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon aranyosak vagytok, és örülök, hogy utolsó pillantásaimmal el tudtam hozni a képeket, de megyek is aludni, mert mindjárt kelnem kell........Szép álmokat, jó éjszakát, és jó volt nagyon Veletek együtt örülni!!! :) :)

6. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést, mosolygós álmokat neked! :)

23:52

Elköszönök mára én is. Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 1.9.15
    Zsémbes-banya és hóóvirág kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +17 fok van felhőmentes égbolttal.
    Sütike örülök a jó hírnek. Jó egészséget és sok örömöt mindnyájatoknak.
    Időnként én is hagyom a cicahölgyet újragondolni a kéréseit. ;)

8. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Sütike!
    Ez a baba egy cukorfalat!xD A tiszta érdeklődő tekintete azt sugallja, hogy jól vagyok, minden rendben!;)
    A menyed is csatlakozik ehhez a kisugárzásával!;):)
    Nagyon jó egészséget, sok csodálatos örömteli pillanatot kívánok Nekik, na meg Neked is!

9. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Rég jártam nálatok, így le is vagyok maradva pár infóról.
    Remélem jól vagytok? Túl vagytok Ti is a nyári sivatagi hőségen?!:cry:

Emama! Kérnék egy szivességet.. Jutusnak egy új bannert, ha nem túl nagy fáradság.. A 427-es nyerte meg a tetszésemet.

Tatának is is kinéztem egy frissítést (106), hogy nehogy túl unalmasak legyünk.;)

Én megvagyok. Nyakamban a sok befőzés, mert hála az égnek jó volt a termés idén.

Tanya festés, burkolás, mázolás, pácolás jön már a hét végétől. Nagy már a rumli..... na de ez van...

Sok sikert az új eventhez.! Jutus szomszéd.

sutimami57, Zsémbes-banya és Frankné kedveli ezt.
  10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Az event rám eső része a mai nap során készen lesz, köszönettel nem kérek több eventes ajándékot. :)
    A titkosokhoz szükséges eventnövényem majdnem teljesen kész, tovább nem vagyok hajlandó csinálni az eventet. Amúgyis ingadoztam, hogy akarom-e én ezt a felhősort, de ilyen véráldozatokat, mint amiket a terményes elvárásokról olvasok, nem vagyok hajlandó hozni érte. (Azt aztán végképp nem értem, hogy a faterméses sorba kér 5-8 db-okat, a terményekből meg 14-et??? :eek:)

Na nézzünk valami szép képeket mára :)
    (Érdekes Világ)

Az Erie– és az Ontario-tó közepén húzódik az Egyesült Államok és Kanada határa. Az Ontario-tóból ered a Szent Lőrinc-folyó, amely a Nagy-tavakat az Atlanti-óceánnal köti össze. A folyam egy tektonikus törésvonalat követve a tenger felé érinti Montreált és Québec várost, majd a világ legnagyobb tölcsértorkolatán át ömlik az Atlanti-óceánba. Hossza 3058 kilométer.
    Az Ontario-tó kivezetése olyan széles, hogy itt terül el az Ezer sziget tavának nevezett rész. A közel nyolcvan kilométer hosszú szakaszon 1692 sziget található. Van néhány nagyobb sziget, de a legtöbb egészen aprócska, csak vízből kiálló szikla, egy-két bokorral vagy fával. A nagyobbak azonban magántulajdonban vannak és épületek sorakoznak rajtuk. Van amelyiken kisebb kastély található, másikon pedig csak egy kis hétvégi ház.
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,
    Mondjuk ezt az utolsót nagyon szívesen elfogadnám én is ;)xD

Szia Jutus! :) Viszem neked a képeket a banneresbe, ahogy meg tudtam írni őket :)
    Gratulálok a jó terméshez, és kitartást kívánok az őszi munkálatokhoz! :)

Utoljára szerkesztett: 2.9.15
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Imi! Az előbb gondoltam rád egy kicsit, mert lakatoskodtam...
    Ha te lennél a szomszédom, csak álltam volna vidáman és néztem [​IMG] volna, hogy csinálod...

12. .Emama.

Szia Kukucska! :)
    Na azt meg én néztem volna meg, amint te csak úgy álldogálsz és nézelődsz... ;)xD

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...

Imiiii, nem csuklasz?Én is rád gondoltam, miközben sütöttem, a na mit is?Igen igen azt, a mai ebédre az lesz jó sok , és egy kis zöldséges rizzsel és uborka salátával.Nem is tudod, hogy milyen sokat spóroltál, hogy a kertben termett, mert én bizony 398 kemény magyar forintért veszem most a kilóját.Nem nagyon szoktam nézni az árakat, mert nem teszem ki a vérnyomásomat annak, hogy e miatt menjen fel, de most amikor ránéztem, na mondom, ez az Imi milyen jól járt, hogy nem kellett vennie.

Ó Kedveskéim, megyek, mert ez a nőci a Basztett, [​IMG]kivánja a sok papiruszt, és én meg meghajlom az akarata előtt és termelem.Később aztán az áldozati oltáron meglátom mit is kapok érte.
    Legyen szép és derűs a napotok, és persze jó játékot is kivánok.

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Erzsike most már tudod, hogy ha csupa véletlen új házba költöznétek mit kell először nézni az új helyen: van-ééé lakatos, mert ha se híre se hamva a szomszédok között, tovább lehet keresgélni. xD
    Nem csuklottam Marika, csak éppen majd meg fúltam. Levest ettem most jött és úgy döntöttem ha nincs is még dél, bekapom az elsőt így nem kell fél óra múlva melegíteni. Csakhogy egy kanállal cigányútra ment ezért volt a fuldoklás (nem, nem kellett éppen aratni nem azért nyeldekeltem félre).xD:eek:

15. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Sokkal aranyosabb Istennőt találtál, mint az eredeti ;) Arról nem is beszélve, hogy a tied legalább nem kéreget :pxD

Szia Imi! :) Erre ne szokjál rá, hosszú távon nem biztos, hogy egészséges :p;)

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Tanultam én illemet, hogy a mesterember kezéből nem illik kivenni a munkát... [​IMG] (Ha nincs kéznél, helyette megcsinálni igen.)

Az az igazság, hogy nem kell a lakatos miatt költözni, mert van egy víz-gáz-központi fűtés szerelő a szomszédban. Bejáratos vagyok a műhelyébe is.
    Múltkor vittem hozzá valamit, hogy szerinte jó ötlet-e megreszelni egy kicsit, mert én úgy gondolom, használhatóbb lenne.
    Tudod mit csinált? Kezembe nyomta a reszelőt és azt mondta: "Ott a satu, hajrá!" [​IMG] (Lehet, hogy ismer...?)

Figyeltétek már hogy az új hódnak milyen idióta feje van? [​IMG]

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Ha nem tudok teccikölni, kénytelen vagyok írni.xD
    Szóval nincs szándékomban rákapni erre csak hát véletlenek nincsenek. Valami enyhe? légzőszervi poglémám (is) van és ez azzal párosul, hogy bármennyire is vigyázok, minden egyes leves evés krahácsolással végződik. Valahová jut a levesből ahuvá nem kéne (gondolom valamely szelep nem jól zár). Ez kb 4-5 éve lett nekem, a sors iróniája, hogy a szomszéd Dr. úrnak már sok sok éve meg van és én piszkálni szoktam, hogy meg fúlsz már szomszéd! Többször megjegyezte, hogy majd ha te is meg tudnád milyen ez?! A felesége meg: majd meg tudod te is, ha megöregszel?! És meg tudtam! És mégeccer a sors iróniája, hogy abszolute nem vagyok leveses nem is voltam soha, ha csak tehettem kihagytam bár merre jártam is a világban. Csakhogy most már ugyanúgy muszály ezt is ennem mint írtam már többször a cukkiniről is, hogy a rostossága miatt (is) eszem szinte egész nyáron.
    Köszönöm, hogy nyürröghettem kicsinyég.:);):p

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó jaj Imiiii, vigyázz, mert a fuldoklás az piszok rossz dolog. Egyszerre csak egy dolgot szabad csinálni, vagy nyelni, vagy levegőt venni.Együtt a kettőnél adódhat elő ez a rossz útra térés.
    Nem szereted a levest?Pedig de jó dolog is.Igaz dupla munka, de nekünk megéri, mert leves nélkül nem ebéd az ebéd.Persze ezt is országa válogatja, mert például az olaszok a leves helyett a tésztát részesitik előnyben.Tészta ilyen mártással, olyan kencével, amolyan szósszal, na és az elmaradhatatlan parmezán sajt.Érdekes, mert nekem már főételként is elég lenne.
    Imi, nyürrögjél csak, de ne ilyen kevésszer!![​IMG]

Reggel nagy élményben volt részem,a szomszéd kislányt vitték az ovodába ma már másodszor.Bicajjal, a hátsó keréknél volt az ülése,s mielőtt elindultak, nagy titokban megsúgta nekem, hogy -nagyon érdekes az oviban lenni-.A következőképpen zajlott le.A két kis kezét a szája elé tette, mintha valami titkot árulna el nekem.A kis ruhája, farmer kantáros szoknyácska,fehér poló, legszivesebben ölbekaptam volna olyan édes volt.A bicajjal utolértek minket és hatalmas integetésbe kezdett, én meg frászt kaptam, hogy ki ne essen az ülésből. Istenem, milyen édesek, és aranyosak tudnak lenni kicsinek.

Megyek, mert már pöfög a jármű,[​IMG] indulok a gazdaságba, mert beérett a Papiruszom.

19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Mondjuk ezt az utolsót nagyon szívesen elfogadnám én is ;)xD

Köszönöm a szép képeket, szerencsére van energiád a mindennapi képekhez, ez nekünk nagyon jó mert elviszel bennünket a világ minden tájára.Én már Skóciát várom nagyon, bár szoktam nézegetni a neten, de olyat még nem találtam amelyik az "emlékeimbe" él.Szép napot mindenkinek!

20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!
    Én meg fogadom most ezeket az édes gyermekeket.:)

Tegnap még alig volt sírás, mára végre elkezdődött.:);)
    Az egyik kisfiú, aki nem sírt még egyáltalán, -a többiek sírásának köszönhetően - odajött ma hozzám, s azt súgta a fülembe - " Most már nekem is hiányzik az anyukám, pedig eddig eszembe se jutott!":)
    Egy másik gyermek:
    " Én már voltam ma az oviban, jó volt, de az anyukámmal szeretnék lenni, holnap akkor már nem is jövök!"xD
    Növényeket termelgetem, még nem adtam be semmit.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.