Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hej hó, hej hó, hollári hoppla hó.

Tegnap a televizióban egy nagyon érdekes filmet láttam a veszélyes repülőterekről.Ha nem bánjátok elhozok egy párat, hogy ti is részesei lehessetek.
    Gibraltar Airport - A határ felé tartó főút egyenesen keresztezi a kifutópályát, így az utat, valahányszor landol vagy felszáll egy gép, gondosan le kell zárni .
    Princess Juliana International Airport, St. Martin - A kifutópálya korlátozott hossza miatt a nagy gépek kerekei 10-20 méterre a strand fölött szinte súrolják a strandolók fejét .
    Juancho E. Yrausquin Airport, Saba - A repülőtér körül magas hegyek emelkednek, és a pálya mindkét végén komoly esélyünk van arra, hogy a tengerben landoljunk.

Szia Vadóc!
    Akkor neked nagyon szép foglalkozásod van, sok sok türelemmel, mert ezekhez gyermekekhez, pláne az első időkben , gondolom sok kell belőle.Ám mellette az a sok kedves megnyilvánulás, amit ezek a kicsik tudnak nyújtani.

Utoljára szerkesztett: 2.9.15
    Zsémbes-banya, Vadóc, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A hód olyan lett mint egy szorulásos, kövér medve :oops:

Nyürrögjél csak Imikém, végre legalább kicsit többet írtál ;)

Képzeld a férjem gépéről léptem be Chrommal, és simán bent vagyok a fórumon, nem hajít ki, idézni és tetszikelni is tudok.
    Ez idáig mind szép és jó, de az ok amiért itt vagyok, az kevésbé. Nem tudom ugyanis bekapcsolni a saját gépemet, úgy látszik végképp megadta magát a bekapcsoló gombja :cry:

Az olaszok tésztaevésén elcsodálkoztam erősen, amikor hallottam róla. Nekem (is) nagyon furcsa lenne a főétkezés előtt tésztát enni leves helyett.:music:

Szia Rózsa! :) Nézek majd Skóciát szívesen, csak jussak vissza valahogy a saját gépemhez. Amíg az nem lesz jó, addig nem is biztos, hogy tudok majd képeket hozni.

Szia Vadóc! :)
    Hát, nektek aztán biztos nem könnyűek ezek az első napok. Egyik gyerek belerángatja a másikat a sírásba, így aztán szinte sose lesz vége. Azért pár nap alatt majd csak megnyugszanak a kedélyek. A gyerekeké is, aztán a tietek is :)

Zsémbes-banya, Vadóc, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ema ez azért van mert most per pill meg van javulva a fórum, de volt már ilyen aztán legközelebb belépéskor minden folytatódott. A korábbi tecciköléseknél csak forgott forgott, egyszer se sikerült most meg nekem is mind egyből. De hátha most hozták helyre?

Erzsike a nők - tipp - 95? %-a azt se tudná mi az a vas-reszelő. Legalább is itt a környezetemben még egyetlen nő kezében sem láttam olyat évtizedek óta, pedig több szomszédomnak és barátomnak is lakatos, szerelő, vagy tyúkbeles stb a szakmája. Na jó ha tudja is mire való soha nem próbálta. Ne tévesszük össze a tészta reszelővel mert ugye ahhoz meg ők értenek.xD

4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Olvasom Emama, hogy kiakasztott az event. Én még csak termelem a hozzá valót.. majd meglátom mi lesz a vége?

Csodás képeket tettél fel! Ahogy néztem a májusi utunk jutott eszembe. Alaszkában jártunk, és annyi csodát még életemben nem láttam. Pedig jártam már pár helyen, ahol felejthetetlen szépségeket láttam.

Az utcán elöttünk szaladgáló rénszarvas, a vonat mellett ücsörgő fekete medve, az óceánba bukfencezeő fókák, havas hegyek, köztük a tengerszemek, az aranyásók városkái, ahol még mindig érezni, látni az aranyásók nyomait, kezük munkáját.
    Na, jó ennyit erről. Szép helyek vannak a világban, csak sajnos nem mindenki jut -sajnos- el ezekre, azokra, a helyekre.

Köszi a Bannereket... de, ha van más ötleted velem kapcsolatban azt is megcsinálhatod. Nyitott vagyok az újra! Tudod, hogy én is festek és tudom, hogy menet közben jön még az ihlet!;);)

Vadóc! Milyen aranyosak ezek a lurkók. Bizony, bizony a mostani gyerekek teljesen mások már mint a mi gyerekeink.

Én az iskolában ahol dolgoztam, -igaz azok középiskolás korúak voltak- tapasztaltam mennyire furcsán nevelik Őket.
    sokat beszélgettem velük, és a füleim is ketté állt amikor azt mondták, "hogy csak szólnak az apunak és majd ő megveszi a telefont, CD, autót!!!" És itt "hétköznapi, egyszerű szülők gyerekei jártak, többségben, vagy a ........kicsit sötétebb bőrűek....

Elöttünk a játszótéren 9 -kor sikongatnak a 3 -tól 10-12 éves gyerekek. Anyukák meg beszélgetnek.... Persze, hogy inkább anyuval akar lenni, mert nincs kötöttség, szabály. :sleepy:

Marcsi! Valóban sok "veszélyes" reptér van. Grand Kanári, Tenerife is ilyen. Az Alaszakai meg valóban olyan, bal oldalt a hegyek, jobb oldalt az óceán öble. A Kanárin és Tenerifén fentről azt láttuk, hogy ereszkedik a gépünk, de ott a tenger volt! Mi azt láttuk! Izgi volt..
    Ügyesek már a pilóták, és vannak már jó műszerek is.

Látod! Mégis az autókban, utakon halnak meg többen.... sajnos.....

Húú most aztán jól kibeszéltem magam.... sziasztok majd még jövök kukucskálni Jutus

5. .Emama.

Az én gépemen a Mozzillával még nem ment a fórum. Most sikerült a fiamnak lelket lehelni a gépembe, de ránézni sem szabad, mert valami érintkezési hiba van a bekapcsoló gomb környékén, és a legapróbb mozdulattól is kikapcsol.
    Az a baj, hogy a laptopom is rossz, először azt kell elvinni megjavíttatni, utána tudom csak a nagy gépet elvinni. Péntekig van szabin az a kis fiatal hölgy a szgépes üzletben akivel a fiam jóban van, őt mindenképpen meg kell várni.

Engem nem akasztott ki az event ;), csak egyszerűen nem akarom megcsinálni :) Volna is mindenem a pajtában hozzá nagyjából, de nem adok ezért a felhősorért ennyi terményt.

Banner ügyben ihletem nincs, most éppen örülök, ha egyáltalán működni fog a gépem, amíg sikerül megcsináltatnom (csak ezen a gépemen van az a képszerkesztő, amivel dolgozni tudok).

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem tudom biztos-e, hogy a kapcsoló rossz mert a táp miatt is lekapcsolhat. De ez csak találgatás részemről.

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Előre is elnézést kérek, hogy a mai első belépőm ilyenre sikeredik, de nagyon pipa vagyok.
    A piacon összesen két tétel trágyát találtam 2 x 1 db-ot(!).
    Valóban azt akarják a fejlesztők, hogy ez így maradjon?
    Hol ebben a logika, és ha van, az kinek a logikája, és kinek jó?
    Nem jó az eladónak, nem jó a vásárlónak, gyanítom, hogy nem jó a BP-nek sem.
    Vásárolni nem lehet, betárolni nem lehet...., miért is van ez így? Hónapok óta így van, miközben újra és újra kinyilvánítják a játékosok, hogy nem örülnek neki, ésszerűtlennek tartják, bosszantja őket....
    Ezen azért el kellene már gondolkodni!

Vadóc, Frankné, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  8. .Emama.

Biztos. Eddig nem kapcsolt le, csak bekapcsolni nem lehetett. Ha az sikerült, akkor hetekig ment úgy, hogy pár naponta újraindítottam a start menüből. Utoljára az áramszünet után elsőre be tudtam kapcsolni és ma akartam megint újraindítani, de belefagyott abba is, kénytelen voltam végül a gombbal kikapcsolni. Azóta nem sikerült visszakapcsolnom, aztán a fiam buherált rajta valamit, végül leszedte az előlapját is és valahogy beindította. Rugdosni (véletlenül;)), piszkálni nem szabad addig amíg nem lesz végleges megoldás rá.

Szia Zsémbi! :)

Vegyél sztrágyát..... :oops:

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mély levegőt már vettem, sz.trágyát pedig nem fogok. Nem gondolhatják komolyan, hogy a játékosok nagy része szupertrágyával akarja pótolni a csp-ért megvehető trágyát, még ha anyagilag képes lenne rá, akkor sem fogja megtenni. Ez már nem az a kategória amire csak úgy rálegyintünk, hogy oké, majd pótolom kemény forintokért megvásárolható érésgyorsítóval...
    Millió dolog van amire költhetünk, és még ha néha morogva is, de megtesszük. Ez nem tartozik azok közé a dolgok közé.
    A trágya értéke nagyjából annyi amennyit gyorsít az érésen, és nem több! Azért ezt azt hiszem mindenki látja.

Vadóc, Frankné, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az a gyanúm, hogy most egy picit dühös vagy... [​IMG] De csak egy egészen picit ugye? [​IMG]

11. .Emama.

Én teljesen egyetértek veled, csak azért írtam, mert gyanítom ez az alapja annak, hogy nem változtatnak. :eek:

12. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok, szép estét Mindenkinek.

Ma már egy árnyalattal kellemesebb volt az idő, nem kaptam hőgutát.;) Persze az is igaz, hogy egész nap pultoztam, mert a kollegina kisfia lebetegedett, és én álltam be helyette. Időnként volt is időm farmozni, az eventtel haladgatok. Már akkor, ha nem ezt a lyukas fazekat erőlteti...>:( ezeket passzolom rendesen. Holnaptól viszont rendesen megyek melózni, véget értek a mézes hetek.:)
    Sebaj, van még idő...;)

13. .Emama.

Szia Apa! :) Épp az időről akartam írni én is, azért jöttem most ide :)
    Olyan finom hűs kereszthuzatban ülök, hogy csuda, nem győzök élvezkedni benne xD Napközben is már kicsit kellemesebb maradt nálunk is a levegő, de azért 30 fok körülre felment a hőmérő. Holnaptól már ez is jobb lesz, hétvégére meg kifejezett lehűlést jósolnak. Nagyon örülök, hogy erre a szezonra vége a hőségnek, túl sok jutott belőle idén.

14. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szia Emama.
    Azért bízom benne, hogy nagyon nem romlik el az idő, mert péntekre a meccs felvezetéseként sütőgetést terveztünk.:)
    Házias grillkolbival, saját pácos tarjával, oldalassal.:)
    Szóval, már csak a győzelem kell, az idő mellett..nem szeretnénk elázni, mármint kívülről....xD

15. .Emama.

Húú, még nem vacsiztam, ez most egy merénylet volt ;)xD
    Szombatra mondták a következő hidegfrontot, állítólag az hoz majd több esőt. Talán pénteken nem kell két irányból ázni ;)xD

16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Vadóc!
    Szeretném elmesélni az én élményemet, mikor a fiam iskolába került, akkor éreztem először, hogy már nem egészen az én kicsi fiam. Egy kedves fiatal, a főiskoláról frissen kikerült tanítónénije lett. Na onnantól kezdve az volt az igazán fontos, amit az Edit néni mondott. Örültem is neki meg egy kicsit féltékeny is voltam, de a mai napig szeretettel emlékezünk rá, most is tartják a kapcsolatot.
    Szerintem egy gyermek életébe nagyon meghatározó az első kapcsolata az iskolával, de legjobban a tanítóval.
    Kívánom, hogy sok-sok örömed teljék a lurkókban, és legyél meghatározó tényező az életükben!

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Sütike, nagyot dobbant a szívem, hogy láthattam a Picit, köszönjük a képeket, örülök, hogy jobban van, meglásd, nem is fogtok a kezdeti nehézségekre emlékezni! :) Nagyon aranyos, igazi kis Csoda! ;)

Ema, nagyon szép képeket hoztál ma is... Remélem, a gépedet sikerül hamar megnéznie a számítógépes hölgynek...
    Zsémbike, én sem értem, mire jó ez a trágyával kapcsolatban...:oops:

Holnaptól nem tudom, mennyi időt tudok majd Veletek tölteni, ha lesz üres percem, jövök ;)
    Vigyázzatok Magatokra! ;)

18. .Emama.

Szia Dóri! :)
    Számítva az üres perceidre várni fogunk ;) Te is vigyázz magadra! :)

Hasonlóképpen jártam én is a legkisebb fiammal, teljesen ismerős az érzés ;)

Utoljára szerkesztett: 2.9.15
  19. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Irigykedve olvasom ,már hűsöltök.
    Sütike : Nagyon aranyos és küzdő / ez jutott eszembe az ökölbe szorított kezéről/ az unokád.
    Jó egészséget ,sok örömet kívánok nekik,neked.

Imi ! Remélem nem akkor fuldokoltál , mikor emlegetlek ,mire a szárítóra kiteregettem ,megsültem.
    Ma ebédre cukkinis fasírtot csináltam.
    Levessel én is hadilábon állok ,néha kényszerítem magam evésére , pedig napi 2 adaggal
    kéne enni belőle több okból.

Reggel indultam a piacra ,kapuzárás közben 1 tündéri kislány ment a túlsó járdán és az iskoláról csacsogott. Nem láttam jól ,hogy szülei mentek e utána.

Ema ! A gépem kapcsolója nekem se jó ,de a szervizben átkötötte a srác a floppy kapcsolójára ,
    miután a floppyt nem használok.

Apa ! Pénteken jó bulizást ,és úgy ázz el ,ahogy szeretnéd.

Jó éjszakát ,szép álmokat.

20. .Emama.

Megutatták magukat a titkosaim. Hááááááát.......:oops:

Nagy: sárga aranymosó, sün, piros halastó, galamb, retro++ hód, XL bükk 4 db, XL sárgabarack, XL birs, XL szeder, XXL fenyő, XXL mandulafenyő, japán naspolya, XL datolyszilva, XL gránát, XL kamkvat, XXL gránát, XXL kakaó, XXL Guava, XXL Kókusz, cédrát, Tamarindusz
    Pici: mosómedve, galamb, kivi, piros kacsa, kakas, XL sárgabarack, XL mandulafenyő, XL szilva, XL bodza, XXL Bodza 2, XXL bükk, japán naspolya, kökény, kerti berkenye, XL brazil dió 3, XL gránát 2, XL szőlősóska, XXL brazil dió, XXL füge, XXL pisztácia

Ha valaki figyelmes volt, akkor észrevette, hogy a Bahán csak 9-9 fát soroltam fel ;) A 10. mindkét farmon 1-1 XXL goji lett, aminek végre felhőtlenül és nagyon tudtam örülni xD
    A többi nagyon gyenge lett, 1 kivi, 1 kerti berkenye az ami megszakította az unalmas sort. Sajnos teknősöm nem lett, pedig azt nagyon szerettem volna.

Szia Évi! Köszönöm a tippet, majd remélem sikerül valamit kezdeni a gépemmel :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is, és mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.