Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Zsémbi! :) Köszi a kávét és a sütiket, utóbbira Breki is be fog futni szerintem ;)

A mesét is köszi, elolvastam, aranyos :)

Szia Biciklis Lány! :) Hűs lett valóban, de én sokkal inkább ezt választom ;) Egy pólót, mellényt fel lehet venni és máris nem fázik az ember, a hőségben már csak a bőrünkből lehetett volna kibújni, az meg snassz lett volna ;):pxD

11:38
    Ezt muszáj megmutatnom. Tegnapelőtt, Olaszországban, Nápoly környékén teniszlabda nagyságú (szerintem még nagyobb is) jég esett. 1, 2,

Utoljára szerkesztett: 7.9.15
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Bizony, bizony útra kelnek, elrepülnek, de gondolom a kis cinege nem birná a hosszú utat igy aztán itt marad.Jól alkalmazkodik az emberi környezethez.Oly picike, ahogy Google úrfi mondja,kék cinege átlagos testtömege 9-13 gramm, hossza 10-12 centiméter,szárnytávolsága 17-20 centiméter körül mozog.Most akkor hogy vágna neki a sok kilométeres útnak?
    Nagyon szép képeket találtál újra.Csodálom a keresődet, hogy mindig eltudsz kápráztatni minket újabb és újabb csodákkal.Olyan csodás a természet, hogy kifogyhatatlan tárházzal rendelkezik, csak meg kell találni.S te megtalálod!!Köszönjük, nap mint nap.

3. .Emama.

Aranyos vagy, én köszönöm a kedves szavaidat :)
    Örülök, ha sikerül néhány embernek pár kellemes percet szerezni a képekkel :)

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Az egyik óvodás csak ült a padon tétlenül, erre odament segíteni az óvónéni. Nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám erre a kis gyerek azt mondja:
    – Óvónéni, fordítva van a lábamon!
    A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a kis gyerek lábára a csizmát.
    – Na, most már jó?
    – Ez nem az én csizmám.
    A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
    – Hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám. Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét nagy erőlködések közepette ráadta a kisfiú lábára a csizmát.
    – Na, ez kész. Hol a sapkád?
    Mire a gyerek :
    – A csizmámban…

5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Legyen szép napotok!
    Én már várom, Ema mindennapi képeit, újdonságait.Tényleg kellemes perceket tudsz szerezni.

A fórumba nem tudok tetszikelni, ez csak én gépem vagy?

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Nem csak a te géped, mi is hol tudunk hol nem.:eek:
    Ha nem rákattanok bal felül a "Fórumok" gombra, majd ismét ide vissza és akkor lehet, hogy engedi ha akkor sem vissza nézek később.:)

Új háttérkép. Én felraktam.

Hódtenyésztés >>>>>

7. Zsémbes-banya

Köszi Imi!
    Most aztán készíthetem a zablát, hogy megzabolázzam magam, de azt hiszem nem bírom ki a bummig, ráadásul tépem a nem létező zablámat és rágom a kefét, annyira szeretném már tudni, hogy mi lesz a feladat.:oops:xDxD
    Pillanatnyilag 698 hódom van, 23 még ma jön hozzá, további 23 reggel és 23 még míg hazaérek (már ha leszedhetem reggel, ott ahol nem szabadna).:)

8. -elzemari-

Imiiii,
    ma délután gondoltam rád, mert sütöttem a na mit?Igen igen azt, és milyen finom volt szőlővel.

Bizony sikerül minden nap.Amikor jövök, mindig kiváncsian nézem, hogy vajon mit találtál.
    Zsémbiiii,
    nagyon aranyos kis viccet hoztál, vagy nem is vicc?
    Aztaaaa, jól behódodztad magadat.Jó sok a készleted, lehet majd belőle tenyészteni.
    sajnos én nem voltam korábban, de most nincs vele gond, én tudom a tetsziket nyomogatni.

9. lukimi

Én mindíg kivárom a bummot de lehet, hogy megint lesz holnap (v holnapután?) mini bumm mint már a 2 legutóbbi tenyésztéskor. Szép sok hódod lesz mikorra kell, nekem is összejön 900 vagy 1000 körül. Mivel úgyis akarok tenyészteni nem biztos, hogy csak alapállatból akarom a nemlétező feladatot elvégezni.xD

Az ovónénisre: hihihihihihihi!!xDxDxD
    Marika nagyon jól néz ki annyira, hogy le is szeleteltem és besóztam én is 1 adagot! Holnap este lecsapok rá.xD Én még szőlővel nem kóstoltam.:eek:

10. -elzemari-

Imi,
    az az igazság, hogy még én sem ettem ezzel a házasitással, de nagyon finom volt.
    Hagytam egy jó pár szőlőt a tőkén, és majd szépen rájárok.

11. Zsémbes-banya

Ti ketten! Külön - külön is! Csuda aranyosak vagytok! Imádom, ahogy kommunikáltok egymással!:):D
    Most tűnök el egy időre. Először megnézem a Hegyi doktort, aztán elmegyek anyukám receptjeiért az asszisztenshez.:)
    Addig is további jó csevegést!:)

12. -elzemari-

Na ,mit te szólsz hozzá.Ha van miről, akkor naná hogy jókat dumcsizunk.S az ember cukkinit süt óhatatlanul eszébe jut egy kedves gazda aki szintén kedveli ezt a jófajta étket.
    Azért most ahogy olvastam a hód készleteteket, na megmondom őszintén, igen csak kisebbségi érzetem lett, mert nekem csak , vagy hatszáz darab körül fognak mozogni.
    Annál is inkább, mert három napra, fogom magamat és huss elmegyek világgá, felejtek gazdaságot, számitógépet,gazokat.Ám a füzetemet magammal viszem,és a fotós masinériámat is, és hozom majd az élményeket hétfőn, persze csak ha igénylitek.
    Tillárom haj.[​IMG]

13. lukimi

Üdvözlet Gazdatársak!

Örömmel jelenthetjük, hogy a Hírek menü felülete jelentős ráncfelvarráson esik át.

Ezt az új kinézetet várhatóan holnap, azaz 2015. szeptember 08-án (kedden) 14:00 órától vehetjük birtokba.

A Farmerama csapata

Részemről a reszketés!!:eek:o_O:wuerg:

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kedves Zsémbi, Betti, Ema, és Mindenki! Nagyon aranyosak vagytok! :) Mosolyogtam olvastam......igyekeztem urrá lenni a káoszon, zseni módra. A bolondok háza hozzám képest a nyugalom szigete.......nem is fokozom tovább. Hideg van, fázom, és kicsit elegem is van. De holnap már jobb lesz ám.......Nem tudom, mi is van ezekkel a hódokkal, de holnap bele nézek. Ma is hamar megyek pihenni, azt hiszem. Szép estét!

15. -elzemari-

Addig jó, amig csak a Hirek felülete esik át a ráncfelvarráson.

16. .Emama.

Ezt, meg ezt, már órákkal ezelőtt idekészítettem neked, de azóta nem találtam be a konyhából :oops:

Szia! Örülök :)
    A tetszik működik nálam is :)

Köszi Imi a híreket :)

Légy szíves azonnali hatállyal válassz magadnak ezekből egyet ;):pxD

Nekem még ennyi sincs, ne izgulj, biztos elég lesz neked is ;)

A beszámolódat örömmel és kíváncsian várom majd :)

Csatlakozom......:oops:

Szia Sütike! :) Majd csak készen leszel mindennel, aztán ha pár napra megint kiesel, akkor utána kezdheted előről az egészet. ;)

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

18. .Emama.

19. sutimami57

Hát, én is ettől tartok, hogy kedhetem előlről! Diliház magas fokon.

Keresgettem, de a tenyésztős eventről nem találtam eventes leírást. Vagy nincs is? Csaka tenyésztőset találtam. vagy el bénáztam...:?

20. sutimami57

Hát, én is ettől tartok, hogy kedhetem előlről! Diliház magas fokon.

Keresgettem, de a tenyésztős eventről nem találtam eventes leírást. Vagy nincs is? Csaka tenyésztőset találtam. vagy el bénáztam...:?

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.