Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én is hatalmas dilemmában vagyok ám ;) Mindegy, most már kivárok, ha eddig vártam, aztán majd meglátjuk mikor mi jön és mennyi AB kell hozzá ;)

Szia! :) Elnézésedet kérem, eddig a mi topikunkban nem volt tilos a szomszédokkal az ajándékegyeztetés. A továbbiakban természetesen ezt szem előtt fogom tartani :) Módosítottam az előző hsz-omat.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Nincs semmi baj.
    A Törzsasztalon egységes moderálásra törekszünk.
    Mint ahogyan az előző hozzászólásomban is írtam, a link bemásolása nem tiltott, inkább segítő.
    Ugyanilyen elv szerint működött/működik a szomszédkeresés is.

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Hahóóóóó!
    Itt vagyok! Van net, csak nagyon lassú, de van!:D
    Visszaolvaslak benneteket, mert iszonyúan, de nagyon iszonyúan hiányoztatok.
    Remélem ti is hiányoltatok, mert ha nem, hát nem tom micsinyálok veletek!:D
    Uhh! Ennyit beidézni nem is lehet.
    Papikám:(
    Sajnálom, hogy nem bírta a sarkad a terhelést. Most már tessék okosan a végére járni a dolognak, és türelemmel kivárni a gyógyulást!:)
    Lona hajrá, próbáld, hátha még alakul a dolog!
    Aztán nem is tudom, teljesen meg vagyok kótyagosodva örömömben, hogy itt lehetek veletek!
    Biztosan van mihez gratulálni, csak semmit nem tudtam megjegyezni, ezért így egyben mindenkinek, mindenhez.
    Vadóckám köszönöm.:)
    Ema, neked pedig mindent, de mindent!:)

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
    PiciEma, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  4. .Emama.

Puszi :) Örülök, hogy megjöttél, szia! :)

5. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Zsééééémbi :D:
    http://www.cq-73.hu/termekek/csokol...sokolade-Hianyoztal-Kutyas-CS30_C12100015.jpg

lukimi kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Zsémbi! Nézd,[​IMG] még a körmöm is lerágtam idegességemben, hogy mikor jössz már...

Szerintem ne dilemmázz, tartalékolj. Ha véletlen mégsem kell az új területhez, akkor meg kiváltod, amit szeretnél.
    Én is gyűjtögető életmódot folytatok most az aranybanánnal kapcsolatban...

7. .Emama.

Szia Erzsike! :) Ezt teszem :) Gondolkoztam rajta egy jó darabig, de már olyan nehéz szinteket lépni, hogy ha csak 30-40 AB kell majd valamihez, azt is elég sok idő összeszedni. A Picin a két utolsó fám nincs még kiváltva és 56 AB-om van. Sokra nem megyek vele, ha a gazdaköriket befejezem, még tán egy szintet sem lehet a gyémántokkal lépni. Úgyhogy egyelőre várok és gyűjtögetek :)

8. kpe59

Ezt teszem én is és ahányszor a piac felé járok mindig begyűjtöm a 4.000 csp alatti lángosokat.
    Szépen szaporodnak a polcon. Ha egyszer megeszem, akkor úgy hasítok, mint a nyíl...[​IMG]

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Te csak légy nyugodt, ahogy tegnap óta olvasgattam, igenis mindenkinek hiányoztál!:)
    Örülök, hogy lett neted, mert ez mindannyiunk rémálma. :eek:
    Az, hogy meg vagy kótyagosodva csak jót tesz neked! xDxD

kitto14, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Imikém!
    Itt is hatalmas gratulációm a szintlépéshez!
    Rémálom is volt biza, utáltam minden percét. Eleinte vagy két órán keresztül átlag percenként próbáltam belépni, modem ki- és be- és ki- és be.:D
    Mit láttál, hogy úgy értékeled jót tesz nekem a kótyagosság?!:D
    Gyermekkorod játszótere gyönyörűséges hely, nem csoda, hogy egészséges lett a lelked.:)

Jajj! Erzsi!
    Nem szabad a körmödet! Ne bántsd őket! Teccse helyettük:

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. .Emama.

Látod, én arra sajnálom a pénzt :oops:[​IMG] xDxD

Lógalábalóga.......... a felhősorom kint van a Picin xD

gyongyvergazda kedveli ezt.
  12. kpe59

Az event: [​IMG] Felköltöztem a felhőre...[​IMG]

Zsémbi! Saját külön bejáratú körmöm van, nincs szükségem műre.
    Ügyes kezű körmös nagyon szépeket tud csinálni, láttam sokat az utóbbi évek alatt közelről... (lányomon)

Ema! Erre nem sajnálom, mert megtérül. A piros bólét is meg szoktam venni, ha 12 ezer alatt találok, a turmixot meg magam gyártom.

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia Zsémbi!

Jó hogy újra itt vagy te is. :)

14. .Emama.

Én amíg turmixot gyártottam, az is eladtam inkább. ;) Most forró csokit csinálok a Picin, azt forgatom vissza az üzemfejlesztésbe. Még így is nagyon lassan haladok vele, mert kevés az elixírem.:cry:
    A nagy farmon még vettem a forró csokit, ott ment a napi 5 db a fejlesztéshez, de most nagyon az egekben van az ára és a Pici amúgyis gyengébben van anyagilag eleresztve. Mivel a nagy farmon is inkább aloe-moringa maszkot adok el, így aztán a Picin nem hajtom jobban az 5. szint elérését a természetgyógyászatban. A fáim sincsenek meg a receptekhez, tehát még az sem motivál [​IMG]

Gratulálok az event befejezéséhez! :)

Szerintem megint elment Zsémbi netje, nem lehet őt elérni :(

15. kpe59

A turmixot is gyűjtögetem a polcon. A legutóbbi szigetes akciónál én is adtam el belőle sokat, mert nem volt szükség arra, hogy elfogyasszam.
    Ár érték arányban csak a két már említett terméket érdemes nálam megvenni, a másik kettő drága.
    Csak csatnit és turmixot gyártok az üzemekben, hiába van a lekvárfőzőm az 5. szinten. A gyógyászatnál sem hajtok az ötösre, mert úgyse gyártanék ott semmit.

16. .Emama.

A zöld matróztea nagyon jó árban van még mindig. Én gyártanám azt, csak nagyon kevés hozzá a napi elixírem. Tán ha egyre való jön össze naponta vagy kicsivel több, abból pedig 2-3 moringásat tudok csinálni és az összességében több Csp-t hoz a konyhára ;)
    Magadnak sem csinálsz Húsvétit? :)

17. kpe59

Azt venni szoktam, de csak boldog fa napon használom és akkor, ha közel a szintlépés és türelmetlen vagyok...

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Event be fejezve, a felhősor be üzemelve. Zsémbi örülök hogy van már nett, most aztán húzzál bele biztos kész leszel még.

19. .Emama.

Én állandóan használom a Tavaszival együtt. Ha föld is van kint akkor csatni és répás kenyér is megy melléjük, rájuk pedig egy Pinki süti. :)

Gratulálok neked is a befejezett eventhez! :)

Mire mindenki értesült róla, hogy előkerült Zsémbi, addigra megint sajnos elveszett az éterben :(
    Beszéltem vele telefonon, megint nincs net :(

Picit lefekszem, majd jövök :)

20. kpe59

Igen, tudom, hogy te törekszel a legmagasabb napi tp-t kihozni a farmodon...
    Én minden reggel eszem egy csatnit és növényezek, a szigeti állatozás miatt foglalt mindkét arany rekeszem, a répás kenyeret meg általában elfelejtem.

Sajnálom Zsémbit, hogy most otthon van és nem tud úgy jönni a fórumra, ahogy szeretne, de biztos vagyok benne, hogy nem unatkozik. Nem úgy ismertük meg...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.