Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Én is örülök,jövök máskor is és hozom a képet is.Jó éjt!

Vakond-Gazda, hóóvirág és .Emama. kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +12 fok van és csillagos az ég.
    Olyan csörgedezős patakos tavas lakhely nekünk is megfelelne. Lehetnénk szomszédok Emáékkal. ;):)

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Miután beért a közös csík az utolsó negyedbe, dobáltam bele pluszban hódokat. Ez volt az előzetes tervem, hogy ha már látni lehet, hogy kibújt a földből a paszulyág, akkor megtámogatom én is a növekedését.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!

Én is visszatértem még az elfekvő farmomra és mivel másba már nem tudok belekötni, teleraktam a piacot a kint lévőnél jóval olcsóbb növényekkel így még szerintem tudok pár százezer csp-re szert tenni, veszek alaphódot ami már kb fele áron van mint az elmúlt napokban és bevele!xD:music:

5. .sylvia72.

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Mivel összesen egyetlen választ kaptam a burkolt kérdésemre, így rá hallgatva még ma hozok Ausztráliából képeket. Búcsúképpen nem tematikusan, hanem csak ami érdekes és szép dolog éppen a kezem ügyébe kerül :)

Hunter Valley Gardens,
    Uluru, Ayers rock, és erről még egy kép az unokabátyámtól, aki néhány éve végigjárta Ausztráliát. Szintén tőle származik ez a kép egy fikuszról, de ilyet is találtam hasonlót, ami szerintem lehet, hogy még nagyobb.
    A 12 apostol szikláról már egyszer hoztam képet, de nem árt még egyszer megnézni.
    Port Stephens,
    Royal botanic gardens, Melbourne 1, 2, 3, 4,
    Puffing Billy Railway 1, 2, 3,
    Ezt csak úgy, a tegnap esti témánkhoz kapcsolódva. Meg még ez is, sőt még egyet találtam ;)
    Warner Bros. Movie World,
    Whitsunday Islands 1, 2, 3, 4,
    Lord Howe-szigetcsoport 1, 2, 3,
    Parliament House, Canberra
    Ninety Mile Beach, vagyis 90 mérföldes part,
    Whitehaven Beach 1, 2,

Azt hiszem stílszerűen ezzel a képpel tudunk Ausztráliától búcsúzni :)

Szia Miksza! :)
    Az a legtermészetesebb dolog ;)
    Szép nagy lesz a tavunk, körülötte kinek az árnyas fák alatt, kinek a domboldalban jut majd kis házikó, de aki a Napsütést kedveli, annak a tó egyik oldalán olyan helyet is hagyunk ;):)

Szia Kukucska! :) Én is éjjel ezért szórtam még be, de még egy keveset rá tudok tenni ma is.

Szia Imi! :) Ügyeskedjél csak és szórjunk, ki mennyi tud. Hátha mégis sikerülne azt a felhősort megkaparintani ;)

Szia Szilvi! :) Szólíthatlak így? :)
    Köszi a képet, így is látszik azért. A Székely kapu nagyon szép, kár, hogy a kert ilyen elhanyagolt. Az ember valami csuda szép, természetes környezetet várna el egy ilyen építmény mellé, hát az sajnos itt nincs meg, vagy talán csak még várat magára a kialakítása.
    Én ennek is rönknek csinálnám meg az elejét, nem ilyen színezett falnak ;):pxD

Utoljára szerkesztett: 14.9.15
  7. .sylvia72.

Igen,bocs Szilvi a nevem:)Nincs mit szívesen.Ez még valahogy kinéz,de van olyan aminek a tetején méteres gaz van,csak azt nem tudtam lefotózni.Nagyon pofás lenne tényleg,ha rönk lenne az eleje.:) .

8. .Emama.

Hát igen, mint minden ház portáját, ezt sem ártana karban tartani.[​IMG]
    Próbáltam képet szerezni arról a házról, aminek az építését én végigolvastam, de nem találtam olyat, amin jól látszana, hogy az valóban egy dombház. Az oldalról linket nem hozhatok sajnos, de azt azért megírom, hogy "Zsizsik és Moly" néven a kereső őket adja ki. Az oldalukon meg lehet nézni mindent ;)

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Szia Szilvi! :) Köszönjük a képet, tényleg szépen meg lehetne csinálni körülötte a környezetet, de így is nagyon érdekes ez a kis dombocskában kialakított ház :)

Szia Ema! :)
    Hihetetlen gyönyörű képeket hoztál ma is, köszönjük :) Azok a partok, az a hotel.. és az a kis ház, a nagy ágyikóval :inlove:

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Meg kell mondjam, hogy hiányoztatok, gondoltam rátok, hogy mit fogok majd nektek mesélni, szépet és jót, ami a három napban történt velem.Elkövettem egy bugyutaságot, mert nem volt időm egyfolytában itt ülni a gép előtt és előbb exelben lekopogtam, és utána elvittem a szokott helyemre, de nem lett szép a külalak.Nagyon remélem, hogy elnézitek majd nekem, és igérem, holnap majd itt irom le a mondandómat és akkor rendben lesz minden.
    Sajnos még a szép képeket nem volt időm megnézni és a történéseket is csak nagy vonalakban követtem le, de igérem, hogy előbb utóbb utol érem magamat.Remélem mindenki jól van,nagy történések nem voltak.
    Juj juj, most jut eszembe, Ema gratulálok a másodszori százashoz, igen csak ámulatra méltó teljesitmény.

További szép napot kivánok.

11. .Emama.

Szia Dóri! :) Örülök, hogy tetszettek a maai képek is :)
    Most aztán törhetem a fejemet, hogy holnaptól mit hozzak? ;)xD

Szia Biciklis Lány! :) Hiányoztál te is, örülök, hogy megérkeztél és előre örülök a beszámolódnak is.
    A gratulációdat köszönöm, én is hoztam neked egyet ;):)
    Sok szeretettel....[​IMG] ...kívánok neked! :)

17:13
    Na, bedobáltam még 14 sporthódot a kicsi farmokról, már lassan teljesen kipucolom őket :music:xD
    Még egy utolsó löket kellene délután, és talán sikerülhetne a felhősor ;)

Utoljára szerkesztett: 14.9.15
  12. .sylvia72.

Szia!Nagyon szívesen.:)

13. .sylvia72.

Nem is értem miért lett ennyire elhanyagolva.Az egyiket nem is lakják a másikat meg teljesen szétszedték.De szépek azok a házak amit hoztál,de szerintem sem dombházak,de ezzel is megbarátkoznék.:)

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Ema,
    köszönöm szépen.

15. .Emama.

A Zsizsik és Moly háza is dombház, csak nem látszik a képeken jól. Föld került annak is a tetejére :)

Arra vigyázz, hogy nem lehet egymás alá két hsz-t írni. Ha mégis így sikerül véletlenül, akkor a másodikat másold ki, az elsőbe menj vissza a szerkeszés gombbal és oda illeszd be, utána a másodikat töröld ki ;)

Ha két hsz-ra szeretnél válaszolni, akkor mielőtt elküldöd az elsőt, idézd be a másodikat is, írd meg arra is a választ és ha mindennel készen vagy, csak akkor küldjed el. Így nem fordul elő, hogy két hsz-od van egymás alatt :)

16. .sylvia72.

Ja kicsit lestrapált a fűnyírás.Köszi a tanácsot,igyekszem majd erre figyelni,megtanulni.Nem igazán írogattam eddig,mostanában kezdtem:)

17. .Emama.

Nincsen ám semmi baj :), csak szért szóltam, mert előbb-utóbb modi is szólt volna mindenképpen :) A szabályzatban ez szerepel, és azt igyekeznek betartani ;)
    Nagy területen kell nyírnod a füvet? Lassan elfagynia kellene a fűnek, ehelyett most egy újabb hőhullám jön:eek:

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Itt ma hihetetlen időjárás van...ma már ha hatszor nem esett, akkor egyszer sem...esik, aztán ragyogó napsütés, aztán esik, aztán nap, most meg igen nagyon el kezdett fújni a szél...
    Ééééén meg nyűűűűűűgi vagyok :cry: Nem szeretek nyűgös lenni, jajj, de nem xD

19. .sylvia72.

Ezt még tanulmányoznom kell.:)Elég nagy, 1200m2 a telek,fű nincs sok,mert kiégett,de gaz az van.És ilyenkor olyan szép kulturált,csak én fogok haldokolni holnap.Remélem azért nem lesz 35 fok.

20. .Emama.

Én nem bánnám az esőt és a szelet sem, itt már nagyon meleg van megint. Nyilván nem az a nyári hőség, meg estére azért lehűl, de nekem a 30 fok már nagyon sok. Ma még istenes volt, mert el-elborult néha egy kicsit, de a héten napról napra melegebb lesz :oops:

Nyűgi ne legyél, az nem jó ;) Nédda..., hozok neled valami nyűgösség ellen ;)

Az mindegy, hogy gazt vagy füvet kell nyírni, a munka ugyanaz. Jó sokat dolgoztál akkor vele, ha ekkora terüleet kellett legyalulnod :oops:
    Ha 35 nem is, de 32-t írtak valamelyik napra. Nekem már a mai is sok volt :music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.