Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Én még 5 albínót és 2 fognyűvőt dobtam, meglátjuk 13-óra körül hogy állunk.

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Köszi a köszöntést!Örülök,hogy megtaláltam ezt az oldalt.:)

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Imikém! Te már nagyon sok játékos helyett tettél eleget!:)
    Biztosan merem a többiek nevében is mondani, hogy mi is örülünk.:)
    Hanem most pucolok, nehogy elcsípjenek!:D:pxD

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Nagyon inspirálóak vagytok ;)és persze nagyon rendesek :)
    Én is vettem még 3 erdészt és 1 sportot, csak még a sváb lelkem háborog egy ilyen pazarlás ellen, úgyhogy egyelőre a pajtában nézegetem őket :pxD Azért nem sokáig, be fogom én is dobni őket mindjárt ;)

A mai képek? Törtem a fejemet, aztán úgy gondoltam, Ausztráliából hajóval induljunk el, így érinteni tudjuk a Mariana árkot.

"A Mariana-árok a Csendes-óceán délnyugati medencéjének peremén, Japán közelében, Tokiótól mintegy 2400 kilométerre, az azonos nevű Mariana-szigetcsoporttól keletre található. A Mariana-árok 2250 km hosszú és 10 994 méter mély (más mérések szerint 11 034, 11 022, vagy 10 911 m). Az árok legmélyebb pontja a Challenger (Kihívás) szakadék. Nevét Jacques Piccard svájci tudós kutatólaboratóriummá alakított halászhajója után kapta." (Wikipédia)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,

"A Mariana-árok - mint minden mélytengeri árok - két egymással ütköző kőzetlemez találkozásánál alakult ki.
    Az egyik, általában az idősebb, jobban lehűlt, valamivel nagyobb sűrűségű lemez alábukik a fiatalabbnak. Az alábukás vonalán alakul ki a mélytengeri árok. Az alábukó lemez anyaga a mélységi nyomás és hő hatására megolvad. A megolvadt anyag ezután – mivel új környezeténél kisebb sűrűségű – újra a felszínre nyomul, s vilkánok sorát kialakítva akár több ezer km hosszú vulkáni ívet is képezhet. Így alakult ki aMariana-szigetcsoprot is, melynek 14 szigete közül néhányon ma is tapasztalható vulkáni működés."(Wikipédia)

1, 2, 3, 4, 5, 6,

5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Jesszusom Ema! Mit hoztál már megint!!!!!:) A Föld, a természet ereje az egyik amin megint csak elámulok, a másik pedig, hogy micsoda élőlények vannak több ezer méteres mélységben..... Hihetetlen, lenyűgöző,.....!!!!:)
    Oda sem fogok eljutni.:(

Vakond-Gazda, Vadóc, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  6. .Emama.

Most eljutottál;) Ennél sokkal közelebbről - részemről - nem is szeretném azt a mélységet, és azokat az állatokat látni ;)xD

11:10
    Még 2.6 M-t bedobtam.
    Már csak egy fél mm van a fehér részből :music:

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
  7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Köszönöm, hogy hoztad, nagyon megható volt olvasni :) Hihetetlen, mit tudtak...a tisztesség, a bölcsesség, és sorolhatnám, csak tanulni érdemes Tőlük..:inlove:
    Rengeteget tanultam a Nagymamámtól, sajnos, már nincs itt a Földön, de mindenképp hozzátette a világhoz azt, amiért jött ;)

Szia Ema! :)
    Ismét nagyon érdekesre és szépre bukkantál :) Köszönjük. :)
    Egyszer...egyszer..elviszel majd minket az űrbe is, a csillagokhoz, a bolygókhoz, a fekete lyukhoz is? :)

Mi is örülünk ;)

8. .sylvia72.

Szia!De szép helyet hoztál megint,annyira csodás,az ember csak pillázik.Köszi.:)

9. .Emama.

Szia Dóri! :) Éjjel, elalvás előtt gondolkoztam azon, hogy mit is hozzak mától képeket, és bizony eszembe jutottak a csillagok is. ;)
    Sor fog rá kerülni, így, hogy kérted, meg főleg :) Most Japánt gondoltam megcélozni, ha már ilyen közel mentünk hozzá a Mariana árok kapcsán, de azt is lehet, hogy pihenünk egy napot a tengeren és éjjel, a taton hanyatt fekve megnézegetjük a csillagokat ;)

Szia Szilvi! :) Örülök, hogy tetszettek a képek :)

12:21
    KÉSZ A FELHŐŐŐŐŐŐ ;)xDxDxD

10. .sylvia72.

Jaj,nagyon tetszenek és tényleg azok az állatkák,hogy tudnak megélni ott,ahol semmi fény.Mondjuk a kinézetük elég félelmetes.o_O

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Már alig várom! :inlove:;)

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Ezek a mélytengeri állatok általában elég csúnyák. Gondolom speciális funkciók kellenek ahhoz, hogy életben tudjanak maradni és nyilván ehhez idomult valamiképpen a kinézetük is. :)

Már ott járnak a gondolataim ;)

13. PiciEma

PiciEma Aktív író

Meg kellett néznem, ezen a farmon is ott van a pipa a felhőn xDxDxD

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Meg van a pipa, mindenkinek nagy gratula!! :):inlove::inlove::inlove::music::music::music:

Sörfesztivál >>>>>

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A felhősorhoz ennyit szólnék hozzá:[​IMG]

16. .sylvia72.

Biztos meg van az ok,igaz abban a sötétben nem is látnak szegények.

17. .Emama.

Köszi a hírt Imi! :)

Nem mondhatnám, hogy boldog vagyok ettől a következő eventtől. Velem jól kibabráltak, soha nincs kint egyetlen kocka földem sem :cry:
    Most hirtelen azt sem tudom, mennyi helyet kellene felszabadítanom és miket szedjek le, mert ráadásul annak a felrepijéből kell a dupla adag :oops:
    Miért nem lehetett a földek mellé az ólakat is belevenni abba a felrepibe? Ez így olyan rossz :(

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Együtt érzek...Tele van a farmom ólakkal, terményes ólakkal...:oops:
    És így is lesz, ami marad, mert képtelen vagyok törölni..

19. .sylvia72.

Nekem sem lesz a kedvencem,nálam is tele van most óllal,és malomban keverős lesz amikor mindig táp hiányban szenvedek. :(

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

És igen, a malomról még nem is beszéltünk ;)
    Kárpótol majd a 4 felhő minket xD 8)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.