Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Az igen,de tápot nem ad,így vehetem majd a piacon:D

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én az elején fogok rózsázni, az teljesen biztos. Holnap lesz szedhető a gesztenyés sorom, tehát 0 percesezni tudok valamennyit. Aztán megalátom hogy adja a rózsa a felrepit, próbálok majd kalkulálni, hogy mennyi kellhet és annak fényében az ólak helyén hagyok kint egy darabig földeket.
    Az ilyen keverésekre én mindig a Bahás malmot használom, ott sajnos legtöbbször áll a malom, mert feleslegben vagyok tápokkal. Az anakondán kívül minden 1.000 db körül áll, most próbálom egy kicsit csökkenteni a készletet, mert felesleges, hogy ennyi növény és fatermés álljon tápban.

3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt kívánok:)
    Emama találtam neked és bárkinek akit érdekel: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fesztivál-söröző.13048/page-8#post-335378

4. .Emama.

Szia! Köszi szépen, így megspóroltad nekem a számolást ;) Sejtettem, hogy sok kell, ennyi sztápot nem akarok rászánni majd. Még ha egy az egyben számolnám a felrepit (aminek nincs realitása) akkor is több, mint 2000 kellene, az meg sok. Van annyi, sőt kicsit több is, de ennyit nem akarnék elszórni egy eventre. Na, hát majd meglátom.

A felhősorok egyelőre nem jutottak eszembe, de feltehetőleg amikor elkezdem leszedegetni őket, akkor azokkal is észbe kaptam volna.

A reggeli aratásom elúszik, az már biztos. Amúgy is nagyon későre el vagyok már csúszva, ennyiből nem lenne probléma, de 24-én áramszünet lesz reggel 8-tól, tehát akkor megint csúszni fogok. Azt ki akartam volna várni, de ezek szerint nem sikerül :p

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gazdaraktár akció >>>>>

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nálam meg inkább a bahás malom megy,mert ott kevesebb a táp.:)Én gyűjtöm a faterméseket és növényt is meg mindent.Top-ra készülvén:).SZERENCSELOVAGnak is kellemes délutánt ,estét.:)

7. lukimi

Én is azon gondolkodok, hogy eventezzek-e. Valaki azt írta, hogy üdvözli varunt mert nem kell növényezni. Szerintem első blikkre azt mondanám, hogy többet mint eventkor, hisz sok felröpi kell. Mindenképpen le kell szedni és ezt én most már tényleg unom. Az egypercesezőzni tudóknak jobb.

8. .Emama.

Nekem is csak fák és ólak vannak kint állandóan. Kizárólag eventekkor rakok ki földet és akkor is morgok rajta mindig :pxD

Nincs eventnövény, az egy dolog. Növényezni muszáj, mert kihagyták az ólakat a felrepikből. Nem tudom ez mire jó?:oops:
    Szerintem is több növényt kell letermelni, de legalább annyit, mint egy húzós eventnél. Azért a 3 felhősor már tisztes napi TP-t ad, azt csak érdemes lenne megszerezni. Nem?;)

Neked nincs kinemesítve rózsád vagy valami hasonló? Gondolom sztrágyád az lenne elég? :)

9. lukimi

Hagyma és rózsa nemes. De miért nem a farmhoz kaptunk + területet? Miért szereztünk rengeteg remek kitehetőt, mamutot stb, stb, ha sokszor le kell szedni és akkor rengeteget csúszunk? Egy db + területen mindent lehetne csinálni és a területeink dógozhatnának közben! Soha nem bántam régebben ha le kellett szedni. Most utálom és nem sokáig csinálom. (bizonyára elkényelmesedtem, de ahogy olvasom más sem csípi)

Szóval a rózsa 8 perces de mivel tudják a...... is, ezért az ad már legkevesebb röpit pedig régen nem így volt, de akarattal el kellett rontani. Pedig hol van ez a 0 perceshez?

Szupertrágyám 30 e van. Talán a főfarmon növényezek, meg ott van az esőerdő vagy mi is azon úgyis aratok megkapása óta. Csak hát ott meg direkt nem fog esni a röpi.
    Mindegy, na. Nyürrögök de látod, mindent megcsinálok amihez nem kell növényt ültetni. Tudom, azt nem lehet elhagyni végleg ezért írtam, hogy még meg gondolom eventezek-éééé?:)
    -----------------------------------------------

Újból átnézve a leírást: lehet, hogy csak az arany felhősor, az 5 Ab és a szupitáp kell nekem. Menet közben meg majd látom hogy alakul. Az új területen növényezhetek szupitrágyával akár végig és talán innen jön elég felröpi. A másik felröpi meg jön a rengeteg fa, mamutfa kollekcióból.

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
  10. .Emama.

A 0 perces az tuladonképpen a 8 perces rózsa, csak a gesztenyés felhősor kell hozzá. Attól lesz 0 perces csak ;)
    Az esőerdőn gondolkozom én is, de már azt is sajnálom leszedni. Lehet, hogy inkább 1-2-3 napra a tölgyesről szedem le a mamutokat és ahelyett teszek földet. Meglátom majd ezt is, minden attól függ, hogy melyik felrepi hogy jön? A 12 órás fákra nagyon rosszul szokott jönni minden eventes felrepi és nekem az van kint elég sok. Ha most is így lesz, akkor lehet, hogy a mamutokra is szükség lesz. Ha most kivételesen a 12 órásakra jobban jönne, akkor tudok a mamutokkal varálni.
    A két Bahás területen van kint pár ólam, azokat le fogom szedni, de az édeskevés lesz a boldogsághoz:oops:

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam..:D :D Tegnap este érkeztem haza, aztán hamarosan ki is dőltem. Reggel bele vetettem magam a munkába, mivel katasztrófa utáni állapotok voltak, de ez nem is fontos. Ez a pár nap sem lesz nyugis, az biztos.

Csatáron voltam, Lujza és Enci meghívásának tettem eleget, és nagyon jól éreztem magam. Szombaton férjhez adtuk Lujza lányát, jó kis lagzi volt, minden remekül sikerült. Képek még nincsenek, de ahogy érkeznek, fogunk hozni.

Kicsi unokám jelenleg Pesten van, a Neurológiai kivizsgáláson, pénteken jöhetnek haza, és ha minden jól megy, vasárnap magamhoz ölelhetem a Kicsikincsemet, amiben, sajnos, eddig nem volt részem. Családi ünnep lesz, és végre babázhatok. Eddig jók a vizsgálati eredmények, de pénteken tudunk többet, ha kell, vissza mennek a jövő héten is, ezt még nem tudjuk, hogy lesz a vége, milyen eredményekkel zárulnak a vizsgálatok. Bízunk abban, hogy mindent rendben találnak.

Hamar, gyorsan ennyi...:)
    Meg néztem az eventet, alapból nem rossz az egész, de ha jobban meg nézem, akkor azt gondolom,hogy a csillagok mennyisége iszonyatosan sok, így, meg elégszem az apróságokkal, mivel az arany felhő számomra aligha lesz elérhető.

A fákat hagyom, aratás után pár kört hagymázok, aztán ki derül, vagy beborul.........:) :)

12. .Emama.

Szia Sütike! :) jaj, de jó, hogy megjöttél, hiányoltalak már nagyon :)
    Remélhetőleg a picurnál minden rendben lesz, várom majd a híreket róla, ha már tudsz valamit :)

Lujzának a jókívánságaimat úgy illik, hogy nálatok adjam át, mindjárt át is jövök egy kicsit :)

13. sutimami57

Örülök, hogy hiányoztam...:) :) Minden nap egyszer be tudtam menni a farmra, de nem volt időnk, általában este.

Sok volt az esemény, az intézni valók, a feladatok, nem farmoztunk..:D :D De nagyon jó volt.

Nekem is hiányoztatok, tényleg. Most valameddig maradok, aztán megint megyek világgá. Nem unalmas az életem, annyi biztos. :D

14. .Emama.

A babázáson kívül is még világgá mész? :oops: Ennyit már nem is ér kimaradni ám......;):)

15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jaj ez nagyon tetszett! Szépen összeszedted az én gondolataim is.Nagyon össze kellene kaparni magamat, hogy én is ilyen szépen le tudjam írni. Szép estét Mindenkinek!

16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Rózsa!:)
    A szavak nem pont az enyémek, ezért is tettem idézőjelbe őket, de a gondolatok nagyon is szíven találtak.
    Szinte minden egyes mondathoz hozzá tudtam volna fűzni a példát nagyszüleim és édesanyám életéből. Nagyanyám egy keskeny vállú, törékenynek látszó asszony volt, aki élete utolsó két hetét kivéve mindvégig tette a dolgát, és akinek a halálos ágyán még arra is volt gondja, hogy édesanyámmal megbeszélje, kik legyenek a koporsója vivői....
    Szeretem az idős embereket, és szeretnék majd én is az lenni. Megélni a lecsendesedés, az önmagammal való tisztában levés időszakát. Remélem lesznek majd körülöttem olyanok akiket szerethetek és akik szeretnek. Mint ahogy azt is remélem, hogy elfogadható fizikai és szellemi állapotban élhetem meg azokat az éveket, hogy örülhessek majd minden napnak ami rám virrad, és mindenkinek aki rám nyitja az ajtót.

Köszönöm Janzinak a "mankót". Amilyen ágyabugya napjaim vannak szükségem lesz rá, meg aztán abban bízom, hogy majd Ema, Imi és a többiek is előállnak a saját ötleteikkel.:)

Sütikém
    örülök, hogy egy kicsit ki tudtál kapcsolódni, és feltöltekezhettél a baráti társaságban.
    Szívem szerint most sürgetném az időt, hogy minél előbb hétvége legyen, és hozhasd azt a képet nekünk, amin Kicsikincsedet a karjaidban tartod.:)
    A káoszon meg addig úrrá leszel, én tudom.:)
    Egyetértek Emával, ezt a világgá menést azért tárgyaljuk még át!:D

Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

Hát, a világgá menés csak Pestig tart....:) :) Megint dolgozás lesz. :) :)
    Nagyon várom én is a vasárnapot, de addig még milliónyi tennivaló vár rám. Nagyon, nagyon várom!

18. .Emama.

Mennyi időre mész Pestre? Most már majd olyan jó lenne, ha kicsit többet tudnál itt is lenni köztünk :)

Vakond-Gazda, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Csatlakozom :)
    Elköszönök, nem vagyok valami jól :oops:
    Szép álmokat Nektek, pihenjétek ki magatokat, jó éjt! :)

20. .Emama.

Te szegény, nem jobb a megfázásod? Gyógyulgassál hamar! :) Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.