Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Szerintem 6-10 percen belül meg lehet csinálni, de a 2 csillagosoknak főleg az elejére érdemes nagyon koncentrálni, hogy mindet eltaláljuk mert ugye később egyre ritkábban adja be. Az utolsó 3-mat adja lassabban.
    Szerintem nem érdemes az elején kilőni 3 aranyat mert egyre lassabban adja a 2 csillagost. Én mindíg 10-en felül lövöm ki az aranyat (általában a ha megvan a 12/ 2csillagos), mert amíg várom a 2 csillagost sok aranyat tesz oda ahol a kurzort állandóan tartom így nagyon egyszerű. A célkeresztet mindíg középen az ajtónál kissé el vissza mozgatva tartom és várom az akciót és mihejst jön a várva várt lecsapok.

3. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Imi! :) Hiába koncentrálok én, amikor pl. kétszer egymás után egyszerre ad fel 2 db dupla csillagost és közvetlenül utána pedig egyszerre 3 db-ot. Ez már ugye 7 db, amiből csak 3-at tudok kilőni. Utána aztán várhatok, mire az utolsó 1-2 db is megjön. Tényleg volt 15-20 perces menetem, ami inkább 20 lehetett, csak nem akartam túlzónak tűnni, azért írtam így. Volt egy olyan is, ahol nem győztem kivárni az utolsó duplát, végül ellőttem aranyra az arra szánt muníciót is.
    Egyébként itt is igaz a szervermegoszlás, a Picin ugyanis jóval rövidebb idő alatt vannak meg ezek a játékmenetek, itt a nagy farmon sokkal hosszabbak.
    A célkeresztet én is pontosan úgy tartom, mint te.;)

Mindjárt jövök képekkel is, csak most még szeretném elmesélni előbb, hogy PiciEma is mentor lett ;)xD Nagyon örülök neki,bár némi üröm is vegyült azért az örömbe. Hiába tudom, hogy reggel nem szabad csibét keresni, nem bírtam ki és megpróbáltam azért. Kaptam is 3 pirosan villogó csibét :eek: Ráadásul - ami nagyon furcsa és eddig ilyen nem volt - mindháromnak piros volt a pöttye, azaz nem voltak játékban. Eddig mindig kizárólag zöld pöttyös, azaz éppen játékban levő embereket osztott ki a gép.
    Mivel 12 óra múlva ki tudom őket tenni, így nem vesztettem semmit, az esti jobb csibekeresős időszakra éppen megszabadulhatok ezektől és kereshetek másokat.

09:11
    A reggeli aratásom ma még két részre oszlott, mert az XL mamutok még kicsit késve értek be. 6 keverésnyi labdát összeszedtem mindkét farmon, ezzel már szerintem ma meg is lesz a legmagasabb felhősor. Még olyan 20 db körüli sima mamutom van, amik 4 és fél óra múlva érnek be, azokat nagyon lassan lehet csak előrehúzni, mert alig fél órával kevesebb az érésidejük, mint 24 óra.

A cukorjuharerdőm nem teljesített rosszul. A Picin egy területen berkenye és cukorjuhar van (kb.25 egyéb más fa mellett), onnan 40 db fehér felrepit kaptam.
    A Bahák is elég szépen adtak, azokról is 35 körüli felrepit kaptam.

Utoljára szerkesztett: 19.9.15
  4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Előkerültem:) sajnos nem sok időm időm volt olvasgatni, éjjel mire haza értem már talán a nevem se tudtam, csak átlapoztam, de most pótolom:wuerg::oops::)

Én elrontottam tegnap mert nem simát kevertem, most olvasom prémium kell, már azt keverek, de azért remélem meg lesz minden, mert szeretném a felhősorokat, matricát + AB +szupitápot meg mindent.......:)

Látom, Miksza nem hozta az időjárást, nálunk esett reggel most is szürke felhők vannak de a napocska próbálkozik.... :):D

5. .Emama.

Mai úticélunk tehát Alaszka.
    "Alaszka 1959. január 3-án vált az Amerikai Egyesült Államok 49. tagállamává. Területe alapján a legnagyobb, lakosainak száma alapján azonban a harmadik legkisebb állam." (Wikipédia)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,

Szia Betti! :) Hajrá neked is! ;) Én is elég sok mindent szeretnék kiváltani, remélem sikerrel járunk mindannyian! :)

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Felborult a délelőtti programom,a párom is beteg lett,így csak beugrottam köszönni.Nálunk nagyon szép idő van,süt a nap.:)Imádom Alaszkát:inlove:.Este jövök.:)

7. .Emama.

Szia Szilvi! Jobbulást akkor mindkettőtöknek! :)
    Alaszka nekem is tetszik, oda (is) szívesen elmentem volna kicsit körülnézni :)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ti mennétek mindenhova, nekem meg arra nincs időm, hogy a képeket megnézegessem... [​IMG]

9. lukimi

Hihi, megszereztem a 8 perces rózsához a hiányzó szupertrágya imádatot?!xDxD:p:inlove::inlove::music::music:
    Kár, hogy már visszapakoltam a főfarmot ott termeltem eddig a rózsát 1ó09perc idő alatt. Csak nehogy leszedjek megint 1 területet pár órára, mert a pompon viszont jön napi kb 100-on valamivel felül, ezért még több cuccot is kiválthatnék. :eek:
    Eddig az arany felhő dógozik, ennyi van kiváltva.:)

10. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Ema, ha nem rontottam volna el, most már meg lenne az aranyfelhő..... ÁÁÁÁáááá:cry:
    így csak holnap, mert későn érnek a XXL-es fák ma már nem aratom, addig nem maradok fenn....

Szép ez az Alaszka, de ott hideg van... oda nem szeretnék menni..:p:)

Itt meg olyan jégeső esett mint ha havazna, most már csak szakad az eső.... pedig még le kellene mennem boltba....:)

Szia sylvia jobbulást nektek...:)

Szia Kukucs, Én maradok, arra hideg van..., de a képeket megnéztem....:)

Szia Imi, Hihi.. gratulálok:)

11. lukimi

Köszi, vigyél ernyőt a bótba.xD
    Itt a titónál kánikula van, legalábbis nekem.o_O:wuerg:

12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi most már jobb a helyzet.Én is mennék.Azok a hegyek a sok hó és az északi fény,hát látnom kell ezt a jelenséget annyira csodálatos:inlove: Vakond Gazdának köszönöm,már jobban vagyok.:)Ez az összetett válasz még nem megy:(.lukimi Gazdának gratulálok a rózsához és a felhőhöz.:)

13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek! Egyszer, ha nagyon sok időm lesz egy térképen kis zászlókkal bejelölöm, hogy hol jártunk már Emama idegenvezetővel. Alaszka is nagyon tetszik, lehetséges, hogy hűvösebb képek miatt vonzódom az északra eső helyekhez?
    Köszönöm Ema! azt a kiskutyát elfogadnám

14. .Emama.

Szia Kukucska! :) Hozzak kevesebb képet? ;)xD

Gratulálok a rózsádhoz és a felhősorhoz! :)
    Biztos találsz még alkalmat, hogy pár területen rózsázzál majd. Megéri nem veszni hagyni a meglevő felrepiket :)

Nekem is kint van mindkét farmon az arany felhősor, most az ezüstre gyúrok :)

Nem tudom az alaszkai nyárban hány fok lehet, de szerintem nekem éppen megfelelne :pxD

Gyere Alaszkába Imi! ;)xD

Megírsz egy választ, az egeret/kurzort lent hagyod az alján. Felmész a hsz-k között, kiválasztod amire felelni szeretnél, rányomsz a válasz gombra és akkor az megjelenik a te félbehagyott hsz-od alján, akkor arra is tudsz felelni. Ezt addig folytathatod, ameddig csak akarod ;)

Szia Rózsa! :) Ugye milyen aranyos az a kiskutya? :) Nem tudtam kihagyni a képek közül :pxD
    Lassan nekem is elkelne egy ilyen térkép amit tervezel, előbb-utóbb bele fogok gabalyodni a már megjárt helyekbe ;)

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, szép napsütötte , vidám szombatot kivánok.
    Ema,
    brrr, de hideget hoztál, ám a képek nagyon szépek újra.

A másik házam tájára vittem .

Utoljára szerkesztett: 20.9.15
  16. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Nagyon sűrű programotok volt, de jó is ez így. :) Fantasztikusan sokat láttatok és nagyon szép helyeken jártatok. Köszönöm, hogy megosztod velünk, nagyon érdekes így veled utazni ;):)

A fáradtság vele jár azt hiszem ezekkel az utakkal, de pihenni itthon is ráér az ember, miközben a begyűjtött éléményeken elmélkedik :)
    Várom a folytatást :)

Ja, még azt akartam az elején írni, de majdnem elfelejtettem, hogy a Hundertwasser házakat én is nagyon szeretem. Sajnos még csak képeken keresztül volt hozzájuk szerencsém, de így is nagyon látványosak, mutatósak. Azt hiszem egy egészen új irányzatot sikerült neki elindítani az építészetben. :)

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Én sem láttam még a a maga valójában, csak most először.Nagyon tetszenek a szinek, a játékos vonalak. Spanyolországban láttam a másik nagy épitésznek a házait, Gaudinak, azok is lenyűgöztek. Micsoda mozgalmasság, a tenger ihlette meg a gondolatait, amikor megtervezte.Élet van benne.

18. .Emama.

Tőle is láttam már házat. Teljesen igazak és szépek a gondolataid vele kapcsolatban :)

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Úgy látom muszáj lenne nyernem a lottón, mert egyre nagyobb vágyat érzek arra, hogy felkapjalak benneteket és irány a földkörüli út, lassú, megfontolt menetben, meg-megállva, és az égvilágon mindent megnézve!:)
    Ahogy Rózsa írta, engem is vonzanak az északi tájak, de legelőször is Skócia!!!!!:D
    Alaszka a maga zordságával, nekünk élhetetlennek tűnő keménységével, aztán Kanada, és tudom, hogy csapongok össze-vissza, de Izland, és igenis Afrika, és a világ összes dzsungele....H'ah! Tudjátok én nagyon, de nagyon szeretném azokat a tájakat is látni, amik még megmaradtak érintetlenül vagy szinte érintetlenül, amiken az ember nem tudta még rajta hagyni úgy a kéz- és lábnyomát, hogy sérültek volna. Kommunikálni az ilyen helyeken élő emberekkel, akiknek még az anyatermészethez kötött az élete, és tisztábbak a gondolatai. Talán elég lenne egy mosoly, hogy megértsék amit mondani szeretnék....
    Nekik nincs az a fajta stressz a mindennapjainkban ami a civilizáció következtében ér bennünket. Persze keményen meg kell küzdeniük a létükért, és talán nap mint nap veszélyeknek vannak kitéve, de...mégis.....
    Talán értitek amit mondani szeretnék!:)
    Őket biztosan nem stresszeli az event!;):pxD Nem stresszeli, hogy végre mentor lesz, és kap három nulla percen belül kihulló csibét!!!!!
    Ami ebben a formában némi képmutatás, mert ha most hirtelen nem lenne ez a játék, és nem lenne civilizáció sokan éreznénk magunkat meglőve. Ennek ellenére jó lenne ha adna választási lehetőséget a sors. Majd ha ott lennék meglátnám, hogy akarok-e maradni.:)

20. .Emama.

Szia Zsémbi! :)
    Én maradni nem akarnék, azt hiszem majdnem sehol a mi kis országunkon kívül.
    Afrikában szívesen körülnéznék, de nem mennék el oda, mert ott meleg van. :oops: A többi helyre jövök veled, ha megszervezted az utat ;) Én addig hozom az ötlet-képeket ;):pxD

Majd hozok még Skóciát is, de ki kell várnotok amíg odaér a hajónk ;):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.