Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Drága Ema ez már népszerűtlen lesz amit hozzáteszek: annyira be akarom tartani, hogy ha nem tudom, akkor abba hagyom. Nem szabad tovább folytatni amit eddig csináltam (sokadmagammal) és még egy: ez a felhő arató végleg meggyőzött arról amit már eddig is tudtunk: nincs megállás, a helyzet egyre fokozódik.:) Az én szépen felépített farmommal már így is öröm a játék.:):inlove::music:

Hozzá kell még valamit tennem: ha így menne a mozi továbbra is, akkor az onnan jövő fákat természetesen beraknám + nak. xD Nagyon szép fákat gyűjtöttem 3 napja!
    Azonban ez bili kategória.....:p:p

Utoljára szerkesztett: 26.9.15
  2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Szia Miksza, szebb idővel is kecsegtethetnél.....mert ez szörnyű.....brrr.... ide fagyok!!!

Szia Ema, Ott a tengerparton de ellennék....:p:D:D

Szia Sütike, Sajnálom, hogy semmi jót adtak a titkosok... Én nem szoktam venni, de ezt a jó szokást meg tartom:p:)

Szia kukucs, nagyon ügyes vagy:) Ezek a pofik milyen találóak.... :D:D
    drukkolok, hogy valami jó legyen...:)

Szia Sylvia, Micsoda program.... mintha magamat látnám...:p:D:D

Szia Imi, Én is mindig próbálok itt ott faragni, aztán nem sikerül....:p;):) Arató, vetőt szoktam venni, malmot, aztán mostanában a felhők, tojások... pörgetést néha csak 100, meg ha marad FA-m ami nem mindig szokott, akkor égeti a zsebemet és egy közepes szupitáp csomagot, többre úgy se futja, mikor van mega tp akkor szoktam FA-t venni aztán azt próbálom osztani, mivel titokólat már régóta nem veszek, titokfát is csak pár darabot vagy egyet se ezek kimaradnak.
    Most még meg veszem a két felhőt ami hiányzik, bár nagy szükségem nincs rá, de akkor teljes lesz a felhősorom, csak a tavalyi toppos nem lesz meg.

Van mozi, mostanában mindennap tudtam nézni, ott is szépen gyűlnek a pontok, még régen eldöntöttem abból veszem meg a játékórákat és elkezdtem gyűjtögetni, igaz néha egy egy FA-t kiszedek, ha valamihez pár darab kell:)

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én úgy gondolom, hogy ha az ember megszabva a saját határait költ a játékra, akkor azzal nincsen semmi baj. Valamiből meg kell éljen a játék, ha senki nem költene, akkor már rég lehúzhatták volna a rolót. Az meg senkinek nem lenne jó ;)
    Amit sokszor fájlaltam, az az aránytalanság, de hátha előbb.utóbbezen is változtatnak valamit. Most például felfedte magát az 5-5 titkosom és nem lehet okom panaszra:)
    Nagy: teknős, béka, farkas, kakas, s. rodeó. Itt még kicsit húztam a számat, bár a teknősnek nagyon örülök (ez a 2.), de még jégmadarm sincs, az azért jó lett volna.
    Pici: kakas, kacsacsőrű, tatu, teknős, farkas. Itt még sárga búbánatot sem kaptam, lett egy új ólam, a teknős itt is csak a 2., tehát nagyon jó, és kacsacsőrűm sem volt sok. Ez kifejezetten jó eresztés, sok ilyen kellene, hogy az embereket további vásárlásra insprirálja ;):) Ennek örömére veszek még 5 db-ot a nagy farmra.

Szia Betti! :) A mozis aranyakat én is ott gyűjtögetem, de nekem nagyon lassan akarnak szaporodni.:oops: Most nálam is van mozi, de legtöbbször hiába futok, ha valaki beírja, hogy tudott mozizni.

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.

Imiiii,
    olyan helyesen irtad le ezt a nagy komoly fogadalmadat, hogy én abszolút el tudom hinni rólad.Hiszen, már elérted a bűvös szintet is, a gazdaságod szépen fejlődik, és szerintem a játék örömét megtalálod akkor is, ha véletlenül most nem lesz tatu a farmodon.

Ema,
    újra és újra érdekes gondolatokat és képeket hozol.Ez a háromszög is még hagy sok keregélni valót a tudomány embereinek, hogy egyszer megfejtsék a teljes titkot.
    Én azt gondolom, hogy szivesen elüldögélnék egy finom koktél mellett az ötös képen, remélem velem tartanak még egy páran, hiszen felénk olyan nagy szürke lepellel vontak be mindent az égiek, hogy még kinézni sincs kedvem.
    Viszont vettem két könyvet ajándékba, és csak jövő héten kell odaadnom, addig megpróbálom legalább az egyiket kiolvasni.

Kivánok vidámságot, derűt, hiszen az nem kerül semmibe, és magunknak teszünk jót vele.

5. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Én is szívesen üldögélnék egy szép helyen, ehelyett épp a Böbét kellett kirámolnom és megtöltenem egy újabb adag ruhával, hogy dolgozni tudjon, amíg én elmegyek végre aludni egy picit ;)
    Neked jó olvasgatást, én majd éjjel fogok itt olvasni a gépnél :)

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ema,
    Böbének jó munkát, neked pedig jó pihenést kivánok!

7. .Emama.

Köszi, már megyek is, csak megnéztem a mozik végét :)

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ema ismerjük már egymás szokásait és látom, hogy te nem viszed túlzásba a p. költést. :)
    Amit én már elszórtam az nem mehet tovább. Csak kicsit vigasztal amiket olvasok más topikokban, úgy néz ki, hogy én csak az erős középmezőnyben foglaltam helyet. Ema amit írtam természetesen nem a sárga ólakra van kihegyezve (mint részlet ez is benne van), de ezt tudom, hogy tudod.:)
    Marika, már elkezdődött. Ugyanis nem csak tatum nem lesz de nincs teknősöm és jégmadaram sem. Majd jön a többi és jönnek a fák is és szépen mindenben elmaradás lesz. De ez lényegtelen.:) Ha nagyon akarom fél, 1 év múlva meglehet vagy megveszem az állatot, fatermést. Ugyanúgy ahogy eddig is a "nem költők". Erzsike már tudja,őőőőő tugggya!!xDxD

Ja még Emának: most már tartsa el más a pointot.xD:p

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, ő tud valamit... [​IMG]
    Azt is megsúgja neked, hogy ettől függetlenül csak teknős, jégmadár és tatu nem költözött még be a portájára.
    A fákból pedig nektarin, homoktövis és feketefűz nincs még telepítve.
    Semmilyen madár és egyéb állat nem tojt még tojást egyet sem.
    Ettől függetlenül ott tart, ahol... És élvezi maximálisan a játékot... (A pecás event-en kívül...)

10. .Emama.

Én vagyok az, akinek egyáltalán nem lenne szabad külteni a játékra, de azért kicsit mégis költök. Nagyon megnézek minden forintot, hogy mire adom ki, de azért úgy gondolom jár egy kis öröm is az embernek az életben. Jelenleg ebben a játékban találom meg a napi apró örömeimet, sok egyéb nem maradt sajnos.
    Félre ne érts! Én nem pénzköltésre akartalak ám rábeszélni azokkal amiket írtam, csak magamról és a szokásaimról meséltem :)
    Nagyon sokáig - legalább 2 évig én is úgy játszottam, hogy egyáltalán semmit nem vettem, a férjem volt az, aki rábeszélt először, hogy valamit vegyek meg. Én nem tettem mást és teszek mást azóta sem, csak elfogadtam az érvelését és igazat adtam neki ;)xD

11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Még paradicsom befőzésben vagyok, csak befutottam egy kicsit aratni és ólakat nézni.
    Nekem pedig soha senki nem mondja, hogy költsek, vagy ne (ez utóbbit nem is hiszem, hogy bárki is merné mondani:D), de olyan vagyok amilyen, és vagy így szeretem magamat, vagy sehogy, mert ilyen maradok és kész!:)
    Szóval! Vettem némi tusakodás után 16 db titokólat. Lett piros tyúk, piros nyúl és piros disznó, sárga juh, három sün, két galamb, egy - egy kacsacsőrű és kiwi, aztán a végén két tatu. Szavam nem lehet.
    Értem Imi döntését és az érveit is, ismerem Ema és Erzsi felfogását a játékkal kapcsolatosan, és ismerem valamelyest mot már magamat is. Ez játék, és ezt most magamnak mondom! Ha költök rá akkor azt ne bánjam meg! Ezt magamnak és a BP-nek mondom.:D

hóóvirág, Vadóc, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma már nem pihis nap van, még vár egy csomó dolog. De nagyon mérges vagyok. Nem idézek most, de mindegyik hszt-t idézném, mindenkivel egyet értek, de a mostani szószólóm Imi lett a nemköltöktöbbet című monológjával. Én sem. Elegem van. Most, hogy nem lett új ólam, persze, nem katasztrófa, nincs rá garancia, szerencsejáték, stb. Igaz, ez is benne van a pakliban, a lottó sem nyer, csak néha keveset. De hogy minden alkalommal van nekem sárga tojó, ez most ki vágta a biztosítékot nálam, és ameddig ezeket a hulladékokat nem veszik ki, esküszöm, hogy nem veszek soha többet titokólat.
    Na, hátakkor jól kimérgelődtem magam.

Még azt is el felejtettem mondani, hogy mennyire szeretem a Bermuda háromszöget. Gyönyörű szép helyek vannak arra, a képek csodásak, a cikk nagyon érdekes, és mindent szeretek, ami erről a titokzatos helyről szól. Sokat olvastam róla, minden érdekel.
    De egy dolog biztos, most fel írom a füzetembe, hogy soha többet nem veszek titokólat, ESKÜSZÖM!!! Éppen elég sárga tojástojóm van. Na........ennyi voltam. Megyek mosogatni, meg halat sütni, meg sütit nézni.

13. .Emama.

Nem merné ;)xD
    Szia Zsémbi! :) Gratulálok a tatukhoz, jó, hogy most ilyen kisebb adagokban is ad a rendszer az új ólból. Ez szimpatikusabb beállítás, mint ami az utóbbi időkben divat volt :) Kizárólag ennek köszönhető, hogy vettem még 5 ólat (ezt én is a BP-nek mondom). ;):)

Szia Sütike! :)Írtam már, hogy sajnálom a titkosaidat, most is csak így érzek. Ne mérgelődj, az árt a szépségednek ;)
    A bármilyen sárga ól kiakasztó, tényleg nagyon jó lenne, ha azok kikerülnének véglegesen a játékból. Még a narancs és a piros sem vígasz, ha az ember a titokosk miatt áldoz pénzt a játékra, de azok legalább nem olyan hulladékok, mint a sárgák. Van nekem már piros denevérből is 5 db, pedig egyet sem csináltam és főleg egyet sem kértem, de azoknak legalább időnként talán hasznát lehet venni. A tojásfa és társai idejében egy sárga tojástojó, vagy sárga kecsketejüzem kifejezetten merénylet a játékosokkal szemben. Változott sok minden a játékban az elmúlt időkben, voltak kifejezetten pozitív változások is (sajnos negatívak is), reméljük, hogy ezt is előbb-utóbb kiiktatják ;):)

14. Vakond-Gazda

Gratulálok, a jó ólakhoz:) Mostanában majdnem mindennap van mozi remélem a gépész megtartja a ezt a jó szokását:) nagy bánatomra pont a játékórás felhőt nem tudom meg venni, de egyszer csak sikerülnek az órák... és az a sorom se lesz szürke:)

Szia Mari, veled tartok, itt a koktél lehet választani, mindenkinek jut:)

Szia Zsémbi, gratulálok az ólakhoz 2 tatu... ez nagyon jó:)

15. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Beugrottam,kinyitottam a titokóljaimat,hát elkeserített,komolyan ilyen rosszak,még nem voltak.:(Megyek lenyugszom.

16. Vakond-Gazda

Szia Sylvia sajnálom, ne keseregj igyál velünk egy koktélt:)

17. .Emama.

Megmutatták magukat az újabb titokólaim a nagy farmon. Lett egy tatu és még egy teknős. Nagyon örülök nekik :), már csak jégmadaram nincs a nagy farmon, a Picin az is van egy.

Most én is kérek szépen egy koktélt, van mire innom ;)

Én a Picin meg tudnám venni a játékórás felhősort, de hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy kihagyom. Van egyéb, mire költeni most, majd biztos lesz még alkalom megszerezni. :)

Sajnálom, hogy neked is rossz eresztés lett :(

18. .sylvia72.

Rendben,köszi,elrendezek mindent,aztán jövök koktélozni.:D

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Mindegy mi volt a másik három, úgy nézem [​IMG] ez jó kör volt...

hóóvirág, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

Hát még én 2 sárga aranymosó,1 sárga birkanyíró,1 sárga juhakol,1 kakas,1 béka.De Neked nagyon jók lettek,gratulálok.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.