Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az rendben van, hogy én nem voltam itthon, azért nem írtam, de ti...???!!! [​IMG]

2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét!

De csend van itt alig mertem benyitni...:eek:

Ha hó, mindenki elment Brazíliába... én is akarok....:p;):) Ema olyan csodás képeket hozott...meg Amazonas vidéke amúgy is kedvencem...:)

Imi gratulálok, gyors voltál:)
    A csenaphoz, még a vasárnapot oda adhatták volna igazán.... az úgy lenne teljes szerintem, mert én is csak hétvégén érek rá....

Az eventet csinálgatom, letaroltam mindent, erre most van a keréken 200%TP. nem is merek forgatni, nekem sose sikerült az 5 év alatt, amilyen pekkem van most kipörgetném, pedig évente talán ha 2x látom, mit csináljak?:music:

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én írtam...., aztán vártam, még vártam....és most végre megjötél te és Betti is ;):)

Szia Betti! :) Pár óra múlva eltűnik az ajánlat és új jön helyette, úgyhogy ez mindenképppen elmegy, ha elpörgeted, ha nem.
    A cserenap viccesen rövid, nem is tudom miért csinálják ezt??:music:

4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Erzsike, nagyon jó ez a pofi:):D:D Én sajna dolgoztam....:(:)

Szia Ema, igen, tudom 8 óra, de mért pont most adja...:mad::)
    Lehet, holnapra meggondolják és kitolják vasárnapig..., úgy lenne a normális:)

Közben újra megnézegettem a képeket irigykedek egy kis melegért, ma nagyon fáztam egész nap, pedig fel voltam rendesen öltözve, télen nem tudom mit veszek fel...:music:

Engedtem jó forró fürdővizet viszem a könyvemet, megyek melegedni, ha nem érnék vissza, mindenkinek jó éjt szép álmokat!

Utoljára szerkesztett: 30.9.15
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma olyan ágyabugya napom van. Kicsit fáztam, ledőltem, betakaróztam a jó puha takarómmal, és a következő képem az volt, hogy felébredek. Ebből arra következtettem, hogy elaludtam.:oops: Mire ideértem mindenki nyugovóra tért? Jó éjt, szép álmokat a pihenni vágyóknak!:)
    Ma Ema jóvoltából megint gyönyörű helyeken járhattunk - legalább is képzeletben, a többit majd a szemérmetlenül nagy lottó nyereményre bizzuk -, el is varázsolódtam míg nézegettem őket.
    Cserenapokra nem nagyon tudok mit mondani. Nem igazán tartom jónak, hogy event közben van. Erre persze lehet mondani, hogy nekem semmi sem jó, de akkor is! Legalább vasárnap estig tartana...

Janzi, ha esetleg erre járnál!
    Beszéltem a kanáriddal, és megszánt. Ezt neked küldi.;):)

Eventtel úgy, ahogy haladgatok. Sajnos a kecskék miatt ma nem tudtam mindenhol termelni a növényeket, ezért még jócskán hiányzik. Ami nem gond, mert idő van még rengeteg, a röpiket pedig amúgy is gyüjteni kell.:)

Még van 18 percem aratásig, addig mindenképpen ki szeretném húzni ébren.:D

6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Tegnap estére visszaestem a náthába,szerintem a hétvégi eső nem tett jót.:(Azért olvaslak Titeket:)

7. kpe59

Nekem még több mint fél órám van. Addig szörfölök egyet-kettőt... [​IMG]

8. Zsémbes-banya

Majd mondod ha találsz valami jót?:)
    Szia Szilvi!:)
    Ajaj, Te szegény!:) Méz? Tea? Ha nem szereted akkor is sok - sok folyadék és ágymeleg, már ha megvan rá a lehetőséged! Gyorsan gyógyulj és maradéktalanul!:)

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét és jó éjszakát kívánok:)

Gratulálok,hamar lezavartad az eventet.:)
    Hátha közbe még kitolják vasárnap 22 óráig.Milyen dolgokat néztél ki magadnak Ema?
    1 reggeli nagy aratásnál,szép látványt nyújtana.Gratulálok a pörgetéshez Betti.:)
    Zsémbi köszönöm,ezek szerint olvastál amott.;) Nekem is még hiányzik növényem,meg némi kendőm,holnap estig elméletileg meglesz.Malmot még nem indítottam,majd ha meglesz hozzá minden majd akkor.Van valami vágyad,amit cserenapon szeretnél magadnak?
    Mielőbbi gyógyulást kívánok.

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Köszi, ez a tempó szokásom de nem csak itt a valósban is igaz ott inkább régebben. Én nem tudok szépen nyugton maradni de így jó így szeretem, ami a csövön kifér.:)

11. .sylvia72.

Már minden van,méz,citrom, tea.Igyekszem:)
    Köszönöm.:)

12. kpe59

Gyömbért is tegyél a teába. Így iszkolnak [​IMG] a bacik tőle...

Logikai játékot kerestem és lekötöttem magam vele...

13. .sylvia72.

Én is gratulálok:)
    Köszi a tanácsot.Hát az nincs itthon:(,de holnap veszek.Melyik fajtát vegyem?A szárítottat vagy magát a gyömbért?És,hogy tegyem bele a teába?

14. Zsémbes-banya

:) Olvastalak.:)
    Amit szeretnék azt a cserenap keretein belül nem lehet beszerezni, de ha neked van olyan ami hiányzik, röptess galambot hozzám!:)
    Győzd le azt a fránya náthát és jobb leszel mint újkorodban!:)

Nnna beértek a növények. Learattam, még egy kicsit tücskörészek, aztán csicsi.:)[​IMG]
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

hóóvirág, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  15. kpe59

Friss gyömbért és kb egy gyufaszál vastag szeletet reszelve egy bögrébe.

16. .sylvia72.

Az lesz,nem hagyom magam.:)Jó éjt!
    Rendben,Köszönöm.:)Jó éjt mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 30.9.15
  17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Elég vészterhes esténk volt, azért nem tudtam jönni.

Jó éjszakát, jó pihenést mindnkinek! :)

18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +6 fok van felhővel borított égbolttal.
    Jobbulásokat testileg és lelkileg is. ;)

Utoljára szerkesztett: 1.10.15
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Köszi és mihamarabbi gyógyulást kivánok!:)

20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Azt hiszem keményen ideért az ősz. Csak 5 fokig tudott felkapaszkodni a hőmérő higanyszála. A nap [​IMG] erőlködik már egy kicsit, hátha fentebb tudja tornázni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.