Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Elfáradtam, megyek aludni, mindenkinek jó éjt szép álmokat:)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor én pár cserenappal korábban még időben mozdultam rá a retrókra. Van is mindenből legalább egy.

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A nagy farmon nekem is van mindenből retro++ ólam, legalább 1. Tehén, tyúk, nyúl és talán még valami volt, amit úgy kellett beszereznem, mert régről nem maradt. Ló, kecske, kacsa és az összes többiből innen-onnan összejött korábban, a hiányzókat meg sikerült megszereznem. Annak örülök, hogy teljes a kollekció, pedig egyszer sem tudtam még kitenni az összeset egy helyre. Pedig ez régi tervem volt a 100 utánra [​IMG]

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

4. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ragyog a nap, de engem ma nem tud festésre csábítani.
    Úgy döntöttem, hogy időszerű a virágokat az udvaron elrendezni, a behozni valókat behozni.

5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +10 fok van és ahogy Erzsike is írta ragyog a nap.
    Végül is akkor ragyogó napunk van. ;)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Maradjon is így!:)
    Először bolt, aztán mosogatás, paprikázás, és ha lenne még energiám akkor leszedném a csemegekukoricát, levágnám a szárát, gúlákba raknám és elégetném. Még nagy a harmat, ezért ezt csak délután lehetne amúgy is csinálni.
    Legyetek vidámak, szószátyárkodjatok, aztán majd jól elolvasom amikor tudok jönni.

7. kpe59

Nem tudom mivel fűtesz, de nálam az ilyen éghető dolgok a kazánban szokták végezni.

---------------------------------------------------------------------
    Mégis be kellett mártanom az ecsetet, mert amit az este félsötétben fejeztem be az, [​IMG]hogy is mondjam? Botrányos lett... és akkor még finom voltam és nőies... [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 4.10.15
  8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Gázzal fűtünk Erzsike, konvektoros, nem kazán.:)
    Bezárok egy időre. Puszi!:)

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ígértem, hogy ma folytatjuk az utunkat. Induljunk akkor tovább és látogassuk meg Argentínát.
    "Argentína, hivatalos nevén: Argentin Köztársaság dél-amerikai ország. Délről és nyugatról Chile, északról Bolívia és Paraguay, északkeletről Brazília és Uruguay, keletről pedig az Atlanti-óceán határolja.
    A Föld nyolcadik legnagyobb területű állama, közel végighúzódik a fél dél-amerikai kontinensen. Fővárosa és egyben legnagyobb városa: Buenos Aires" (Wikipédia)

Calchaquies-völgy, Salta,; Sivatagi táj a Talampaya Nemzeti Parkban,; Rio Pinturas kanyonja; Monte Pissis, Aconcagua-hegység 6962 m a legmagasabb csúcsa (Andok); Pucará de Tilcara, középkori település maradványai az inkák előtti korból; A Nemzeti Kongresszus épülete, Plaza de Congreso, Buenos Aires; Buenos Aires egy éjszakai felvételen; Az értéktőzsde épülete, Buenos Aires; Banképület (Bank Boston), Buenos Aires; Ezeiza nemzetközi repülőtér, Buenos Aires; Córdoba, a második legnépesebb város központja; Mar del Plata egy strandja a főszezonban; Los Glaciares Nemzeti Park; Szőlőtermesztés, Salta-tartomány; Quebrada de Humahuaca 1, 2, 3, 4, ; Yacyretá gát, ez a vízerőmű komplexum a második legnagyobb a világon 1, 2,; Bányatelep az Andokban, San Juan tartományban; Nahuel Huapí-tó és környéke 1, 2, 3, 4, ; San Martín de los Andes; Jezsuita misszió romjai, San Ignacio Miní; A pato nemzeti sport, amely a lovaspóló és a kosárlabda keveréke; Iguazu vízesés 1, 2, 3, 4, 5,; Tres de Febrero Park 1, 2, 3,; Córdoba 1, 2, 3, 4,; Parque de la Independencia 1, 2, 3, 4,; Japonés Garden, Buenos Aires; General San Martín Park;

Megint csak félbehagyni tudom a sort, rengeteg látnivaló volna még.

Argentina és Chile osztozik a Tűzföldön, ami Dél-Amerika legdélibb csücske.
    "A Horn-fok sziget, a chilei Tűzföld szigetvilág és ezzel az amerikai kontinens legdélebbi pontja. A Horn-fok a Drake-tájáró északi határa, hosszú évekig a világ körüli kereskedelmi forgalmat lebonyolító vitorlások útjának egyik fontos állomása volt. A fok körüli vizek azonban különösen nagy veszélyeket rejtettek a vitorláshajóknak, mivel gyakoriak az erős szelek, az erőteljes áramlatok és az Antarktiszról leváló jéghegyek, emiatt a fok körül igen sok hajótörést jegyeztek fel."
    A Hermite-szigetek (középen) és a Horn-fok (jobb alsó rész) az űrből készített felvételen; A Horn-fok látképe dél felől; A Horn-fok, a chilei haditengerészeti támaszpont felől nézve;
    " Tűzföld a Dél-Amerika legdélibb területét alkotó szigetvilág. A Magellán-szoros választja el a dél-amerikai kontinenstől. Részben Chiléhez, részben pedig Argentínához tartozik. Itt fekszik a világ legdélibb városa, Ushuai"
    A Hoste-sziget, vegyesen képek a Tűzföldről: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,

A képekkel már átcsúsztunk időnként Chilébe, de úgyis ott fogjuk folytatni az utunkat, így ez szerintem nem jelent problémát :)

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Látom folynak az őszi munkálatok, én meg kaptam egy kis fügefa-csemetét azt ültettem el, remélem jövő nyáron már csemegézek róla.xDxDxD:p:p:p
    Jut eszembe, az őszihagyma már pár napja el van duggatva, tehát a szomszédasszonyom már felásta mindkét udvart!:eek::eek::inlove::music:

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon kellemes, szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!
    Ma nyugis nap van, ami nagyon ritka.
    Körbe járom a farmokat, és próbálom az elmaradásaimat pótolni. Közben egy kicsit pihenek is, mert nekem a gépnél való üldögélés a pihenés...még jövök ma, jó játékot kívánok! :) :)

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Puszi mindenkinek.
    Gratulálok a jó ólakhoz ,cserékhez.
    Rég jártam erre / farmokon is / ,nagyon hiányoztatok.
    Remélem mindenki jól van ,Sütike unokája is.
    Névnaposokat is köszöntöm utólag / Mária,Edit ..../

Ne haragudjatok de a 80 oldalt nem olvasom vissza most ,remélem később sikerül.

Kicsit besokalltam a farmokkal ,már az egyiptomi evetnél,de a hódosat még megcsináltam.
    Egyik farmon alapból 1 aranyludat kaptam / többször megnéztem ,tényleg / .

Mostanában kicsit rám jár a rúd,több minden nem működik,tetejében anyám is alakít .
    Szerencsére csütörtökön a gázkazánt a szerelő kitakarította és műkszik, még az nap a tűzhelyt is megjavították. Mivel gőzzel tisztítottam a hátulját ,sikerült a földelésnél leégetnem. Tanulság nem szabad ennyire takarítani.

A jobb szememet műteni kell ,mivel az éleslátásom majdnem 0.
    Bonyolult műtét lesz 15 -én és kb 4 napot még a klinikán kell tölteni,
    mellesleg a szürke hályogot is eltávolítják.
    Most a lakás és a virágok rendezése vár rám ,mert utána se hajolni se emelni /1 kg/ nem szabad.
    Nagyon remélem síkeresz lesz és újra látok majd vele ,gépezni,olvasni kézimunkázni.

Szomszédaimtól elnézést ,de ritkán megyek a farmra ,de akkor küldöm az ajikat.

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia Évike, sikeres szem műtétet kívánok, remélem ismét jól látsz majd mindent!

14. sutimami57

Szia, Évi! Sajnálom, hogy ennyire össze torlódtak a gondjaid, és kívánom, hogy mielőbb helyre álljanak a dolgok. A műtéthez sok sikert, mielőbbi gyógyulást , kitartást kívánok, és bízom abban, hogy a farmokhoz is vissza térsz, ha a körülményeid engedik, hiszen egy arany állat, bizony, hatalmas siker élmény, amihez gratulálok Neked! Kicsi unokám is jól, van, nagy örömünkre!!!:)

hóóvirág, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  15. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Köszönöm .
    Igen ,remélem pár hét után könnyebb lesz és jobb kedvel és sűrűben farmozok .

16. sutimami57

Látom, hiába vagyok itt, senki nem jön beszélgetni. :(

Be néztem a piacra, mivel már jó ideje nem voltam, aztán csak lestem, mint az edényes. Mi történt itt??? Mitől lett a kecske 4-5 ezer csp??? Hát, ez jó. Néhány napig nem vagyok a farmokon, és feje tetejére áll a világ????

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Sütike:)
    A mostani eventbe kér kecskét a feladat,ne ezért van ilyen ára a kecskének.

18. sutimami57

Szia, Janzi!Tényleg...már el is felejtettem..:) :) De amúgy minden nagyon drága, az egeket verik az árak.

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Nem vagyok nagy piacozó,csak ha muszáj akkor megyek.A kecskéket sajnos onnét kellett megvennem.Milyen műsorokat szoksz nézni a tévében,és milyen zenét szeretsz?

20. sutimami57

Hát, én nem vagyok nagy TV_s, igazából csak néha rá nézek a tv-re, és az első reklámnál ott hagyom. Ha van időm, inkább a gépnél ülök, netezek, vagy olvasok. A zenét nagyon szeretem, minden fajtát, ami jó, de elsősorban a rock zene a kedvencem. Főleg a klasszikus rock, Lord, de a modern zenét is szívesen hallgatom. Amit nem szeretek, az a mulatós. :D :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.