Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Csak beugrottam jó éjszakát, szép álmokat kívánni, aludjatok jól, és ébredjetek vidáman! Én is figyelek, ne a bal lábamat rakjam le előszőr!!:) :)

lukimi kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Hasonló szépeket neked is Erika! Jól kigondoltad. Tudod a dal is úgy szól, hogy "Bal lábat a jobb után, balt a jobb után.....":)

PiciEma és breki072 kedveli ezt.
  3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Jó éjszakát szép álmokat neked és mindenkinek, megyek aludni, holnapra esőmentes napot, az időjósok szerint nem fog esni, és talán a napot is látjuk majd:)

4. Zsémbes-banya

Jó éjszakát neked is Betti és mindenki másnak is!
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, vidáman, és legyen szép a holnapotok![​IMG]

PiciEma és breki072 kedveli ezt.
  5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt mindenkinek!
    Legyen szép, vidám és tartalmas napotok.
    Mosolyogjatok sokat és a világ is mosolyogni fog rátok. :):):)

Nálunk felhős, de esőmentes az idő. (még);)

Az ébredés elősegítésére:
    [​IMG] [​IMG]
    Ők se maradjanak ki:

Utoljára szerkesztett: 17.9.14
    Zsémbes-banya és lukimi kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt mindenkinek.
    Megint az időjárkálással jövök, ha unalmas is. Tegnap gyönyörű nyári idő, kimosott mindenki szépen megszáradtak a ruhák és készültünk a mai eső miatt elmaradt dógokra. Erre fel 04:30-kor arra ébredtem, hogy hatalmas zápor van ami kb 20 percig tartott váltakozó intenzitással.
    Úgyhogy reggel megint csupa víz minden.:sleepy:
    Nektek kivánok mára csodaszép ragyogó napsütést legyetek rosszak.:)

9. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép esőmentes, borúshangulat mentes napot mindenkinek!

Miksza! Köszi a kávét, ez mindig jól jön:)

Lona!Végre eljött a várt pillanat, s aggódó édesanyából aggódó nagymamává váltál;):):pxD.Minden szépet, jót, egészséget, boldogságot kívánok a gyönyörű nevű Bori babának és a lányodnak ( na jó, neked isxD). Gratula az event befejezéshez is!
    Zsémbi! A következő adag gyógyszer már a javulást is meg fogja hozni! Puszi!
    Erika! Ezek szerint nem csak az én varrógépem makacsolja meg magát időnként, hanem másoké is? Mondjuk ez egy kicsit megnyugtató;) bár nagyon tudja bosszantani az embert! Mára már nem lesz semmi baja, s vígan használhatod!:D
    Editke! Utólag is boldog névnapot!
    Imi! A kitartásod meghozta az eredményt, vígan nyomtathatsz! Ügyes vagy!:)
    Az esőt már mindannyian unjuk, sajnálom, hogy így jártál, de tudod a felhők fölött mindig süt a nap!
    Ema, Juditka, Betti, Papi - Nektek is puszi:)

lukimi kedveli ezt.
  10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt!

Nálunk úgy látszik kukucskál a nap [​IMG] a felhők mögül. Miksza köszi a kávét, így korra reggel [​IMG] nagyon jól esett. Lona gratulálok a kis unokádhoz, ez nagyon szép ajándék a szülőknek. És neked is hogy, megérted ezt a szép pillanatot, hogy nagymama lehettél. Az új szülöttnek jó egészséget és természetesen az édesanyjának is.

lukimi kedveli ezt.
  11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Igyekszem a mai napra már összevakarni és feltuningolni a maradék optimizmusomat, ez azért többnyire szokott sikerülni ;)
    Bár a tegnap éjjel után a ma reggel is egy bérelt fűkasza kínlódva-szerelésével kezdődött, most éppen úgy néz ki , hogy talán működik. Több egyéb gondom is befutott este, azért maradtam el. A gondok meg nem oldódtak, de Vadóc ezen mondása most nekem is jól jött: ................de tudod a felhők fölött mindig süt a nap! ;) Köszi érte :)

lukimi kedveli ezt.
  12. lukimi

Szia, szebb jobb napot a tegnapinál. Kár, hogy nem vagyunk élőben is szomszédok mert megszerelném a fűnyíródat.:)

13. .Emama.

Szia! :) Köszi szépen, milyen jó is lenne :)
    Végül is nem működik a dolog :( A férjem akart egy kis pénzt keresni vele, de jó nagyot buktunk rajta helyette. Az egy napi bérleti díjat és a bérbeadó üzlethez a 2x oda-vissza benzinköltséget ki kell fizetni mindenképpen, de annyira nem működik a gép és olyan nagy a gaz, hogy nem lehet a munkát megcsinálni vele. Így jártunk :oops:

14. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Nem tudom mi lesz velem a jövő héttől ha mehetek dolgozni, mert kezdek rászokni a fél 10-es ébredésre.:
    Óóóó Miksza! Ez aztán igen! Külön köszönöm, hogy a cicára is gondoltál!:)
    Brrrr. ez a sok eső! Nálunk most süt a nap, beraktam az első adag ágynemű a mosógépbe, szépen pörgeti, remélem a napocska meg illatosra szárítja majd!:)
    Pusziám Neked is, apró, de sok!:)
    Úgy legyen! Már jó lenne menni dolgozni. Hiányzom a munkából, és oda jutottam, hogy hiányzik a munka!:D
    Édes Kicsi Kincsem!
    Sajnálom.:( Nagyon szorítottam nektek, azt hittem, hogy........A! A bánatba bele!:(

PiciEma kedveli ezt.
  15. .Emama.

Szia Zsémbi! Köszi :)
    Ez van, egy tapasztalattal viszont megint gazdagabbak lettünk. Ezt többet nem fogjuk megpróbálni [​IMG]

16. Zsémbes-banya

Sajnos elég keserű tapasztalat, pedig az ötlet nem volt rossz!

PiciEma kedveli ezt.
  17. .Emama.

A hozadákai se rosszak....... A fiam fehér cipőjét az elmúlt 20 percben Domestossal és fogkefével sikáltam, hogy fehér legyen ismét és ne zöld:p Még csak nem is kárhoztathatom, hogy miért fehérben ment ki, mert nincs neki másik.
    Van még két garnitúra nadrág és póló ami tele van szecskára vágott gaz-fű szőnyeggel, azzal még nem látom, hogy mi lesz:oops:
    Majd valamit azért arra is biztos kitalálok ;)

18. Zsémbes-banya

Talán ha meghagytad volna zöldnek? Az kevésbé kényes szín.o_O;) Na jó, ez csak olyan kínszöveg, hogy valamit mondjak. Talán egyszerűbb lett volna ha nem mondok semmit, csak azt meg nem bírom ki.:pxD Megoldod te ügyesbe Ema!:) Ha már így alakult, ezt nem lehet megváltoztatni. Kellene valami jó oldalát keresni a dolognak, így hirtelen nem találom.:)

PiciEma kedveli ezt.
  19. lukimi

Holnap (csütörtök) 10-től péntek 11-ig Boldog aratás napja. Az akció alatt kétszeres Tp szántóföldi növények aratásakor.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-aratás-napja.11179/

Munkások akciós áron, a fentebbi időpontban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkások-akciós-áron.11178/

20. lizivon

lizivon Fórum-zöldfülű

Köszi szépen Imi.:)
    Lehet, hogy egy - két farmon, ahol nincsenek állandó munkásaim, veszek aratót. Boldog aratás napja elég kevés helyen érint majd, mert ahol nem eventezek, ott jó sok állat és fa van kint. A két nagyot majd estefelé picit átrendezgetem. Eventkiírást várom, az majd sok mindent eldönt.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.