Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Nekem 18 pontom gyült össze ami pontosan kétszeri +1 re volt elegendő a csatni mellett. Ki is használtam, mind az 1 órát...
    (Bár ha belegondolok, hogy ez mennyi növénybe és egyébbe fájt nekem, nem éri meg.):cry::cry::cry:

Szia !
    Akkor teperhetsz....:)

Szia !
    Mily érdekes módjai vannak egy, egy elindulásnak??!!...:D:D

Norbi !
    Festegessünk...:) [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 17.3.21
    vihence, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  2. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok Épelméjűek :)
    De jó jönnek ám itt sorba az unokák,dédunokák:inlove:Szeretettel Gratulálok a családoknak,Jó egészséget kívánok mindenkinek!!!
    Na ja a mai -heti időjárás nem a legjobb...Mondtam is a férjemnek (Sándor) ha nem hoz meleget a sarokban fog kukoricán térdepelnixDxDPedig ma nagyon készülök a holnapra:pMár kész a kolbicával töltött karaj..pulykamell szilva-barack töltelékkel...a zöldségek is megpárolódtak a francia salihoz...és a babapiskótás-mascarpónés-limoncelló-s gyümis sütike is készül...
    Közben persze várom már a játékot itt is :)
    Egy kicsit el vagyok keseredve...a fb-on az oldalamon csináltam egy kis játékot de mintha ott sem lenne...Hááá mi van?!?!Kérdem Énnnn?!?!?Nem kell senkinek a nyeremény..:wuerg::cry::cry:Nem is értem...
    Na mentem..majd még este benézek!!!
    Addig is vigyázzatok magatokra!!!!
    Szép délutánt mindenkinek!!!!

ursa11, sutimami57, Technics11986 és 4 más kedveli ezt.
  3. mnkm

mnkm Fórum mestere

Nem mondanám teljes félresiklásnak, inkább csak úgy, hogy nem nagyon érte meg a 3 év. Nyilván ha látok egy jó lovász melót akkor elvállalom, de nem igen húz afelé a szívem. És igen lovagolok is, bár a drága osztálytársaim egy időben megutáltatták velem, hogy jahj 75 kilósan nem bír el egy ló.>:(

Nos, nem tudom mennyire fizetne jól a marketing meló, de azt érzem leginkább közel a szívemhez.

sutimami57, Technics11986, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Ez nagyon jóóó...biójáró...nálunk a kicsi hihetetlen sokáig mászott...egyszerűen nem volt hajlandó felállni...már azon csodálkoztunk, hogy nem kopott el a térde, mert a mászást viszont csúcssebességgel művelte, győztünk futni utána...aztán egyszer felkapaszkodott az ágynál és felállt...lélegzetvisszafojtva néztük, hogy most mi lesz...egy darabig nézelődött és elindult...aztán még gyorsabban kellett futni utána, hogy el tudjuk kapni...xD

Szia Dani:)

Azért a zsetonok és a szezonpontok nagy része nálam eventekből jött össze...vagy erre gondoltál a sok növénynél?...akinek megvan ne felejtse el kirakni a romantikus szuvenírt...naponta ad 10 szupertrágyát még pár napig....hja, meg némi bónuszt a szupertápra...bár azt most nem tudom kihasználni.

Szia Gyöngyi:)

Boldog Névnapot a férjednek:)
    Én még azért annyira nem várom az unokákat...xD...nálunk még van idejük bőven a fiúknak.
    Jó kis menü lesz nálatok...vasárnapra én is készülök, mert a kicsi fiamnak lesz a 15. születésnapja...még nem nyilatkozott sem a menüt, sem a tortát illetően...aztán jövő héten a drágámnak lesz a névnapja...Ő Gábor...nála tudom, hogy feketeerdő torta lesz, neki az a kedvence.

Most pedig megyek és a magam finoman nőies stílusában ráborítom az asztalt e-mailben az egyik szolgáltatónkra...vessenek magukra ha egy hét alatt nem tudnak egy nyamvadt igazolást kiállítani.

ursa11, sutimami57, Technics11986 és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Jó reggelt kívánok !

Mióta törölte a modi az előzményeket erősen inaktivitásba süllyedt a topik.
    Ma Sándor nap van. De a meleget nem hozta. Sőt...
    Erősen szeles az idő (még mindig) és mindössze 3 fok van.
    Tényleg: hol a Tavasz?

ursa11, sutimami57, zsona416 és 4 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Ide se érkezett meg, itt is 3° van és szél.

Az eventek folydogálnak.

7. Koppi

De betyár lassan...folydogálnak...
    Nem jó itt már semmi sem !

8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok.

Csak beköszönök, hogy megvagyok...de nagyon pipa vagyok...most beszéltem ismételten az egyik szolgáltatónkkal, akivel van némi problémám...nagyon nem bírom, mikor hülyének nézik az embert...ráadásul 5-re megyünk az állatorvoshoz, mert az egyik cicánk két nap alatt nagyon leromlott állapotba került...fogalmam sincs mi baja, de remélem még tudnak rajta segíteni...gyönyörű szép 5 éves állat...

Remélem a hiányzóink csak időhiánnyal küzdenek és egyébként minden rendben náluk..vigyázzatok magatokra.

ursa11, sutimami57, Bonnbonn és 5 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    Rostokolhatok itt egész nap, nem jár itt a madár sem...
    Ezek a szolgáltatók, nagyon fent hordják az orrukat, ha belül kerülnek az Ajtón !
    A cicusnak jó egészséget, biztos meggyógyítja a doki ! :)
    Ugye majd jössz beszámolni ? :)

ursa11, sutimami57, Bonnbonn és 5 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Bocsi, hogy beszippantott a vv, de nagyon sok dolgom volt a napokban.
    Dani ! A tavasz elindult, csak visszafordult, mert nagyon hideg van....:D:D DE ma a szívem azt mondta, hogy közeledik a meleg.
    Ja, és ma megkaptam az első oltást, április 22-én kapom a másodikat. Egyelőre semmi tünet, mégcsak a kezem sem fáj. A tesómnak is beadta a doktornő, igaz ő jobban félt, mint a tesóm. De nála sem volt ezidáig semmi gubanc. Ő azt mondta, hogy fájt neki az oltás, én meg közöltem vele, hogy kényes vagy. Erre felhúzta az orrát és elvonult lefeküdni:p
    Az eventeket gyűröm, de a hosszúval nem megyek semmire, alig haladok, pedig legtöbbször éjszaka is leszedem a gazt.:oops:
    A teliholdas az pörög, csak a felröpi kevés. Viszont felhőt nem ad, ámbár az a pikoló láda az jól jönne.
    Mostanában még a facén sem jártam lehet, ma este benézek oda is.
    Zsona! isten életsse a fiadat és a párodat is.(Ha esetleg egy kis szelet torta maradna, kinyítanám az ablakot:oops::oops:)
    Most megyek, mert éppen kenyeret sütök újabban a krumplis a sláger.
    Vigyázzatok magatokra:Lujza

ursa11, sutimami57, Bonnbonn és 6 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    (Már lassan hiánylistára tettelek...)
    Gondoltam, hogy a vv. szólhatott közbe.
    Te melyik változatot kaptad ?
    Mart ha az oltóponton szúrtak meg akkor tudom, hogy Pfizert...(Ma vittem az Öregeket Debrecenbe a 2. szurira...)
    Ha a háziorvodtól akkor vagy az astrazenecát, vagy a kínait. Esetleg az oroszt.....
    Nekem az háziorvos adta be és az a.z-t kaptam, kaptuk....

ursa11, sutimami57, Bonnbonn és 3 más kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Pfizert kaptunk mi is, pedig a háziorvos adta be. Mivel a nővérem necces egy kicsit, majd egy órát voltunk utána megfigyelésen. Nem kiszúrásból, hanem a doktornő nagyon aggódott a tesómért.Egyébként ez a doktornő ha elhatározza, hogy pziret ad, akkor azt meg is szerzi. Nem tudom hogyan, de ha arról van szó, az egeret is kihajtja a likból

ursa11, sutimami57, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  13. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szerbusztok! Ide értem! Jelentem végre van rendesen meló. Igaz nem annyi amenyit szeretnék de nem baj ez is elég most. Hálistenek a kolléga eddig bevált. Hüvös van nem tudom eldönteni,hogy öltözek reggel. Nagykabát melény váltogatom napközben.

Dani nem vesztünk el jövünk a hétvégén mindenki itt lesz. A többi forumban nem tudom mi újság,de oda is benézek. Bár haragszom a farmomra. Tihamér meg Álomhajsza hol koricálhat?

Nézelödöm Mimi már megvan és Lujza is meg még egy jó páran Elzemari és még akik kimaradtak?

ursa11, sutimami57, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Csak gyorsan bekukkantottam, hogy megvagyok. A gyerekek most költöznek le Siófokra, a fejetlenség elképesztő méreteket öltött nálunk. Hol van ez, hol van az, nem láttad ? nem tudod?, itt ne felejtsük stb stb stb.
    Ha elmentek, majd jövök.
    Cefet hideg van, tiszta fehér minden, reggel kora óta megy a kazán:(
    Legyen szép napotok:Lujza

15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Tegnap este remekül végeztem a farmos munkálatokat. Beültettem szénával a fő-, és a szédült farmot. No kicsit fáztam, bebújtam a takaró alá addig míg beérik. Be is érett csak addigra elaludtam. Éjszaka mikor megébredtem eszembe se jutott mit ültettem. Most reggel lepődtem meg. Veszett már több is ... Egy fok van. Süt a napocska egyenlőre. Metszeni kellene a körtefát. Az utcai cseresznyén pedig a tavaly nagyobb autók által letört ágak végét kellene megigazítani. Én most el vagyok tiltva minden fizikailag terhelő munkától. Sajnos most a kezelés is két hetet csúszik egyenlőre de még nem tudom utána mint dönt a doki, hogyan lesz tovább. Az oltást én is szeretném megkapni de amit az orvos mond és ami a kórház kiadványában le van írva eléggé ellentétes. A háziorvos szerint meg döntsek én. No a lecke fel van adva.

vihence, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

ursa11, sutimami57, Technics11986 és 4 más kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tihamér nem akarja, hogy elhessegessék a fórumról. Csúnyán és csúnyákat írt, meg is rótták érte. Jobb félni, mint megijedni! Meg ráadásul a kedve is egyre fogy. Azt mondotta NEKEM, hogy a rendszer mindig tökéletes, csak a számítógépe nem. Azt meg végképp rühelli, hogy ő keresgélje, hogy épp melyik böngészővel menne jól a játék. Mert nem jó mindig minden, ezt (is) tapasztalatból tudja. Vagy tuggya, kinek mi jó, azt hagyja/haggya meg/mekk! Tudom, hogy nem is minden nap jön be. Ha a kezdetekkor elakad, mert a gépe silány, nem pucovált, koszos és tudatlan, akkor aznap már nem is próbálkozik. Kíméli a semmirevaló számítógépét. Igaz, már a hetedik évében van, nem oly fiatal, mint Lujzáé. Neki nem is lehet gondja azzal a vadonatúj géppel. Mindene tökéletes, meg a rendszer is, csak Lujza méltatlankodik néha, meg a szomszéd házának a falát akarja kenegetni a laptopival.

Itt napok óta tart a kissé hűvösebb idő. Ami pozitívum volt az elmúlt két napban, az az, hogy mind a feleségem Őméltósága, mind szerény személyen is megkapta a "zsugát". Innentől már mehetek is fel a főfőokos oldalra keresni azt, hogy MIRE is jó ez az új kártya. Az volt a satolt szerelmes levélben írva, hogy oda menjek és ott keressem meg, hogy mire hatalmaz fel ez a nemes és nemzetes kártya. Ezzel csak az az apró gondom, hogy se rendeletet, se törvényt nem hoztak még, hogy mire lesz jó. Akkor MIT NÉZZEK és főként minek? Tudom, hogy én vagyok a tökéletlen alak, aki nem tudja kitalálni ELŐRE, hogy majd mit fognak alkotni az illetékes elvtársak. Sajnos kevés iskolát végeztem, kellett volna még húsz-harminc év a főfősulikon. De nekem csak középfokú tudásom van. Az is csak alulról súrolja a tudásnak még elfogadható alsó határát.

Megyek ki a konyhai eventet folytatni. Sült pipicombok, mustáros szeletek sütőben sütve, rántott csirke sütőben sütve és rántott csirke zsiradékban sütve. Ez épp négyféle hauhau, azaz húúúús. El vagyok látva munkával. Épp csak benéztem a farmra, mert most értek be a rettegés mezején azok a boszorkányos meg denevéres termékek a földeken. Oszt vannak ott ólak is mindenféle szörnyekkel megrakva. Azokat is rendbe kell tenni néha.

Szép napos és főként meleg napokat!

vihence, ursa11, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia !
    Ma reggel kukorica várt aratásra...., a Bahán meg ananász...:)
    (De nyugodtan aludtam az éjjel...:))

Utoljára szerkesztett: 19.3.21
    vihence, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok..

Gondoltam püfölöm egy kicsit a billenytyűket, hogy azért ne felejtsetek el teljesen.Igaz ennek is én vagyok az oka, de, na de mindegy is.,

Olvasom sokan megkaptátok az oltást én nem vagyok ilyen jó helyzetben.Igaz, minden héten keresem a körzeti dokit, hogy vigasztaljon már meg, de sajnos nem tud jót mondani, mert mindig az a válasz, hogy alig kaptak vakcinát.-Ki érti ezt??
    Lehet, hogy a vidék talán jobban el van látva, vagy ki tudja, pedig már nagyon szeretnék én is oltott lenni, mert nagyon csapkodnak a járványügyi adatok.Bizom benne, hogy hamarosan én is az oltottak táborát fogom gyarapitani.

Tihamér,
    megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon sajnálom, hogy nem vagyok a szomszédotokban, mert ennyi finomságot, amit most leirtál, ó de szivesen befizetnék hozzátok ebédre.Úgy vagyok vele, hogy nagyon keveset nem tudok főzni, hogy ne kellene három napig enni egyfélét.Kétfélét megfőzni, ugyan az.Valamelyikből mindig megmarad, és bizony megy a pocsékba.Igy aztán el is határoztam, hogy befizetek egy konyhára heti két három napra, és igy legalább nem lesz kidobni való étel sem.Mindig úgy restellem, amikor kilöttyintem a maradékot, mert már nem megy tovább.

Mimikém,
    egyáltalán nem irigyelem tőled ezt a havas tájat, nekem elég a hideg is, mert bizony ma is amikor mentem kezelésre, bizony a melegebb kabátomat kellett elővenni, pedig már szépen el is tettem.Nagyon kár volt, mert bizony jól esett a hátamnak a meleg kabát.
    Igazad is van a félig tele pohárral, mert az a jobbik nézet, de nálam is vannak mostanában, hogy bizony félig üres a pohár!!!!Próbálok felkelni a padlóról, de amikor csapkodnak egymás után a viharos felhők, bizony nagyon nehéz a a poharat félig tölteni.Na csak vége lesz egyszer a rossz időszaknak is, és rám is felragyog majd a napocska.

Szamikám,
    de jól is tetted, hogy nem keltél fel az aratás nehéz munkáját elvégezni, megvár úgy is, hiszen láttad.Viszont egy jó aludtál, ami sokkal többet ért.Az hogy a kezelésed csúszik, sajnos most ezek éljük mindnyájan.Én sem tudom elérni a kórházi sebészemet, pedig de nagyon kellett volna.(december óta).Talán ha elérem kaphattam volna a derekamra egy injekciót és nem ez az őrült fájdalom, nem kivánom az ellenségemnek sem.
    Meglátod, be leszünk mi is oltakozva egyszer!!!

Krisztián,
    de aranyos vagy, hogy még emlékszel rám, nem vesztem el, csak sok minden olyan történt velem, ami kicsit padlóra küldött és bizony az olvasáson kivül nem sok kedvem volt, van semmihez.Nagyon várom, hogy visszatérten a régi Mari, és ugyanolyan tagja legyek újra a közösségnek , mint korábban voltam.Én is nagyon szeretném már.....

Danikám,
    ne add fel, semmi nem változott csak néha nincs az ember olyan passzban , hogy lelkes tagja legyen a közösségnek.Te azért csak irogassál, úgy is látom sok helyen van mondanivalód.Igy is kell, valamikor én is szivesen szomszédoltam másoknál is.

Lujzám,
    szóval kirepülnek a gyerekek, ti meg ottmaradtok.Azért majd ha véletlenül nem fogy el a torta, vagy a süti, irjál csak és én meg elküldöm öreg barátomat MZ/X-et és besegitek a falatozásban.
    Bizony cefet hideg van itt is, nagyon nem hiányzott, mikor már a kis lila ibolyák oly kedvesen virágoznak és a fűszálak között ki ki kacsingatnak felénk.A z aranyeső is szélvédett helyen már itt nálunk, bontogatja a kis sárga virágait. Oly szép tud lenni.

Most megyek, nehogy sok legyek.A vidámságot és a derűt itt hagyom nektek is.

Utoljára szerkesztett: 20.3.21
    vihence, ursa11, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Elmentek a gyerekek. Nálunk idáig szakadt a hó, ,most meg hétágra süt a nap. Mintha április lenne. Be kellett mennem a városba, mert az unokaöcsémnek elkészült az autója, így bevittem őket, mivel onnét egyenesen megy ő is a párjával Siófokra nyári állás ügyben. Így legalább elküldtem tőlük, amit az ifjíúság itthon felejtett. A mi ebédünk egyszerű volt, leves az tegnap esti (abból vitt a lányom egy 3 napra valót), meg egy kis lekváros derelye a fagyasztóból. (milyen jó, hogy a múltkor sokat gyártottam:)) Most még egy kis porszívózás, aztán jöhet a pihi, meg az eventezés.
    Marcsi! örülök, hogy benéztél, nagyos sajnálom, hogy ilyen fájdalomban van részed. Remélem sikerül az akupunktúra.Azért gyere gyakrabban, meglátod, előbb feltöltődsz energiával köztünk.
    A kazánt jól megraktam, kellemes meleg van, jólesik ittbenn lenni.
    Most megyek porszívózni, de majd még bejövök:Lujza

sutimami57, mimi, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.