Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Daniiii,
    hozom a sámlit arra állok és onnét kiáltok.

Boldog születésnapot kiváááánok!!!

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Marika !

Ezzel a pecázással nem vagyok kibékülve. Eddig csak halas ládát, Tp.-t és szerszámost fogtam ki.
    Gyöngy csak a mesében van, nálam nincs, pedig szorgalmasan halászok...
    Szép lábaid vannak. Mondhatni jó erősek...:D
    Azt hittem magasabb a szintjeid száma, hiszen a 100 és 200-as szint között mindössze 25 millát kell teljesíteni.
    200 fölött már nehezebb lesz ha csinálod.
    Nekem a szintem most: 227/ 536 Bahama... Remélhetőleg záros határidőn belül elérem a 600 szintet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visszajött a Nagy Cumi....

Utoljára szerkesztett: 28.4.21
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Szerintem a Nagy Szívatás is visszamerészkedett. Tegnap estefelé jöttem, arattam és területet akartam váltani, de az már nem ment. Bármit csináltam, csak egy százalékokként töltögetett be bármely terület, de aztán 100 %-nál megállt és se tőlem, se hozzám. Kilépés csak a böngésző bezárásával volt lehetséges. Mivel a BP rendszere maga a tökéletesség, nem is gondolhattam másra, mint hogy az én gépem meghibásodott. Kiléptem és elmentem más játékba. Furcsa módon, mindenféle portörlés, mosogatás és törölgetés nélkül OTT működött ez a semmirevaló gép. Az éjszaka én is aludtam, a Gizi is pihent. Most reggel először elmentem a másik játékhoz, megtettem, amiket akartam, nem volt semmi bibi. Gondoltam egyet és idejöttem, ugyanazzal a böngészővel, amivel tegnap este nem sikerült szót érteni. Semmiféle takarítást nem végeztem a leállítás óta, minden maradt úgy, ahogy este a számítógép álomra hajtotta a fejét. Meglepő módon minden kekeckedés nélkül elindult, betöltött és működött ITT IS. Mivel én nem csináltam a géppel semmit, a feleségem nem ért hozzá, tehát ő sem, egyik fiam sem volt itt, tehát ők sem nyúlhattak hozzá, bár mind a kettő ismeri jól a gépek, rendszerek lelkét, nem maradt más, mint kettő lehetőség. Minden mást sikerült kizárnom. Az első, hogy csoda történt. Én semmiféle csodában nem hiszek, alapvetően materialista szemléletű egyén vagyok, ezért ezt is elvetettem. A második lehetőség pedig az, hogy valaki a tudtomon kívül bejött a lakásba és a gépemet rendbe tette. Megnéztem a bejárati ajtót, zár nem sérült, erőszakos behatolásnak semmi nyoma. Nem tudom másként magyarázni, mint hogy valakinek kulcsa van az én/mi lakásunkhoz, anélkül, hogy én adtam volna. Muszáj lesz kicserélnem a zárat. El kell, hogy menjek egy szaküzletbe, vásárolok egy bevéső ajtózárat a megfelelő méretben, - furattávot majd lemérem - és azt követően a zárcserét elvégzem Ehhez szakembert nem kell hívnom, sk meg tudom oldani. Aztán remélem az a valaki, aki bejárogat suttyomban hozzánk, többet nem tud csak úgy bejutni, mert kulcsot biztosan nem fogok adni neki most sem. Ha mégis újra megtörténik, akkor bizony el kell zarándokolnom a rendőrségre - szerencsére itt van mellettünk - és bejelentést teszek illetéktelen személy erőszakos bejöveteléről. Intézkedjenek, mert ez ÍGY tovább nem mehet. Az én/mi lakásunk nem átjáróház! És nem is lesz addig, míg élek. Utána már minden lehetséges. :)

Szép napot mindenkinek!

Technics11986, ursa11, Bonnbonn és 4 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok!Korán keltem, mert csak....felébredtem, és mivel a dolgom ezer, jöttem is aratni. Meg aztán event van.....
    El kell mennem bevásárolni, meg el intézni sok mindent. Megint be vállaltam magam rendesen, de hiába, én már csak ilyen vagyok. Nem mindig 100-as, az biztos.
    Dani, Imit sajnálom, ha tényleg el ment, mert jó gazda volt, még a régebbi időben nagyon jó csapat volt Emáékkal, de kár volt töröltetni a farmját. 235. szinten volt.
    Most nekem is vacak nagyon a farm, reggel alig tudtam le szedni, pedig általában jó, ma folyton le fagyott. Már a bariknak is meg igértem, hogy ki vagdalom őket, a forgó virágokról már nem is beszélek. Amúgy sem vagyok virág mániás, kicsit sem. Ma mégis virágozni fogok. Veszek egy cserepet, meg kaspót, és valamit rakok bele...:D Nem tudom, mi az. Ági néni fiától kaptam egy nagy üveg nutellát, osztrák termék. Környezet barát üvegben, és a kupakban van egy érdekes csomag, és 4 darab valamilyen magot rejt, amit el kell ültetni. Valami virágmag. Mivel ajándék, és különleges, el dugom, aztán lesem, hogy nőtt-e belőle valami. :D

Ági barátnőm, és a tesója meg kértek, hogy segítsek nekik, mert szeretnék fel újítani a fürdő szobát a szülői házban, és mivel a Péter jövő héten megy vissza Ausztriába, mindent el kell intézni, aztán én maradok a valaki.....Vizes ma jön, kőművest este találtam itthon, némi rábeszélésre bele ment a dologba, de előtte le kell fixálni a dolgokat, mi hogyan legyen, ezért le kell mennem, és fel jegyezni mindent. Mire a barátnőmék haza tudnak jönni Angliából, addigra be kell fejezni. Sajnos, a temetés is később lesz, mert akkor akarják a gyerekek, amikor mindenki itthon tud lenni. Ez meg rendjén van. Na, megyek is világgá, mert soha nem érek a végére a rengeteg dolognak. Kellemes, szép napot, jó játékot Mindenkinek!

Technics11986, ursa11, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia !
    Ahogyan olvasom, Te szeretsz szenvedni, vagy szenvedni akarsz...Pedig leírtam és mailban elküldtem neked, hogyan kerüld ki a gépeddel való hadakozást az aratást és vetést illetően.
    De te.... Akkor így jártál...:)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A Nagy Cumi eltünt reggelre.

Szia Sütike !
    Van dolgod rendesen a való világban. Ahogy Téged ismerlek megoldod...:)
    Nem baj ha ritkábban jössz, fel vagy mentve...:)

sutimami57, Technics11986, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt Mindenkinek!

Technics11986, ursa11, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia Mimi !

Immáron utolért bennünket is a felhős, szeles idő, ami tegnap volt a Dunántúlon, felétek. Egyszín szürkeség van mindenhol.
    Kissé zokon esik..
    Most "szemetel" az eső is..

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen így jártam, mert nem csak írni akartam, de dolgozni is. Mint ahogy most is. Beléptem a főfarmra. Aktiválni akartam az arató-cséplőgépet, hogy ne kézzel, hanem géppel dolgozzak. A kattintás után elkezdte a százalékokat betölteni ismét. Ezt nem szokta eddig csinálni, meg is lepődtem. A vége ismerős. Felment szép lassan 100-ra és annyi. Nem lehet mást csinálni, mint elmenni a fórumra. Se más területre se semmi. Egy lehetőségem maradt, a kiikszelés, ki is használom. Megyek oda, ahol szívesen látnak.

No pá!

sutimami57, Technics11986, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! csak befutotam, mert a gyerekek ithon vannak a lányom ma kapta meg az első kínai oltást. Mindent megfőzem nekik, amit kértek,csak a citromtelerccsel csúsztam meg, azt most fogom betölteni, ha megköt a malter a hűtőben. Aztán vihetik,mivel ma délután mennek is vissza.
    Úgyhogy most átképzem magamat cukrásznak, majd később bejövök:Lujza

10. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot:)

Ragyogó napsütés és 20 fok környéke...szóval csodás az idő, a kedvem is hozzá igazodik, bár hozzá kell tennem, hogy nekem ritkán van rossz hangulatom...papírhegyeket mára letudtam, megyek és felhozom a pincéből a különböző virágtartókat...el akarom mosni őket, mert szombaton már el akarok menni a piacra és a virágnagykerbe...ép ideje már, hogy az ablakokba is bekerüljenek a virágládák...sőt, úgy döntöttem hétvégén lehozzuk a teraszra a kerti bútort is...eltüntetem ezt a kopárságot, ami most van ott...xD...szeretem a hangulatát...ilyenkor csak egy kávéra is jó kiülni, de ha már megjött a jó idő, akkor szeretünk kint reggelizni vagy vacsorázni is...már alig várom:)

Eventet elkezdtem, repülni is voltam már...egyenlőre több a növényem, mint a felröpim, de majd összejön az is...nem hajt a tatár...keréknél is voltam, de 3-4 pörgetés után frissíteni kell, mert beáll az egész...nem fagy le, de sem pörgetni, sem kilépni nem tudok onnan...szóval egyenlőre az új kütyü várat magára...

Kipakoltam 18 piccolot...majd hozom az eredményt, ha beértek...

sutimami57, Technics11986, mimi és 3 más kedveli ezt.
  11. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok!
    Kedves Dani!Kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog születésnapot! 86cde4.png bv.png

Drága Lujza!!!!
    Köszönöm,hogy gondoltál rám gyöngyileg...hozok én ám teklagyöngy jó lesz ?! :D;)

Sok a munka a kertben meg ugye most lehet orgonázni mégmielőtt más "enyveskezű" szedi le a kerítést szétbontva...szóval gyors kertrendezés itt is és sipirc az ágyba....Remélem mindenki jól van.Lett egy kis rendelésem is egyedi készítés megint :inlove:
    Szép estét kívánok nektek!!!!Vigyázzatok magatokra!!!!!

https://kepkuldes.com/image/9J9lTL

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy horgászok egyet. vettem 4 csaliládát az L-esből rögtön adott 18 gyöngyöt, már be is üzemeltem a felhőt. Tisztára meg vagyok lepődve....
    Töröltem az off részt.
    Ha bárminemű problémád van akár a leírtakkal/töröltekkel kapcsolatban, azt a supporton kellett volna tisztázni. Rajtad kívül senki nem jelzett ilyen problémát, pedig bizonyára más is élt a vásárlás lehetőségével abban az időben (is).
    Amennyiben az én szelektív törlésemmel van problémád, ugyancsak lehetőséged van panaszt tenni a supportnál.
    Kérlek tartsátok be a fórum szabályzatát, és akként írjátok meg a hozzászólásaitokat.
    Köszönöm az együttműködést.
    Havasi_Gyopár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.21
  13. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok

no comment...

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Tudomásul vettem

15. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét Mindenkinek!

Remélem nem kapok ki azért amit írok. Már napok óta füstölgök magamban. Nem a játék miatt!
    Hetek óta nem tudok eventezni, mert hála az égnek olthatunk a rendelöben. Sok munkával jár. Alig vagyok itthon.

Kérem, hogy az oltással, oltakozással kapcsolatos véleményed lejegyzését a Farmerama játék hivatalos fórumán szíveskedj kerülni. (Fórum szabályzata)
    A játékhoz nincs köze ennek a tartalomnak.
    Más platformon írj erről, több lehetőség adott ehhez.
    Együttműködésedet, megértésedet köszönöm! /mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.21
    sutimami57, Technics11986, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igaz, igaz.

Bár nem nekem címezték, (de! nekem is!) de elgondolkodtam az intelmen. Tudomásul vettem, amikor elkezdtem a játékot, hogy vannak lehetőségek és vannak kötelességek. Ilyen az is, hogy a ÁFSZ-ben előírtakat betartsam, többek közt a Fórumra vonatkozó részeket is. A játék cenzora, aki jelen esetben moderátorként van itt, előírta, hogy csak olyan tartalom jelenhet meg, ami a játékkal összefügg, más nem. Az is le van írva az ÁFSZ-ben, hogy a játék üzemeltetője dönti el, hogy a fórumban mi maradhat meg és mi nem. Ez ellen fellebbezni nem lehet, felesleges is lenne. Jelen esetben az üzemeltető megbízottja az, aki cenzorként tevékenykedik, a moderátor.

Mivel az, hogy ÉN mit csinálok a magánéletemben, szabadidőmben, van-e gyerekem, családom, unokám, felmenőim, hová megyek vásárolni vagy bárhová, milyen idő van éppen felénk, illetve milyen az egészségi állapotom stb. nem tartozik a játékhoz, tehát itt meg sem jelenhet, mert az a cenzor által leírt intelembe nem fér bele. Én nem csinálok eventet egy ideje, erről nem tudok érdemben hozzászólni, a többit pedig - mint fent le lett írva - még jogom sincs leírni. Tudomásul veszem és ez alapján fogok tevékenykedni ezek után. Mivel nincs mondandóm, ami engedélyezett, a fórumot innentől kezdve addig kerülöm, míg nem vágok bele egy eventbe és arról nem akarok megosztani tapasztalatot. Mást, mivel nem tartozik a játékhoz, nem is lehet írnom. Arra azért kíváncsi vagyok, ha csak a szigorúan vett játékról szabad csak írni, ki fogja ezeket a topikokat életben tartani? A cenzorok, akiknek mindent lehet?

További jó játékot mindenkinek!

17. Koppi

Az előbb volt itt egy hozzászólásom.
    Némely ok folytán törlődött, pedig hoztam volna a kiegészítést hozzá...
    De azért is bemásolom. Idézet a Netikettből....
    ""Ez egy játék fóruma. Ennek megfelelően a játékkal kapcsolatos témáknak készült. Természetesen a megfelelő helyeken, mint a törzsasztal lehet egymással beszélgetni, tréfálni, stb. Azonban tilos szexuális, rasszista, politikai, morbid és minden más nem a közízlésnek megfelelő hozzászólás. Ne feledjétek, hogy figyelmeztetés nélkül törölhetik a moderátorok azon hozzászólásokat, amelyek nem felelnek meg az itt leírt szabályzatoknak. A fórumot gyerekek, 14 éven aluliak is olvassák és nem szerencsés, ha olyan tartalmak jelennek meg (legyen akár rejtett utalás) a fórumon, ami nem nekik való."""""""""

Az ilyetén hozzászólás, mint amit Te írtál, még belefér a Fórum szabályai közé...:)
    Jöjj és mondd...:D

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Egyetértek !
    Nos... a játékról. megcsináltam a tenyésztős eventet, illetve ez nem teljesen igaz mert az utolsó tenyésztésnek még van kerek 2 perce. A felhőt még gyűröm ezerrel, de nagyon sok gazt kér, lehet, bedobom a 200 %-omat, aztán utána ismét tudom a pajtát töltögetni. Még csak 2 szintem van meg .:oops::oops:
    Az előbb átjött a szomszédom, találtak egy sünt a réten, olyan volt mint egy felfújt hólyag, Szerencsére szóltak nekem, én annyit tudtam megállapítani, hogy nem vemhes, nem attól kövér, ezért szóltam az állatmentőknek, akik elvitték a doktorhoz, aki megállapította, hogy valószínüleg megsérült, és attól levegő került a bőre alá, az fújta fel. Adott neki gyógyszert, meg tápot, amivel lehet etetni. A szomszédaim igen jó emberek, bevállalták az ápolását, amit én ezzel a kutya és macska hadsereggel nehezen tudtam volna megoldani. Injekciózni majd naponta átmegyek hozzájuk. A kazánházban készítettek neki egy szalmával bélelt almot, reméljük megmarad.. Mint tudjuk, kihalóban levő kis lényről van szó.
    A másik... kikeltek a kis kékcinkék a postaládában... Naná, hogy meglestem őket, amikor cinkemama éppen a teraszon lakmározott;););), Akkorák, mint egy gyufafej!!!! Le is fényképeztük az állatmentő hölggyel, majd ha átküldi a képet, akkor felrakom, meg holnap lefotózom a sünit is. Ma már elég stressz érte, hagyjuk pihenni.
    Szóval zajlanak nálunk az események. Most megyek és feltöltöm a kismadár itatót az udvaron, aztán végezvén az állatsereglettel, pihenek egyet,
    Legyen szép napotok:Lujza
    A Modiknak: Bocsi ,mi nem tudunk csak a játékról beszélgetni, mivel legtöbben személyes ismerősök vagyunk bizony más témák is előtérbe kerülnek. A játékról meg időnként jobb ha nem beszélünk, úgyis törlésre kerül.... Elnézést de ezt muszáj volt hozzátennem a mai naphoz. Soha többé nem hozom elő ezt a témát.

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megkérlek, gondold át, mire vonatkozik az idézésedben a moderátori megjegyzés!

Az oltakozással kapcsolatos személyes vélemények megosztása az, ami itt a topicban már ütközéseket mutatott.

Ennek nincs helye itt.

A moderátor nem cenzor! A Farmerama játék fórumán a lefektetett szabályok alapján felügyel, segít és tanácsot ad.

Van mód arra, hogy a sérelmedet jelezd a munkámmal, munkákkal összefüggésben a játék supportján.

Köszönöm az együttműködésedet továbbra is!

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok..[​IMG]

Gyöngyi,
    az orgona csenésről jut eszembe, hogy amikor még dolgozóba jártam, az egyik kerités mellett, nagyon szép orgonák voltak.Megmondom őszintén, csak egy kicsit kellett a kezemet kinyújtani és elértem az orgonát.Restellem, de mivel nagyon szeretem a virágokat bizony leszedtem egy ágat és amint ott bibelődöm az orgonával, bizony nyillott a kapu és indult dolgozni a házigazda is.Mit volt mit tenni, bizony az én kezem fenn. az orgona benne.A tulaj is én is elnevettük magunkat, és én nagy bocsánatok közepette kértem elnézést, hogy igy, meg úgy, tudom nem kellett volna....
    A házigazda szépen visszament, miután mondta, hogy várakozzam egy kicsit, kihozta a metszőollóját és levágott nekem az orgonából.
    Igy jártam én az orgona csenésemmel.
    Valószinűleg, más is igy van az orgonával, pláne igy Anyák napja felé.

Megyek, veszek csaliládát én is, hátha lesz olyan szerencsém , mint Lujzának.Na persze, én álmodozom, a gép meg ad nekem ami éppen akkor arra jár.Igy is van, kaptam egy prémium csalit, azzal pedig ez az ügyetlen mackó kifogott nekem 2 gömbhalat.Én amit kiváltottam szintén prémium csalit azzal kaptam a horgászás eredményeként, egy halas ládát.

Ennyit a pecázásról.

Jó játékot kivánok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.