Épelméjűek

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Sziasztok.

  Klárika nem tudom mi az a kapusznyika?!:eek:
  Itt is nagyon szép idő volt nagyon kicsi hó maradt itt ott foltokban.:)
   
  Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
 2. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Szia !
  Én is értetlenül állok itt. De a Gugli a barátom és megoldódott a titok.....
  Akkor Te onnan származol? :)
   
  Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
 3. Álomhajsza76

  Álomhajsza76 Fórum hercege

  Ahoj :)

  Na lehet én nem vagyok épelméjű,de minek van a hiúz a piacon?És a homár?
  Nem látok feladatot velük,akkor minek is? Hiúz eventnek régen vége,homárevent meg nem is volt:pxD
   
  Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
 4. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája


  Szia !

  Hogy boldogulsz az eventtel?
  A homárt eddig csere napon küldeni sem lehetett. Ha jól emlékszem egy event alkalmával szereztük be.
  Majd egyszer lehet még, hogy beépítik valahova feladatba. :)
   
  Álomhajsza76 és Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
 5. lovardatanya

  lovardatanya Járnitanuló

  Amit megszereztek a játékosok avval biztos, hogy előbb utóbb feladat lesz. Mivel a hiúz még csak pár napos gyűjtögetni kell (már aki) minél többet és félév múlva vagy akármikor lehet, hogy azt kell valamilyen oknál fogva tenyészteni. Ráadásul a gazdaköriben is előfordulnak vagy ezután feladatba. Szóval ami a piacon van és aki fel akar készülni jobb, ha gyűjtögeti.:)

  lukimi
   
  Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
 6. Álomhajsza76

  Álomhajsza76 Fórum hercege  Sziasztok :)

  Koppi: nem csinálom az eventet,nem látok semmi érdekeset benne,igaz nem is nagyon olvastam át.

  Lukiimi:én végig szuperttáppal nyomattam, a hiúzos eventet,még tápom sincs neki,de akkor elkezdem szaporítani őket,nehogy egy jó kis ólról lemaradjak,mert nem lesznek híúzaim :)
   
 7. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Megüt a Guta !
  >:(>:(>:(>:(>:(10 pörgetésből a keréken 7 szer Csp 2 szer mandragóra és 1 halásztanya jött !>:(>:(>:(>:(>:(>:(

  Álomhajsza!

  Azért belefoghattál volna, mert nem muszáj a felhőt és kitevőket megszerezni, viszont ki lehet venni csomó szupertrágyát és party pörgetést és egy rakat Kacsa Katát a többi apró cseprő dolog mellett, amit úgyis megtermeltél már...(Gondolom én.)
   
 8. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Csak bekukkantottam. Amit lehetett, kiszedtem, most már csak majszolok. :)
  Jó éjt!
   
 9. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája


  Én is ! De brie sajtot...:):D:D:D
  Így vacsi előtt...:)
   
 10. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Előétel....xD
   
 11. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Na a körtefát ne is mondd... :( Én is szeretek egyet befejezni, de a hosszú érések miatt valami mást is kell - pl event - csinálni.

  Mi a megnyugtató neked állatból? És a ritkábbakból is? Gondolok itt a pingvinre pl.
   
 12. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Némi friss kacsatepertővel fogom folytatni és mellé sört fogyasztok (Jutalom a nap végén/doboz) /pohárból/, aminek gyöngyözik az oldala a hidegtől...:)
   
 13. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Nyami, glutty glutty. xD

  Te még ihatsz hideg sört?! Én már régóta kerülöm igen sokáig ihattam baj nélkül de már vigyázni kell a torkomra. Mostanában minden nyáron van min. 2 hónap rendkívüli kánikula amit én alig viselek el nos, olyankor én is sörözök sokat: én is dobozos, de alkohol mentes.:p
   
 14. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Ez egy szarvasi étel. Dinsztelt káposztával töltött tészta.[​IMG]! Nagyon finom. Amíg Szarvasi érdekeltségem volt,ott tanultam.

  Nem-nem.. Csongrád megyei voltam,HMV.-helyen születtem,Kakasszéken laktam,és most Orosházi vagyok.. igazi kis költözködős.. :)

  Én is majszolok,imádom a sajtot. A felhősort is szeretném..akarom...úgy is megszerzem.. :)

  Hú,kacsatepertő..az ám a fincsi étek.
  Egészségedre! :)
   
 15. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Dinsztelt káposztát már ettem de tésztában még nem, a látványtól is beindult a nyálképződésem.xD:inlove::music:

  Ennyi helyen lakni?! Van aki sose költözik máshova, ott éli le életét. Költöző madárka vagy.:):inlove:

  Kacsatepertőt még csak tippelni sem tudok, mikor ettem utoljára. Beezzzeg az én időőmbeeen?! Gyerek koromban mikor még tele volt a hátsó udvar mindenféle szárnyassal?! Az ólak meg röfögtek....xD
   
 16. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  :)
  Tetszik...:)

  Így túl az előbb jelzett vacsin, immár rá is gyújtottam...Betyár jól érzem magam...:):)


  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Eddig--------------------------------------------------------------------
  Ugyanis benéztem a Gazdakörbe és jól felhúztam magam.
  Olyan eszement mennyiségeket kér és ad érte bagóért némi tp.-t és a végén 1 AB.-t
  Hova süllyed már a feladatsor , van még ettől is lejjebb?
  NEM fogom MEGCSINÁLNI !![​IMG]
  Majd, ha befagy a pokol !!
   
 17. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Nézd régebbi játékosoknak ennyi beadandó növény és állat nem tétel. Én is úgy játszottam 3-3.5 évig, hogy középen növény termelés, körben fák valamelyik területet meg kipécéztem és oda ólakat raktam vagy feladatba gyűjtöttem, vagy ha azt befejeztem több 100-at vagy ezret termeltem/tünk a jövőre nézve. Amikor kezdtünk inkább Tp-re hajtani özön xxl fákat gyűjtöttem, cseréltem és abban az időben még vettem is titkos izéket. Ebből adódóan pl fatermésből lett 10-100.000 közötti mennyiség a pajtánkban!! Ha valaki nem ment a topra évekre előre meg volt az esetenkénti néhány száz beadandó fatermés. Eventekbe, gazdakörikbe, bármilyen feladatokba. Még most is abból élek. Növények és állatok dettó. Nekem már nem sok növényem van és állatom sem mert rég átálltam Tp-hajtásra de ahogy írtam a zöme régi játékosnak ilyenkor egy hajszálat sem remeg a keze mikor be kell adni néhány 10-et, 100-at.

  Nem tudom hogy olvastad el a mostani event leírást mert ha végig és figyelmesen akkor tudod a másik opciót is: ha csak valamelyik extra termékre megy rá valaki akár több 100-at is ki lehet szedni anélkül, hogy kéne 11.500 növény és 1 szál felröpi is. Kb 500 eventnövény kell bemenni a különböző helyiségekbe megkeresni az újra indítható legértékesebbnek tartott szupitápot vagy party pörit (szupitrágya, KK, stb,stb kinek mi tetszik) de ha kicsivel több eventnövény kell is max. 1500. Viszont lehetett termelni eventnövényt akár 10.000-en felül is nyugisan és ha kiszúrtad magadnak az amúgy drága szupitápot vagy party pörit akkor abból akár 200 db-on felül is kiszedhettél volna, csupán ismételgetni kell: majszolás, 200 ev.növ. beadásra katt. majszolás, ev.növ etetés kész ésatöbbi. Én kivettem a felhőt mert napi 60.000 Tp-t jelent és kissé gyngén állok felhősorok tekintetében mivel el voltam 1 évig. Viszont egy plusz kör event növénnyel többet termeltem és kiszedtem szinte mindent és party pöriből annyit amennyit az a plusz egy kör növény ev.engedett. Én így evvel az eventtel elégedett vagyok.:)

  Még 1 nagyon fontos tanúlság: a pletyi topikban figyelem milyen event következik és ha valamiből kevés van vagy nincs akkor még időben, nem csillagászati áron beszerzem a piacról.

  Mégeszer vissza jöttem: mindíg figyelem a piacot és amikor olcsóbb állatokra bukkanok feltankolok belőlük. Mostanában már nehéz olcsót találni. Ezért egyre növelem a csp-készletemet, hogy ne kottyanjon meg ha mégis drágábban kell vennem valami fontosat.
   
 18. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  És ez pontosan így is van ahogyan leírtad. Tanúsíthatom.
  Amellett, hogy nekem a növényeim is 5 és 25000 között mozognak
  Kivéve a búza (204000), saláta (196636), répa (153831) darabbal rendelkezem e pillanatban.
  A répa azért kevés, mert folyamatosan használom föl a csatnihoz...:)
   
 19. kpe59

  kpe59 Fórum elő legendája

  A bahás állatok 300 körül minimum, de ott a nem titkos állatok, le se merem írni, de 2 és 3 ezer közt vannak. Itt a pajtaérték miatt termelem az állatokat, most főleg víziló és fóka ól van sok kint, mert ha olyan event van, amikor pajtaértéket kell beadni, akkor ezek nagyon jók, 1500 körül van mindkettőből.
  A farmos állatoknál, mindegy hogy titkos vagy nem, minimum 150 van, de a zöme 300 felett van. A mostani event-be is megnézés nélkül dobáltam be mindent, mert biztos voltam benne, hogy van mindenből elég. Nem is volt gond vele.
  A növényekből néhányat vissza kell hozni szintre, de nem vészes. A bahán 22 ezer, a farmon 10 ezer a minimum mindegyikből, mindegy milyen hosszú az érésideje.
  A fatermések minimuma ezer, de miután a baha két területe fákkal van teli event mentes időben, így azokból rengeteg van.
  Eladni és venni nem szoktam semmit, illetve néha tápot, mert a sima malom szupertápot kever, a bahás meg nem győzi a mennyiséget. Az olcsóbbakat veszem, ami drága a piacon, azt gyártom.
  Szóval én ilyen gyűjtögetős vagyok, anyukám mindig azt mondta, hogy a vantól nem kell félni...

  Boldog ól nap!

  Baby Boom!


  Boldog aratás napja!

  Mega TP nap!
   
 20. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Jó reggelt!
  Ez valóban megnyugtató mennyiség. Nekem is van elég, be is tudtam dobálni gond nélkül, de bizony néhány titokállatból lehetne több Van, amiből csak 10-20 db van.
  Erre a tp-szerinti termelésre még nem is gondoltam. :) Fatermésből átlag 10000 a szigeten, a farmon csak 1000, ott az állatoknak is kell hely, meg növényeknek is. Most utoljára ültettem eventgazt a farmon, következik a lóhere. ;) A szigeten még mehet a majszoláshoz való.