Épelméjűek

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Dani ! Korán dicsekedtem, mert hamar elment a napocska, aztán zivatar, majd ismét napocska, majd zivatar, így ment ezidáig, de már megint le akar szakadni az ég>:(. Nálunk is van vagy 19 fok.. A gerincemet nem is említem, mert nem lenne szalonképes:oops:.
  Mivel állni ,menni nem tudtam egész nap, ülve kitakarítottam a mosógépet amúgy istenesen. Átmostam, átfertőtlenítettem az egészet, a mosószer adagolót nemes egyszerűséggel, bevágtam a mosogatógépbe, hűűű de csilli villi lett. A végén még pluszba beleraktam 2 mosogatógép tablettát, és a törlőrongyokat átmosattam vele. Most elégedett vagyok.
  Az event nagyon lelassult így a vége felé, de van még időm, meglesz. Nem pazarolom rá a zöld cseppeket, jó lesz az még másra.
  Most gyorsan leszedem a többi farmot, aztán visszafekszem, az a legjobb jelenleg a gerincemnek.
  Mindenkinek jó éjszakát:Lujza
   
  Katka54, fénylő., sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
 2. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Nem bírják az eresztékeink ezeket a változásokat. Én most jól vagyok, csak el ne kiabáljam...!
  Ne fájjon a derekad, kívánom!
   
  Katka54, Fatther, fénylő. és 3 más kedveli ezt.
 3. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! Be értem....ez itt a mosoly sziget! Mindig jókat vigyorgok, az pedig nagyon kell. Persze, nem minden hír vidám, de az élet már csak ilyen. Pénteken szép lett a hajam, igaz, ennyi pénzért már engem is egy kicsit ki kupálhattak volna...aztán jöttek az ügyezések, meg futás haza, otthon a többi. Szombaton némi rá hatásra a papesz otthon maradt, így aztán végre, az új harmonika ajtó is a helyén van, a keret le festve, mára apróbb dolgok maradtak, ha nem lesz meg, a jövő héten meg csinálom. Nem is értem, hogy nekem soha nem elég az egy nap, semmire. Pedig mindig futok. Világgá....:D Igaz, még az utat nem találtam meg, de ha be gurulok, akkor szaladok valamerre.....
  A csere napon még semmit nem találtam, nem is volt rá sok időm. Nagyon pocsék az időjárás itt is, így aztán már nagyon elegem van ebből az őszi esőzésből, kedvem sincs semmihez. Az event tetszik, ma végzek vele délutánra, nagy nehezen, de ki bírtam, hogy nem pocsékolom a cseppeket, van rá idő. Jó kis event...ólakat vettem, de nem raktam ki még, de ahogy el néztem Dani óljait, nem nagy bennem a reménység. :D :D

  Na, most mennem is kell....szép vasárnapot!
   
  Koppi, mimi, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
 4. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Szép vasárnapot mindenkinek! Már többször benéztem, de bizony Sütikén kívül más még nem járt erre.:oops:. Ezért gondoltam bejövök, hogy ipari méretemmel legalább a tömeget növeljem:D. Nálunk esős, csendes, borongós vasárnap van, csak a farmon dübörög az élet, holnap szeretném befejezni, mert kedden már nem leszek itthon, elmegyek Kaposvárra a tesómhoz.
  Még a kutyák is kedvetlenek, már fél 11 van , és még semmi hülyeséget nem csináltak. Csak heverésznek, tunyulnak ők is. Összeütök egy kis rántott csirkeszárnyat aztán én is csatlakozom hozzájuk -csak én a ágyon fogok heverészni:D:D.
  Legyen szép napotok:Lujza
   
  sutimami57, Koppi, mimi és 4 más kedveli ezt.
 5. Kincsem-birtok

  Kincsem-birtok Fórumlakó

  Sziasztok! :)

  Gyorsan bekukkantottam, hogy jelt adjak magamról. Összekalapálásom folyamatban :D
  Igaz a fejem egyre laposabb, de valamit,valamiért ;)

  2 db titkos ólat vásároltam, természetesen nem lett belőle agáma.......
  Viszont sikerült cserélnem egy neon ólat, így hollóhajlékom is tündököl már ebben a színben.
  (halkan megjegyzem, hogy a rózsaszín sokkal szebb és nem azért mert "lányos" )

  Most egy kicsit pihizek ha a vihar engedi, mert borzasztóan csapkodja a ház oldalát a nagy fa.
  Ígérem még jövök és olvaslak is Titeket :inlove:

  Addig is vigyázzatok magatokra!
   
  sutimami57, Koppi, mimi és 4 más kedveli ezt.
 6. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Sziasztok..

  Hááát tudjátok, én nem is értem, de valahogy csak leszúrásban van részem.Biztos valami kiálhatatlan egy nőszemély vagyok, mert , de tényleg.............Jó, ne mondjatok semmit.

  Tegnap például, voltam vásárolni, mert a barátosném mondta, hogy majd meglátogatja a Papát, mert volt a szüli, meg a névnapja is.Hogy mikor, azt nem mondta, de elmentem neki venni valamit, mert neki is volt a névnapja, de ugye a karantén időszak felül irt mindent.
  Meg is történt a vásárlásom, és hazafelé még lemenetem a metró aluljáróba, hogy vegyek sportot a Papának.Nem is tudom, hogy én mire gondolom a napot, de eszembe sem jutott, hogy még virus idő van, és csak annyian lehetnek a boltban, ahány kiszolgáló van.
  Megyek le a lépcsőn az aluljáróba, fene nagy óvatosan, mint a pingvin, mert a térdem nem szereti a lépcsőzést lefelé.El is voltam kalandozva agyilag, igy aztán benéztem a trafikba és látom, hogy de jó már jön is ki a pasi mindjárt aki benn volt, én meg be.Eszembe sem jutott, hogy hányan, meg miért, csak bementem.

  Megvettem az újságokat , kifizettem, és az oldalsó pulthoz álltam,ahol a lottót szokták gondolom kitölteni, hogy eltegyem a szatyorba az újságot.Akkor látom, hogy a szatyorban ott van az üveg a vizzel, hú, tényleg még nem is ittam egy kortyot sem, és én balga a számhoz emeltem az üveget és ez lett a vesztem.
  Alig kortyoltam egyet, éktelen kiabálásra figyelek fel."jó hogy nem akar még ebédelni is"...Te jó atyavilág ez nekem szól, nézek kifelé az ajtón és látom, hogy egy hölgy kiabál nekem, meg aztán" egyébként is soron kivűl mentem be".
  Halljátok, én úgy megijedtem, hogy kapom a nyalábomba a szatyromat, vizemet és uccú kifelé a trafikból.Ott is még mondta magáét a hölgy, de azt én már nem is figyeltem, csak annyit mondtam neki, szépen udvariasan és nem kiabálva, mint őkelme."Asszonyom, életében ennél nagyobb gondja sohase legyen".

  Utána gondolkodtam el, hogy végül is én voltam a hibás, de mentségemre legyen szólva a metró aluljáróban nem szoktam kérdezni, hogy ki miért van ott, meg szóval miért nem akkor szóltak, hogy nem menjek be, mert ők is arra várnak. Na most már mindegy, de piszok rosszul esett, mert tényleg nem szoktam én soha senki elé menni, mert nem tartom fer dolognak.
  Igy jártam, a szórakozottságom vitt a bűnbe.

  Volt még tegnap egy másik lemarás is, amikor is egy régi barátunknak adtam tanácsot, hogy nem jó ha hasmenésre rántott szeletet meg húslevest fogyaszt."Mit akarom én megváltoztatni, mikor másnak sem sikerült"
  Tyűűű a mindenit, de piszok rosszul esett, mert már két napja próbáltam mondani, hogy mit tegyen hogy a bélflórája helyre jöjjön,erre meg a válasz a fenti.

  Ma egy újabb, de azt már nem akarom elmesélni,úgy hogy szóval el kell gondolkodjak, hogy mi a csoda van velem, hogy ilyen sok gond van velem.Lehet hogy be vagyok sokallva????Vagy talán túl érzékeny vagyok?Vagy mi a jó fene bajom van már????
  Ki kellene valami találni már ellene......

  Most ezt muszáj volt kibeszélni magamból, mert húúú de szorongatta a belsőmet.Rá is ülök a festett tulipános ládára, hogy nehogy kiszivárogjon belőle egy szó is.
  Most lapozom egyet, aztán beveszem a lesza...rom tablettámat és fütyülök a világra.

  Ma nem tudom, hogy vajon készen leszek e a Találkozunk a strandon X fejezetével, mert igen sok az érték és vajon meg lesz e a beadandóm.Szerintem két óra múlva kiderül.

  A vadbanán srandklubban meg hibádzik még elég sok dinnyneturmix, a felhőhöz még három . Ám ahhoz meg kell a lédús dinnyne. Igen ám, de mire van meg a felhő, ha még a legutolsó kitehetőért még kell 6 db dinnyeturmix,sőőőt még kell dinnye is.Szóval van még mit tennem itt is.

  Most már elég belőlem is meg Sopánkánéból is, igy együtt sokan vagyunk itt.

  Derű és vidámság kisérje a napotokat.
   
  sutimami57, Koppi, mimi és 3 más kedveli ezt.
 7. fénylő.

  fénylő. Fórum nagymestere

  Lujza na most haltam be a kutyáidon :D Meg a frontinon :D Okos vagy te :D Puszi :))
   
  sutimami57, Koppi, mimi és 2 más kedveli ezt.
 8. Technics11986

  Technics11986 Fórum ismerője

  Csilit szerintetek én hol kapok? A piacon nincs? Én nem láttam.
   
  sutimami57, fénylő., Koppi és 2 más kedveli ezt.
 9. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Krisztián ,
  a Bahamán, a Zuhatagok szigetén tudsz ültetni.Megszórod minden jóval és hamar beérik
   
  sutimami57, fénylő., Katka54 és 3 más kedveli ezt.
 10. Technics11986

  Technics11986 Fórum ismerője

  Szia! Köszönöm de a Zuhatagok szigetéért cimű feladat kéri pont. Nem tudom még termeszteni most dolgozom rajra.
   
  sutimami57, fénylő., Katka54 és 3 más kedveli ezt.
 11. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Ó akkor sajnálom, az én piacomon van rendesen.
   
  sutimami57, fénylő., Katka54 és 3 más kedveli ezt.
 12. busika02

  busika02 Utánpótlás-írogató

  Szia Elze Heni vagyok hol a csere topic nincs izzó bükkfám Csacska ajálotta nézem meg ott!
   
  sutimami57, fénylő., Katka54 és 2 más kedveli ezt.
 13. Technics11986

  Technics11986 Fórum ismerője

  Na közbe rá leltem. Adtam egy pofont a bankomnak. De kezelhető. Asszony megöl a telefonszámla miatt.
   
  sutimami57, fénylő., Katka54 és 3 más kedveli ezt.
 14. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Henikém,
  korábban emlékszem lehetett irni, hogy mit szeretnének cserélni, de végignéztem mindent és nem találom.Megnéztem,. sajnos nekem sincs, küldtem volna.Sajnálom.

  Régen ez volt.
  Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja


  Krisztián!!

  Még itt bal oldalt a piros kosárnál nézd meg, ha van jogosultságod, tudszs venni 300 darabot a csiliből.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.6.20
  sutimami57, fénylő., Koppi és 3 más kedveli ezt.
 15. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Krisztián! A piacon csak az a szigetes termék jelenik meg, amit már kiváltottál.Ha sikerül kiváltanod, utána már meg is tudod venni.
  Marcsi! Szerintem nincsen benned semmi hiba, az emberek vannak egy kicsit túlfűszerezve. Ne is törődjél velük. Van aki azzal vezeti le a feszkót, hogy beleköt másokba:(. El kell őket kerülni, oszt jóvan..... De azért ugye ugye milyen jó ez a láda? Az ember belebeszéli a sok nemteszik dolgot, aztán meg is nyugszik.
  Úgy terveztem, hogy belépek a városba, a tesómnak kellene egy lenge rékli, de nincs semmi kedvem. Pedig már az autót is kiraktam a ház elé. Végül is kinn maradhat, ez egy csendes, fehérlakta zsákfalu, senki nem zárja a kocsiját a ház előtt. Amit itt a ház elé leteszel, az egy hét múlva is ott van. Onnét lehet tudni, hogy melyik háznál van gyerek, hogy a ház előtti árok tele van biciklivel rollerrel és egyéb fontos gyermejátékkal.
  Holnap is lesz egy nap, majd akkor bemegyek.Délután kimosom, kedden vihetem magammal.
  Most megvárom amíg megsül a darafelfújtam, aztán folytatom a semmittevést.
  Legyen nyugodt szép estétek:Lujza
   
  sutimami57, Fatther, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
 16. busika02

  busika02 Utánpótlás-írogató

  Köszi Elze!
   
  sutimami57, Katka54 és -elzemari- kedveli ezt.
 17. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Nagyon szivesen Heni!!

  Lujza,
  bizony jó ez a láda, ma jól beletettem a gondomat, bajomat.

  De is jó neked, hogy ilyen nyugodt helyen laksz.Igy kellene mindenhol.Mennyivel szebb lenne az élet.
  Ma én is lemenetem a Karantén -fensikunkra, hogy egy kicsit tegyünk vegyünk, de az eső egy óra sem telt el , elkezdett esni.Nem ám csak úgy felibe harmadába, hanem rendesen.Sok sok apró cseppekben olyan áztatóként.Igy aztán nem volt mit tenni, összekapni amit levittem és vége van a mai kertészkedésnek.

  A Találkozunk a strandon X.fejezetével végeztem, elbúcsúztam a medvecsaládtól.Azt igérték, jövő nyáron visszajönnek.Azért én hallottam , amikor egymás között mondták, hogy jó volt a nyaralás, de még jobb otthon a saját barlangjukban.
   
  Utoljára szerkesztett: 21.6.20
  sutimami57, Fatther, fénylő. és 3 más kedveli ezt.
 18. Katka54

  Katka54 Fórum ezredese

  Szia A busika02 a farmneved? Küldök izzó bükkfát
   
  sutimami57, fénylő., Koppi és 2 más kedveli ezt.
 19. henrietta1223

  henrietta1223 Kivételes tehetség

  Szia Katka igen az a farmnevem Te vagy a megmentőm mit kérsz cserébe?
   
  sutimami57, Koppi, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
 20. Katka54

  Katka54 Fórum ezredese

  Csak annyit, hogy jelezd, ha megkaptad
   
  sutimami57, fénylő., Koppi és 2 más kedveli ezt.