Épelméjűek

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  [​IMG] [​IMG]
   
 2. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! Sajnálom, hogy nem jöttem pár napig, de megint a szokásos diliház van nálam. Lótás-futás. A szomorú hírektől én is kicsit el szomorodtam, mert nagyon sajnálom, ha valaki bajban van, és bizony, nem lehet neki segíteni, csak az együtt érzés, szeretet, ami meg marad. Marika, nincs Veled semmi baj, csak több a banga ember, nem könnyű velük, néha én is bele futok kínos helyzetekbe, de bizony, nem vagyok olykor annyira udvarias....:D Mostanában ez az idő is ki akaszt, a folytonos eső, nehezen viselem. Tegnap már jobb idő volt, de a mai is kétséges. Nyári meleget akarok, igazit!!
  Be érett a meggy is, illetve folyamatosan érik, így a nagy takarítás mellett főzöm a meggy lekvárt, olyan igazit, ami a fél napot le foglalja. Ma úton leszek, el kell mennem be vásárolni, ügyezni, délután meg megyek unokázni, mellé babázok....:) :) Legyen valami jó is ebben a hétben.
  Eventet csinálom, jó ez a kis repülős. A hűtős ki tolt velem, vagy inkább én magammal...reggel ki számoltam, hogy keljek korán, hogy zárás előtt még egyszer le tudjam szedni a ládikákat, mert jók voltak a plusz ajándékok. Nem hiszitek el, pont egy perc hiányzott...kicsit ütögetett a guta, de ez van. Nagyon tetszett ez a kis event. A mostani is tetszik. Minden jól jön...a pörgetőssel meg nagyon jó felhőt kaptunk, be is üzemeltem tegnap.
  Most viszont futnom kell, mert van egy csomó dolgom, aztán irány a csacsifogat. Legyen kellemes, szép napotok!

  Vissza futottam egy picit! Évi, jó lett a fürdőszoba, az ajtó is rajta. Kicsit furcsa, mert a régit ráncigálni kellett, ezt meg csak érinteni...:D :D Az is furcsa, hogy a régi fehér volt, az új meg barna, mert olyat akartam...de jó, meg fogjuk szokni. :) :) A hajam is jó volt, a szokásos két szín, szőke, lila. Formailag magam alakítom, reggelenként égnek áll minden szál...:D :D Remekül tudom el feküdni...na, de nem baj, jó ez így. Gyógyuljatok meg, hozzatok jó híreket, de a szomorút is, itt a láda!
   
  Utoljára szerkesztett: 25.6.20
  mimi, Kuzdern, Samborg és 4 más kedveli ezt.
 3. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Sziasztok.

  Ma már úgy éreztem, hogy be kell jönnöm, mert a tegnapi meg azt hiszem az előtti napot is elcsaltam.Tegnap piszok mód fáradt voltam, mert előtte nap elég sokat kerteltünk, vettem büdöskét is, és azt is elültettük.Van egyik lakó, aki Fótra jár a barátjához kertelni és onnét küld ezt azt, hogy ültessük el.
  Eszembe jutott, hogy amikor voltam egy kavicskép kiállitáson, naná, hogy akkor nekem is kellett kavicsokat gyűjtenem, hogy kipróbáljam abban is magamat.Na most ezeket a kavicsokat kértem meg, hogy a Papa amikor jön le a kertbe hozza magával, mert kitaláltam, hogy kis kavicsvirágokat fogok kreálni a faszoborhoz.Komolyan mondom nagyon tetszik, pláne amikor fentről letekintek, hááát olyan öröm tölt el.
  A szomszi még a madárkáknak is kitalálta, hogy a fehér tálkában van a viz nekik, és egy kis bambusz bot amin állhatnak, hogy tudják a vizet inni a tálból-

  A kijelölt rész, már úgy gondolom betelt, de sebaj, hol van még a nyár vége, és a kert is elég nagy még, hogy lehessen benn tevékenykedni.
  S van még egy farönk is, amit kezelésbe lehet venni.Igaz az nem a mi ablakunk alatt van, de hozzánk tartozik az is.

  Nagy örömmel tölt el, hogy a lakók közül nem is egy, nagyon dicséri a munkánkat, hogy milyen jó lenézni az ablakból a szépséges kis birodalomra, amit teremtettünk.Nekünk is jó érzés, hogy a kreativ hajlamainkat ki tudjuk élni.

  Jót derültem valamelyik nap is, amikor a szomszi mondja, hogy alig várja már a lomtalanitást, és akkor majd ezt azt még be is tudunk szerezni.Én meg nagy nevetve mondtam, hogy miként fogunk megbirkózni majd a barnákkal, akik már előtte nap letanyáznak oda ahol várható a lomtalanitás.Azt mondta, majd birokra kelünk velük.Hűha nem is tudom, én azt miképpen tudom majd nyélbe ütni, mert én igen félős vagyok és csak a szép szóban, a meggyőzés erejében hiszek.
  Na majd meglátjuk.Úgy hogy izgalmas nyárnak nézünk elébe.Ha már nyaralás nem jöhet szóba, sőőőt még egy két napos kiruccanás sem, igy aztán marad a Karantén-fensikunk.Megigérte nekem a szomszi, hogy a szülinapomon ott fogunk bulizni.Azt még nem tudom, hogy majd a lakók mit szólnak hozzá, de ha a szomszédos s épitkezéssel járó zajokat kibirták, akkor a egy boldog szülinapot felkiáltást csak elviselnek.
  Te jó ég, hogy megy az idő, egyik év a másik után.

  Azt gondoltam, hogy nem csinálom az eventet, mert közben jövök megyek, mint egy mérgezett egér, mert mindig eszembe jut, hogy még ezt, meg azt, szóval mindig kitalálok valamit, ha éppen nincs kórházi menet, hogy kicsit változatosabbá tegyem a napomat.Igy aztán legtöbbször, amikor érkezem, utána a konyha vár, majd kora délután a fensik, s végül késő délutánra marad az újság, és már itt is van a hiradó ideje.Még az a szerencse, hogy nincs nagy alvókám, és aztán hajnalban meg az olvasás.

  Azért tegnap csak elkezdtem az evenett elég későn, de ha event akkor legyen event.Ma meg elmentem repülni, igaz kicsit szédülős vagyok, de megbeszéltem a pilótával, hogy ne menjünk túl magasra, akkor hátha nem szédülök el nagyon.Igy aztán az öt futamból letudtam már egyet, maradt még négy, .Majd valahogy csak megbirkózom vele, ha meg nem, akkor meg játszottam, meg repkedtem kicsit.Igaz a gyomrom majd a sok liftezéshez nem tudom mit fog szólni, mert ahogy nézem, amikor kiszállok, mit kiszállok, kilépek, a gép fenn marad, aztán majd innét indulunk tovább.De majd hogy jutok oda fel újra, le még csak lejöttem..............S ha felnézek, ahogy a gép billeg, te jószagú rezeda, hogy fogom én ezt birni???

  Tegnap egy öröm is ért, mert sikerült a keréken kiforgatnom a nyári gomba-kunyhót, s igy az egész felhősort beüzemeltem.

  Lujzám,
  utoljára hagytam, mert nem tudok mit mondani. Én nagyon bizom, hogy Enci megbirkózik ezzel a gonddal, mert meg kell gyógyulnia.

  A derű legyen veletek.

  [​IMG]Jó reggelt kivánok!

  Nem is értem olyan szép idő volt vagy két napig, erre ma újra egy szürke lepel van az égen, hogy ez kinek hiányzik???Meg is válaszolom, mert ahogy nézem a jelenlétet, nyugodtan meg is tehetem.Senkinek nem hiányzik ez a szomorkás idő.

  Néztem valamelyik nap a tévében is, hogy azért sokan elmentek nyaralni már, és bizony nem valami vidám napokat élnek meg.Na de elég is legyen ebből a sopánkodásomból.

  Ma elballagtam a reptérre, hogy újra elmenjek egy kis sétarepülésre, és nem is tudom, hogy miből gondoltam, de ott szembesültem vele, hogy bizony még csak a második futamnál tartottam.Ma elővettem a jegyeket és egy hosszú útra keltem, el is jutottam a harmadik futamig.Ott is egy kicsit már javitottam a helyzetemen.Volt hogy bióüzemanyaggal inditottam, s azt a hirtelen magassági változást, amit én ott átéltem.Mondtam is a pilótának, hogy legközelebb kiméletesebb legyen velem, mert a gyomrom az aztán liftezett rendesen.

  Olyan szép tájakat láttam amiről még nem is hallottam korábban.Ilyen volt például ami felett elrepültünk a Charyn Kanyon.Tudjátok merre repültünk?Kazahsztán felett.Szemet gyönyörködtető volt ez a látvány, ami a szemünk elé tárult.Ezek a különböző nagyságú sziklák , ahogy méltóságteljesen magasodtak, hááát kár hogy csak ilyen rövid ideig láttam.

  Nem volt túl hosszú a repülő utam, de igy is élményekkel gazdagodva szálltam le.Most gyűjtögetek, hogy újra útra keljek majd.

  Ti biztosan messzebb repültetek már,de még van idő, és még van nekem is lehetőségem, hogy befizessek újabb és újabb utakra.

  A nemesitést is újra folytatom, most jelenleg a spenóttal küzdöm, de nem akarja megadni magát.Majd meglátom ki győz, vagy én hagyom abba, vagy megadja a két hiányzót.Abból természetesen az egyik a 20%-os érsidő csökkentő.

  Szivesen szólnák mindenkihez, de kicsit elmaradtam most,azért nem idézek senkit.

  Jó játékot kivánok!

  Megjegyzés:
  Figyelj arra, hogy csak a kép kerüljön feltöltésre és aztán ide a nyílt fórumra.
  Sajnos a "amikor fentről letekintek" képed személyes infókkal is szolgál- a kép körítésében olvasható olyan, ami nem publikus, ami nem szerencsés az nyilvánosság számára! Emiatt kitöröltem.
  /mamarygen
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.6.20
  Koppi, mimi, brozsa és 4 más kedveli ezt.
 4. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! Jót repültem Marikával, érdekes, a saját utamon semmi szépet nem láttam, csak azt figyeltem, mikor fogy ki az üzem anyag, nehogy le zuhanjon a gépem.Jó idő van, de bármikor változhat. Tegnap jó volt a délután Domikáéknál, nagyon örült a Kicsikincsem, hogy ott vagyok, én is élveztem, mert a vírus alatt csak egyszer láttam. Nagyon hiányzott már. A pici baba is nagyon aranyos.

  Event megy, az ötödik futamot kezdtem el. Szépen, lassan csak a végére érek, nem sietek sehova. Jó kis event.
  Annyi siker élményem van, hogy a GK-ban be fejeztem az összes terményes feladatot. A titkosokból egy-egy van, a leg újabbak. Nagyon nyomasztottak a terményesek, igaz, kb. 150 millát el herdáltam a piacon, de legalább üres a rublika. A gazosakból még van van 10, ami nagyon sokáig fog tartani, iszonyat sokat kérnek a feladatok. Na, futok is, mert dolog van...szép délutánt!
   
  Samborg, mimi, brozsa és 4 más kedveli ezt.
 5. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Szia Marika !
  Ismét élmény volt téged olvasni...Szeretem az írásaid...:) Ugyanis fényképet iss mellékelsz.
  Nekem az utazásodról ez jutott az eszembe:
  csodalatos-allataink.gportal.hu/gindex.php?pg=32008061&nid=5400038
  Te biztosan jobban körül tudnád írni, de tőlem csak ennyi telik..:)

  Nekem a fő farmomra kb 100 pörgetés után lett egy hiányzó nyári kunyhó. A Ketteskére, viszont 20 ból lett egy...
  Viszont ott máig sincs tavaszi gombakunyhó, legalábbis 180 pörgetésből egy sem lett !!!
  Kissé mérges vagyok...:(
  Jó, tudom az a Ketteske, de ott is lehetett volna már minden kunyhó...

  Szia.
  Sajnos kénytelen vagyok törölni a linkedet, mert külső weboldalra visz.
  :)
  Megértésedet köszönöm, Othep
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.6.20
  sutimami57, Katka54, mimi és 3 más kedveli ezt.
 6. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Köszönöm szépen az infót, látod nekem eszembe sem jutott, pedig milyen logikus!!
   
  sutimami57, Koppi, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
 7. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Halihó,

  Sütike,
  jól megépitették ezt a repülőgépet, zuhanás mentesre.Igy aztán nem kell félni, hogy lezuhan.
  Az unokázással töltött idő, gondolom hamar elszaladt.
  Mááár az ötödik futamot járod, nagyon tudsz valamit Sütike.
  A terményesek engem is nyomasztanak, mondom is magamnak, hogy most nem eventezek egy darabig, azt hiszed, hogy megtudom állni? Á a csudába, pedig kellene egy kicsit pihenni is.


  Dani,
  én is meglepődtem, hogy mennyi de mennyi érdekesség van a világban.De jó is lenne, csak egy szemernyit is bejárni belőle.Na akkor jöhetne aztán a mesedélután.Persze nem panaszkodom, mert a lehetőségeimhez képest sok szép tájat, országot láttam és egy kis izelitőt hazahoztam az ott látottakból.Jó is nagyon, most már visszagondolni rá.

  Sajnálom, hogy ilyen sok pörgetés kellett, hogy a kis kunyhót megszerezd, látod eza szerencse, az mindig forgandó.Hol itt jön elő, hol ott.
  Ma én is nagyon szerettem volna egy kis gyorsitót kipörgetni, hogy jobban tudnék haladni.Pörgettem, pörgettem és sikerült egy +1 darabos terménybónusz szerezni.Hej de megörültem neki, most nagyon jól és időben érkezett.Máskor is örülök neki, de most nagyon örvendeztem.

  További jó játékot kivánok!
   
  sutimami57, Katka54, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
 8. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Köszi Marcsi mindkét történetet, Daninak is a csodát.
  Két napja folyton alhatnékom van, megyek-is, folytatom. :D
   
  sutimami57, Samborg, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
 9. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum félistene

  Sziasztok mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
  Jöttem beköszönni, kicsit mérges vagyok a farmáruda állandó lehetőségeit elvették tőlünk és limitáltákxD
  Én sokat vettem onnan szupitrágyát mikor minden lehetőségem elfogyott és hirtelen jó bónuszokat forgattam,de így
  már ez a lehetőség is ugrott:cry::cry::cry:
  Csinálgatom a szezont, remélem nem keverem majd össze a fazonnal:D:D:D
  Mindenki vigyázzon magára , jó éjszakát puszi:inlove::inlove::inlove:
   
  sutimami57, Anna051955, Samborg és 6 más kedveli ezt.
 10. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Ha tudnék úgy mesélni, mint Marcsi, nem csak idemásolnám, amit a szomszédban már leírtam. :D
  Eddig tartott, csak még mentem, mert a végén kezdhetem előlről. ;)
  Aztán ebéd és békés semmittevés. :inlove:
   
  sutimami57, Koppi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
 11. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Sziasztok!

  Sajnálom, hogy csalódtál a farárudában.Nem tudom vajon miért másitották meg ezt a lehetőséget?A szupertrágyával én is sokszor éltem.
  Ezt is meg kell majd szoknunk..........

  Befejeztem a repkedést, jó is volt már, mert jobb szeretek a földön lenni, mint a levegőben.

  Na nekem sem kell mondani, hogy mit csináltál megint.Reggel megirtam a levelet, valószinűleg elszédültem a repkedéstől és itt maradt a levelem.
  Sebaj, jó lesz ez most is.

  Jut eszembe, piszok meleg van felénk.Gondolom nem vagyok ezzel egyedül széles e hazában.
   
  sutimami57, mimi, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
 12. Samborg

  Samborg Fórumfelvigyázó

  Szervusztok! Szia Mimi!
  Miért raktad át a fákat és az ólakat az erdei tisztásról? Ott több tp-t adnak mint a szántón. Ez is egy tulajdonsága az erdei tisztásnak. Az ingyen víz ezen a szinten már nem sokat nyom a latban.
  Nagyon ügyesek vagytok. Én még csak a harmadik körnél tartok.
   
  sutimami57, mimi, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
 13. henrietta1223

  henrietta1223 Kivételes tehetség

  Elze Mimi és Miminéni az ugyan az:?
   
  sutimami57, Katka54 és -elzemari- kedveli ezt.
 14. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Semmi gond, de sajnálom...
  Így kénytelen vagyok másképp megoldani...Remélem nem probléma? :):)

  Tehát a dravazai kráterről volt szó, mely a "Pokol Kapujának" is hívnak.
  Alant olvasható a története:

  A türkmenisztáni Karakum sivatag lakatlan közepén, a világtól elzárva található Darvaza. Ez tulajdonképpen egy hatalmas, száz méter átmérőjű és több, mint húsz méter mély kráter, amit „Pokol kapujá”-nak neveznek. Az üreg mélyén több tucatnyi éve ég a tűz, ami folyamatosan látható.A Dravaza üreg nem természeti képződmény, hanem egy szerencsétlenül végződött szovjet kísérleti robbantás eredménye.1971-ben egy gyakorlat során a földalatti barlang beomlásaként jött létre, aminek következtében hatalmas mennyiségű gáz szivárog folyamatosan a felszínre. A geológusok úgy döntöttek, hogy helyesebb meggyújtani a gázt, mint a levegőbe engedni a mérgező anyagot.A szovjetek alaposan alábecsülték a szakadék méreteit: az első vélemények szerint néhány hét alatt el kellett volna égnie a gáznak, ehhez képest 1971 óta folyamatosan lángol.Jelenleg teljesen bizonytalan, hogy meddig működik még a „Pokol kapuja”. Addig is a dravazai krátert csupán helyi problémának tekintik, ami hatalmas tömegeket vonz a helyszínre, ehhez a ritka és káprázatos látványossághoz..A kráterből jövő erős forróság következtében annak közelében csupán néhány percig lehet tartózkodni, az elviselhetetlen hőfok miatt. Éjszaka Dante-i a látvány. Izzás mindenütt, félelmetes a ragyogás. A kráter valódi vulkánkitörés képét idézi.  A türkmenisztáni Karakum sivatag lakatlan közepén, a világtól elzárva található Dravaza. Ez tulajdonképpen egy hatalmas, száz méter átmérőjű és több, mint húsz méter mély kráter, amit „Pokol kapujá”-nak neveznek.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]

  [​IMG]

  Kissé macerás volt, de megoldottam ! :):)
   
  Utoljára szerkesztett: 28.6.20
  sutimami57, mimi, Othep és 4 más kedveli ezt.
 15. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Heni,
  [​IMG]Elze az én vagyok,-elzemari-
  Mimi,ő egy drága és az a beszélgetős neve, amikor itt a fórumon beszélgetünk és Miminéni, ha irni szeretenél a bagollyal neki.

  Szóval ők ketten két különböző gazda.!!
   
  sutimami57, mimi és Katka54 kedveli ezt.
 16. henrietta1223

  henrietta1223 Kivételes tehetség

  Köszi Elze.!
   
  sutimami57, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
 17. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Sziasztok! Bocsi, hogy eltüntem, de egy kicsit magam alatt voltam. Na, nem a hagyományos depi szippantott be, mert azt hálistennek le tudom szerelni, ha másként nem megy, elbeszélgetek magammal a tükör előtt:D:D. Be szokott válni.
  A tesómhoz végülis csütörtökön keveredtem el, éppen akkor kapta a kemót, mivel ismét megpróbálták nála ezt a lehetőséget. Nem volt szövődmény, sőt a másnapinál sem, csak épp a kívánt eredményt nem hozta meg. De azt mondták az orvosok, hogy van még néhány készítmény a tarsolyukban. Jól elbeszélgettünk csütörtökön, sikerült olyan szinten felvidítanom, hogy teljesen optimista volt, amikor eljöttem. Oszkár-díjas alakítás volt. mert ugye a szívem közben halkan megszakadt érte....... De ezt az utazást a gerincem igen zokon vette. Nekem nagyon kényelmetlenek ezeknek a modern buszoknak az ülései. Szerintem ezeket kb 3 méter magas embereknek gyártják, de nekem apró kis földi halandónak, bizony egyetlen hajlata sem felel meg anatómiailag. Úgyhogy a péntek a pihenésé, regenerálódásé volt.Szombaton viszont nekiálltam süteményt gyártani, mert az egyik unokahúgom megy az anyjához, utána meg elugranak a lányomékhoz Siófokra. Ezért én összedobtam 2 adag hatlapost, és mindenkinek küldtem egy kis hazai süteményt. Viszont hálistennek megjött a jó idő (Sütikének örömére), és mire a 12 lapot kisütöttem, hát bizony ott is izzadtam, ahol nem illik:D:D. Szép lett, finom lett, unokahúg ma reggel elvitte, hogy kiossza a családnak.
  Ahhoz képest, hogy a csütörtök teljesen kimaradt, sőt a péntek is akadozott, egész jól állok az eventtel. Mindkét farmon az utolsó felszállást kezdem meg, remélem holnap el is végzek vele.
  Most némi takarítás, rendrakás következik, de nem hajtom túl magam, mert úgy látom, hogy érik a málna, estefelé kivonulok leszedni.Pihenésképpen kigyomlálom a babot. Aztán azt hiszem, hogy nem is kell más munkán gondolkodnom....:oops:
  Legyen csodás napotok:Lujza
   
  sutimami57, Kuzdern, Koppi és 6 más kedveli ezt.
 18. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum félistene

  Sziasztok:inlove:
  na utolsó kör megy a repcsikkel, ja meg lehet venni szupikatxD nem is értem vajon miért8)
  most naggyon meleg van nálunk,de nem bánom mert mindenki kirándulni ment, ne essen rájuk az eső:p
  én holnap megyek Debrecenbe, anyukámat meglátogatni, nem nagyon akar már mászkálni,de 85 évesen lehet nekem se
  lesz már kedvem fájós lábbal mászkálni:sleepy:
  sokat segít a nővérem ,mert ő közelebb lakik mint én,többet tudja látogatni, remélem még nekünk is mázlink lesz a jó idővel
  legalább odafele,mert délutánra megint mondja az esőt:wuerg:
  szép vasárnapot mindenkinek,pusssszzzz:inlove::inlove::inlove:
   
  sutimami57, Kuzdern, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
 19. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Sziasztok.

  Henikém,
  nagyon szivesen.

  Lujza,
  Ez a tipp, hogy elbeszélgetsz magaddal a tükör előtt, ha gondod van, lehet megpróbálom én is. Aztán majd kiderül, hogy a nő, akit látok a tükörben mit fog válaszolni.Ha nagyon undok lesz, ott hagyom, aztán boldoguljon ahogy tud.

  Tudod, piszokul irigylem a rokonokat, mert neked csak úgy hipp és hopp megy egy , sőőőt nem is egy hanem két hatlapost összedobni.Az is igaz, hogy a torta már megy nekem is, de a hatlapos, hááát ahhoz még nőnöm kell sokat.

  Most hogy megjött a meleg, átmentem vakond üzemmódba,még a kiskertbe sem megyek le, mert csak ott ücsörögni munka nélkül nehéz.A melegben a munka még nehezebb, igy aztán tegnap is egész délután punnyadtam, de nagyon.Ez se jó, mennék a világba valahová, ahonnét jó sokára érnék vissza.Ám helyette maradok!

  Ma figyúzzatok, mert Telihold mini-event is lesz.

  Vidámság és derű kisérje a napotokat.
   
  sutimami57, Kuzdern, Koppi és 3 más kedveli ezt.
 20. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Sziasztok!

  Dani,gyönyörűek a képek amiket hoztál,a videót is megnéztem,félelmetesen szép.

  Sokat nemtudok lenni,mert még pakolunk be,az ajtó a helyén van,az előszobát tapétázzuk majd,de kitaláltuk,ha már így szétkaptuk a házat,akkor lesz ablakcsere is az előszobába,szóval még egy darabig eggyütt kell élni azzal,hogy semmit nem találunk. :) 3 napig úgy aludtunk a szobába,hogy ha ránéztem a falra ébredés után,akkor kimenekültem. Majd készítek képeket,de még az odébb van.
  Vigyázzatok magatokra,jövök ahogy tudok! :inlove:
   
  sutimami57, Kuzdern, Koppi és 2 más kedveli ezt.