Épelméjűek

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Technics11986

  Technics11986 Fórumprofi

  Hahó szolt a lukból a manó! Jelentem még élek izadok ahol csak lehet. hajnali virasztás az ára. tegnap kirándulás anyoca nem torelálta hogy Obi-ba kell velem jönni. De megszokta. Mai napra városliget és utána munka. Jól lecsinált a vizhajtó. Félbeszakítotam a kurát mert rosszul lettem töle. Úgye a víz hiány mint utobb kiderült. Na ügyi voltam 67 csengőpengő van a kaszában. A Farmarama facebok csoportjában terjed a hír hogy egyesektől tünt el fa és farmarany kérdés ez csak izgatás vagy mi?
   
  sutimami57, -elzemari-, Koppi és 2 más kedveli ezt.
 2. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Előfordulhat:mad::mad::mad::mad:Érdemes a farmot jó erős jelszóval védeni
   
 3. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Sziasztok, olvasó üzemmódban vagyok, meg .... szóval eddig jól voltam, de a melegtől mindenem elromlott. :(
  Mozdulatlanságra vagyok kárhoztatva ilyenkor.

  A hatlaposhoz már nem is mondok semmit. ;)
   
  sutimami57, Technics11986, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
 4. ursa11

  ursa11 Fórumfelvigyázó

  Ugyan már! Miért oda írogatnak, miért nem a módiknak, vagy a supportnak? Ők még segíteni is tudnának.
   
  sutimami57, mimi, Technics11986 és 4 más kedveli ezt.
 5. brozsa

  brozsa Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!

  Hasonlóképpen Mimihez én is csak éppen elvagyok. Hiába na, nem bírom a meleget, holnaptól meg menni kell UH kezelésre fizikóterápiára. Na ebben a melegben megnézhetem magam. Üdvözlöm Sütikét, kívánom, hogy élvezze ki a meleget. Egyedül Tőle hallottam eddig, hogy milyen jó is a kánikula.
  Lujza minden jót kívánok a testvérednek.Az nem nem lehet, hogy ennyi ima és drukkolás, szorítás, rágondolás és mindenféle bűbáj ne használjon. Rád is sokat gondolok, még szerencse, hogy vannak állatkáid, nem vagy "egyedül".
  Elzemarika tetszik a karantén fennsík, de most már oda is csak estefelé érdemes kiülni.
  Jaj még nem vagyok kész a repülős eventtel, nem is tudom, hogy mit csinálok, pedig egyszer éjszaka is arattam, eléggé rosszul éreztem magam, aztán ha már felébredtem egykor, akkor legyen haszna is.

  Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek és ha van erőtök akkor írjatok.
   
  sutimami57, mimi, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 6. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Sziasztok !
  Lujzám, ismét hoztad a formád, nem csalatkoztam benned !
  Ezzel a meleggel tényleg csak Sütike birkózik meg, sőt szereti !
  Rózsa! Biztos hatni fog az a kezelés, fel a fejjel !
  Miután lazán immár harmadjára hagyok ki eventet, sőt a termelést is felfüggesztettem, mert kütyük vannak a farmomon kirakva hosszabb távra, jól elvagyok...
  Csak azt a fránya két FA fát felejtem el időben leszedni még mindig. De ez sem zavar...:)
  Anno nekem is loptak el 1 farmot. Teljesen lecsupaszítva kaptam vissza, de visszakaptam a Support segítségével....
  Mellesleg bizonyítanom kellett, hogy enyém e a nevezett farm...
   
  sutimami57, mimi, Technics11986 és 2 más kedveli ezt.
 7. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Rózsa,
  ne is mond a fensikom hanyagolva van, mert nem is értem, másnak ilyenkor kitágolnak az erek, nekem meg vacakol a vérnyomásom és felmegy.Ki érti ezt?Én nem az biztos.
  Legyen meleg, de ne ennyire,. egyszerre ránk zúdul a 34 fok ki a csuda birja ezt.Na én nem.

  Korábban a repülősnél én is lasabban haladtam, de aztán a bió üzemanyagot csináltam, nem mondom volt benne szuper trágyázás is, de akartam már, hogy vége legyen.Igy sokkal gyorsabb volt, mert 3 lépés volt előre.
   
  sutimami57, mimi, Koppi és 2 más kedveli ezt.
 8. MAMADOM

  MAMADOM Utánpótlás-írogató

  Én is csak bio üzemanyaggal megyek, a harmadik szintet kell holnap befejeznem. Aztán kész...
  Este nagy firifittyel kirobogtam a kertbe málnát ,meg ribizlit szedni. A ribizlivel nem is volt baj,de a málna ahol hozzám ér ott azonnal kiütéses leszek. vettem fel hosszú ruhát, hát abba meg belekövedtem. Így aztán kitaláltam, hogy holnap reggel 5 órakor felkelek, leszedem a málnát, aztán délig pihenek. Fiatal koromban szoktam ezt csinálni. hajnalban felkeltünk, kimentünk, megkapáltuk a kapálnivalót, mire a szomszédság indult a mezőre, mi már otthon hűsöltünk...meglátjuk így öregen működik-e a dolog.
  Úgyhogy most elvonulok a pihibe, az órát beállítottam, mert ugye a málna nem maradhat a bokrokon.
  Mindenkinek jó éjszakát:Lujza
   
  sutimami57, -elzemari-, mimi és 2 más kedveli ezt.
 9. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Lujzám....ismét eltévedtél....de tudom hogy Te vagy !!!! :D:D
  Jó ez az event mentesség...:)
   
  sutimami57, -elzemari-, mimi és 2 más kedveli ezt.
 10. Technics11986

  Technics11986 Fórumprofi

  Nem tudom miért de nekem is nehezen akartak e-mail ciimet váltani. Hogy most miért ott lángolt fel ez a dolog nem tudom. Erős jelszót lehet generálni csak ügyesen kell. Mondjuk nagy betük számok kisbetük halmaza. Csak fontos irjuk fel egy sajtcetlire mert sokan beirják az emlékeztetöbe és utána csodálkozás feltörték a fiokot. Holnap letolás nem jutotam el vérvételre. De viszont kiütés szerüség jütt a lábamra. És viszket. Vizhajtótól?
   
  sutimami57, -elzemari-, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
 11. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Jó reggelt kívánok !
  Hozom a kávét immár...:)
   
  sutimami57, Kuzdern, brozsa és még 1 ember kedveli ezt.
 12. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Még jó, hogy aláírja, ezért az Alzheimer baráti társasága is tudja, ki ő. :D:D

  Igazoltan leszek a héten párszor távol, összejöttek a dolgaim. Még utazok is holnap Kispestre. Még az is lehet, hogy kétszer a héten.

  Enciért továbbra is ima megy, meg Margitkáért is, meg Rózsáért is, meg - általában minden barátomért. :inlove:
   
  sutimami57, Kuzdern, brozsa és 2 más kedveli ezt.
 13. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Igen,folyton eltévedek:sleepy::sleepy: Előbb utóbb elveszek ebben a rengetegben...
  Mimi ! Azért csak vigyázzál magadra ebben a hőségben utazgatni nem a legjobb dolog...De tudom, ha menni kell, akkor menni kell.......
  A tesómat ma még nem hívtam,mert ilyenkor vannak a vizitek, aztán nekem különleges képességem, hogy pont vizit közben hívom. Véletlenül sem két vizit között.:p
  Ma hajnalban leszedtem a málnát, csak az a baj, hogy a migráns csigák is elkezdték szedegetni.Nagyon sok bajom van velük, mivel csigaírtót nem használhatok az állataim miatt. Még ellenszere sincs.
  2 nap múlva megint mehetek, arra ismét beérik egy kevés. Most bepakolom a fagyasztóba, ott már nem érheti semmi baj. Én nem szoktam szörpöt gyártani, csak fagyasztom a gyümölcsöket, mert a tesóm imádja télen eszegetni a nyár termését. Én igazából nem vagyok gyümölcsös, néhányat nagyon szeretek, azokkal elvagyok egész évben. Érik a meggy is, valakit kell szereznem a családból, aki segít leszedni. A létra annyira nem barátom, mivel még egy kissámlin is tériszonyom van:oops:
  Mindenkinek köszönöm az aggódást és energiát, amit a tesómnak küldetek. Ennyi jóságnak csak kell hatnia!!!!
  Most megyek és rendberakom a környezetemet, mert valaki az éjjel!! igencsak összekuszálta itt a dolgokat. Nem is értem:oops::D:D
  Legyen szép napotok:Lujza
   
  sutimami57, mimi, brozsa és 2 más kedveli ezt.
 14. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Sziasztok.

  Nahát, nahát, ugye ugye.
  Lujza,
  én is olyan vagyok, hogy hajnalban szeretek elintézni a dolgokat, hoyg mire támad a meleg akkorra már készen legyek.Ma is korán lementem locsolni a kis fensikunkat, csak az izgatott, hogy nem e nagyon hangos ahogy a locsolókannába engedem a vizet.Szerencsére megnyugtatott a szomszi, akinek a fala közös a tárolóval, hogy semmi gond nem volt. Igy aztán többszöri fordulóval meglocsoltam a virágokat a bokrokat , hogy legyenek nekünk szépek.
  Ha már lenn voltam, akkor a járdánk mellett lévő gazokat is kikapkodtam, meg lesöpörtem a járdát.A másik szomszi meg csak tágranyilt szemmel nézte, hogy mit csinálok, mert ő csak bagózni megy ki .
  Kinek a pap kinek a papné.

  Jó ez a korán fennlét, mert legalább találkoztam a kedvenc új lakóval meg a stábjával, akik egy éve újjitják fel a lakást.Nem is ez a gond, hanem amikor kijönnek a lakásból, végig a poros lábnyomuk ott marad a kövön.Nem is értem egy év alatt nem tudnak egy másik lábtörlőt benn kitenni, hogy a koszt maradjon már belül.
  Szép udvariasan megkértem őket, jöttek hárman, nem tudom volt e köztük a tulaj, de megkértem őket, hogy legyenek szivesek maguk után letakaritani a követ.Amikor jönnek tisztaság van, amikor elmennek kosz.A hócipőm van tele velük, mert piszok mód bosszant, hogy én becsülettel feltakaritok, ők meg szarnak rá.Már bocsánat.
  Nem is értem milyen stilus ez???Pedig nekik is kell látni, hogy mit hagynak maguk után.
  Ha én egy új lakó lennék, akkor inkább próbálnék alkalmazkodni a ház lakóihoz, nem pedig kihúznia gyufát.Sok ember komolyan mondom, nem is értem, hogy mit gondolnak magukról.

  Az igazság az, hogy nagyon szeretik a rendet a lakók, de hogy megszólalnának ők is, na azt aztán nem.Még jó hogy van nálam, ha meg véletlenül nincs nálam , akkor fenn a lakásban beveszem a lesz...rom tablettát, aztán kész.

  Ma elhatároztam, hogy veszek a Papának egy nyugszéket, hogy kényelmesebben tudjon a fensikon élvezkedni.Kiváncsi vagyok majd mit fog szólni hozzá.

  Csendes munka folyik a farmon.
   
  sutimami57, Katka54, mimi és 3 más kedveli ezt.
 15. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Elmesélek egy kis történetet ami ma esett meg velem:

  Némi átutalást vittem volt az egyik bankba, de nem gyalog mentem, hanem kerékpárral. Gyorsabb is és hatékonyabb is, lévén, hogy a városkánk tele van kerékpár utakkal...Elintéztem a leadást, majd eszembe jutott, hogy a kocsi forgalmija lejár lassan, el kell mennem a Mesterhez aki a vizsgáztatást végzi.
  Sikeresen bejelentkeztem nála, végig bicikli úton mentem.
  Jövetben aztán a forgalmas fő utcánkon leszálltam a paripáról és a forgalom elől elzárt területre húzódva vártam, hogy szünjön a forgalom, hogy áttolhassam a gépet gyalog. Jobb kézzel fogtam a kormányt és vártam.
  A mögöttem lévő utca egyirányú volt. Jött egy fehér kocsi indexelt és befordult.......volna de nem hajtott be az utcába hanem megfordult és kissé megbillentette a bringámat, ami eldőlt, nekem meg annak a pedálja megütötte a lábam....
  Nofene ! Álló helyzetben ütnek el???? Itt a főutcán ?
  Lényeg a lényeg, hogy felállítottam a gépet, szerencsére nem lett baja, viszont a jobb lábamon lehorzsolódott a bőr...
  A koma a kocsival úgy eltünt, mintha ott sem lett volna... Ennyi...

  MOst nálunk nagy fellegek jönnek észak felől és néha dörög az ég..... De meleg van. Nagyon.
   
  sutimami57, Katka54, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
 16. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Hát Dani, még szerencse, hogy nem lett nagyobb bajod.Őrület,hogy milyen emberek vannak. Én a múltkor jártam majdnem rosszul. A szemben levő faluból a Kanizsai 74-es úton kell átmenni. Ez egy 4-es kereszteződés, de szépen ki van alakítva, lekanyarodó sávokkal, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Balról jött egy kocsi, ráállt a lekanyarodó sávra, lassított, hogy mellettem bekanyarodik, én meg mehetek egyenesen, mivel más jármű nem volt. Még szerencse, hogy valamiért nem hittem neki, csak óvatosan gurultam egy kicsit előre. A jóember, meg minden előzetes értesítés nélkül gázt adott, és egyenesen továbbrobogott. Ha nincs az a bizonyos hetedik érzékem, pont belémtrafált volna. Azóta még annyira sem hiszek a kirakott indexeknek
  Látod Marika, ez a legnagyobb baj, hogy a legtöbb ember csak a négy fal biztonságában morog, pedig ezeket a rendetlen embereket is hogyan el lehetne intézni:mad:.
  Nálunk hatalmas zene-bonával leszakadt az ég, a 35 fokból lett 17 fok, szakad az eső, mintha öntenék. Még szerencse, hogy magja nem volt. Előtte nagyon párás,meleg nyomott idő volt, el is szunyókáltam, aztán Matyi kutyám repülőstarttal érkezett:oops::oops:.
  Így aztán gyorsan ébredtem :D, de olyan hűvös van (meg sötét), hogy át kellett öltöznöm egy fokkal melegebb ruhába. A radar azt mutatja, hogy az alföld kimarad a jóból, sőt, lehet, hogy Pest mellett is elmegy. Aztán ki tudja. Az időkép radarja nem mindig megíizható...
  A farm csendes, az event kész. Meglepetten vettem tudomásul, hogy tojást kell gyártanom, mert olyan sok kell a tápokba, a tojásfák nem bírják az iramot.>:(
  Vigyázzatok magatokra, csúnya frontok jönnek-mennek.:Lujza
   
  Utoljára szerkesztett: 29.6.20
  sutimami57, brozsa, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
 17. Samborg

  Samborg Fórumfelvigyázó

  Szia! Szervusztok!
  Dani aki így tud farmozni annak már kijárna egy netbank hozzáférés. Miért kell átutalással a bankba menni? Én még a számláimat is e-amilben kérem. "Ez volt a büntetés."
  Sajnálom hogy nálatok is ilyen közlekedők vannak. Nálunk a kanyarokat vágják a vezetők. Aki meg arra vár hogy a kanyarodót elengedje jobb ha behúzza fülét farkát és összemegy nehogy elvigyék a járműve elejét.
  Én is kerékpározok ha az időjárás engedi és időm is van rá. Rosszalva figyelem viszont a gyalogátkelőhelyen, osztott pályás úton a kerékpárral átkelők le se szállnak a bicajról. Meglepődnek amikor figyelmeztetem hogy bizony itt akkor van elsőbbsége ha tolja a biciklit. Már az átkelőnél a járdára is felfestették a háromszöget de nem látnak. Nálunk most valami újat találtak ki. A gyalogátkelő helynél sárgával felfestettek egy fülhallgatót és egy telefont áthúzva.
   
  sutimami57, brozsa, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
 18. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Halihó.

  Nyugszék megvásárlás megtörtént, nagyon jól jártam, mert 50%-os leértékelése volt.A Papa még nem látta, majd holnap bemutatom neki.

  Alig értünk haza, úgy leszakadt az ég, hogy régen volt részem ekkora esőben.Te atyavilág, mintha valami hatalmas nagy vödörrel öntötték volna az ablakra.Kénytelen voltam a redőnyt leengedni.
  Alig végzem a redőnyökkel,éppen ittam egy pohár vizet, amikor valami nagy csendre lettem figyelmes.Kinézek és már hétágra süt is a nap, hire nincs az esőnek, csak az ablakon lévő csataknak.Felhúztam a redőnyöket és csodálatos idővel néztem szembe.
  Ragyogott kin a napocska, mint aki kinevetne, hogy most mit csodálkozol Mari.Felhő alig, hogy hová tünt ilyen röpke idő alatt az eszem megáll.Igaz egy kis szél az előmerészkedett, de nem is bánom, mert legalább leszáritja az ablakon lévő vizet.

  Hááát ilyen nagy esőben volt ma részem, legalább jól meglocsolta a fensikon lévő virágokat, és reggel nem kell lemennem.

  A csudába kicsit nem figyeltem és jól lemaradtam a szupertrágya vásárlásról, pedig kellett volna egy pár taligával vennem.Hogy miért nem figyeltem jobban.Persze, nekem nyugszékér kellett mennem..............

  Vidámság és derű tudjátok!!!
   
  sutimami57, brozsa, Katka54 és 2 más kedveli ezt.
 19. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Szia!
  Az e-mailt nem lehet lekönyvelni....csak bizonylatról, vagy mert több társasháznak vagyunk közös-képviselője, illetőleg némely civil szervezetnek is a feleségem könyvel. Ezt nem lehet netes átutalással lerendezni.
  Különben is akkor már az autószerelőtől jöttem...:)
   
  Utoljára szerkesztett: 29.6.20
  sutimami57, brozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 20. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Annyira beparázott a kutyám az állandó dörgéstől, hogy félő volt, hogy epilepsziája lesz. Fogtam benyugtatóztam. Azóta nem dörög az ég:sleepy::sleepy:
   
  mimi, sutimami57 és brozsa kedveli ezt.