Épelméjűek

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Jó reggelt!

  Derült égre ébredtem, az égen egy két kósza felhő van csak.A napocska szórja a sugarait, később meg a meleget.

  Érezzétek jól magatokat és jó játékot kivánok!
   
  Katka54, DevilMókus, mimi és 7 más kedveli ezt.
 2. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Sziasztok!

  Eltelt gyorsan a hetem. Munka után is volt bőven mt csinálni itthon. A fiúk is kiveszik a részüke a házimunkából.
  Annyira szép és bőséges termést hozott a kis kertük,hogy a tökből már a fagyasztóba is jutott,és anyukámnak is tudta már vinni bőségesen. a krumpli is gyönyörű. Ma Antikám fokhagymakrémet fog csinálni. Majdnem 20 kg. fokhagyma termett. Egyedül a kapor nem sikerült,valamiért megadta magát,de az utánpotlás (még kb. 3 cm.) már szép. Ezen kívül van paprika,paradicsom,uborka,répa,gyökér,petrezselyem,lila és vöröshagyma. Szóval friss zöldség kerül az asztalra. :)
  Én ma ablakokat fogok festeni. Főznöm nem kell,mert tegnap tarhonyás csirkemellet főztem amiből maradt.
  Zsolti ment ma dolgozni 5 órára,de gondolom 1 óra felé hazaér. A szerelmünk töretlen,agyon ragaszkodunk egymáshoz. Szerintem férfivel ennyit nem nevetem mint vele. :) Csupa szív ember! :inlove:

  Kiraktam egy csomó titkos ólat és fát,kíváncsian várom az eredményt,remélem lesz olyan amilyen még nincs. :)

  Most megyek,mert pingálnom kellene. :)

  Legyen szép Napsütéses napotok! :inlove:
   
  Katka54, linzenpolc, BackOffice és 9 más kedveli ezt.
 3. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Sziasztok! tegnap elmentem a tesómhoz, sikerült beszélnem a kezelőorvosával. neki meg sikerült az összes maradék reményünket összezúzni. Nagyon korrekt volt, és hangsúlyozta, hogy ők még nem adták fel, ha valahol bármilyen módszer létezik azt meg fogják próbálni. Hétfőn ismét másik terápiába kezdenek. Összesítve nagyon leegyszerűsítve ennek a kórságnak a lényege, hogy a fehérvérűség beindított egy autoimmun folyamatot ami idő előtt lebontja a vörösvértesteket. Noha a leukémiát sikerült megállítani, a vörösvértestek pusztulása most is folyamatos, semmilyen terápiára nem reagál.Egyébként ezt a típusu vérszegénységet nagyon jól lehet kezelni az esetek 80 százalékában,de ő pont a 20 százalékot fogta ki.
  A prognózis:Ha egyik terápiára sem reagál, akkor maximum 1 év, de bármikor teljesen váratlanul is eljöhet a vég. Szóval egy ketyegő, időzített bombán ülünk.
  Ő ezt az egészet tudja, persze egy kicsit sarkítva a dolgot,dehát ő egy rendkívül tájékozott értelmes nő, aki bizony tisztában van a helyzet súlyosságával.. Most pszichésen ott tart hogy hiába makacskodik a szervezete, ő fog győzni.Eddig is mindent legyőzött. Ez egy hihetetlen pozitivum, amit a kezelőorvosa is nagyra értékel. Azt mondta: "az beteg, aki olyan vérképpel, amivel mások az eszméletlenség határán vannak, ő meg elmegy a boltba vásárolni, és naponta legalább 2 órát sétálgat hogy ereje legyen, na ő megérdemli, hogy mi mis megegyünk mindent érte."
  Én is, meg a gyerekei is természetesen igyekszünk nála fenntartani ezt a pozitiv érzést, vidámak vagyunk nála, megnevettetjük, amit megkíván azt másnap viszi valaki,tegnap én is reggel fél hatkor keltem, hogy friss palacsintát tudjak neki vinni. Mert legalább azt, amit itthonról kap, azt megeszi.Aztán itthon meg csak ülök, és nézek ki a két fülem közül. Néha teszek-veszek ezt azt, de aztán megint csak bámulom a semmit. Tudom, hogy összeszedem magam, mert muszáj, nekem is küzdeni kell, mert ezt ő megérzi, csak ez ma még nagyon nehéz, a tegnapi hírözön igen fejbe kólintott.
  Bocsi, hogy rátok zúdítottam az egészet, de muszáj volt kiírnom valakinek. És innen én annyi energiát, szeretet kapok, ami úgy érzem nagyon sok erőt ad. Képzeljétek, azt kérdezte, hogy mikor lesz találkozó, mert ő bizony oda el fog jönni.Na, akkor mentem ki a kezelőorvoshoz, mert ha még öt másodpercig ott maradok, elbőgöm magam....
  A farm és minden egyéb most teljesen másodlagos, néha belépek, főleg amikor megkérdezi, hogy mi újság az ő farmján, de elmélyülni nem vagyok képes benne.
  Most egy kicsit mintha megkönnyebbültem volna, elvonulok, és szétcsapok ebben a házba, mert az elmúlt hétben és bizony nagyon rendetlen voltam.
  Legyen nagyon szép hétvégétek:Lujza
   
  Katka54, BackOffice, mimi és 5 más kedveli ezt.
 4. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Sziasztok !
  Egyébként folytatván a titok ól mizériát, az "í"-re a pontot a múltkori ól vásár tette fel amikorn 630 FA -ba került 1 ól.
  Mert a maradék 30 egyetlen egy új ólat nem tartalmazott. Aztán folyamatában ez volt a második alkalom...
  Na hagyjuk..Több is veszett Mohácsnál..
  A mai ebéd: sült tarja a papának, sült csirkeszárny a mamának tepsis krumplival és párolt vöröskáposztával.
  Itthonra is, mert itt vannak a gyerekek. Párostól és az unokám is.(Még szokom a dolgot mindig.)


  Szia Klári !
  Bizony hamar reppen a hét mindenkinek. Örülök, hogy ismét írtál Zsoltiról. Ő valahogy szótlan lett ..
  Legyen Neked szerencséd a titkosakkal..(Nekem nem lett.)


  Szia !
  Encinek egészséget kívánva és Neked sok erőt a továbbiakban...
  Kívánom, hogy legyen ott, legyetek ott, a következő Farmtalin...
  Szavak nincsenek arra amin átmégy és tesód élni akarása is emberfeletti... :)
   
  Utoljára szerkesztett: 4.7.20
  Katka54, DevilMókus, mimi és 3 más kedveli ezt.
 5. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Klarissza,
  láttam képeket a csoda kis kertedről, hááát valami varázslat.S amit leirtál, hogy mi minden megterem, igazi gazdáné vagy a javából.A sok eső meghozta az eredményét.
  Nagyon kedvesen irtál a kettőtök kapcsolatáról.Szivből örülök, hogy ilyen jól megtaláltátok egymást Zsoltival és tart és tart és tartani fog sokáig a szerelmetek, ami majd szép lassan átalakul szeretetté, öregségetekre.

  Lujza,
  nem is csodálom, hogy nézel ki a fejedből, mert ezt elviselni, nagyon nehéz.Zúditsd csak ránk ami ki akar jönni, hiszen mindig aggódva várjuk az új hireket Enciről.Azért amit a találkozóról irtál, ott nekem is elő kellett vennem a zsebkendőmet.
  Én is nagyon bizom, hogy lesz valami pozitiv változás, megtalálnak valamit az orvosok, hogy bizony fogunk mi még találkozni!!!!!!!!!
  Hej élet élet, betyár élet.............
   
  Katka54, DevilMókus, linzenpolc és 5 más kedveli ezt.
 6. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! Hamar be kukkantottam, aztán itt maradtam rendesen......Marika, olyan fantasztikusan írtad le a kúriát, hogy be kellett mennem, és alaposan meg járni a területet, mert a Te szemeiddel valahogy minden másképp látszik...:) Nálam mindig van animáció, de sajnos, az idő kevés ahhoz, hogy örömteli gyönyörködésekben élvezkedjünk....:D Fantasztikus tehetséged van az íráshoz, teljesen magával ragad, ahogy olvasom....:D A szigetet is nagyon szépen össze jártad, talán az azért nem volt akkora hatással rám, mert ott többet vagyunk, és jobban ismerjük az ott lakókat, de a hatása, a mese élménye feltétlenül vetekszik a másik leírással. Nagyon tetszettek!
  Dani, a titkosokkal egyet értek....... nekem is mindig vacakokat ad, nem vagyok szerencsés. Attól most kicsit el szomorodtam, hogy a rózsa pockot nem volt lehetőségem pörgetni, mert az én szintemen nem jelent meg. Azért próbálkoztam, kb. 200 sima pörgetéssel, de nem volt egy sem. Ez van.
  Klári! Gratulálok a kertedhez! Számomra hatalmas teljesítmény, amit meg termeltél, és minden tiszteletem, szívből jövö gratulációm Téged illet! Mindig csodálom a kert imádókat, mert én nem szeretem. Nagyon ügyes vagy, az tuti! Nagyon örülök, hogy írtál a kedvesedről, és tudhatjuk, hogy a szerelem él...:) :) Lakva ismerjük meg egymást, és ha vannak koccanások, az csak azt mutatja, hogy saját magatokat adjátok, és csak erősíti a kapcsolatot. Tegnap úton voltam majdnem egész nap........össze találkoztam egy volt kolléga nőmmel, és beszélgettünk egy ideig. Az apósa a régi rendszerben vezető beosztásban dolgozott, anyósa orvosi asszisztens volt. Köztiszteletben álló család, tanult emberek voltak, a kolléganőm ovónő, és egy lánya volt. Nagyon szép kislány, okos, aranyos. 15 évvel ezelőtt össze jött egy sráccal, és nagy szerelem lett belőle. Itt akár happy end is lehetett volna....csak hát, a fiú roma volt, és a leg alacsonyabb származású. A fiatalokat nem zavarta, a falu viszont nagyon ellenük fordult, és a család minden ezközzel szét akarta őket szakítani. Nem sikerült. Össze házasodtak, egy fiúk született, és azóta is nagyon szeretik egymást, szép házuk van, nagyon jól élnek, a fickó mindig dolgozik...szóval, csodálatos. Mondom a kolléganőnek, hogy mennyire ürülök neki, hogy így alakult, látom hogy tényleg, mindent le győztek, és bizonyították, hogy akkor is egymást akarják. Erre mondja a csaj, hogy igen, tényleg szépen élnek, de náluk is vannak ám veszekedések néha, stb. :D Na, mondom, nálatok nem volt??? Meg nálunk???? Az minden családban elő fordul...nálunk speciel most a fürdő felújítás alatt minden napos volt a veszekedés. :) Igaziból nem is tudom, miért mondtam el most, de valahogy ide valónak találtam, igazolván Klári és Zsolti esetét. Klárika, legyetek sokáig ilyen boldogok, és nevessetek rengeteget!! :)

  Lujza, nem akarom ki hagyni írásodat. Jól tetted, hogy el mondtad. Itt is sok erősítést kapsz, és jó bele pakolni a ládába. Tudom, hogy Enci milyen erős, és a helyzetet is ismerem. Bizom benne, hogy jön még velünk talira, aztán ismerd meg Budapestet alulról....:D :D ismét meg ejtjük....:D
  Most viszont futnom kell, mert még fel kell mosnom a házat, és ha papesz haza ér időben, mennünk kell kincs vadászatra. Bocsi, ha valaki ki maradt......:) :)
   
  mimi, Katka54, linzenpolc és 6 más kedveli ezt.
 7. brozsa

  brozsa Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!

  Kettő bejegyzéshez szeretnék szólni: továbbra is megy az ima Enciért. Neked meg Lujza azért, hogy tudjad tartani Magad, palástolni kell ha rosszkedved van, vagy szomorú vagy.

  A másik megjegyzésem pedig a 630 farmaranyos titok akarmikhez. Egymásután három esemény adott nekem is egyet, a harminc ólból egy se lett az újakból. Ezennel befejeztem a vásárlást titokzatos ügyben, mert egyáltalán nem titok, hogy csak egy lesz, ami kötelező. Tisztességesebbnek tartanám, ha megmondanák előre, hogy egy fa 630 FA, és eldönthetné a gazda, hogy ennyiért vesz-e fát.

  Magam is beteges vagyok, megyek próbálok pihenni vagy tv.-t nézni.

  Szép napot Mindenkinek!
   
  Katka54, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
 8. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Jó reggelt kivánok!

  Sütike,
  már ezért is érdemes néha többet kopogtatni a gépen, mert olyan hálásak vagytok és úgy tudtok neki örülni.Én meg szivesen teszem néha, amikor elkap valami és jönnek a szavak egymás után szépen sorban.Úgy vagyok vele, hogy nekem ritkán van bekapcsolva az animáció, mert akkor tényleg itt ülhetnék órákat, mert nem győzöm nézni a sok szebbnél szebb és érdekes mozgásokat.Egyik jobb mint a másik és mindig találok sok érdekes , játékos látnivalót.Igy aztán amikor bekapcsolom, akkor csodálkozom rá én is .

  Rózsa,
  mielőbbi gyógyulást kivánok..
   
  Katka54, DevilMókus, brozsa és 4 más kedveli ezt.
 9. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum félistene

  Szép vasárnapot mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
  Csinálgatom a tenyésztést, hátha sikerül a rózsa ól:p
  Azt megjegyezném,hogy sokunknak Fa-ért kellett volna titokosat venni, kisebb gazdáknál meg forintért ajánlotta
  fel az agáma ólatxDxDxD pislogtam is,ez most hogy-.-
  Szerencsére eszembe jutott,hogy cserenapon át tudom majd vinni,de akkor is8)
  Aki beteg gyógyulást kívánok, azt szoktam mondani az erő velem van:inlove:
  pusy mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
   
  Katka54, Kuzdern, brozsa és 2 más kedveli ezt.
 10. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Szia !

  Saját tapasztalat a FA és kp. megvételi ajánlat az agáma ólra ?
  Biztos sikerülni fog a tenyésztés a te szinteden!
  Nekem viszont a kerékkel volt szerencsém, mert sikeresen pörgettem ki egy rózsa pockot...:)
  Nézz szét, hátha neked is jut ott egy?... :)


  Szia Rózsa !
  Remélem a jó hűvös szobában nézed a tv.-t?
  Szóval akkor Te is belefutottál az sóher titokólba...Szomorúan veszem tudomásul. :(
  Kérlek gyógyulj meg mihamarabb... :)
  Szia Sütike !
  Remélem élvezed ezt a nagy meleget ?
  Ez a Te évszakod, tobzódol a melegben...:D :D
  Itt mi pihegünk...csendes az utca is. Talán estére moccan valami az emberekben, hogy kijöjjenek a szabad levegőre.
  De egyelőre még mindenki bezárkózik és hűsöl...Ki ventilátorral, ki légkondival...:)
  Maj a körülöttünk lévő beton estére adja vissza amit magába szedett a tűző napsütésben a melegből..
   
  Katka54, DevilMókus, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
 11. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum félistene

  Szia Dani!
  A 88-as szinten és a 91-es szinten lévő kis farmocskámon voltak az ajánlatok forintért,nem emlékszem pontosan,de kb. 1800forint
  volt és mellé még volt valami, nem egy ólat adtak ennyi pénzért:p
  ja és másik csomagban a szurikáta volt ,ha jól nézem az sms-eket június 20.-án vettem őket8)
  a Fa ajánlat az ugyanaz mint a többieknek, csak azért voltam kiakadva,hogy a kisebb szinten lévő gazdáknak miért adják ilyen
  olcsónxD
   
  Katka54, Kuzdern, brozsa és 3 más kedveli ezt.
 12. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!Látom, ma nem sokat voltatok....:) pedig a hűvös szobában is lehet kapálgatni......Igen, Dani, ez most az én időm, nincs is semmi bajom a meleggel, nekem nem kell semmi féle hűtő alkalmatosság, remekül érzem magam. :D :D Ja, most ettem meg egy pálcikás jégkrémet, majdnem fázok is tőle. :D :D
  igaz, nem régen zuhanyoztam. Pihentetésképpen ma délután egy kicsit össze rendezgettem a farmokat, mert nagy volt a kupi. Ki cseréltem a mammut fákat, mert a szupi trágya már meg haladta a nálam optimális mennyiséget, de a kata még mínuszban van.
  Ólakat is cseréltem, meg fákat.....nagyon jó volt egy kicsit lazulni....:) :)Most viszont futok a földekre, mert lehetséges, hogy éppen meg lett a gazdaköri egyik feladat, amiben szupi trágyás fát kapok...te jó ég, hogyan is fogom egyedül haza cipelni azt a nagy fát!!! :D :D
   
  Othep, mimi, Koppi és 2 más kedveli ezt.
 13. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia Drága Lujza! Szervusztok Épek! :inlove:

  Bocsánat, hogy hívatlan vendégként betoppantam. :)

  Ismertek néhányan személyesen is és én is ismerem Encit és Lujzát. Ezért jöttem, hogy Encinek üzenjek és kicsit "megcsipkedjem" Lujzát.

  Lujza, kérlek add át Encinek, hogy nagy-nagy szeretettel üdvözlöm! Óriási ölelést küldök neki és mielőbbi jobbulást kívánok.
  Igen-igen, tegyen nem mindent ő is, amit csak tud. A csodákban hinni kell, mert vannak.

  Lujzám, ahhoz, hogy nála/vele jókedvű tudj lenni, arra bizony tréningezni kell magad. Te ne hagyd el magad és ne hagyd el a jókedvedet sem. Azoknak, akiknek ilyen kivételes életöröm, sajátos humor és mindenkire átragadó derű van a birtokában, annak kötelessége, hogy ezt jól használja. :inlove:
  Igen, értem, hogy nehéz, de mutasd meg magadnak is (és Encinek mindenképpen), hogy rajtad még ez a nehézség sem fog ki!
  Hagyj időt magadnak elkeseredni, bőgj nagyot, aztán mosd meg jól az arcod. Nézz bele a tükörbe és ott lesz az a Lujza, aki mindenre képes, a tesójáért főleg.

  A következő találkozón pedig megint odaülünk az asztalotokhoz Vadóckával kart karba öltve és hatalmasakat kacagunk veletek. Ugye Betti, így lesz? :inlove:
   
  mimi, .csicsergő., DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
 14. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! Kedves Beko! Nagyon köszönöm, hogy meg látogattál bennünket! Szavaid meg hatottak engem is, bár Lujzához szóltál, az erőt adó gondolatok, tanácsok mindenkinek hasznára válnak, ha nehézséggel küzdünk. A farmos talin biztosan ott leszünk megint, és határtalan örömmel élvezzük egymás társaságát! Sokat nevetünk.... :) :) :)
   
  mimi, fénylő., .csicsergő. és 6 más kedveli ezt.
 15. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Sziasztok !
  Nagyon rendes volt Bekótól, hogy írt Lujzának vigasztaló szavakat.
  Köszönöm én is a topic látogatói nevében...Mert sajnos egyre kevesebben vagyunk.
  A törzs csapat is megfogyatkozott. ...
  De lesz ez még így se ! :)
   
  mimi, fénylő., Katka54 és 3 más kedveli ezt.
 16. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Sziasztok! Megvagyok ám, csak néha elkallódom ebben a nagy rengetegben.Mindenkinek nagyon köszönöm a sok biztatást, imát, erőt és minden lelki támogatást,amit kapok tóletek. Nagyon meghatottak Beko szavai, köszönöm. Ma a lányai voltak nála, holnap az én lányomék mennek, én meg csütörtökön érkezem. Most egy szikrát nem érdekel a gerincem, hogy mit szól a buszozáshoz.Ez most kérem nem kívánságműsor....
  Tegnap reggel nagyon különös ébredésem volt.. Hajnali fél tízkor!! ugattak a kutyák, én akkor ébredeztem, De nem csaptak túl nagy ribilliót az ebek, ezért nagyon nem foglalkoztam vele. Aztán látom ám, hogy a kutyabejárón benyúl egy kéz, és elfordítja a kulcsot az bejárati ajtón.Pont oda látok az ágyamból. Ki a fekete ördög kehet ez, gondoltam én, hogy a Matyi nem rágta le a kezét. Azután kinyílt az ajtó,és belépett rajta a lányom és a vőm!!! Hogy én mennyire megörültem nekik!!!!!! Hazaugrottak, mert tudták, hogy magam alatt vagyok, és muszáj volt látniuk. Hát nem édesek??? De délben már vissza is kellett menniük, mert a lányom vendégeket várt (egy hostelt vezet) és arra vissza kellett érniük. De igen boldog vasárnap délelőttöm volt.
  Az event az elúszott, majd a következőt talán meg tudom csinálni. Most gazdakörre termelgetek. Azt nem mondom, hogy hogy szorgalmasan, mert a kedvemtől sok minden függ.
  Nálunk iszonyatos front van, már bevettem a szívemre mindenféle patikaszert, de úgy dübörög, mit egy hoffer traktor. Hül a levegő, már csak 20 fok van, és igen erős szél fúj. Remélem, dörögni nem fog az éjjel, mert akkor Matyikával megint összeakad a bajszunk...
  Marcsi! tegnap elfelejtettem mondani, hogy imádom az írásaidat, ilyenkor én is más szemmel nézek a farmra.
  Most elvonulok pihibe, és várom, hogy a front előbb érjen ide, mint ahogy én kimúlnék.... Csak vicc volt, nincsenek ilyen szándékaim..
  Mindenkinek jó éjszakát:Lujza
   
  DevilMókus, mimi, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
 17. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Sziasztok.

  Az idő az előrejelzések szerint megváltozott.Most csendesen eseget sz eső, én nagyon keveset tudtam aludni az éjjel.Sebaj, majd valamikor pótolom.

  Beko,
  igazán megható volt, hogy elmondtad vigasztaló szavaidat.Köszönjök, hogy még erre is tudsz gondolni!

  Dani,
  miért lennénk kevesebben?Mindig akkor jövünk, amikor úgy érezzük, hogy van mondanivalónk.A Nyugdijasházat már a pókháló fonta be, sajnálom, mert jó kis hely volt.Most itt jövünk össze, és jól érezzük magunkat, ha itt vagyunk.
  Ha már ketten vagyunk, akkor is már lehet dumcsizni!!!!!!!!!

  Lujza,
  nahát, nahát az én nadrágom tele lett volna, ha valaki benyúl az ajtón, amikor nem várok senkit.Csoda kedvesek a gyerekeid, hogy tudták, hogy az anyunak kellenek az ölelések.

  Sütike,
  élvezd csak a meleget, hiszen te vagy közöttünk aki annyira de annyira vártad.Megérdemled, hogy ezt a rövid nyarat kiélvezd.Mi meg csak valahogy elleszünk a nagy melegben.

  Évi,
  nem is mondtad, hogy végül is a tenyésztésnél sikerült a rózsa ól?

  Maradjon mindenkivel a derű és a vidámság.
   
  DevilMókus, mimi, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
 18. sutimami57

  sutimami57 Mindentudó orákulum

  Sziasztok! Sajnos, itt a hideg front, ahogy el nézem, ma nem kell élvezni a meleget. Tegnap jó volt, de néha van csak egy nap meleg. Nagyon nem szeretem, de ez van. Ma kapom a kis létrámat, aztán az étkezőt takarítom ki, mert valahogy tolódik, egyéb dolgok miatt, de már nem várhat, mert a jövő héten indul a hétvégi készülődés, jönnek a gyerekek, így aztán sietnem kell a munkákkal. Tegnap ki használtam a jó időt, speciális mosásokat ezközöltem, organza függönyöket mostam, ami nagy élmény, mert nem hogy centrifugázni, de még csavarni sem szabad, mert gyűrött lesz. Szám szerint 5 darabot mostam ki kézzel, kis vödörben ki vittem, a nagy fregolira a felmoso nyélre akasztottam fel, így aztán ki-be mászkáltam vödröstől. Meg is száradtak szépen, meg amiket még ki hordtam, tudtam én, hogy ma már nem lenne aktuális az idő miatt. Én élvezem a meleget, de a kutya halódik a nagy bundájával, a járólapon fekszik egész nap a sarokban, még csak nem is igen ugat...:D :D
  A farmon nyugalom van, ólak, fák, ami szükséges, kis hiány pótlás, gazdakör, egyebek. Ma jön az eventes, szám szerint kettő, így a holnapi napot ehhez kell igazítani. Legyen kellemes, szép napotok, és mosolyogjatok!
   
  mimi, Kuzdern, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
 19. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Sziasztok !
  Nálunk kemény 16 fok van és esik az eső...
  A tegnapi naphoz képest 14 fokkal van kevesebb... Nesze neked nyár.
   
  DevilMókus, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
 20. lujza5353

  lujza5353 Fórum admirálisa

  Sziasztok! Dani! Nálunk is 15 fok van a teraszon, szinte hideg szél fúj:mad:.Pedig az ország két végében lakunk:oops::oops:
  Viszont ma nyugodtan leszedhetem a málnát, mert a tegnapi rosszullétem miatt ez elmaradt. Nem fogok odakövedni:p
  A farmon csend van gazdakörhöz termelgetek. A holnapi eventet még nem néztem meg, mert most azzal vagyok elfoglalva, hogy kiírta a rendszer, hogy munkások féláron akció van, ma 11 óráig én meg nem találom. Most megkértem a kedves Modikat, hogy segítsenek.
  Megyek és téliesítem a ruhatáramat, mert majdnem fázom.
  Legyen szép napotok:Lujza

  Visszajöttem ! Egész nap lestem, hogy bejön-e valaki,de meg kell állapítanom, hogy erre ma a madár sem jár.:cry::cry::cry:
  Csak meg akartam kérdezni, hogy mi a véleményetek erről az eventről. Meg van cifrázva rendesen de azért én belevágok, a mostani úgyis elúszott..
  Nem szeretek egyedül lenni, ezért visszavonulok. Gyertek be dumcsizni:p:p
   
  Utoljára szerkesztett: 7.7.20
  DevilMókus, sutimami57, fénylő. és 2 más kedveli ezt.