Épelméjűek

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Jó reggelt kívánok !
  A keleti végen 0 fok és párásság vagyon.
  Csak úgy döntöttem belefogok ebbe az eventbe, mert soha sem lehet tudni kisül e valami jó belőle? :)
  (Már azért is mert kell a farmpengő és hátha ad csillagot is....) :)
   
  Technics11986, ursa11, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
 2. Farmerzsolt1970

  Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

  Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Nu,öl keztem áz événtet. Bé van űtetve a pátiszony,osztán,amöddig jutok,addig jutok.Nöm viszem ám túzásba ugyi. Szépön,lazán,csinágatom. :D
   
  Technics11986, ursa11, zsona416 és 3 más kedveli ezt.
 3. sutimami57

  sutimami57 Fórum elő legendája

  Sziasztok, szép reggelt! Mondanám ám, de a széptől nagyon messze van. Randa, hideg, ködös........... El kell mennem boltba, de csak 11 után mehetek, mert a hajnali vásárláshoz semmi kedvem nincs.
  Kedves Katka, boldog névnapot kívánok! [​IMG] Bocsi, hogy késtem, de akkora volt a zavargás, hogy nem igazán volt időm be jönni. Ez a teszt nap is ki agyalt, igaz, mind a két gépemen tudtam használni a unitit, de olyan lassan ment, hogy inkább hagytam.....Remélem, még jobb is lesz, mire véglegesen meg kapjuk.
  Még mindig elegem van, úgy általában. A farmos dolgokkal sem vagyok ki békülve. Egyik kedvenc eventem a terményes, ami most van. Mivel a farmon mind a 3 terület evet gazakkal van be rakva, érdekes, hogy éppen most kellett be tenni az ólas eventet.
  Azért a szigetre ki tettem a terményeseket, ne vesszen kárba a lehetőség.
  A másik dolog, az ajándék. Nem vagyok nagy igényű e téren, minden apróságnak tudok örülni, de ez a mostani le taglózott. TP-s kütyü, amit soha nem használok, és egy csatni. Köszi szépen!

  Eventeket el kezdtem, ezek is csiga lépésekben haladnak, de mindegy, ez van. A TOP változatlanul ki marad. Nem érzek rá késztetést. Izgalom meg van bőven, nem fokozom.....:)Legyetek jók, és vidámak!
   
  Technics11986, Kuzdern, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
 4. Farmerzsolt1970

  Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

  Jó sok event növényt kell termelni. De ahogy néztem,jó cuccokat is ad. :)
   
  Technics11986, ursa11, zsona416 és 2 más kedveli ezt.
 5. Katka54

  Katka54 Fórum félistene

  Szia!
  Nagyon szépen köszönöm, nem vagy elkésve egy cseppet sem, de ha úgy is lenne a jó kívánságok mindig jól jönnek:inlove:
   
  Kuzdern, ursa11, Farmerzsolt1970 és 3 más kedveli ezt.
 6. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  [​IMG]Jó reggelt kivánok!

  Mindig nagyon örülök, hogy már végre reggel van.Gondolom, más szivesebben van még az ágyában.

  Dani,
  én is úgy vagyok vele, hogy jutok ameddig jutok.Igy aztán megy mind a két event.

  Szia szia,
  én még sohasem indultam és valószinűleg ezek után sem tudok.Nagyon kicsi gazda vagyok én, hogy egy ilyen megmérettetésbe benevezzek.Ám aki indul, teljes szivemből gratulálok neki,és kivánom, hogy járjon sikerrel.

  Az első mondatom, már nem érvényes, mert időközben itt maradt a levél, és nem küldtem el felétek.
   
  Technics11986, Bonnbonn, _Ilona49_ és 9 más kedveli ezt.
 7. zsona416

  zsona416 Fórumlakó

  Sziasztok, Szép Napot!

  Nálunk is szürkeség van (a nálunk az Szekszárd környékét jelenti), és most 2-3 fok között lehet. Éjjel volt fagy, mert a teraszon lévő cicatányérba be volt fagyva a víz, a fekvőfenyők pedig reggelre zúzmarás kabátba voltak öltözve.
  Ma sikerült a virágnagykerben beszerezni némi zanótot, így hétvégén készülhet a grincsfa.
  A kisebbik gyerkőcnek még online órája van, a nagyobbiknak pedig 4-től kezdődik majd 6-ig tart, a vacsival ráérek elkészülni addigra.
  Ez a tegnap esti kezdés kicsit elcsúsztatta a nagy aratásomat, majd szép lassan próbálom visszahozni. Ha Sütike nem írja észre sem vettem volna, hogy termény ólas akció is van, teljesen kiment a fejemből, bár tegnap furcsa volt, hogy a manufaktúrában lévő tűzcsapok érési ideje 5 és fél óra volt. Majd a bahán körülnézek miből van kevesebb és kipakolok néhány terményest, a farmon ugye most az eventek mennek.
   
 8. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája


  Szia !
  Itt a keleti végen szintén 0 fok és randa szürkeség van. (Értsd :Hajdú-Bihar...Debrecen környéke, Hajdúk fővárosa...:))
  Ez a terményes dolog ki is ment a fejemből annyi féle tenni való van a Farmon egyébként is, egyelőre kihagyom...:)
  Vagy még sem?
  Uccu neki kitettem egy rakatot...:) (Úgyis kell a trágya...:))
  https://board-hu.farmerama.com/threads/terményes-ólak-napja.20292/
   
  Utoljára szerkesztett: 26.11.20
 9. zsona416

  zsona416 Fórumlakó

  Háát, én is pont próbálok újra tervezni, mert most vettem észre, hogy a szezonosba van még 24 zsetonom, és legkésőbb holnap fel kell használni, még nem tudom, hogy növényekre, vagy a terményes ólakra váltsam-e ki. Ráadásul azt is most vettem csak észre, hogy a tejshakes eventnél a növényt a tölgyesen is lehet ültetni, nekem ott a mamutok vannak, ráadásul altatom őket már 3. napja, mert holnapra vagy szombatra tervezek még egy nullázást is, attól függően, hogy lesz időm. A bahán is csak egy területem szabad, mert az ültetvényen szantálok, a zuhatagon pedig papagájtollfák vannak altatva....a nagy aratást is igazítanom kell a nullázáshoz, de már csak 775 millió hiányzik a következő szinthez, ilyenkor azért már viszketni szokott a tenyerem:)
   
 10. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Csak 1 kérdésem van: melyik szintet csinálod most ?
   
 11. zsona416

  zsona416 Fórumlakó

  236, 237-re fogok lépni.
   
 12. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Az jó.Mikor kezdtél el játszani?
   
 13. ursa11

  ursa11 Fórum parancsnoka

  Kicsit bizarr a kinézete az elixírnek, gondold így is belekóstolnak? vagy bíznak benne, hogy mindig finomat készítesz, most se lehet másként?:D
  Hajrá TOP-orogjunk!:)
  Itt is egy csapatba játszunk egy kicsit, nekem bő 800 millió van hátra 237-ből, aztán nemsokára újra egy szinten leszünk.
  Soha életembe nem halottam a zanótról, amúgy nagyon szép, amikor virágzik. Legalább most már tudom, miből készül a grincsfa.
  Ma meghozták a ragasztópisztolyt, most már fabrikálhatok én is. Igaz, hogy csak adventkoszorút és egy asztali dísz van tervbe.
  Rendeltem magamnak egy új egeret is,ergonomikus, hüvelykujjtámasszal, nagyon szuper. Nekem ezt hozta a Mikulás, csak egy kicsit korábban érkezett.:)
   
  Technics11986, sutimami57, Samborg és 8 más kedveli ezt.
 14. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Szia !

  Nekünk meg egy új okos tévét...
  Komolyan mondom szuper !
  (A régi is ilyen volt csak 5 évvel fiatalabb és korántsem tudott ennyit mint ez. Az elődje most javítani van. Remélem barátságos árba fog kerülni. Ha kész lesz kimegy a konyhába, mert az ottani tévén már csak éjszakai adás van.)
   
 15. Katka54

  Katka54 Fórum félistene

  Szia!
  Hasonló elixírt, katyvaszt eszek én is, csak több gyömbérrel, és a citrom héját is beleteszem. Nekem nagyon ízlik. Eredetileg a neten láttam a receptet, és azt turbóztam fel Lujza receptjével. Naponta 2X 3X is eszek belőle. Ebben az időben érdemes kipróbálni. Nekem a betegségem miatt pedig kimondottan hasznos.
   
 16. ursa11

  ursa11 Fórum parancsnoka

  Akkor nektek is jó fej Mikitek van, meg persze meg is érdemlitek:)
  Igen, kimondottan jó ízű, én is szívesen eszem. Mondjuk inkább így legyen, mint szép és szörnyű ízű. Elkészítettem már néhány ehhez hasonló mixtúrát, egyik-másik förtelmes ízű volt, már rágondolni is undorító volt.
   
 17. Katka54

  Katka54 Fórum félistene

  Igen, én is már próbálkoztam mással is, amire szintén undorral gondoltam. Ez a recept sem volt ilyen finom, én 250 gr gyömbért teszek bele, de a netes szerint nem volt benne fokhagyma. Azóta ízlik amióta beletettem. Nem gondoltam volna, hogy ez még ízleni fog. A fiammal egyenlőre még nem tudtam megkóstoltatni.
   
 18. ursa11

  ursa11 Fórum parancsnoka

  Mond neki nem nézni, nyelni!:D
  Nálam BT (bizarr trutyi) fedőnéven fut.
   
 19. zsona416

  zsona416 Fórumlakó

  Pontos időpontot nem tudok Neked mondani erre, szinte a kezdetektől, egyszer nagyjából belőttem már ID alapján, de nem emlékszem pontosan.

  Mézes keveréket szoktam máskor is készíteni, de abban eddig csak gyömbér és citrom volt, ezt a Lujza félét eddig abszolút nem ismertem....a fokhagymától picit én is tartok, elvileg holnap már lehet kóstolgatni. A zanótot virágozni én is csak idén láttam, valamelyik barkácsáruházban volt piros és sárga is. Grincsfát először 2 éve készítettem, akkor néztem utána én is, hogy miből készül. De láttam már fenyőágból vagy tujából is készültet. A ragasztópisztolyt ne is mond, az első használatakor a tíz ujjamból kb nyolcról lejött az ujjlenyomat...azóta azért már fejlődtemxD
  Szerintem ezt a receptet ismerten én is, legalábbis a hozzávalók alapján. Nálunk a kisebbik gyerek allergiás, szinte mindenféle pollenre, ezért elég gyakran befulladt régebben, most azért már ott tartunk, hogy a gyógyszert is csak kifejezetten szezonban kell neki szedni, a szteroidos sprayit is le tudtuk tenni majdnem teljesen.
   
  Technics11986, sutimami57, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
 20. Katka54

  Katka54 Fórum félistene

  Ó nem hiszem, hogy sokat kell rá várni, elég lesz, ha egy picit megfázik, akkor ráfanyalodik, tudod pasiból van