Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

234 szavazat
    78.0%
  2. 2

21 szavazat
    7.0%
  3. 3

11 szavazat
    3.7%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

3 szavazat
    1.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

3 szavazat
    1.0%
  8. 8

2 szavazat
    0.7%
  9. 9

2 szavazat
    0.7%
  10. 10

21 szavazat
    7.0%
  1. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Ha még nem adtál be semmit, akkor igen, egyébként pedig nem.

Swartsch, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Én azt sem tudom hogy állok. :D Tegnap nézegettem az eventismertetőt mondván mire is kellene rámennem, talán a 10.000x tp dekorra vagy az első felhőre, de arra kellene egy dekor...olvasgatlak itt titeket és csodálom a kitartásotokat és a küzdeni akarásotokat, nekem sajnos ez most nincs meg. Lehangolónak tartom, hogy hivatalos közlemény sehol sem jelenik meg. Szegény modijaink rohangálnak hibát jelentgetni mert bocsánatokat kérni mert képtelenek a munkájukra igényesek lenni. 2 hetes event, eltelik az első fele és eddig minden napra jutott egy egy elég erős hiba...lenne végre vér a pucájukban és törölnék az eventet majd jóváírnák az egyik felhőt és az egyik dekort mindenkinek és máris nőnének mondjuk az emberek szemében. Nálunk ha projekt közben felüti a fejét egy súlyos gond, eltoljuk a projektet majd mikor javítottuk jöhet az új beépítése...

Learatom az eventest, a hosszút napi 2x tudom és nem is akarom többször. Mikor egy eventen még a nyeremények se lendítik át az embert a nehézségeken már nagy a baj :D Legjobb fogalmam sincs pl mikor hova és mit kellene csinálnom, eventismertető ida vagy oda...:D

benedekbobe63, zsazsa96, mucus252 és 8 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió Kukori!
    Hirtelen azt hittem 10 értékeltedxD
    Az elmaradt magokra igyál hideg vizet szerintem:oops:
    A hajó 1* már kész, a többi magot bedobtam a kövive, aztán lesz ami lesz 4.3 kör és kész.
    Mire megérkezik az íjászlőtér majdhogy nem kész leszek vele;)
    Oda a deszka és a pajzs megvan, csak 206 penge kell majd.
    Egyenlőre szerencsére itthon vagyok, de nem tudom mikor jön a teló az időpontra a dokihoz.

Kuzdern, Swartsch, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Biztosan nem kapunk elmaradt magokat... azt írták innentől lesz + 5 lenullázás esetén...

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Kiegészítés az eventhez:

Az Ingrid sárkányhajója és az Íjászlőtér épületeknél 3 verzióból tudunk választani, hogy melyik alapján szeretnénk a fejlesztést végrehajtani.
    A választott verziót csak az adott építményből megnyitva érjük el.

Ingrid sárkányhajója beadási ablakát innen nyissátok meg:

Íjászlőtér beadási ablakát pedig majd innen:

Ha nem a saját épületből nyitjátok meg a beadási ablakot ehhez a két építményhez, akkor eltérést tapasztalhattok, mert másik épületből megnyitva a választástól függetlenül mindig a bal oldali követelmény szerinti ablakot jeleníti meg a felület, így ha Ti a középsőt, vagy a jobb oldalit választottátok, akkor olyan, mintha még nem adtatok volna be semmit.

Nincs információnk egyelőre arról, hogy ez a megjelenítési hiba javításra kerül-e az event alatt, de a beadások a megfelelő ablakból rendben megtörténnek és a jutalmak is jóváírásra kerülnek.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk,
    a Farmerama csapata

-ágianyu33-, Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Törekvő

Sziasztok!

Szerintem legtöbbünknél reggel egyszerre van aratva a 2 növény. Ha pontosan aratunk egész nap, akkor ez még 2 alkalommal megismételhető, én ezt ill. ennek ellenkezőjét próbáltam ki a felröppenők végett!

Eredmények 2 aratás után:
    - egyszerre aratva a 2 növény > így adott 16 db-ot és 17 db-ot >> összesen 33 db
    - külön pár perc eltéréssel aratva > 10 órás - 12 db ill. 11 db, 5 órás - 10 db és 9 db >> összesen 42 db

Reggel nem lehet kivédeni az egyszerre aratást, mert kézzel aratva kevesebb szokott jönni a játékban (itt nem próbáltam ki)! Viszont napközben ezek alapján én mostantól igyekszem erre odafigyelni, mert így többet hoz a konyhára (nem mindig jön össze, nem tudok én sem pontosan aratni)! Két farmon teszteltem, amik szinte azonos szintűek.

Sylja, -Holdfeny-. és farmerSS kedveli ezt.