Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

316 szavazat
    79.0%
  2. 2

25 szavazat
    6.3%
  3. 3

15 szavazat
    3.8%
  4. 4

3 szavazat
    0.8%
  5. 5

6 szavazat
    1.5%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

3 szavazat
    0.8%
  8. 8

4 szavazat
    1.0%
  9. 9

3 szavazat
    0.8%
  10. 10

25 szavazat
    6.3%
  1. feki13

feki13 Fórum félistene

Hajráá! :D
    Elbaltázni? Ugyan kérem, a BP már megtette ;) 30 pontra van szükségem a 170 mellé és már elégedett is leszek a 2db farmbónusz ládával :inlove: Többi a tiétek lehet :D

vihence, Baby72, Zsuzsikan és 5 más kedveli ezt.
  2. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Gratulálok jól haladsz. Nálam nem ennyire rózsás a helyzet. Veszett fejsze nyele hiába a napi 3 aratás a hosszúhoz és 4 vagy 5 a rövidhez nem jön elég felreppenó a tovább lépéshez. Kapok a szomszédoktól is, de karcsú. Nem tudom meddig jutok, de már nem is érdekel. Sajnos ennyi év elteltével már nem hiszek abban sem, hogy a remény hal meg utoljára.

kincsembogaram67 és genka53 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nahát... én abból még egyet sem váltottam ki... csak a 3 szezonzsetont... másra egyenlőre nem futja...;)

genka53 és feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum félistene

Én sem váltottam még ki, majd hogyha elérem a 200 zsetont :D Kinek mi a nyerő, ez egyéni kérdés :D Tudod dacolhatnék is mert nincs a boltban piccolo :p (vagy egy konkrét virágfestés 10.000 érméért)

vihence, Baby72, libuskafarm és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd lesz olyan is... hiszen volt is...:music:

genka53 kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen földterületeket raktál ki? Ha telibe rakod a földeket, akkor mindegy, hogy milyenek, a nettó termés, vagyis a learatott bruttóból visszaültetve a maradék mindig ugyanannyi. Viszont a felröppenők szempontjából nem mindegy. Én 1*2 és a maradék részen 1*1 területekre ültettem az eventnövényeket amíg vadásztam a vörös deszkákra. Persze emellett a napi 20 db bejött mindig a jó szomszédoktól, különösen egyiktől :inlove:, hálás köszönet érte ismételten.
    Ha van kisfarmod onnan is küldhetsz magadnak. Ehhez nem kell piac-azonosnak lenned.
    Mindnyájan napi 20 (ingyenes) felröppenő ajándékot tudunk fogadni.
    A fórumon két topikban lehet segítséget kérni.
    >>KATT IDE<< vagy >>KATT IDE<<
    Próbáld ki, hátha sikerül még szerezned felröppenőket a meglévőkhöz. Én nem tudok küldeni, mert hosszú évek alatt kialakult egy stabil küldözgetős szomszédságunk, így már minden küldős röpim "elkelt".

Szia!
    Bár nem tartom magam a "nagyokosok" közé, de gondoltam megírom, hogy én most hogy állok.
    Tekintettel arra, hogy a rendszer szorgosan és pontosan megadta mindig a +5 db keserűpengét, miután előzőleg mindet beadtam a feladatba, ezért a várakozásom ellenére nem is a ma esti 20:50-es aratáskor lesz kész, hanem a kora délutánival meglett már Ingrid sárkányhajója.
    Mindjárt meg is adta az első viking erőlevest.:)
    A Viking hosszúházhoz a skarlát pajzs érik, 17:14-kor aratható, a vörös deszka is csak beadásra vár. :)
    Az Íjász lőtérhez való keserűpenge szintén elültetve, 20:51.kor aratható, holnaptól folyt. köv, mert még azon felül 4 kör kell. :)
    Viszont akkor azzal már full kész lesz az összes event objektum. :D
    Az event harmadik részét illetően már csak az a kérdés, hogy csak a felhő lesz-e meg a balta hajigálásokból, vagy sikerül-e mind a 32 minijáték? :)

Toldással összevontam a két hsz-t.

Utoljára szerkesztett: 4.12.25, 14:29
    cili53, kincsembogaram67, vihence és 9 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Piccoló? Szívesen dobnék át néhány Pogót vagy multitaszkingot :DDDDD, akkor is maradna nekem is bőven

Baby72 és feki13 kedveli ezt.
  8. Ganéj1

Ganéj1 Fórummogul

Ezt most miért adta ide ha még volt 2 dobási sor és bagóért kaptam 20 csillagot :(

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Telitalálatod volt azért nem dobhatsz többet. Azért 20 db érme, mert ezen a szinten nem először dobtad a telitalálatot.

cili53, vihence, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum félistene

Még nincs kész a teljes pogó és multi hadseregem! :D

libuskafarm, cili53, vihence és 2 más kedveli ezt.
  11. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Sziasztok! Épületfejlesztés---Ingrid felszerelése...miért nem tudom bedobni a 300 deszkát?? :( Bárhonnét nyitom meg, felkínálja, de nem bedobható mégsem. Köszi ha segítesz.

kincsembogaram67 és genka53 kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Megtáltosodtam.. 3 játékból van 120 zsetonom.xD;)
    5 játékból már 210 zseton.. nem semmi:D:D.

Utoljára szerkesztett: 4.12.25, 16:09
    cili53, vihence, feki13 és 5 más kedveli ezt.
  13. Ganéj1

Ganéj1 Fórummogul

5. 4.5 és 4 pontost dobtam nem telit és lett volna még lehetőség jobbra. Nem értem

14. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Itt ritkább a moderátori jelenlét.
    Ezt a kérdésed vidd át ebbe a topikba, és add meg az ID számod ill. farmneved
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1478907/

Sylja, Alma1956, vihence és 4 más kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Akkor mutasd meg a képet egy moderátornak valamelyik segítségkérő topikban, ide ritkábban jönnek.

cili53, Sylja és Swartsch kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Alma1956, vihence és genka53 kedveli ezt.
  17. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

A baltadobáláshoz hogy juthatok el

18. lovardatanya

lovardatanya Rutinos

Jobbfelső sarok nyíl.

GA-BI-O-Farm, genka53 és Baby72 kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Végre a Tik-tak-hoz értem:cry:

Ha rendszer is úgy akarja, akkor holnap délben már ketyegni fog.
    Azért nem semmi, hogy 2x41 = 82, ide meg 83 kell mégxD remélem éjjel vagy holnap délig csak jön +5!
    Ha nem, akkor egy maggal kevesebb megy majd vissza a kockákba.

cili53, vihence, Dolphin és 7 más kedveli ezt.
  20. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Köszi!!! Nehezen, de már képben vagyok!! :)

Köszi!! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.12.25, 07:44
    Baby72 és farmerSS kedveli ezt.