Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

316 szavazat
    78.8%
  2. 2

25 szavazat
    6.2%
  3. 3

15 szavazat
    3.7%
  4. 4

3 szavazat
    0.7%
  5. 5

6 szavazat
    1.5%
  6. 6

1 szavazat
    0.2%
  7. 7

3 szavazat
    0.7%
  8. 8

4 szavazat
    1.0%
  9. 9

3 szavazat
    0.7%
  10. 10

25 szavazat
    6.2%
  1. lovardatanya

lovardatanya Rutinos

És micsoda napokig tartó felhördülés volt? xD

Nekem is kész lesz hamarosan, meg a valóvilágbeli szomszédasszonyomnak is igaz, ő egész nap dolgozik az udvarán és igaz, én arattam helyette éjjel.xD
    Az is igaz, hogy az állandó aratás miatt jogos volt a felháborodás. Én már ráérek így vígan meg lesz teljesen. Közelítek a jégcsákány vagy mihez, folyamatosan baltázok ahogy adja a növényt. Ráadásul az eventes terület ráér.....:)

Gondolom így már jogos volt annak is a 10-es bevésése akik már az elején így látták, hogy meg lehet csinálni.:music:
    (én még nem osztályoztam)

Utoljára szerkesztett: 5.12.25, 15:57
    SnéDóri, Baby72 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Próbáld ki, hogy amikor belépsz a feladathoz, középen is kattintasz a képre. Akkor átvált az előzőleg kiválasztott feladatsorodra, és engedni fogja a beadást.

Nálam így működött. Írd meg kérlek, hogy neked így sikerült-e.

3. paloooo

paloooo Fórumelemző

Igen..., így működik..., köszönöm.

SnéDóri és Sylja kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

xDxDxDxD
    Nagyon örülök!!!

Kuzdern kedveli ezt.